Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni anlayan biri olarak işin ucunda sağlık hem de ciddi olunca ileride pişmanlık korkusu ama onlarla tekrar karşılama korkusu hiç bilemiyorum ikilemde kaldımYani sizin içiniz de o şekilde rahat edecek anlaşılan. Ben de görüşmüyorum şu an. Ama ben de giderdim
Bu bakış acısıyla hiç düşünmemiştim tekrar başlama gelip gitmeler çünkü ben hep imrenmişimdir aklımda olucak fikrinizGiderdim.Sonrasındada hiç gitmemişim gibi hayatıma devam ederdim.yani gidin ama bişeyleri düzeltme çabasında olmayın.İnsanlık namına gidin eşiniz için.Sonra yarın bigün ölürler falan eşiniz unutmaz
kesinikle olmadı hakaret vs ama çok uzun zaman oldu nasıl olur hiç bir fikrim yok açıkcası karşılama ilk izlenim yıllar sonra
Evet herkes eşinin hatrına git diyorlarEşimin yanında olmak için dâhi olsa giderdim
Görüşmemek kimin kararıMerhaba arkadaşlar kısa olarak eşimin ailesi ile 6 yıldır görüşmüyorum şuan için karşı tarafta ciddi bir sağlık problemi var ne yapmalıyım ben gitmek taraftarıyım siz olsanız ne yapardınız
Önce arasanız? Tepkiye göre karar verirsinizkesinikle olmadı hakaret vs ama çok uzun zaman oldu nasıl olur hiç bir fikrim yok açıkcası karşılama ilk izlenim yıllar sonra
Evet herkes eşinin hatrına git diyorlar
Tabi ki en son ama içimdeki kaygı bunları düşündürüyorKarsi tarafın ciddi sağlık sorunu varmış. Emin olun böyle bir süreçte karşılama,izlenim gibi şeyler düşünülecek en son şeydir.