eşimin ailesi

izmirli87

Almanyadan bir gurbetçi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
435
10
298
Almanya
Merhaba arkadaşlar kısa olarak eşimin ailesi ile 6 yıldır görüşmüyorum şuan için karşı tarafta ciddi bir sağlık problemi var ne yapmalıyım ben gitmek taraftarıyım siz olsanız ne yapardınız

Yani sizin içiniz de o şekilde rahat edecek anlaşılan. Ben de görüşmüyorum şu an. Ama ben de giderdim
Beni anlayan biri olarak işin ucunda sağlık hem de ciddi olunca ileride pişmanlık korkusu ama onlarla tekrar karşılama korkusu hiç bilemiyorum ikilemde kaldım

Giderdim.Sonrasındada hiç gitmemişim gibi hayatıma devam ederdim.yani gidin ama bişeyleri düzeltme çabasında olmayın.İnsanlık namına gidin eşiniz için.Sonra yarın bigün ölürler falan eşiniz unutmaz
Bu bakış acısıyla hiç düşünmemiştim tekrar başlama gelip gitmeler çünkü ben hep imrenmişimdir aklımda olucak fikriniz

Onlar bana hiç yapıcı olmadılar toyluk gençlik demediler bu demek değildir kibrn onlara saygısızlık yaptım sınırlarım olsun istedim ama izin vermediler eşimi onlara karşı doldurduğumu düşündüler ama yanıldılar böyle sorunlar yüzünden bir iyi bir kötü giden süreç küslükle sonuçlandı

Merhaba arkadaşlar kısa olarak eşimin ailesi ile 6 yıldır görüşmüyorum şuan için karşı tarafta ciddi bir sağlık problemi var ne yapmalıyım ben gitmek taraftarıyım siz olsanız ne yapardınız
Görüşmemek kimin kararı
Gitsen kovarlar mı

Tabii ki gitmelisin
Gitmeme fikrini düşündüren nedir anlayamadım
Biraz acar mısınız

Back
X