- 16 Haziran 2019
- 276
- 50
- 13
- Konu Sahibi Bluepink18
-
eşinle orta yolu bulduktan sonra gerisi çokta önemli değil. Cahil bir kadın değilsin halledebilirsin bence bu meseleyi konuşarakEşim de onların dediğine gidiyor
Çok ciddi tartışmalar sonrası barıştık. Ailelere özür dilemeye gittik. O sırada bana söylediGercekten babası sana ağır kelimeler ettiyse bunu fırsat bilip aranızdaki iletişimi koparsaydiniz keske
Ama karşımdakiler çok cahileşinle orta yolu bulduktan sonra gerisi çokta önemli değil. Cahil bir kadın değilsin halledebilirsin bence bu meseleyi konuşarak
Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim.
Çok ciddi tartışmalar sonrası barıştık. Ailelere özür dilemeye gittik. O sırada bana söyledi
cahil olmasalar da her kv-kp ister gelinini hep oğlunun yanında görmek kendi memleketinde görmek vs vs.. Bizimkilerde istiyorlar her gün görüşelim birlikte yemekler yiyelim gezmelere gidelim. Ama olmuyor ben çalışıyorum yetişemiyorum anneme gitmek istiyorum kendime vakit ayırmak istiyorum. Bunlar en doğal hakkın. Eşinde buna eminim bir yerde hak verecek çünkü onlarla değil seninle aynı evde yaşıyor. Sert ama saygılı bir dille (karşıdan ne kadar cahilce tepki gelirse gelsin) direneceksin.Ama karşımdakiler çok cahil
işte tam o esnada söylemeliydi düşüncelerini.adama bak fırsat bu fırsat özür diliyolar hemen isteklerimi sıralayayım demiş
en başta özür dilemeyecekmişsiniz demek ki
Çok büyük sıkıntılar yaşadık. Aileler de karıştı. Bu yüzden özür dilemeye gittik. Üzdük diye. Bizi eşimle bi aile olarak görmüyor biz abisi onun eşi anası babası hepimiz bir aile imişizAilelere özür dilemeye mi gittiniz
Neden
Çok yüz göz olmayın
Aranızdaki tartışmaları da asla üçüncü kişilere yansıtmayın
Çok ta takma kim ne dedi
Ailem tabi gidicem de kapat
Evlisiniz diye zincirle bağlı değilsiniz sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?