Merhaba arkadaşlar sizinle bi konu hakkında konuşmak istiyorum çünkü bu durum beni çok rahatsız ediyor ne yapmalıyım veya aslında yapacak hiçbirşey yokmu bilmiyorum.. eşimin ailesiyle alakalı. Eşimin 6 tane teyzesi var ve hepsi hemen hemen aynı karakterde. Birine davetli olunca çok istekli gidemiyorum sanki yabancıymışım gibi hissediyorum kendimi yaklaşık 2 senedir evliyim ama bilmiyorum kendi ailemde gördüğüm aile sıcaklığını onlarda göremiyorum ve bu durum beni rahatsız ediyor dün yemek yemeye çağırmış teyzesi neyse ama ben sonradan eşlik edebildim onlara çünkü yeni bi meslek üzerine eğitim gördüm bunuda biliyolardı geldiğimde kalabalıktı iyi akşamlar herkese diye gülücükle karşıladığımda onlardan bilmiyorum bi sıcaklık bekliyorum soğuk bişey veriyolar sanki yabancı bi yere gelmişim gibi sanki teyzesine gelmemişim diğer teyzeleride aynı şekilde çok soğuk davraniyolar ama hep böyleler evlendim evleneli yani insan bi der el kızı rahat etsin çünkü ben rahat edemiyorum yemek yedim ama sanki diken üstünde bi iki birşey okadar rahat edemedim hal hatır sormuyolar doğru dürüst yeni birşeye atılmışım nasıl geçtı demiyolar ya ne bilim inanın çok rahatsız olduğum için açtım bu konuyu çok kalabalık bi aile zaten bunlar ben her zaman bi güleç yapıya sahibim insanlara sıcak davranırım sevilim sayılayım isterim ama onlar o sıcaklığı vermeyincede gidesim gelmiyor açıkçası bizdede 2 gelin var ama kesinlikle bizimde ailemiz kaşabalık ama ortam içinde gülücük sacarlar bi sıcaklık verirler insanda normal olarak bi rahat eder ne düşünüyosunuz arkadaşlar bu konuda başta dedim daha yeniyimdir ondan alişirim filan ama alışılcak gibi değil ya sevmiyorum böyle karakterleri