Hayır değil ama düğünden sonra evlerine gittiğimizde ağzını bile açmadı söylenen laflara. Onun da düğünü ben tek başıma evlenmedm yaeşiniz de onlarla aynı fikirde mi güzel olmadığı yönünde falan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır değil ama düğünden sonra evlerine gittiğimizde ağzını bile açmadı söylenen laflara. Onun da düğünü ben tek başıma evlenmedm yaeşiniz de onlarla aynı fikirde mi güzel olmadığı yönünde falan
ben sizi haklı buldum bu konuda. biz böyle karar verdik bizim içimize sindi demeliydi.Hayır değil ama düğünden sonra evlerine gittiğimizde ağzını bile açmadı söylenen laflara. Onun da düğünü ben tek başıma evlenmedm ya
Yoo azarlamadım ki sizi. Eşinizin ailesinin davranışları ve konuşmaları sebebiyle eşinizle aranız bozuluyorsa bu dolduruşa geldiğiniz anlamına gelir. Bunda azarlanacak bir şey yok zaten. Sizin hatanız var. Sizi herkesin içinde aşağılayan varsa o ortamdan çıkarsınız ve bir daha görüşmezsiniz. Eşiniz sizi aşağılayan kişi değilse ona yansıtmamalısınız. Eşinize gidip gelip ailesini şikayet etmeniz,konuşmasını istemeniz gereksiz olmuş. Düğün meselesini gereksiz yere uzatmışsınız,konuşan konuşsun. Kimseye karşılık vermenize gerek yok tavrınızı koysanız yeterli. Eşinizle de anlaşamıyorsanız bu bambaşka bir konu.Çocuk azarlar gibi yorum yapmazsanız sevinirim. Zaten tecrübeli olanlar yorum yapsn yardımcı olurlar diye yazdım. Dolduruşa gelmiyorum herkesin içinde aşağılanmayı defalarca bunu yapılmasını terbiyemi bozmamama rağmen ısrarla aynı şeylerin yaşanması sonucunda eşimle ailesiyle konuşması konusunda konuştm uyardm. Çnkü biliyorm karşılık verince de ben kötü olucam. Profil bu şekilde.
Zaten amacım terslemesi değil ama evliyiz mutluyuz içimize sinmiş benm videom kapatılıp görümceminki açılıp sizin düğn ne biçimdi böyle düğün mü olur gibi laflar öyle düşünmüş olsa bile söylenmez madem oğlunun iyiliğini istiyorsun.ben sizi haklı buldum bu konuda. biz böyle karar verdik bizim içimize sindi demeliydi.
Eşiniz pısırık susmuş, siz neden kendinizi savunmuyorsunuz? Bir noktadan sonra bunun adı saygı olmuyor kendini ezdirmek oluyor. Görüşmek zorunda mısınız neden görüşüyorsunuz? Eşiniz gitsin görsün anasını babasını, siz gidip gelmek zorunda değilsiniz kiHanımlar merhaba, bir senelik evliyim. Eşimin ailesini başta gerçekten çok sevdim fakat daha sonra düğün sürecinde bir sürü laf sokma oldu. O kadar özeniyordum ki düğünümle ilgili herşeye. Pandemiye denk geldiği için içimde kalan bir sürü şey oldu. Bunun üzerine eşimin ailesi düğünüme bir sürü laf söylediler. Yok böyle düğün mü olur ne biçim evlendiniz vs. Daha balayında ağlamaya başladım. Ayrıca görümcem de hep kendisini benimle kıyaslayan bir insan. Sürekli kıyas yapıp ben böyle yaptım sen böyle yapmadın diyerek üstünlük kurma peşinde. Daha doğmamış çocuğum için bile ilk torun benmki olacak senden önce hamile kalmalıyım diyen saçma span bi insan. Ben konuşmuyorum kendisiyle ama eşimin ailesine gittiğimde zorla muatap olmak zorunda kalıyorum. Sinirlerim çok bozuluyor. Bir de düğünü eşimin tarafı yapmıştı biz boşanma noktasına geldik eşimle. Kayın pederim size düğün yapmasaydık keşke masraf oldu dedi çok ağrıma gitti. Domates mi aldın marketten diyecektim. Şimdi bana gelecekler ve ben gerçekten aşırı sinirliyim çnkü eşimle evlendiğimizden beri hzuurumuz kalmadı. Hiçbir şeyi özendiğim gibi yaşayamadım ve bu yüzden unutamıyorum olanları. Sizinle paylaşmak istedim aranızda bu konuda deneyimli olanlar belki yardımcı olabilirler nasıl davranmam gerektiği konusunda. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada belirteyim benm karşı tarafa kesinlikle ufak bir karşılık verme ya da saygısızlığım olmadı. Eşimle de evliliğimiz bitti denilebilir. Çnkü birbirimize saygımız kalmadı. Ben yanında bana laf sokulduğunda susan bi adama saygı duyamıyorm bu da ilişkimizi çok zedeledi. Ne yapabilirim sizce?
peki sizcede görümcenizin düğünü daha mı güzel olduZaten amacım terslemesi değil ama evliyiz mutluyuz içimize sinmiş benm videom kapatılıp görümceminki açılıp sizin düğn ne biçimdi böyle düğün mü olur gibi laflar öyle düşünmüş olsa bile söylenmez madem oğlunun iyiliğini istiyorsun.
İnanın gitmesem o da problem. Eşim için de problem. Benm amacım ailenle konuş uzatmayalm bu mevzuyu küslük olmasndı ama Şuan ben eşimi dolduruşa getiren oldum çnkü gitmiyo ailesine bayram hariç. Ailesiyle konuşmaya çalışıyorm senin karşnda tansiyon hastası insan var diyo. Susuyorum ben eziliyorm inanın çıkamıyorm ya içindenYoo azarlamadım ki sizi. Eşinizin ailesinin davranışları ve konuşmaları sebebiyle eşinizle aranız bozuluyorsa bu dolduruşa geldiğiniz anlamına gelir. Bunda azarlanacak bir şey yok zaten. Sizin hatanız var. Sizi herkesin içinde aşağılayan varsa o ortamdan çıkarsınız ve bir daha görüşmezsiniz. Eşiniz sizi aşağılayan kişi değilse ona yansıtmamalısınız. Eşinize gidip gelip ailesini şikayet etmeniz,konuşmasını istemeniz gereksiz olmuş. Düğün meselesini gereksiz yere uzatmışsınız,konuşan konuşsun. Kimseye karşılık vermenize gerek yok tavrınızı koysanız yeterli. Eşinizle de anlaşamıyorsanız bu bambaşka bir konu.
Gereken yerde konuşursanız kimse sizi ezemez. Bir duruşunuz olsun,dindik durun kimse yorum yapamasın yani ne münasebet. Düğün cdsi açıldığında kalkıp gitmemişsiniz,laf etmişler susmuşsunuz,olmaz ,size yazık yani. Ben bu konuda konuşmak istemiyorum,düğün sizin düğününüzdü,beğenmiyorsanız da sizin probleminiz deyip çıkın işin içinden. Eşiniz de naparsa yapsın,ister görüşsün ailesiyle ister görüşmesin boşverin ya. Herkese kendi ailesi kıymetli,siz kendi ailenizle görüşün,gerisini önemsemeyin bile.İnanın gitmesem o da problem. Eşim için de problem. Benm amacım ailenle konuş uzatmayalm bu mevzuyu küslük olmasndı ama Şuan ben eşimi dolduruşa getiren oldum çnkü gitmiyo ailesine bayram hariç. Ailesiyle konuşmaya çalışıyorm senin karşnda tansiyon hastası insan var diyo. Susuyorum ben eziliyorm inanın çıkamıyorm ya içinden
Siz reşit olmamış içine kapanık küçük bir çocuk musunuz? Ağzınız diliniz yokmu? Belki kocanız da evlenip barklanmış koskoca kadınıa sokulan laflara birşey dememesine kendini korumamasına saygı duymuyordur ne dersiniz?Hanımlar merhaba, bir senelik evliyim. Eşimin ailesini başta gerçekten çok sevdim fakat daha sonra düğün sürecinde bir sürü laf sokma oldu. O kadar özeniyordum ki düğünümle ilgili herşeye. Pandemiye denk geldiği için içimde kalan bir sürü şey oldu. Bunun üzerine eşimin ailesi düğünüme bir sürü laf söylediler. Yok böyle düğün mü olur ne biçim evlendiniz vs. Daha balayında ağlamaya başladım. Ayrıca görümcem de hep kendisini benimle kıyaslayan bir insan. Sürekli kıyas yapıp ben böyle yaptım sen böyle yapmadın diyerek üstünlük kurma peşinde. Daha doğmamış çocuğum için bile ilk torun benmki olacak senden önce hamile kalmalıyım diyen saçma span bi insan. Ben konuşmuyorum kendisiyle ama eşimin ailesine gittiğimde zorla muatap olmak zorunda kalıyorum. Sinirlerim çok bozuluyor. Bir de düğünü eşimin tarafı yapmıştı biz boşanma noktasına geldik eşimle. Kayın pederim size düğün yapmasaydık keşke masraf oldu dedi çok ağrıma gitti. Domates mi aldın marketten diyecektim. Şimdi bana gelecekler ve ben gerçekten aşırı sinirliyim çnkü eşimle evlendiğimizden beri hzuurumuz kalmadı. Hiçbir şeyi özendiğim gibi yaşayamadım ve bu yüzden unutamıyorum olanları. Sizinle paylaşmak istedim aranızda bu konuda deneyimli olanlar belki yardımcı olabilirler nasıl davranmam gerektiği konusunda. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada belirteyim benm karşı tarafa kesinlikle ufak bir karşılık verme ya da saygısızlığım olmadı. Eşimle de evliliğimiz bitti denilebilir. Çnkü birbirimize saygımız kalmadı. Ben yanında bana laf sokulduğunda susan bi adama saygı duyamıyorm bu da ilişkimizi çok zedeledi. Ne yapabilirim sizce?
peki sizcede görümcenizin düğünü daha mı güzel oldu
Sevgi çok yıpranıyo ya. Çünkü nazikçe söyledim dedim biz mutluyuz biz böyle istedik. Düşünün bir sene geçmiş yıldönümü kahvaltı yapıyoruz hala düğünün kötüydü deniyor. Bi yer taşıcam susamıcam kendimden çekiniyorum artk. Onlar yüzünden bütün mutluluğumuz bozuldu. Eşim ailesiyle benm aramda kaldı. O da benden vazgeçti şuan bence. Çnkü evli gibi değiliz. Sevgiliyken daha mutluydk.Eşinizi seviyorsanız, o da sizin arkanızda duruyorsa kimseyi takmayın. Konuşsunlar, her zaman konuşacaklar. Cevabını verin sessiz kalmayın. Bişey derlerse biz böyle tercih ettik, ben öyle istedim, ben çok memnunum diyebilirsiniz. Görümceniz de tam görümce fitne fesat. Hamile kalacaksa kalsın. Tabi doğur önce seninkini severiz dersin. Hiç takılma, hiç sinirini de bozma.
Görüşmemek işi biraz zor gibi ortada çok büyük bir problem yoksa benimde gorumcem afedersin yılan gibi nerden ne bulsamda zehrimi akıtsam derdinde ilk başlarda eşim tepki göstersin vs diye bekledim baktim ki birbirimizi yiyoruz e ben laf sokayım desem en uyuz olduğum şey. Ben şuan dinliyorum dinliyorum huyu bu çünkü akitacak içindeki irini yeri gelince dimdirek lafımı söyleyip sonra da onun gibi gülüyorum. Ya da duyduğum kötü birseyi eşime söylüyorum biliyorsun cevabını veririm ama senin hatrin var diyip kenara çekiliyorum. Bir süre sonunda eşim de anladı artık bana destek duruyor. Ailesine karşı eşini savunan erkek çok az ataerkil zihniyet izin vermiyor en başta "karinin sözüyle bize mi karşı geliyon" kafası kolay kolay değişmiyor. Sizde yeni evlisiniz biraz zaman ver esine de ,kendine de en güzel zamanlarınızi kimse için harcamayın.Doğru söylüyorsunuz ama ben bu şeklde konuştum gibi yani sadece kırıldığımı görüşmek istemediğimi söyledim görmcemle. Ama inanın kmse bişey anlamadı. Bana eşim bayramda gelme sen o zaman dedi. Gitmesen yine sorun olacak. Gittim bu sefer görmcemle soktuğu onca şaftan snra kahvaltı hazırladık.
Eşim beni tanıyor asla karşmda bir büyük varsa cevap vermem bu ezikliğimden değil çnkü normal hayatmda bu şeklde konuşan karşılığını alır biliyor. Ve ben cevap vermeye denedim nazikçe. Karlılaştığım tepki ağlamaları oldu ki hiçbişey demedm nazikçe kendi söyledikleri şeyi yüzlerine söyledm. Bu sefer sen böyle dedin ağladı oldu eşim içinSiz reşit olmamış içine kapanık küçük bir çocuk musunuz? Ağzınız diliniz yokmu? Belki kocanız da evlenip barklanmış koskoca kadınıa sokulan laflara birşey dememesine kendini korumamasına saygı duymuyordur ne dersiniz?
Allah aşkına evlenmeden önce hiç mi tanışıp analiz etmediniz bu aileyi? Size kanatsız melekmiş gibi davrandıklarını da sanmıyorum o zaman. Aileler evlilikte önemli midir? sorusu çok gelmişti sitede evet kanıtı çok fazla maalesef. Erkekler ana kuzusu olduğu için müdehale etme hakkına sahip görüyorlar kendilerini. Niye izin veriyorsunuz böyle konuşmalarına ben kendi anne babamın bile böyle konuşmasına müsade etmem kaldı ki eşimin ailesi kırıcak beni. Eşe erkek demem kusura bakmayında sizin anneniz eşinize aynı davransa o ne tepki verirdi acaba? Beni ailesine savunacak olgunluğa ulaşamamış bir eşle evlenmezdim evlendim diyelim boşanma sebebi olurdu benim için. Aksi halde ya duymazdan gelip he deyip geçeceksiniz ki onu da yapmak zor gördüğünüz gibi. Ya da ayrılacaksınız. Unutmayın size karşı yapılan tutum ve davranışları aslında siz belirliyorsunuz.Hanımlar merhaba, bir senelik evliyim. Eşimin ailesini başta gerçekten çok sevdim fakat daha sonra düğün sürecinde bir sürü laf sokma oldu. O kadar özeniyordum ki düğünümle ilgili herşeye. Pandemiye denk geldiği için içimde kalan bir sürü şey oldu. Bunun üzerine eşimin ailesi düğünüme bir sürü laf söylediler. Yok böyle düğün mü olur ne biçim evlendiniz vs. Daha balayında ağlamaya başladım. Ayrıca görümcem de hep kendisini benimle kıyaslayan bir insan. Sürekli kıyas yapıp ben böyle yaptım sen böyle yapmadın diyerek üstünlük kurma peşinde. Daha doğmamış çocuğum için bile ilk torun benmki olacak senden önce hamile kalmalıyım diyen saçma span bi insan. Ben konuşmuyorum kendisiyle ama eşimin ailesine gittiğimde zorla muatap olmak zorunda kalıyorum. Sinirlerim çok bozuluyor. Bir de düğünü eşimin tarafı yapmıştı biz boşanma noktasına geldik eşimle. Kayın pederim size düğün yapmasaydık keşke masraf oldu dedi çok ağrıma gitti. Domates mi aldın marketten diyecektim. Şimdi bana gelecekler ve ben gerçekten aşırı sinirliyim çnkü eşimle evlendiğimizden beri hzuurumuz kalmadı. Hiçbir şeyi özendiğim gibi yaşayamadım ve bu yüzden unutamıyorum olanları. Sizinle paylaşmak istedim aranızda bu konuda deneyimli olanlar belki yardımcı olabilirler nasıl davranmam gerektiği konusunda. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada belirteyim benm karşı tarafa kesinlikle ufak bir karşılık verme ya da saygısızlığım olmadı. Eşimle de evliliğimiz bitti denilebilir. Çnkü birbirimize saygımız kalmadı. Ben yanında bana laf sokulduğunda susan bi adama saygı duyamıyorm bu da ilişkimizi çok zedeledi. Ne yapabilirim sizce?
Çok teşekkürlerGörüşmemek işi biraz zor gibi ortada çok büyük bir problem yoksa benimde gorumcem afedersin yılan gibi nerden ne bulsamda zehrimi akıtsam derdinde ilk başlarda eşim tepki göstersin vs diye bekledim baktim ki birbirimizi yiyoruz e ben laf sokayım desem en uyuz olduğum şey. Ben şuan dinliyorum dinliyorum huyu bu çünkü akitacak içindeki irini yeri gelince dimdirek lafımı söyleyip sonra da onun gibi gülüyorum. Ya da duyduğum kötü birseyi eşime söylüyorum biliyorsun cevabını veririm ama senin hatrin var diyip kenara çekiliyorum. Bir süre sonunda eşim de anladı artık bana destek duruyor. Ailesine karşı eşini savunan erkek çok az ataerkil zihniyet izin vermiyor en başta "karinin sözüyle bize mi karşı geliyon" kafası kolay kolay değişmiyor. Sizde yeni evlisiniz biraz zaman ver esine de ,kendine de en güzel zamanlarınızi kimse için harcamayın.
Katiyyen hamile kalmayın .Yanlışlıkla dahi olsa ihtimali kalmayacak şekilde korunun bu dönem.Hanımlar merhaba, bir senelik evliyim. Eşimin ailesini başta gerçekten çok sevdim fakat daha sonra düğün sürecinde bir sürü laf sokma oldu. O kadar özeniyordum ki düğünümle ilgili herşeye. Pandemiye denk geldiği için içimde kalan bir sürü şey oldu. Bunun üzerine eşimin ailesi düğünüme bir sürü laf söylediler. Yok böyle düğün mü olur ne biçim evlendiniz vs. Daha balayında ağlamaya başladım. Ayrıca görümcem de hep kendisini benimle kıyaslayan bir insan. Sürekli kıyas yapıp ben böyle yaptım sen böyle yapmadın diyerek üstünlük kurma peşinde. Daha doğmamış çocuğum için bile ilk torun benmki olacak senden önce hamile kalmalıyım diyen saçma span bi insan. Ben konuşmuyorum kendisiyle ama eşimin ailesine gittiğimde zorla muatap olmak zorunda kalıyorum. Sinirlerim çok bozuluyor. Bir de düğünü eşimin tarafı yapmıştı biz boşanma noktasına geldik eşimle. Kayın pederim size düğün yapmasaydık keşke masraf oldu dedi çok ağrıma gitti. Domates mi aldın marketten diyecektim. Şimdi bana gelecekler ve ben gerçekten aşırı sinirliyim çnkü eşimle evlendiğimizden beri hzuurumuz kalmadı. Hiçbir şeyi özendiğim gibi yaşayamadım ve bu yüzden unutamıyorum olanları. Sizinle paylaşmak istedim aranızda bu konuda deneyimli olanlar belki yardımcı olabilirler nasıl davranmam gerektiği konusunda. Şimdiden teşekkür ederim. Bu arada belirteyim benm karşı tarafa kesinlikle ufak bir karşılık verme ya da saygısızlığım olmadı. Eşimle de evliliğimiz bitti denilebilir. Çnkü birbirimize saygımız kalmadı. Ben yanında bana laf sokulduğunda susan bi adama saygı duyamıyorm bu da ilişkimizi çok zedeledi. Ne yapabilirim sizce?
Evet her satırına katılıyorm ve sizinle aynı düşünüyorum. Tanıştık tabi ama iyiydi gerçekten hiç laf sokma olmadı o zamanlar bir de uzaktım tatillerde anca görüyordum o süreçte canm cicim oluyor uzun süre içlernde kalmamştımAllah aşkına evlenmeden önce hiç mi tanışıp analiz etmediniz bu aileyi? Size kanatsız melekmiş gibi davrandıklarını da sanmıyorum o zaman. Aileler evlilikte önemli midir? sorusu çok gelmişti sitede evet kanıtı çok fazla maalesef. Erkekler ana kuzusu olduğu için müdehale etme hakkına sahip görüyorlar kendilerini. Niye izin veriyorsunuz böyle konuşmalarına ben kendi anne babamın bile böyle konuşmasına müsade etmem kaldı ki eşimin ailesi kırıcak beni. Eşe erkek demem kusura bakmayında sizin anneniz eşinize aynı davransa o ne tepki verirdi acaba? Beni ailesine savunacak olgunluğa ulaşamamış bir eşle evlenmezdim evlendim diyelim boşanma sebebi olurdu benim için. Aksi halde ya duymazdan gelip he deyip geçeceksiniz ki onu da yapmak zor gördüğünüz gibi. Ya da ayrılacaksınız. Unutmayın size karşı yapılan tutum ve davranışları aslında siz belirliyorsunuz.