• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Sana mi sinirleniyo kendi ailesine mi?
Annesi çok bunaltmis trip atmış aramıyorum nikahta sorun oldu dayı ile yenge nikah şahidi olacak diye tutturdu neymis çevrede en iyi çift onlarmis evliliği düzgün giden Nisan'da aynı zamanda isteme oldu anlaşmışlar dayı isteyip amca yüzük takacakmisti daha bizden biri takarmi diye sormadılar bile amca istedi diye kavga çıkardılar dayı yüzük taksın diye dayı kızı ile görümce teyzemle Nisan'da kavga ettiler bir an önce yüzük takilsin diye Nisan'da

Esinizde tuhaf. Hem sinirlenip disari cikiyor hem laf anlatmaktan beziyor. Annesiyle sizin aranizda denge kuramayacaksa otursun anasinin dizinin dibinde. Benden size bir tavsiye: bu tip sorunlari ayni evin icine girmeden cozun, ayni eve girince nasilsa yeni evlendik, gidecek hali yok diye esinize rahatlama gelecektir. Nikahiniz kiyilmis olabilir ama ayni evde degilsiniz, bu avantaji iyi kullanmaniz lazim
Aynen esimle konuşmuyorum suan hatasını anlasın diye 1 ay önce babası vefat etti ben eşimin üzerine gitmiyorum üzgün diye annesi uzuyo adamı bosamis kötüymüş her ne olursa olsun 3 çocuğunun babası o adam

Nişanlın beye söyle akraba felan istemiyorm bizim evimizden başkasına ne de
Yoksa daha baştan ağzına sıçılır ses çıkar
Ezilme ezdirme
Baştan sert bilsinler seniii
Kim kim rencide ediyormuş
Ağızlarından girer burunlarından çıkarım
İyi sinirlendiniz

Şu an dönüm noktasindasiniz. Kayinvalide sizi silmis, cok guzel bir adim. Eger esiniz de bezdiyse kadinlarin problemine karisip, aranizi duzeltin diye size baski yapmasin. Boylelikle kayinvalideniz ile gorusmeyi kesmis olursunuz kafaniz rahat eder. Ancak dugun oncesi annemle arani düzelt diye baska uygularsa yandiniz diyeyim.
Hiç kusura bakmasın

Babam sıkıştırdı niye kavga ettiniz diye eşimle anlaşıyoruz biz zaten dememe bozulmuş
Yeğeninin dediğinde ne varmış onların sakalasma usuluymus yaşı küçük Muş ki kız 18 19 yaşında başka mağazaya daha girerse kavga çıkarırım ha diye bağırdı eşime kızdım oda altta kalınca yalnız kaldı sigara içti geldi
Kendi evimize gittim ulaştık ulasmadik diye kayınvalideyi arayıp mesaj atmamisim ki oda arayabilirdi çok hastaydım gorumcemi 1.5 senedir tanıyorum hiç cana yakın değil aramaz sormaz
Özür bekledi kv benden ağzımı açmadım dilemedimde telefonu hadi görüşürüz deyip kapattı sabah baktım sosyal medyadan silmiş eşim ikinizde birbirinizden betersiniz yazmış çok ağrıma gitti esimle konuşmuyorum

Annesi çok bunaltmis trip atmış aramıyorum nikahta sorun oldu dayı ile yenge nikah şahidi olacak diye tutturdu neymis çevrede en iyi çift onlarmis evliliği düzgün giden Nisan'da aynı zamanda isteme oldu anlaşmışlar dayı isteyip amca yüzük takacakmisti daha bizden biri takarmi diye sormadılar bile amca istedi diye kavga çıkardılar dayı yüzük taksın diye dayı kızı ile görümce teyzemle Nisan'da kavga ettiler bir an önce yüzük takilsin diye Nisan'da
Sen cok cekersin bu aile ile

Hiç kusura bakmasın

Babam sıkıştırdı niye kavga ettiniz diye eşimle anlaşıyoruz biz zaten dememe bozulmuş
Yeğeninin dediğinde ne varmış onların sakalasma usuluymus yaşı küçük Muş ki kız 18 19 yaşında başka mağazaya daha girerse kavga çıkarırım ha diye bağırdı eşime kızdım oda altta kalınca yalnız kaldı sigara içti geldi
Kendi evimize gittim ulaştık ulasmadik diye kayınvalideyi arayıp mesaj atmamisim ki oda arayabilirdi çok hastaydım gorumcemi 1.5 senedir tanıyorum hiç cana yakın değil aramaz sormaz
Özür bekledi kv benden ağzımı açmadım dilemedimde telefonu hadi görüşürüz deyip kapattı sabah baktım sosyal medyadan silmiş eşim ikinizde birbirinizden betersiniz yazmış çok ağrıma gitti esimle konuşmuyorum
Sizin hislerinizi, duygularınızı anlamıyorlar. Eşiniz de anlamıyor. Empati yapamıyorlar belli ki sadece kendilerinin duyguları var sizin ya da başka insanların yok herhalde öyle bir dünyaları var. Eşinizle konuşursanız arar ederse suçlamadan ben diliyle kendi hissettiklerinizi duygularınızı anlatsanız belki anlar diyeceğim ama sanmıyorum pek. Eşinize de sünepe diyeceğim olmayacak cenazesi falan da olmuş üst üste gelmiş biraz.

Nedense burada açılan konulara çok sinirleniyorum sanki kız kardeşime yapılmış denilmiş gibi geliyor. Bir gün kimseyi gaza getirip olayları büyütmelerine sebep olmam umarım. Aşırı sinir oluyorum aşırı. Günün stresini konulardakilere söverek atıyorum herhalde

Nedense burada açılan konulara çok sinirleniyorum sanki kız kardeşime yapılmış denilmiş gibi geliyor. Bir gün kimseyi gaza getirip olayları büyütmelerine sebep olmam umarım. Aşırı sinir oluyorum aşırı. Günün stresini konulardakilere söverek atıyorum herhalde
En iyisi benimde yapım bu

Hiç kusura bakmasın

Asıl sorun eşinizde nerde , nasıl davranmayı bilmiyor,hayat boyu sınırları olan,dik duruşlu biri olamamış bu yüzden herkes onun hakkında söz sahibi olmuş,ipi kimdeyse oraya çekilmiş,isyan etmek yerine suçlu aramış,kendi dışında herkesi suçlamış.Bu adam her kavgada sizi ortada bırakır,hep adımı sizden bekler Sorun çözmek yerine hep şikayet eder Anlıyorum seviyorsunuz,ama adamın potansiyeli bu çok birşey beklemeyin.......

Dengeyi kurmasi gereken esinizken o sucu size atiyor. Guzel bir sekilde anlatmaya calisin daha evliligin basinda ayni eve bile girmemisken bu tartismalara birsey demezsen ilerde daha fazla aramiz acilir ailenle huzurumuz kalmaz minvalinde bir konusma yapin. Anlarsa ne âla anlamazsa ayrilmayi bi gozden gecirin hic olmazsa burnunu surtun belki akli basina gelir.

hahahha kv kendi kardeşini kayırıyor dayı da dayı.
bu kadınla çok çileniz var sizin.

Alışverişe gidenleri gözümde canlandırınca sinirden istem dışı gülmeye başladım ya biri de ayağı alçıda. Senin ne işin var orada?
Ay şiştim. Bacım her ne olduysa bilmem, şirret gelin bile olsanız (öylesiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın) haklısınız.
Millete ne ya?
Biz evlenmeden önce eşim eski evinin ve evliliğinin eşyalarını kullanıyordu ve ben de o eve taşındım. Sadece yatağı değiştirdik.
Annesi dedi ki, "oğlum onu zaten yeni almıştınız, niye attınız?"
Ben de şey dedim...
"Çünkü bu yatağa benimle yatacak!"
Yahu hiçbir yeni eşya almadık, gene yaranılmıyor.
Densizlik bazen iyidir. O başlattı.

Asıl sorun eşinizde nerde , nasıl davranmayı bilmiyor,hayat boyu sınırları olan,dik duruşlu biri olamamış bu yüzden herkes onun hakkında söz sahibi olmuş,ipi kimdeyse oraya çekilmiş,isyan etmek yerine suçlu aramış,kendi dışında herkesi suçlamış.Bu adam her kavgada sizi ortada bırakır,hep adımı sizden bekler Sorun çözmek yerine hep şikayet eder Anlıyorum seviyorsunuz,ama adamın potansiyeli bu çok birşey beklemeyin.......
Galiba bende bunu anlıyorum

Alışverişe gidenleri gözümde canlandırınca sinirden istem dışı gülmeye başladım ya biri de ayağı alçıda. Senin ne işin var orada?
Ay şiştim. Bacım her ne olduysa bilmem, şirret gelin bile olsanız (öylesiniz demiyorum yanlış anlaşılmasın) haklısınız.
Millete ne ya?
Biz evlenmeden önce eşim eski evinin ve evliliğinin eşyalarını kullanıyordu ve ben de o eve taşındım. Sadece yatağı değiştirdik.
Annesi dedi ki, "oğlum onu zaten yeni almıştınız, niye attınız?"
Ben de şey dedim...
"Çünkü bu yatağa benimle yatacak!"
Yahu hiçbir yeni eşya almadık, gene yaranılmıyor.
Densizlik bazen iyidir. O başlattı.
Eşimin annesi hep başkalarının ağzına bakıp eşime baskı yapiyor

Dengeyi kurmasi gereken esinizken o sucu size atiyor. Guzel bir sekilde anlatmaya calisin daha evliligin basinda ayni eve bile girmemisken bu tartismalara birsey demezsen ilerde daha fazla aramiz acilir ailenle huzurumuz kalmaz minvalinde bir konusma yapin. Anlarsa ne âla anlamazsa ayrilmayi bi gozden gecirin hic olmazsa burnunu surtun belki akli basina gelir.
Konuşmuyorum burnu surtulsun diye meraklı dayının gelini birşey mi oldu yazmış

Back
X