Ben şubatta doğum yapıcam benim eşim öyle bir adamki soğuk demez çocuk üşür demek gene götürür bizi oraya. Ben bunuda anlamıyorum neden hep biz fedakar olmak zorundayız.
O kadar zor günlerimize ragmen bir kere arayıp sormadılar gelemdiler ben neden gitmek zorundayım. İsyanım size değil yanlış anlamayın ama inanın içimden gelmiyor napacağımı bilmiyorum.
öncelikle yaşadıkların için allah sabır versin fakat
herkez çok sevdiği için gitmez, bazen bu gereklilik olduğu için gidilir. hele ki bayramda böyle yapmak çok büyük ayıp olur, birde herkezin orada olduğu ortamda eşinin orda olmaması senin için çok çok büyük eksi demektir.
birde burdan bak, sende hamilesin çoçuğun senden görecek ki saygı sevgi öğrensin ilerde oda sana aynı saygıyı bulsun,
etme bulma dünyasıdır her zaman sen yapmassan, çoçuğunda emin ol ileri de sana yapmaması için bir çok sebep doğurursun. çünkü çoçuk senden görmüş olur. 10 dk. olsun git, en azından gitmedim demezsin.
bence kanlı bıçaklı olsan bile gidilmeli, belki de sen de böyle sınanıyorsundur. birde eşini yıpratırsın, onunda annesi babası ona da yazık
bu benim düşüncem,
yalnız değilsin bende artık bayramlardan nefret ediyorum..geçen bayram tavrımı koydum gitmedim.hala küsler bana.surat asıyorlar 1 senedirben bir çözüm bulamadım.umarım sen bulursun
yapılan bir tek sana değil ki eşine de yapılmış.eşini senin ve ailesinin arasında bırakma,emin ol bugün sana hak verirken bir süre sonra sana diyecekki ailemden beni kopardın.gel bizi dinle git,birşeye karışma,eşin mutlu olsun.sonra durum senin ailen,benim aileme döner
Zor bir konu acaba bulantılarım var hastayım diye bahane edebilir misin ki? Eşin de arar yola çıkamicak eşim ben yanlız gelicem der sende telefondan kutlarsın bayramlarını.
Bu olayını çözümğ yokki bizim eşlerimiz böyle ana kuzusu olduğu sürece gidicez zorla.
canm esın ıcın gıt onu kucuk dusurme bence ve onada senın ıcın gelıyorumde senı gozunde cok buyutr emın ol sen onlardan uzaklastıkca o aılesıne daha yakın olur bunu bıl erkekler hep boledır sen gıt onlar yaptıklarından utansın mubarek ramazan zaten....
o anakuzuluğu yakınlardan darbe yiyince bitiyor çocuklar ergen olunca ailesine mesafeler koyuluyor evlilik sabır ve fedakarlık işi çnk bencil ve şımarık kişiler evlenmesin
Utanıcak insanlar olsa giderdim zaten. Birde üstüne pişkin pişkin biz ne yaparsak yapalım gelmek zorundasın imajı yaratıyorlar. Allahın cezaları.
sen sürekli böyle düşünerek kendini dolduruşa getiriyorsun ama.annen bile git kızım demiş.sen gideyim mi gitmeyeyim mi diye sordun bizde git diyoruz ama sen hala aynı düşüncedesin
Bazen bende istemediğim birşeyi istemesemde yapmak zorunda kalıyorum sırf eşim için.
Konunun tamamını bilmediğim için birşey diyemicem karşılıklı dinlemek lazım bi yerde.
Gitsende gitmesen de huzursuz olacaksın...
Eşinin mutluluğunu istiyorsan git kendi mutluluğunu istiyorsan gitme...
Ama bu şekilde bu evlilik ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum...
Haklı oldugumu duymaya ihtiyacım var belki ondandır.
Bu olayını çözümğ yokki bizim eşlerimiz böyle ana kuzusu olduğu sürece gidicez zorla.
sizin için değil bekar olanlara yazdım bence siz eşinizin mutlu olmasını isteyeceksiniz konu açmanız kendinisi sorgulamanız olgun bir tavırBu mailiniz bana mı anlamadım benmi şımarık ve bencilim???
Biz mutlu olmak için evlendik. Ama evlendiğimizden beri eşimin ailesini mutlu etmeye çalışıyoruz ama biz mutsusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?