eşimin ailesi yüzünden boşanmak istiyorum ne yapmalıyım :(

incir kabuğunu dokunadurmayan sebeplerden boşanmak istediğinize göre hamilelik hormonlar vs heralde

Canım hakkaten katlanılmaz bir aile var karşında
Karşına alıp hiç konuştun mu canım kayınvalidenle :26:
Yani böyle olmaz ki canım ya gerçekten çok üzüldüm
Resmen enerjisini atıyor senin üzerinde
Bi de bişey sorcam aynı evde mi yaşıyorsunuz ?
Yan bu kadar hayatına müdahale etmesi çok sinir bozucu

aynı evde oturmuyoruz ama evinizi buralardan alın diye baskı yapıyo sürekli.. konusmadım hiç zaten benim en büyük hatam hayır diyememek konusamamak öle sus pus kalıyorum. sesimi çıkaramıyorum o da konusuyo işte. geçen eşimin teyzesi de söyledi benim için agzı var dili yok diyomus. baska bi şehire taşınmak istiyorum ben de ama malum çocuk olcak bide eşim iş bulabilcek mi falan bırakıp gitmez ailesini yani bide. böle de ben çok yıpranıyorum sürekli kafaya takıyorum keşke düzelseler biraz ya ne bilim Allah' a havale ediyorum hepsini..

Gülüm benim ya,mesafe en iyisi tatlım
Erkekler öyle ha deyince başka şehire taşınmayı kabul etmezler
Senin yapman gereken araya mesafe koymak
Sık sık gelip gitme,çağırırsa bahaneler bul
Baktın işin içinden çıkamıyorsun,biraz daha zorlarsa
Bana karşı davranışların beni çok yaralıyor anne diye söyleyiver
Susmak olmaz canım böyle bi konuda
Kavga et,tartış demiyorum ,konuş konuş konuş
Yoksa bu kadın seni çok bunaltır

bi yerden başlamak lazım... öncelikle sesiniz çıkmalı...hayır diyebilmelisiniz....eşiniz bile sizi koruyamıyor o halde kendinizi siz koruyacaksınız.... daha güçlü olmalı ve lafınızı çekinmeden söylemelisiniz. aile yüzünden evliliğinizi bitirmeyin.kv ile konuşun. değişmiyorlarsa eşinizi kendi yanınıza çekip onlardan uzaklaşmaya bakın.görüşmeyin yaaaa....bu kadar dert edecek ne var...

Durumunuza çok üzüldüm . Bende ayrılmayı düşünüyorum . Eşimin ailesi evlendiğimizden bu yana sürekli para istiyorlar babası ve kardeşleri çalışmıyor biz kiradayız babasının iki evi var başta sizin olsun dedi ama sonra vazgeçti . Yeni evliyim ama çok bunaldım evimizden kısıp onlara gönderiyoruz

Zaten kaybedecek birşeyin yok. Boşanmayı bile düşündüğüne göre,ne kaybedeceksin ki konuş ,açık açık yeter hiç birinizin yüzünü görmek istemiyorum de.Ozaman kıymetli olursun.Bebek doğmadan yapmalısın,Çocuğu kullanamasınlar sana karşı.

İşin mesleğin var mi?Nereye gideceksin?

İyi de eşinle bir sorunun yok ki.Kv ile mi evlendin de kv ile anlaşamıyorsun diye boşancaksın.Ayrıca kv istemedi diye niye sen aileni görmeye gidemiyorsun anlamadım kendi iraden yok mu.Madem böyle düşünüyordun çocuğu niye yaptın.Değişik geldin bana sen

Boş yere yorum yaptım kim hortlatmış bu konuyu.Konu sahibi ne durumda acaba boşandı mı ya da 7 yıl içinde kv öldü mü???

Esinizle sınırlarınızı çizmelisiniz. Sonucta artık siz bir ailesiniz. Annesi konussun dursun. Sizi sevmesini değer vermesini beklemeyin yok sayın söylediği incitici lafları. Çünkü eşinizi seviyormussunuz. Yuvaniza sahip çıkın.

Kız 2013 ün konusunu tekrar gündeme getirmişsin allah seni ne yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…