- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Ay yok artık kurbanlık bakmaya mi gidiyorsunuz o kadar kişi kendi oturacaginiz evin eşyasına onlar niye geliyor anlamadım kayınvaldeniz de tam ergen sosyal medyadan çıkarmak nedir ya Allah akıl fikir versinİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Neymiş kız gelmezse dayı ile yenge gelmezmis onlar gelmezse anne eşim kına ya tek gelirim kabul ediyor musun diyorCvp verip kavgaya sebeb vermeye gerek yok iyi yapmissiniz.. ama kendinizi de ezdirmeyin. Bastan nasil davranirsaniz oyle gider. Basta agizlarina gore verirseniz isiniz zor ama basta kesin bir tavirla isinize karismamalari gerektigini belli ederseniz bi daha dahil olmazlar hicbisiye..
İşte şehirler ayrı oluncaHerseyi kendiniz yapın kimseye haber vermeden nerde çokluk...
DiyemedimO kalabaligi gorunce hayirdir?Dugunu de yapalim ciksin aradan dediniz herhlde demediniz mi?Ben duramaz derdim.
Görümce olsa eyvallah o hastayım diye gelmedi eşimin kuzeni sorun çıkaranEşim de ben de egeliyiz eşyalarımızı almaya iki kişi gittik hiç sorun yasamadık. Sizin dorun 8 kişi olmanız, görümceniz sıkıntı çıkarmasa başkası çıkarırdı. Eş adayınıza tatsızlık çıkmaması için basbaşa gitmek istediğinizi söyleyin
Aynen öyle diyemiyorsunuz ki biz başka şehirden geldik babamla onlarda dayı yenge yatiliydi onlar da geldi peşimizdenAy yok artık kurbanlık bakmaya mi gidiyorsunuz o kadar kişi kendi oturacaginiz evin eşyasına onlar niye geliyor anlamadım kayınvaldeniz de tam ergen sosyal medyadan çıkarmak nedir ya Allah akıl fikir versin
Evlendim bileDıdısının dıdısına ne sizin evinizde kullanacağınız eşyadan? Cümbür cemaat eşya mı seçilir nerede görülmüş, biz eşyalarımızı kendimiz aldık, hatta bulaşık çamaşır makinelerimi ben kendim seçtim tek aldım; gelin getirdik ailemize, kardeşimle onlar da eşyalarını kendileri seçtiler ne kuyruk gibi peşlerine takıldık ne yorum yaptık. Daha evini bağımsız dizemeyen insanlardan, evlendiğini kanıksamasını bekliyorsunuz. Sonra red flagları göz ardı edip evleniyorsunuz, memeden düşmemiş heriflerle ömür çürütüyorsunuz. Siz sakın evlenmek gibi bir hata yapmayın.
Nereye eşya alınıyor anlamadimİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Sesini cikaramiyoAy bu mobilya gezmesinde bir ben eksikmişimbaştan hatalı davranış eşiniz ne dedi annesine peki ?
Neymiş yengesi öz oğlu gibi severmişNereye eşya alınıyor anlamadim
Hep beraber bi harem falanmi kuruluyor yaşamak için eşya bakılıyor
Babam ilk başta bana orada onların yanında tepki verdim diye kızdı aradan zaman geçince sen haklısın öfkeni koru dediBabaniz ne tepki verdi ben onu merak ettim belli ki esiniz etkisiz eleman kalmis akrabalarinin yaninda
Karıştılar işteHerseyi kendiniz yapın kimseye haber vermeden nerde çokluk...
Eşim annesiyle ikimizin arasında kaldığını söylüyorHicbiriyle muhattap olma.. esinle konus iyi ol.. hatalilar alttan almayin tavrinizi koyun
Sesini cikaramiyo
Ama öz oğlu degilNeymiş yengesi öz oğlu gibi severmiş
Keşke siz eşinizle önceden bakıp seçip formalite icabı ailenizi götürdeydiniz bir öyle yaptık mesela 50 dükkan gezdik eşyamızı seçtik öylesine aileleri de götürdük gönülleri kalmasın diyeAynen öyle diyemiyorsunuz ki biz başka şehirden geldik babamla onlarda dayı yenge yatiliydi onlar da geldi peşimizden
Eşim burada böyle bizde böyle yapıyor aldık eşyaları kayınvalidem neymiş koyu renkmis esyalar yengenin krem rengi onun oğlu nişanlı açık renk almışlar açık renk alicakmistim eşyayı koyu renk yaşlı isiymis dedi dün telefondaAma öz oğlu degil
Ki olsada bu beni ilgilendirmez
Benim evim içinn kv eşya bakamaz hele hele yenge hiç saymıyorum bile
Hayır efendim kendi evlerine eşya baksınlar çok heveslilerse.
Ben orada okadar kişiyi gördükten sonra napar eder oradan giderdim. Acil bi durum derdim hastalandım derdim bisekilde ayrılırım o ortamdan
Eşimede biz kendi evimize eşya bakacaksak 2miz bakalım ama siz kendinize ev kuruyosaniz benlik bise yok derim nokta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?