Esimin ailesi yuzunden yuvam yikilicak

Derendeniz123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2018
114
57
48
32
Arkadaşlar ben 2 aylik evliyim daha 2 aylik evliyken beni cok bunalttı esimin ailesi sebebide hergun evlerine gidip 12 yaşında oğlu var ona yemek yapip yedirip evlerini toparlamadigim icin surekli huzur kaçırıyorlar evlenmeden önce kaynanam ben kızıma is yaptırmam ben kızımın evini temizlerim diyen kadin gitti yerine surekli sen gelinsin senin gorevin bu der gibi bir hale burundu ben 38 kiloyum anca kendi evime yetiyorum gidip kimsenin evini temizleyemem üstelik haftada bir iki defa gidip is güç yapip çocuğuna bakıyorum ve surekli cocugu bende kalmaya geliyor kendi kızları var evli ona hicbir is yaptırmazlar kiz 5 yıllık evli bir kere annesinin evinde ne bir is yapmisligi var ne bir temizlik madem benden bekliyorlar kendi kızları niye kaynanasina yapmıyor bayramdan bayrama anca gidiyorlar kaynanasına eşini tek başına bir kere bile göndermemiş kendi kaynanasına kendi gorumcesiyle 5 yıl ne eşi görüşmüş ne kendi.. ama ben dediklerinj yapmayinca surekli triplere girip esimin huzurunu bozuyorlar eşimde elinden geleni yapmasına rağmen hala onlari kafaya takıyor deliriyorum gorumcem desen ruh hastasının teki onun yüzünden dugun gunu eve cinnet geçirerek girdim düğünüm mahvoldu görüşmek istememe rağmen kayinpederim kızının suçunu kabul etmeyip esime surekli trip atıyor bende sorun çıkmasın diye aydan aya görüşmeyi kabul ettim ama o kadar değişik bir kadınlı gorumcem benim evimi dizerken geldi hicbir is yapmadi bide yapmadığı gibi dolabımda gördüğü her kıyafeti herşeyi istiyor benden yetmiyor cekmecemden çoraplarımı çaldı hırsızlık yaptı kayinpederim desen surekli ağzı argo kelimelerle dolu ve hic edep adap görgü kuralı bilmezler nişanlılık zamanında da bana tek bir sey yapmadılar eve eşya almadılar beyaz esyalari esim arabasını satip aldı oturma grubu yatak odasini babam aldı geriye kalan bütün ıvır zıvır biz aldik dugun makyajımı basimi kendim yaptim bindallimi kendim aldim daha ne istiyorlar Allahtan belâlarınımi anlamadim buna rağmen hala bir nankörlük hala memnuniyetsizlik yüzlerine karşı söyledim bide ben sizd3n soğudum gelip burada is güç yapmak icimden gelmiyor diye nasil yapip nasil sabredicem bilmiyorim

Yapmayacaksın seni evine hizmetçi küçük oğluna bakıcı olarak almadi bu kadin...
Gittigin zaman saygida kusur etme çay yada yemekte yardım et baska birşeye karışma...
Eşinle de guzelce konuş ven evimize alışmaya çalışıyorum ancak kendi evimin işini yapıyorum filan de...
Sanki gelin olduk diye tapulu mallarıyız hayret birşey...

Yapmayacaksın seni evine hizmetçi küçük oğluna bakıcı olarak almadi bu kadin...
Gittigin zaman saygida kusur etme çay yada yemekte yardım et baska birşeye karışma...
Eşinle de guzelce konuş ven evimize alışmaya çalışıyorum ancak kendi evimin işini yapıyorum filan de...
Sanki gelin olduk diye tapulu mallarıyız hayret birşey...
Aynen oyle ya resmen gelin olunca köle olarak görüyorlar bide ben istanbuldan antalyaya geldim daha dun bir bugun iki 12 yaşındaki oğlu bile daha cocuk bana diyiyorki madem bu kadar zayıfsın sen niye gelin oldun o zaman bu işleri yapamicaksan düşünün artik kafa yapıları nasil

Valla daha çok yolun basindasin koy tavrını işlerim var gelemem de oh valla hayat kaynanaya güzel
Ben tavrımı koydum hemde fazlasıyla bende dedim sizden soğudum daha dun bir bugün iki benimle konuştuğunuz seylere bak dedim gelmek istemiyorum dedjm haftada bir kereden fazlada görüşmek istemiyorum sizinle dedim ama yok biliyorlarki ben yapmam onların dedigini bu sefer eşimi arayip ben bu düzeni sevmedim fethiye ye tasinicam diye vicdan yaptırmaya calisiyorlar

Ben tavrımı koydum hemde fazlasıyla bende dedim sizden soğudum daha dun bir bugün iki benimle konuştuğunuz seylere bak dedim gelmek istemiyorum dedjm haftada bir kereden fazlada görüşmek istemiyorum sizinle dedim ama yok biliyorlarki ben yapmam onların dedigini bu sefer eşimi arayip ben bu düzeni sevmedim fethiye ye tasinicam diye vicdan yaptırmaya calisiyorlar
Bırak ya gitsinler işte tatlım kaynananın uzakta olanı makbuldür sen onlara gitmemekte direkt ;)

Hiç gitme, kendileri yapsın işlerini. Yapamıyorlarsa, hizmetçi tutsunlar. kocan arkanda durmazsa kalk dön babanın evine yol yakınken. Hamile falan da kalma.
Kaynanam calisiyor banane çalışmasın ciksin isten banami calisiyor sanki bide utanmadan duyuyorlar ki çocuğa bak aylik 400 lira maas verelim dedim abartmayın ayıp denen bir sey var ne parası paraylami bakicam yada 400 lirayami muhtacim

Eşsiniz siz bakıcı veya temizlikçi değil..
Eşin yaptığına hizmet değil ikram denir.
Kaynana da lanet okuyorum.
Siz de azıcık disli olun gitmeyin kendi evimin işi yemeği biterse elbet bilare gelirim deyin telefonda kapatın. Eşiniz üstünüze mı geldi çok basit hanım kızım kapıyı carptigin gibi baba evine gidiceksin. Bunları yapmadigin sürece köle izaura olarak devam edersin .

Kaynanaya bak cocuguna bakıcı almış sanki ...
Ya bide kendi kızlarından aynı seyi bekleseler derlerki git kaynana sunu yap bunu yap dicemki yapıları bu bunlar kendi kızları ne saygısızlık yaparsa yapsin agzini açmazlar benim saygisizligim olmaz hatta haddinden fazla sabrederim memnun kalmaz nankörlük yaparlar

Eşsiniz siz bakıcı veya temizlikçi değil..
Eşin yaptığına hizmet değil ikram denir.
Kaynana da lanet okuyorum.
Siz de azıcık disli olun gitmeyin kendi evimin işi yemeği biterse elbet bilare gelirim deyin telefonda kapatın. Eşiniz üstünüze mı geldi çok basit hanım kızım kapıyı carptigin gibi baba evine gidiceksin. Bunları yapmadigin sürece köle izaura olarak devam edersin .
Neler yaptim bir bilseniz beni arayip dereli kizim bugun cok yorgunum yada hastayim vs vs gelde bugün bi çorba kaynat dese giderimde yakarımda ama bunlar hergun gidip gelmemi istiyorlar

Aynen oyle ya resmen gelin olunca köle olarak görüyorlar bide ben istanbuldan antalyaya geldim daha dun bir bugun iki 12 yaşındaki oğlu bile daha cocuk bana diyiyorki madem bu kadar zayıfsın sen niye gelin oldun o zaman bu işleri yapamicaksan düşünün artik kafa yapıları nasil
Demekki çocuğun yanında bunlar konuşuluyor...çocuktan al haberi derler...tepkini koy, fazla gitme, gitsende halim yok hastayım diyip dur...

Eşinin dde en kısa zamanda gözünü aç, ama safa yatarak yap bunu, şikayet ederek degik...

Back
X