Eşimin Ailesi

Aslında evlenen sizsin eviniz düzen kuracak olan da sizsiniz eşyalari alırken dayı teyze ne iş onlar alacaksa parasını versin bari çok yanlış oldu tabi mağazaya girerken eşinle gitmeliydin kv görümceye gerek yok

Bu ne ya kalabalık gitmenin ne manası var millette şaşırmış. İş eşiniz de bitiyor bence haklı olduğunuzda yanınızda olursa ne ala, benim eşim olsa siz mi kullanıcaksınız eşyaları biz kullanıcaz ki ben bile son sözü dahabellideğil e veririm der

Özür dilerim ama konunuz beni güldürdü. Davet etmediğiniz halde gelen eş tarafının saçma salak tepkisi, kayınvalidenizin 5 yaş çocuk davranışı gibi sizi sosyal hesaplardan silmesi falan bilemedim güldürdü beni istemsizce. Çok işiniz var bu sülale ile bir an önce önlem alıp duvar örmeniz gerek anlaşılan zira böyle güzel şeyler paylaşabileceğiniz, samimiyet kurabileceğiniz, aile diye benimseyebileceğiniz insanlar değiller gibi. Üzüldüm de biraz adınıza böyle bir aileye gelin gitmişsiniz eşiniz de sizi savunabilecek biri değil sanırım öyle hissettim.

Ya hadi geldiler de zorla suruklemissiniz gibi davranmalari cok sacma gelmeseymis hatta keske gelmeseymis. O kiz kim oluyor da ne hadle o sekilde terbiyesizlik yapiyor? Ben boyle bir sey yapsam annem agzima bir tane cakar bir daha acamam o agzi omur boyu. Uf su tarz koca taraflarinin anasi babasi yetmiyormus gibi teyzeler simarik kuzenler nedir yahu.

Daha neler teyze dayı ne alaka. Kabul etmeseydiniz oluru var mi hoc bu durumun? Ayrıca o 18 yaşındaki kızı ben olsam cok kotu bozardim

Eşyaları almış miydiniz ben olsam ordan bi şekilde beğenmedim şöyle böyle diyip almadan kurtulur sonra nisanlimla giderdim.

Hayret, şaşırdım bunu okuyunca. Bir de ege medeniyetin beşiğiymiş gibi bir algı var nasıl başardılarsa bunu yaratmayı
valla köylüleri çok iyiler çok misafirperverler ama öyle medeniyetin beşiği değil. Ha ben çok seviyorum insanını o ayrı. Çok yardımseverler çünkü. Burada medeniyet dersek bostanlı tarafı ve sahil kesimin büyük kesimi var. Urla trafı diyebiliriz onlar da zaten genelde dışarıdan gelen zenginler olduğundan öyle bir algı yaratılmış bence hahahahhahaha

Ayıp olmasın diye sustum
Cvp verip kavgaya sebeb vermeye gerek yok iyi yapmissiniz.. ama kendinizi de ezdirmeyin. Bastan nasil davranirsaniz oyle gider. Basta agizlarina gore verirseniz isiniz zor ama basta kesin bir tavirla isinize karismamalari gerektigini belli ederseniz bi daha dahil olmazlar hicbisiye..

terbiyesizler. cok ciddi bir problem bu. ic anadoluyla alakasi yok, gorgusuzlukle alakasi var

Ne güzel bende hep muhatap etme diyorum
Benden özür bekledi fakat dinlemedim sonra hadi görüşürüz deyip kapattı Facebook ve Instagram dan silmiş

Eşyanız bile yokken neden alelacele nikah kıyeığınızı anlamadım. Keşke her şeyi tamam edip öyle evlenseydiniz. Eşya almaya, bohçaya vs cümbür cemaat gidip sıkıntısız döneni daha görmedim. Eşiniz ne diyor annesinin bu tavrına? Şunu da anlamadım kimsenin duyamayacağı şekilde söylediyseniz nerden anlayıp bozUldu erkek tarafı?

Böyle saçmalık mi olur ya. Bence en doğrusu ikinizin gitmesi. Sülalece gidilmiş hem sana ayıp ettikleri halde bu konuda hemde her yerden çocuk gibi silinmissiniz. Siz eşinizle tatlı tatlı konuşun ki o da herşeyin farkında olsun

Dıdısının dıdısına ne sizin evinizde kullanacağınız eşyadan? Cümbür cemaat eşya mı seçilir nerede görülmüş, biz eşyalarımızı kendimiz aldık, hatta bulaşık çamaşır makinelerimi ben kendim seçtim tek aldım; gelin getirdik ailemize, kardeşimle onlar da eşyalarını kendileri seçtiler ne kuyruk gibi peşlerine takıldık ne yorum yaptık. Daha evini bağımsız dizemeyen insanlardan, evlendiğini kanıksamasını bekliyorsunuz. Sonra red flagları göz ardı edip evleniyorsunuz, memeden düşmemiş heriflerle ömür çürütüyorsunuz. Siz sakın evlenmek gibi bir hata yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…