Eşimin ailesi..

Ben beklentim yok diyorsam bir şey beklemiyorumdur çünkü beklentim yok demek beklentim yok demek. İçinden başka anlam çıkartılacak bir cümle olduğunu düşünmüyorum, gayet net. Parayla bir şey satın alıp getirmek maddi bir hediyedir. Konu gelmiyorlar, görmek istemiyorlar, ilgilenmiyorlar şeklinde açılsaydı evet manevi bir beklenti içinde olurdu. Sevmek ilgi göstermekle hediye almak farklı bence birbirinden, bütün değerlendiremiyorum oyüzden

Maalesef göremedim. Eşimde üzülüyor. Bizden para istedikleri zaman bu yaptıkları aklıma geliyor deli oluyorum

Bizim toplumumuzda boyle kelimeler birbirine carpisiktir iste bu yuzden anlatimda karisikliklar olabiliyor

Maalesef göremedim. Eşimde üzülüyor. Bizden para istedikleri zaman bu yaptıkları aklıma geliyor deli oluyorum

Üzgünüm ama 7 aylık bebeği onlara bakmak için mi bırakıp işe gidiyorsunuz?
Sakın sakın göndermeyin eşinize de bu konuda çok ciddi tepki koyun.

Beklentiden kastım torunları var bize yardım etsinler her gün bezini mamasını getirsinler demek istemiyorum dedim. Asıl siz anlamıyorsunuz demek ki hediyeleşme ne demek bilmiyorsunuz üzüldüm sizin adınıza

Ben bez mama vs yazmadım ki sürekli siz onun üzerinden cevap yazıyorsunuz . Tekrar yazayım konu ben değilim. Kendinizi düzgün ifade etmeyi beceremeyince karşınızdaki insana saldırmaya, belden aşağı vurmaya vs çalışmanız çok kötü bir hareket

Kısmen de olsa benzerini yaşadım. Beklenti içinde olmanız çok normal sonuçta torunları için bişeylere özenmelerini istiyorsunuz. Ayrıca durumunuz ne olursa olsun mama, bez bir kez dahi görse insan mutlu olur. Hep benim ailem alıp yapmaya çalışır ki bizim durumumuz kötü olduğu kendi durumları çok iyi olduğu için değil elimiz boş gelmeyelim ihtiyacını alalım sizde başka bişey alırsınız derler. Eşimin ailesi başkalarının yanında sözde oooo neler alcaz neler yapcaz diye geziyorlardı :)

Aman senin ki yine iyiymiş ikinci kızımda doğum yaptım bebeği görmeye gelmedi gördüğünde yaşına girecekti bir iğne birşey yapmadı üçüncü doğumda 3 aylık oldu geldi yine bir iğne yapmamış lakin o burdayken belediye başkanı bebek görmeye geldi altın getirmis Kac gündür bende olan kv neden hediye getirmediğini açıklama gereği hissetti
Kaynım demiski bebeğe ne takicaksan aldın mı almayacaksan alivereyim demiş kv de ne takicam hicbirsey takmicam daha sonra takarım şimdi ona para veremicem demiş bunu bana anlatıyor evine çift maaş giiriyor ayrıca birde eşim kaynım sürekli kp para gönderiyor zaten torununa bir altın çok zor olmasa gerek takisindada degilimde bunu barı bana anlatma neden takmadin diyen zaten yok hadi onu geçtim bir ignede mi alıp gönül alamiyorsun çok mu zor

Belden aşağı vurmak mı cidden size iyi forumlar iyi geceleriniz olsun

Kesinlikle gönül almak yani torunlarına alacaklar altı üstü. Hala beklentin var diyenler var ne kadar saçma. Ben beklenti içine girsem durumum kötü alamıyorum bebeğime bakamıyorum derim ki durumum öylr kötü olsa çocuk yapmam çok şükür o bilinçte insanlarız eşimle

Ben eşimin tarafından incelik beklemeyi bırakalı çok oldu değişik düşünce yapıları var

Üzgünüm ama 7 aylık bebeği onlara bakmak için mi bırakıp işe gidiyorsunuz?
Sakın sakın göndermeyin eşinize de bu konuda çok ciddi tepki koyun.
Valla canım dediğini bende eşime dedim hak veriyor zaten bana. O da artık görüşmüyor. Eşim onların bu umursamazlığını hak etmedim diyor. Bende boşver kimseye muhtaç değiliz ya diyorum

Çok teşekkür ederim. Beni kullanamazlar da eşim merhametli benim çok ama o da vazgeçti artık onlardan olanları gördükçe. Demek ki kıymetim yokmuş hiç ailem nazarında dedi

Bunlar üzücü seyler evlat olarak tabi. Ama en azindan simdi kendi cekirdek ailesi var ve onlara tutunabilir.

Bunlar üzücü seyler evlat olarak tabi. Ama en azindan simdi kendi cekirdek ailesi var ve onlara tutunabilir.
Evet bende öyle diyorum Allah bize iyilik sağlık versin. Çok şükür durumumuz var. Kimseye muhtaç olmayalım en kötüsü o diyorum eşime

Bazı aileler özellikle ilk torunda az büyümeden olaya ayamıyor. Belki de bu şekildedir.

Takmayın. Demek ki oğullarıyla da çok araları yok. Torunu da sevmezler,görmek istemezler.
Siz sadece kendi ailenizin yaptıklarıyla ilgilenin. Eşinizin ailesinin yaptıkları da sadece eşinizi ilgilendirsin, öylesi daha kolay oluyor.

Benim oğlum 7 yaşını bitirdi daha babaannesiyle tanışmış değil. Şimdi oturup işi gücü bırakıp buna mı üzüleyim?

Doğru brn muhattap olmamaya karar verdim zaten onlarla

Valla benimkileride öyle ayni
Biz yurtdisinda yaşıyoruz, eşimin ailesi Türkiyede. Durumları çok çok iyi ama her yaz geldiğimizde sagolsun bi çeyrek verir nokta sen sağ ben selamet
Bi çorap bi bez asla bise yok
Bu durumda nasıl değerlendiriyorum
Asla bi şeyime karistirmiyorum
Dediğiniz gibi söz konusu sadece maddi değil manevi olarak hiç yoklar aramazlar mesela...

Bence sizde bu durumu kendi lehinize kullanin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…