- 13 Ağustos 2022
- 8.811
- 4.465
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
MaalesefBu güne gelen teyzelerin dıdısının dıdısını getirmeye benzemiş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaalesefBu güne gelen teyzelerin dıdısının dıdısını getirmeye benzemiş![]()
İşi birakicam eşim teklif etti biz babamla erken den karsiydik ben SGK ya isyerimi şikayet edecektim aslında nikah kiydikNeden erkenden resmî yada imam nikahı yapılıyor anlamıyorum. O ailede işiniz zor. Keşke nikah yapmasaydınız nişan atardınız.
Aynen bende esimle konuşmuyorum suanonların kızlarına kimse laf söyleyemezmiş de siz de birilerinin kızısınız size laf söylenmiş ama terbiyesizlik başka bir şey değil. zaten evlenince siz de aileden onlardan oldunuz onların kızı oldunuz yani neyin gövde gösterisi bu. üstünlük savaşına dönderir kv bunu fırsatını bulmuş cadalozlar ya. eşin annesine resti çekecek onunla nasıl böyle konuşursunuz falan diye başka türlü zor düzelir
Haklısınız Nisan'da takı meselesinde halam babama maddi durum yoksa Nisan'da bilezik takmayabilir varsa Birtane erkek tarafı yakabilir dedi teyzemi aracı seçtik teyzen bilezik takılmaz dedi dediler biz takicaktik yaptılar kolye küpe getirdiler daha sonra nikahta sinir oldum tıpatıp aynısı yüzük geldi Nisan'da takılan kolye ve küpenin aynısı kızdım açıkçası içimden hediyeyi bolmusler diye eşim anlamam deyip kenara cekiliyokonu sahibi sizin teyzeniz halanız ablanız birileri yok mu babanız kadına ne diyim ben eşi de yok der bir şey diyemez. size destek olacak anneyle baş edecek biri lazım eşiniz yapmıyorsa
Beyaz eşyaları beraber seçerizKeske beni de cagirsaydiniz![]()
2 magazadan fazla gezmem, ariza cikaririmBeyaz eşyaları beraber seçeriz
2 magazadan fazla gezmem, ariza cikaririm![]()
Eşyalarımızı seçtik ona bile rencide ettiler koyu renk mis eşyalar acik renk olmaliymis eşyalar çünkü dayı ve onun nişanlı olan oğlunun evine açık renk eşya almislarHata baştan
Anne baba da gelmez kendi evime alacağım şeyi neden bi başkasına sorayım
Bütçeme ve zevkime göre eşimle seçerim
Yenge teyze ne alaka ayağı alçı da bide ahajhaha saçmalıklar ailesi
Kusura bakma
Gidip kendiniz neden seçmediniz ayıbı mı var bu işin
Ben mobilya almaya bastan bu kadar kalabalik gidilmesine karsi cikardim, orda miziklayana dâ,kusura bâkmayin biz bir program yaptik, bakacagimiz mâgazlar belli, isterseniz zorlanacaksaniz dinlenin bi yerde, bi kafede oturun, cok sikilirsaniz eve dönün derdimAllah aşkına siz olsanız hem istenmeyen tüy olup hemde gezmem diyen insana nasıl cevap verirdiniz
Sorsaydin bizim evede de dayi oglu mu yerlesicek diyeEşyalarımızı seçtik ona bile rencide ettiler koyu renk mis eşyalar acik renk olmaliymis eşyalar çünkü dayı ve onun nişanlı olan oğlunun evine açık renk eşya almislar
Yeni gelinim göze batmak istemedim eşim de çabuk sinirlendi herkesin içinde dışarı falan çıktıBen mobilya almaya bastan bu kadar kalabalik gidilmesine karsi cikardim, orda miziklayana dâ,kusura bâkmayin biz bir program yaptik, bakacagimiz mâgazlar belli, isterseniz zorlanacaksaniz dinlenin bi yerde, bi kafede oturun, cok sikilirsaniz eve dönün derdim
Sana mi sinirleniyo kendi ailesine mi?Yeni gelinim göze batmak istemedim eşim de çabuk sinirlendi herkesin içinde dışarı falan çıktı
Daha ben suçlanıyorum ve kayinvalidem Facebook ve Instagram dan çıkarmış beni
Aynen eşim bezdim diyo annemle sana laf anlatmaktan diyo
Esinizde tuhaf. Hem sinirlenip disari cikiyor hem laf anlatmaktan beziyor. Annesiyle sizin aranizda denge kuramayacaksa otursun anasinin dizinin dibinde. Benden size bir tavsiye: bu tip sorunlari ayni evin icine girmeden cozun, ayni eve girince nasilsa yeni evlendik, gidecek hali yok diye esinize rahatlama gelecektir. Nikahiniz kiyilmis olabilir ama ayni evde degilsiniz, bu avantaji iyi kullanmaniz lazimYeni gelinim göze batmak istemedim eşim de çabuk sinirlendi herkesin içinde dışarı falan çıktı
Nişanlın beye söyle akraba felan istemiyorm bizim evimizden başkasına ne deEşyalarımızı seçtik ona bile rencide ettiler koyu renk mis eşyalar acik renk olmaliymis eşyalar çünkü dayı ve onun nişanlı olan oğlunun evine açık renk eşya almislar