Bende onceler arıyordum soruyodum falanHani küsmedim ama baktım ki onlar değer vermiyor bende vermiyorum artıkgörüşmüyorum
Hayır hayır hiç tartışma olmadı gelip görmüyorlar bile
Mesela faturalarını ödemek gibi, borç verin sözde borç ama geri ödeme yok tabiki de.
Bende ilk başlarda sizin hissettiğinizi hissediyordum sonra takmamaya ve arayıp sormamaya başladım...inan bak yapmamaları daha iyi onlar 1 şey alır sanki herşeyini kendileri almış gibi olur... Düşüncesiz insanlar olunca insan ister istemez sıkılıyor birde ağızlarını açınca ölüyoruz bitiyoruz derler. Babaanne de hala de derler bebektenİyi de ya insan hiç mi torunu için bişey yapmak istemez bu normal mi sizce
Yelek de mi örmüyorÇok enteresan kişilikler. Bazıları bez alsa ne falan yazmış ben misalen söyledim. İnsan hiç mi torunum diye sevmez
Bende üzülmem ama eşimi arayıp para isterlerse kızarım.Takmayın. Demek ki oğullarıyla da çok araları yok. Torunu da sevmezler,görmek istemezler.
Siz sadece kendi ailenizin yaptıklarıyla ilgilenin. Eşinizin ailesinin yaptıkları da sadece eşinizi ilgilendirsin, öylesi daha kolay oluyor.
Benim oğlum 7 yaşını bitirdi daha babaannesiyle tanışmış değil. Şimdi oturup işi gücü bırakıp buna mı üzüleyim?
Maalesef canım. Gösteriş yaparlar birde ölüp bitiyoruz derler milleteBende ilk başlarda sizin hissettiğinizi hissediyordum sonra takmamaya ve arayıp sormamaya başladım...inan bak yapmamaları daha iyi onlar 1 şey alır sanki herşeyini kendileri almış gibi olur... Düşüncesiz insanlar olunca insan ister istemez sıkılıyor birde ağızlarını açınca ölüyoruz bitiyoruz derler. Babaanne de hala de derler bebekten
Maalesef onu bile görmedim çok ilginç değil miYelek de mi örmüyor
Siz niye kızıyorsunuz? Eşiniz kızsın. Herkes kendi delisinden sorumlu bu dünyada. Eşinizin de kendi ağzı dili var,kızacaksa o kızsın siz hiç müdahil olmayın.Bende üzülmem ama eşimi arayıp para isterlerse kızarım.
Es ailesi olunca oyle ya da boyle genelde problem oluyor sanirim. Siz haklisiniz ben olsam ben de boyle bir durumda cokk sinir olurdum fakat size kendi yasadiklarimdan yola cikarak farkli bir bakis acisiyla durumu kabullenebilir hale getirmeye calisayim. Benim de esimin ailesi asiri ilgililer asiri beklentililer ve asiri anlayissizlar. Her an yanimizda olmak istiyorlar esim ve bana karsi asla bir anlayis gormedim. Evet biliyorum beni cok seviyorlar ama maalesef ki bazi sinirlar bilinmiyor ve ben evliligimin en guzel zamanlarini esimle bas basa geciremedim. Cicim bicim aylari nedir bilmiyorum mesela. Asiri bir ilgi sevgi var. Ancak bununla birlikte asiri bir mudahale anlayissizlik beklenti de fazlasiyla var. Mesela ben su an hamileyim ve daha simdiden lohusayken basima gelecekleri dusunup de strese giriyorum. Cunku beni rahat birakmayacaklar. Eve dolacaklar. Surekli kayinvalidem gelip gidip karisacak bebekle kendi annemle hatta esimle beni yalniz birakmayacak. Ben o haldeyken misafir cagirip duracak halimden anlamayacak.İyi akşamlar kızlar. Vallahi en sonunda dayanamadım bende paylaşacağım. Kızlar ben doğum yaptım neredeyse 7 aylık olacak bebişim. Ama gelin görün ki eşimin ailesinin umurunda değil. Eşimle ben çalışıyoruz zaten ekonomik olarak bir beklentimiz yok ama insan hiç mi kızım gelinim bir paket mamasını aldım ne bileyim bir paket bez getirdim torunuma hiç bir şey yok ya hiç bir şey doğum yaptım hediye bile getirmediler. Durumları da orta halli. İnanın mesele bişey alsınlar değil kendimce ama ailenin ilk torunu insan hiç mi özenmez. Hiç mi torununa bişey almak istemez ya. Bende artık arayıp sormuyorum onları ne halleri varsa görsünler diyorum. Siz olsanız ne yapardınız.??
Beklentiyi birakin uzak durun..İyi akşamlar kızlar. Vallahi en sonunda dayanamadım bende paylaşacağım. Kızlar ben doğum yaptım neredeyse 7 aylık olacak bebişim. Ama gelin görün ki eşimin ailesinin umurunda değil. Eşimle ben çalışıyoruz zaten ekonomik olarak bir beklentimiz yok ama insan hiç mi kızım gelinim bir paket mamasını aldım ne bileyim bir paket bez getirdim torunuma hiç bir şey yok ya hiç bir şey doğum yaptım hediye bile getirmediler. Durumları da orta halli. İnanın mesele bişey alsınlar değil kendimce ama ailenin ilk torunu insan hiç mi özenmez. Hiç mi torununa bişey almak istemez ya. Bende artık arayıp sormuyorum onları ne halleri varsa görsünler diyorum. Siz olsanız ne yapardınız.??
Ay yok artık. İnsanlar her yıl bir çeyrek takıyor yine yaranamıyor. Hadi konu sahibininki neyse de siz nasıl şikayet ediyosunuz bu durumdan? Çeyrek takıyolar ve siz bez mama getirmiyolar diyosunuz. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam siz avrupada yaşıyorsunuz. Türkiyede çeyrek 2000 liraya dayanmış. insanlar avrupada yaşayan kişiye her yıl çeyrek getiriyor bu sefer neden bez mama getirmedin diye şikayet ediliyor. Değeri sürekli artan bir şey getiriyolarmış işte. Bez mama getirseler daha mı iyi? Nankörlük bu kadarı.Valla benimkileride öyle ayni
Biz yurtdisinda yaşıyoruz, eşimin ailesi Türkiyede. Durumları çok çok iyi ama her yaz geldiğimizde sagolsun bi çeyrek verir nokta sen sağ ben selamet
Bi çorap bi bez asla bise yok
Bu durumda nasıl değerlendiriyorum
Asla bi şeyime karistirmiyorum
Dediğiniz gibi söz konusu sadece maddi değil manevi olarak hiç yoklar aramazlar mesela...
Bence sizde bu durumu kendi lehinize kullanin
Ya ne alakası var çocuğunuz olsa babaannesi dedesi hiç sanki yokmuş gibi davransa ne hissedersiniz. Bende onlara yokmuş gibi davranıyorum sadece
Vala benimde kaynanam tarafının 10. Torunu. Hiç umrumda olmadı hediyeymiş bilmemneymiş. Ananesi dedesi yetiyor. Beklentim olmadığı için herhangi bir hayal kırıklığı yaşamadım daha yakından görmediler bile benimkide 6 aylık. Bence seninde umrumda olmasınİyi akşamlar kızlar. Vallahi en sonunda dayanamadım bende paylaşacağım. Kızlar ben doğum yaptım neredeyse 7 aylık olacak bebişim. Ama gelin görün ki eşimin ailesinin umurunda değil. Eşimle ben çalışıyoruz zaten ekonomik olarak bir beklentimiz yok ama insan hiç mi kızım gelinim bir paket mamasını aldım ne bileyim bir paket bez getirdim torunuma hiç bir şey yok ya hiç bir şey doğum yaptım hediye bile getirmediler. Durumları da orta halli. İnanın mesele bişey alsınlar değil kendimce ama ailenin ilk torunu insan hiç mi özenmez. Hiç mi torununa bişey almak istemez ya. Bende artık arayıp sormuyorum onları ne halleri varsa görsünler diyorum. Siz olsanız ne yapardınız.??
Bence hiç isinmasinlarBazi insanlar onem vermezler ilk torunmus felan. Var benimde boyle tanidiklarim onlarida boyle kabul edeceksiniz mecbur. Az beklenti cok huzur. Biraz siz isindirmaya calisabilirsiniz belki ay torunu babannesini ozlemis babanne hani bana bisi almadin mi diyomus felan diye bunu da umursmazlarsa yapacaginiz birsey yok umursamayin sizde.
Konu sahibi bu duruma uzuldugu icin dedim yoksa benim umrumda bile olmazdi bu durum. Haklisiniz herkesin cok sevip karismasindansa kimse umursamasin ben yeterim bebegime benim sevgim yeter diye dusunurum.Bence hiç isinmasinlar
Sonra herkes karışıyor çocuk üşür çocuğa şunu ver şunu yap virt zirt.
Hiç kimse gelmesin sevmesin abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?