- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
bunlar yetinmiyo canım yap ertesi gün niye gidip yapmamışım babamın yanına gitmişim. ailemin yanına sadece eşimle gidebilirmişimHerşeyine karıştırma sen bak gidersin güler yüzlü saygılı ol eve iş yap ama kendi ailene de gir negüzl işk erk sonra sen ailen bu güzl bişe dua etsinler taviz verme sen
bunlar yetinmiyo canım yap ertesi gün niye gidip yapmamışım babamın yanına gitmişim. ailemin yanına sadece eşimle gidebilirmişim
Öyle bi dünya yok takma sen eşini dolduruyorlar dikkat et en tehlikeli aile bunlar bn 1.evlilm böle bitti sen artık bizimsşn baban evine bizsiz gidemezsin eve durcan fino gbi onlarla takılacan boşver ettini bilmez bu tipler ama eşine dikkar et zıt gtme kendine çek onubunlar yetinmiyo canım yap ertesi gün niye gidip yapmamışım babamın yanına gitmişim. ailemin yanına sadece eşimle gidebilirmişim
Ben şok oldum siz tarlaya gidiyosunuz zaten evde tek başıma niye oturayım dedim. Adam sonuçları kötü olur bile dediNe dedin peki? Ben olsam sizi ilgilendirmez annemin babamın yanına ben ne zaman uygun görürsem o zaman giderim derdim.
Çok zıtlaştık. Ben laf söyledikçe o savundu. Şimdi düşman gibi görüyo beni o da zaten. Bilmiyom belki bizimki de yakında bitecek bu gidişleÖyle bi dünya yok takma sen eşini dolduruyorlar dikkat et en tehlikeli aile bunlar bn 1.evlilm böle bitti sen artık bizimsşn baban evine bizsiz gidemezsin eve durcan fino gbi onlarla takılacan boşver ettini bilmez bu tipler ama eşine dikkar et zıt gtme kendine çek onu
Ben şok oldum siz tarlaya gidiyosunuz zaten evde tek başıma niye oturayım dedim. Adam sonuçları kötü olur bile dedi
Kızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
Oo hakkımı acayip savunurdum. Beni bu hale getirdiler.öğretmenlerin böyle şeyler yaşaması çok tuhaf geliyor ya,tamam herkesin hayatı aynı değil ama eğitimli insanlar biraz olsun haklarını savunabilsinler, eşinin biz tarladayken evde oturmalısın dediğinde ne alaka diyebilsinler, yani eşi de öğretmense allahaşkına eğitimli adamsın annen baban tahsilli olmayabilir ama şunun mantığını bana nasıl açıklayabilirsin diyebilsinler ya.
EŞinin babasının ne haddine sana karışmak kocan dururkenKızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
Ayy oyle ortamda oyle ailede yetismis biriylemi evlendin sen :) saka gibisiniz yahu esini seviyosan bir iki gun katlaniver tamam adamin dusuncesi dgru degil esin olmadanda ailenin evine gitmelisin ama bukadar asagilaman hos bisey degil yaKızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
sakin taviz verme esinun yaninda kimse sana o sekilde davranamaz esinde sizi babasina ezdirmesin aileni gormekte ne var zaten onu anlamadim insanlar esi olmadan sehur degistirip ailesinj yanina gidiyo kayinpedere cevabinj saygili bir sekilde anlat sen saygiyu bozma onlar bozarsa haksiz onlar olur esinde senin tarafinda olurKızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?