EŞİmin ailesi

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
35
Kv şehir dışına çıktı 1 haftalığına yeğeni hastaydı vefat etti o yüzden.
köyde oturuyor kv eşim dedi ki 2 saatliğine gidip bi haber alalım evden diye bende kabul ettim neyse qittik.
Ben bi süpürge açığ sağı solu topladım bekar kaynım var bulaşık falan bırakmış onu yıkadım
Bu sırada eşimin teyzesi geldi köyde komşular bu arada.
Ordan burdan konuşurken laf evlenme mevzusuna qeldi ve bekar kaynım için muratı ne zaman evlendiriyorsunuz kız baksanıza yaşı geldi vs dedi.
Eşimde tayze kendi bulsun evleneceği kişiyi şimdi zamn böyle falan gibisinden konuştu.
Sen kendin buldun da ne oldu dedi güldü o an anlayamadım ne demk istediğini kadının 3 oğlu var biri 5 defa evlenip evlenip ayrıldı bi geliniyle hiç konuşmuyor
Biri ise ne olduğu belli değil aile düzeni bozuk yani
Benimkiler kendi buldu da çekiyoruz gibisinden şeyler söyledi biraz sivri dilli ve adeletsiz bir kadın ( birde hacı yani )
Kimse pek sevmiyor ailede bu yüzden.
Eşimin ailesi ile ilk başlarda iyi idik
Ama kv çok beklenti içine girdi onunla yaşamamı istiyor adeta inek bakayım tarla tavan yapayım bu tür şeyler bekliyor
Ben köyde büyümediğim için bu tarz işleri pek bilmiyorum ama oraya gittiğim zaman da bacak bacak üzerine atıp oturmuyorum bulaşığını yıkarım temizliğini yaparım boş durmam yani
Muhtemelen bu teyzeyle kv benim desikodumu yapmış çünkü 4 yıldır böyle bir laf söylemedi hiçç
Normalde hazır cvbm ama o anda anlamadığımdan mı nedense cvb veremedim bi daha ki karşılaşmada bi laf ederse hakkından geleceğim zaten de.
Şimdi bu konuyu eşime açsam mı neden böyle böyle dedi sen neden cvb vermedin diye.
Eşimde o an kızımla uğraşıyordu ya duydu duymamazşıktan geldi yada duymadı

Bence boşverin iyi ki de cevap vermemişsiniz ne güzel işte günaha girmediniz. Hayat ortada yaşadıkları ortada eşiniz sizden siz ondan memnun olun yeter kimseyi memnun etmek zorunda değilsiniz sevmeyen de sevmesen sevgi ayrı bir sey saygı ayrı bir sey sız istemeden de olsa saygıdan cevap vermemiş oldunuz onun densizligine

Terbiyesizler, mümkün olduğunca gorusmemeye calisin hayatınıza dahil olmasinlar. Bidaha da bi ortamda yine boyle konusursa hemen verin cevabını hazırlıklı olun.
Şok oldum sabahtan beri içim içimi yiyor evde eşime tavır aldım oda noldu sana deyip sorup duruyor sizce söylesem mi bozulduğumu

Bilmiyorum cnm eşime desem mi bozulduğumu acaba

Dedikoducu, densiz, huzur kaçıran teyze modeli işte. Şöyle laf bezirganlığı yapacağım diye kendi evlatlarının bile huzursuz olmasına sebep olmuştur bu kadın muhtemelen. Siz ağına düşmeyin. Bir dahasına hiç yüz vermeyin.Ucu size dokunan laf söylerse, karşılığını gerektiği ölçüde yapıştırın gitsin.

Bence böyle şeylere eşleri hiç karıştırmamak lazım. Yani insanın içinden söylemek geliyor ama adamlarla ilgisi olmayan konularda onları darlamak ancak ilişkiyi yıpratıyor. Bi daha benzer bir densizlik olursa sen cevabını verirsin zaten

Ne eşime hesap sorarım ne de böylelerini kale alıp sinirlenirim.hic umurum olmaz

Dünyanın en iyi en mükemmel en ideal gelinide olsan birileri muhakkak begenmemezlik yapar,
Eşinle mutluysan kimsenin ne dedigini çokta umursama

Bilmiyorum kavga ederek değil de güzelce sorsam mı acaba

Söyleme .
Bir fırsatta Allah senin gelinlerine sabır versin ben çok şanslıyım kv dem bir tane dersin .
İkisi birbirine düşer dedikodu edemezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…