Eşimin Ailesi

Ay yok artık kurbanlık bakmaya mi gidiyorsunuz o kadar kişi kendi oturacaginiz evin eşyasına onlar niye geliyor anlamadım kayınvaldeniz de tam ergen sosyal medyadan çıkarmak nedir ya Allah akıl fikir versin

Eşim de ben de egeliyiz eşyalarımızı almaya iki kişi gittik hiç sorun yasamadık. Sizin dorun 8 kişi olmanız, görümceniz sıkıntı çıkarmasa başkası çıkarırdı. Eş adayınıza tatsızlık çıkmaması için basbaşa gitmek istediğinizi söyleyin

Neymiş kız gelmezse dayı ile yenge gelmezmis onlar gelmezse anne eşim kına ya tek gelirim kabul ediyor musun diyor

Görümce olsa eyvallah o hastayım diye gelmedi eşimin kuzeni sorun çıkaran

Ay yok artık kurbanlık bakmaya mi gidiyorsunuz o kadar kişi kendi oturacaginiz evin eşyasına onlar niye geliyor anlamadım kayınvaldeniz de tam ergen sosyal medyadan çıkarmak nedir ya Allah akıl fikir versin
Aynen öyle diyemiyorsunuz ki biz başka şehirden geldik babamla onlarda dayı yenge yatiliydi onlar da geldi peşimizden

Evlendim bile

Nereye eşya alınıyor anlamadim
Hep beraber bi harem falanmi kuruluyor yaşamak için eşya bakılıyor

Neymiş yengesi öz oğlu gibi severmiş
Ama öz oğlu degil
Ki olsada bu beni ilgilendirmez
Benim evim içinn kv eşya bakamaz hele hele yenge hiç saymıyorum bile
Hayır efendim kendi evlerine eşya baksınlar çok heveslilerse.

Ben orada okadar kişiyi gördükten sonra napar eder oradan giderdim. Acil bi durum derdim hastalandım derdim bisekilde ayrılırım o ortamdan

Eşimede biz kendi evimize eşya bakacaksak 2miz bakalım ama siz kendinize ev kuruyosaniz benlik bise yok derim nokta

Aynen öyle diyemiyorsunuz ki biz başka şehirden geldik babamla onlarda dayı yenge yatiliydi onlar da geldi peşimizden
Keşke siz eşinizle önceden bakıp seçip formalite icabı ailenizi götürdeydiniz bir öyle yaptık mesela 50 dükkan gezdik eşyamızı seçtik öylesine aileleri de götürdük gönülleri kalmasın diye

Eşim burada böyle bizde böyle yapıyor aldık eşyaları kayınvalidem neymiş koyu renkmis esyalar yengenin krem rengi onun oğlu nişanlı açık renk almışlar açık renk alicakmistim eşyayı koyu renk yaşlı isiymis dedi dün telefonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…