- 13 Ağustos 2022
- 8.811
- 4.468
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Hicbiriyle muhattap olma.. esinle konus iyi ol.. hatalilar alttan almayin tavrinizi koyunİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Ayıp olmasın diye sustumHicbiriyle muhattap olma.. esinle konus iyi ol.. hatalilar alttan almayin tavrinizi koyun
Pesimize takildilar hep beraber oturuyorduk biz misafirlik erkek tarafında kalabalıktı evden sabahtan çıktık misafir derken o şehirde misafirdik pansiyonda kaldık dayı yenge kayınvalide de kalmıştı teyzenin de evi yakinEşya almada dayı, teyze ne alaka ?
Baştan neden konuşmadınız ?
Evlenen sizsiniz gidin ikiniz seçin , alın.
Olayın coğrafi bölgelerle ne alakası var anlamadım? Daha ortada alınmış eşya yok niye evlendiniz hazırlık yapmadan? Nerede yaşıyorsunuz eşyasız? İki kişi çıkıp baksaydınız ya neden cümbür cemaat gitmeyi kabul ettiniz?İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Eşya bakmaya bacağı alçıda gelip bir de kapris yapmak nedir? Ayrıca sizin eşyalarınızdan kime ne? Sosyal medyadan silmeler, tepki göstermeler.. saçmalamışlar resmen. Ülkede iki kişi değil de tüm sülale dahil iki aile evleniyor ya.İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
O kalabalığı gördüğümde alışverişe devam etmezdim bir kere. Ne öyle cümbür cemat alışverişİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Bu cümle nikah dairelerine tabela yazıp asılmalı,nikah akdine eklenmeli. O kadar mükemmel kiEsim ve benim basit bir kuralimiz var: Herkes kendi delisinden sorumlu.
Hayret, şaşırdım bunu okuyunca. Bir de ege medeniyetin beşiğiymiş gibi bir algı var nasıl başardılarsa bunu yaratmayıayy egelilerin bir çoğunda bu var. yaylacıklı olma ihtimalleri nedireşya almaya aşiret gibi gidiyor bir çoğu. benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?