Eşimin ailesi

Senin yerinde olsam bir daha da oraya adım atmam. Sana laf etme hakkını babasına veren adama da adam demem.

net olacaksin
kocana da sansini zorlamamasini soyleyeceksin. gittigin zamanlarin kiymetini bilsin..kendi annene gderken, kimseden izin almayacaksin..kayinpeder durumdan rahatsizsa gitsin gunlugune yazsin derdini, sana bulasmasin.
kocama sert ol. ilimli sekilde derdini anlatmaya calisma. cunku anlamaz.

Eşinizi karşınıza alıp anne babama gitmek için senden bile izin almak gibi bir saçmalık olamayacağına göre baban kim ki bu konuda konuşma hakkını kendinde görüyor diye bir sor bakalım

ben çocuk değilim. hele hele sizin çocuğunuz hiç değilim. nereye ne kadar gideceğimin kararını ben ve eşim veririz. mesajını net olarak vermelisin

Sorun çıkmasın diye o evde oturur annene gitmezsen, kabul etmiş olursun 10 yıl sonra bile baba evine gitmen sorun olur. Umursamazsan onlarda bıkar, sorunu çözersin.
Kp kişisine "ağaç kavuğundan çıkmadım, oğlunuzun sizi özlediği gibi bende ailemi özlüyorum ve görmek istiyorum" de ve işine devam et. Kp lerin herşeye karışıp gelinleri ile yüz göz olmasına sinir oluyorum.

Hatta eşine de ailesinin evine gitme konusunda bir kaç kez kapris yaparsan, seninde gönlünü etmek için ailesini susturmayı deneyecektir. Üstünü kapatırsan çözemezsin.

bende yeni nişanlandım taze 2 gunluk
inş bnm kv görumcemde sizin gibi olur.. insan o zaman daha bi bağlı oluyo..
inşallah...kayınvalide kayınbabanın müdahale etmesi iyi değil hele birde görümceler var bonus bunlar....zaten iki insan evlenmeyi biliyorsa her konuda da kendilerini idare edebilirler bilmiyorlarsa da hayat onlara öğretir...bende gençliğimde birşey bilmezdim ama öğrendim.

Onlara gıtmenızı ıstemesı ıs beklemesı fılan hadı anlasılırda hepsınde var cunku ama esın olmadan annene gıdemezsın dıyen adama sanane lan derım yanı ne hadlerıne sımdıye kadar onlarmı varmıs onlarmı bıyutmuste sımdı senı buyuten aıleye esınsız godemıyorsun. Neyden kıskanıyorlar acaba kusura bakma sorun esınde benım esıme babası o lafı soylese sanane baba kımı kımden kıskanıyon karısamazsın benım karıma der esınınde bunu deme lazım

Eşim o sırada çıkmıştı ben vedalaşırken söyledi

Eşim o sırada çıkmıştı ben vedalaşırken söyledi
o zaman daha ii sizde cvp verecektiniz kbakma baba ama oğlunuz size nasıl geliyorsa bende ağaç kabugundan çıkmadım aileme giderim yani diyecektiniz. ve bu durumuda eşinize söyleyecktinz.. düşünn bn bile daha nişanlıyım ilk zamanlr görumcemn imalarına susuyordm ama şimdi o nasl davranrsa öyle davranıyorum.. Bi şekilde tavrımı belirtiyorum.. daha dun bnim instagramdan isteğimi kabul etmemiş 7 hafta geçmiş bozmadım nişanlm konusunu açtı ins mn böle böle yapmş kızkardesm dedi aaa bakayım bende dedim bi baktım aa isteğimi kabul etmemiş dedim dur arayayım hemen nişanlmn yannda aradım böle bşy paylaşmşn göremedm fln dedim bakacaktım isteğimi kabul etmemişin bende farketmedm dedim o da kabul ettım zannedıyorum dedi. ama ne oldu bi şekilde olayı tamamladım ve sessiz kalmadım .. iş eşinizde bitiyor açık açık tavrınızı belirtin az annesi ve babasınn yannda sizi kollasın tabiki kırmasın ama cvpta versin yani.. cvp vermek size kalmaması lazım eee baktnz eşinz susuyo o zaman siz savunacaksınz kndnızı saygınızı bozmadan cvp verin susmayın..

ona de ki? kocanız da hala adam olamayıp babasının gazıyla size sarıyorsa verin ağzının payını. ailenize gitmek için izin mi alacaksınız saçmaığa bak

Bence ezdirmeyin kendinizi onların dediğini yaparsanız hayatınızın kontrolünü onlara verirsiniz. Benim kayınvalidemde aynı semtte oturuyoruz çok pasaklı yemek yapar içinden saç kılı çıkar çayda parmak izi lekesi vardır. Ben evlerine bayramdan bayrama giderim. Ramazanda bile yemeğe gitmem. Eskiden banada çok karışırlardı. Yavaş yavaş kontrolü elime aldim. Mesafe ne kadar olursa o kadar iyi olur.

ben çocuk değilim. hele hele sizin çocuğunuz hiç değilim. nereye ne kadar gideceğimin kararını ben ve eşim veririz. mesajını net olarak vermelisin
Onların iddiası biz aileymişiz eşimin ailesi absi abisinin karısı filan. Benim aile artık yabancı gibi tam böyle demediler ama benzeer bi şekilde.napcamı bilmiyorum ama çok kötü bi aileymiş

Hic gitme ve hic sofra kurma olsun bitsin esin de seni sirf bunun icin bosayacaksa bosasin.
Cok sinirlendim kayinbabanin istegine de bak evde oturcakmissin calisip para kazanan gelin almasaymis o zaman hatta simdi ilkokul mezunu köylü gelinler bile başına buyruk yaşıyor siz biraz pasif kalmissiniz.

Onların iddiası biz aileymişiz eşimin ailesi absi abisinin karısı filan. Benim aile artık yabancı gibi tam böyle demediler ama benzeer bi şekilde.napcamı bilmiyorum ama çok kötü bi aileymiş
mesajı eşine vereceksin ilk başta. bak diyeceksin, 'benim annem bana sesini yükseltir, ters bir laf eder, ama o benim kanım canım. yarın birbirimizi affederiz, ana kız arasında olur öyle şeyler der geçeriz. ama annem sana bağırsa, terslese, küfür etse sen annemi affedebilir misin? yok, edemezsin. etmemelisin de zaten. çünkü o seni karnında taşıyan, senin için gecesini gündüzüne katan kadın değil. o senin öz annen baban değil. senin annen de benim için böyle değil. o yüzden ben kırılmasınlar diye içinde bana nefret biriktirmesinler diye nasıl dikkat ediyorsam onlar da edecek ki yarın birgün yüzgöz olmayalım. ağzımızın tadı bozulmasın. saygımızı sevgimizi hiç kaybetmeyelim. BİZ İKİMİZ AİLEYİZ, benim anam babam sana bir yere kadar el, senin anan baban abin karısı da bana. aile olan İKİMİZİZ'

Napacagimi bilmiyorum ne demek ya napacagin gayey net emin misiniz ogretmen oldugunuza garibime gitti de.

Eşim de babası gibi düşünüyor. Köy bizim evimizmiş. Nefret ettirdiler o lanet olası köyden. Hiç gidesim bişey yapasım yok kızlar napim ben şimdi

Herşeyine karıştırma sen bak gidersin güler yüzlü saygılı ol eve iş yap ama kendi ailene de gir negüzl işk erk sonra sen ailen bu güzl bişe dua etsinler taviz verme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…