bazilari ne yaparsaniz yapin anlamazlar, ben burada politikligi dogru bulmuyorum cunku yakin oturuyorlar, bir gun bahane bulup gitmediniz, ikinci gun de bahane bulup gitmediniz, ucuncu gun ne yapacaksiniz, yine sorun olacak yine. esniz de onlara laf geciremeyecegini bildigi icin sizle ugrasmayi tercih edecek. olan size olacak.
iyi dinle yeni gelin arkadas :
bi kere sen hepsinden deli olacaksin, sartlarini ortaya koy, esine soyle seni muhattap etmesin, basaramayabilir mecburen iş sana düşecek, hakarete vs. varmadan tabiki kesin ve net bir dille neden onlarin istedigi gibi olmadigini soyluyceksin, konuyu uzatip kavgaya simdilik gerek yok, herkesin bir duzeni var diyip kapatcaksin konuyu.senden cekinecekler bir kere amaa
arkandan dunya dedikodu yapcaklar, duyacaksin, yeri gelince kullanirsin.onlarin akrabalarina iyi davran yaptiklari dedikodu kendilerine patlasin.( esimin butun akrabalari beni cok severler, neredeyse sadece benle konusurlar ortamda ikramlar, sen seversinler.,)
diger ve son koz ise senin ailen ve akrabalarin da ayni sehirdeyseniz onlarla da duzenli goruseceksin, hatta daha cok goruseceksiniz, sizi bos birakmiycaklar, evlendik diye kimsenin sulalesinin ipotekli mali degiliz.
arkadaslar bana kizacak belki ama kuru kuru sikayet yerine, psikolojik olarak etkileme yontemini tavsiye ederim, aile bireylerinin birbirleriyle olan iliskileri, kisilik analizlerini falan yap.erkekler hic biseyi incelemez aile bireylerini melek zannediyor olabilir, ilk baslarda kabul etmek istemese de zamanla her seyi gorecek ve hayatta kendisini en cok seven kisinin sen olduguna inanacaktir.evet guc savasiysa bu bir guc savasidir onlar baslatti iyi oynayan kazanir :)