Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki en son ama içimdeki kaygı bunları düşündürüyor
Onlar benimle görüşmüyolarVallahi bilemedim 6 yildir dise dokunur bir sebep yokken ortada gorusmemissiniz bende olsam sizin yollariniza gul dokmezdim..bana siz goreceginiz tepkiden cekiniyorsunuz gibi geldi..
Önce arasanız? Tepkiye göre karar
Evet üstüme ne düşürse yaparım ben yaparım sağlık buIşte kaygılanmayın onlar zaten kendi derdindelerdir. En çok Allah razı olsun derler. Siz insanlık görevinizi yapın derim.
Anladim zaten onun icin yazdim...bence sizi soguk bile karsilasalar tepki vermeyin..demek kirmissiniz insanlari..kv kp ile kanli bicakli olmak kusmek konusmamak size uzun vadede kaybettirir..ben zaten cok buyuk bir mesele yokken bu muameleye riza gösteren erkegi de iyi bir es olarak gormem..Onlar benimle görüşmüyolar
Görüşmemek kimin kararı
Gitsen kovarlar mı
Tabii ki gitmelisin
Gitmeme fikrini düşündüren nedir anlayamadım
Biraz
Kırgınlığı neden tek taraflı düşünüyorsunuz bu hariç diğer yazdıklarınıza hem fikirimAnladim zaten onun icin yazdim...bence sizi soguk bile karsilasalar tepki vermeyin..demek kirmissiniz insanlari..kv kp ile kanli bicakli olmak kusmek konusmamak size uzun vadede kaybettirir..ben zaten cok buyuk bir mesele yokken bu muameleye riza gösteren erkegi de iyi bir es olarak gormem..
Sanki siz gitmek istiyorsunuz da şüpheniz var gibi algıladım o yüzden sanki karsı taraf kaynaklı bir engel var diye düşündüm.Kırgınlığı neden tek taraflı düşünüyorsunuz bu hariç diğer yazdıklarınıza hem fikirim
Tabiki gitme tarafındayım bu durum tam terside olabilirdi sonuçta onlar büyük ve sağlık problemiSanki siz gitmek istiyorsunuz da şüpheniz var gibi algıladım o yüzden sanki karsı taraf kaynaklı bir engel var diye düşündüm.
Gitme arzunuz olmasa konu acmazdınız.
Tamam zaten ben de gidin dedimTabiki gitme tarafındayım bu durum tam terside olabilirdi sonuçta onlar büyük ve sağlık problemi
Tamam zaten ben de gidin dedim
Çok çok Major bir durum olmadıkça eş ailesiyle protokol bazında dahi olsa görüşülmesi. İlk mesajı da da zaten bunu yazmıştım.
Bu arada gecmiş olsun
Merhaba arkadaşlar kısa olarak eşimin ailesi ile 6 yıldır görüşmüyorum şuan için karşı tarafta ciddi bir sağlık problemi var ne yapmalıyım ben gitmek taraftarıyım siz olsanız ne yapardınız