- 3 Haziran 2015
- 36.937
- 119.196
- 798
- 36
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmi
Eşyaları almış miydiniz ben olsam ordan bi şekilde beğenmedim şöyle böyle diyip almadan kurtulur sonra nisanlimla giderdim.İyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
valla köylüleri çok iyiler çok misafirperverler ama öyle medeniyetin beşiği değil. Ha ben çok seviyorum insanını o ayrı. Çok yardımseverler çünkü. Burada medeniyet dersek bostanlı tarafı ve sahil kesimin büyük kesimi var. Urla trafı diyebiliriz onlar da zaten genelde dışarıdan gelen zenginler olduğundan öyle bir algı yaratılmış bence hahahahhahahaHayret, şaşırdım bunu okuyunca. Bir de ege medeniyetin beşiğiymiş gibi bir algı var nasıl başardılarsa bunu yaratmayı
Cvp verip kavgaya sebeb vermeye gerek yok iyi yapmissiniz.. ama kendinizi de ezdirmeyin. Bastan nasil davranirsaniz oyle gider. Basta agizlarina gore verirseniz isiniz zor ama basta kesin bir tavirla isinize karismamalari gerektigini belli ederseniz bi daha dahil olmazlar hicbisiye..Ayıp olmasın diye sustum
terbiyesizler. cok ciddi bir problem bu. ic anadoluyla alakasi yok, gorgusuzlukle alakasi varİyi günler hanımlar eşim Egeli ben iç anadoluluyum. Kulturlerimiz farklı ben egeyi seviyorum. 4 ay önce nisanimiz oldu. Bu ay resmi nikahimiz oldu.Ben Ege'ye gittim nikah suresince buraya kadar pek sıkıntımız yoktu nikah oldu birgün sonra zam gelmeden eşyalarımızı alalım dedik eşya almaya kayınvalidem geldi babası yok eşimin benimde sadece babam geldi annem vefat etti erkek tarafından dayı yenge teyze dayının kızı toplam 8 kişi planda yokken beraber eşya almaya gittik ve eşimle plan yaptık birkaç magaza gezecektik yengenin ayağı alçıda zorla kimseyi cagirmadik ikinci mağazada girerken kızı başka yere daha girerse kavga çıkarırım diye bağırdı bende eşime kimsenin duymayacagi şekilde zorla getirmedik neden sorun cikariyo dedim sinirlenmeme erkek tarafı bozuldu dün kayınvalideyi aradım bana kızlarımıza kimse laf söyleyemez o ne dediki o şaka yaptı abisine 18 yaşında daha küçükmüş siz olsanız ne tepki verirdiniz? kayınvalidem beni Instagram ve Facebook tan silmiş
Ne güzel bende hep muhatap etme diyorumAllah kolaylik versin. Simdiden baslamis olaylar. Ama taviz vermeyin..nasil baslarsa öyle gider. Esiniz ne diyor bu duruma? Esim ve benim basit bir kuralimiz var: Herkes kendi delisinden sorumlu. Benim ailemden biri sacmalasa ben müdahele ediyorum, o da kendi ailesine. Es cözemese o zaman digeri harekete geciyor. Hicbirimiz 4/4 lük insanlar degiliz, hatalar yapilabilir, ama kimse kendini ezdirmemeli
Benden özür bekledi fakat dinlemedim sonra hadi görüşürüz deyip kapattı Facebook ve Instagram dan silmişCvp verip kavgaya sebeb vermeye gerek yok iyi yapmissiniz.. ama kendinizi de ezdirmeyin. Bastan nasil davranirsaniz oyle gider. Basta agizlarina gore verirseniz isiniz zor ama basta kesin bir tavirla isinize karismamalari gerektigini belli ederseniz bi daha dahil olmazlar hicbisiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?