Eşimin ailesi..

Benimde eşimin ailesi çok umarsızdır anca biz yapalım ister . Parasını verdik genede sağolsun kayınvaldem bebeğe yatak yorgan siridi başka da pek biseykerini görmedik amaan herkes evinde sağolsun

İnan ki eşime karşıda öyleler. Hiç öyle oğlum nasılsın falan yok ama işleri düşerse o ayrı o zaman tırım tırım ararlar. O da farkında aslında üzülüyor farkediyorum
Bu yorumunuzu gördükten sonra başka yorumlarınızı okumaya bile gerek kalmadı, evladına ilgisiz olan torununu da umursamaz, ben sizi anladım maksat bez, mama vs değil, evlatlarına ve torunlarına değer verdiklerine dair bir adımları yok demek istiyorsunuz, eşiniz ailesi de böyle bir aile, boş verin önemsemeyin, eşiniz üzülüyordur onu da rahatlatın, olsun biz sağlıklıyız bir aradayız önemli olan da bu deyin

Hem zaten uzak durmaları sıkı fıkı olmalarından iyidir, ne kadar mesafeli o kadar rahatlık.

Son düzenleme:
Sanırım siz yorumu iyi okumadiniz

Durumları çok çok iyi. Ayda 80 bin TL (belki dahada fazla) giren evde, torununa yılda 1 çeyrek takilmasi bence gayette değer vermemesindendir

İsterse hiç çeyrek takmasın ben kimsenin çeyreğine muhtaç bir insan değilim zaten.

Önemli olan değer vermesi
Her ay küçük bi hediye alıp koysa ceyrekden daha ucuza gelir. Önemli olan maliyet değil değer verdiğini göstermiş olması.

Bir nokta daha var

İsterse hiç hediyede almasınlar ama arada sırada bizim bi oğlumuz torunumuz gelinimiz var diye hatırlayıp aramış olsalar keşke

Bunun gibi bi sürü şeyler

Millet parayı kendine kazanıyor size yedirmeye değil. Ayrıca 80 bin lira dediğiniz şey şu an 4 bin euro falan ediyor. Gurbetçi olduğunuza göre muhtemelen sizin evinize daha fazla para giriyordur. Ve refah seviyeniz de onlardan yüksektir merak etmeyin Keşke size her sene çeyrek alacaklarına fakire fukaraya verseler. En azından hayır duası alırlar. Böyle boş yere gidiyor paraları. Her ay hediye alsınlarmış, oldu olacak maaş bağlasınlar size.

Zenginliklerini, aylık gelirlerini yazıp sonra bir de küçük hediye alsalar daha iyi, önemli olan değer vermeleri diyosanız ya çok komiğime gidiyor. Aşırı derecede samimiyetsiz şu söylemleriniz kusura bakmayın.

her yaz geldiğimizde sagolsun bi çeyrek verir nokta sen sağ ben selamet
Bi çorap bi bez asla bise yok
Allah başka dert vermesin
Sadece bir çeyrek verip, külçe altın vermedikleri için kayın aileni kınıyorum. İnsan, bir çorap ya da bezin içerisine külçe altın koyup vermez mi?

İnan ki eşime karşıda öyleler. Hiç öyle oğlum nasılsın falan yok ama işleri düşerse o ayrı o zaman tırım tırım ararlar. O da farkında aslında üzülüyor farkediyorum
Herkese haketti gibi davranın ve size de halettiğiniz gibi davranmayanları zeere umursamayın mesafe koyun bence

Bez mama beklentisi garip baya. Bana bez mama alip gelseler garipserim. Ha bir kiyafet alirlar vs. O olabilir. Onu yapmamaları ayıp olmuş.

Beklentide misin vs vs yazan arkadaşlar lütfen ama lütfen sırf konu sahibine tezatlik uğruna konik şeyler yazmayın ya
Ne demek beklentide misin
Kim beklemez Allah aşkına bı objektif olun
Sımdı söz olarak ben beklemem diyenler olacaktır
Bakın beklemekten kastım maddi degil manevi anlamda soruyorum kim beklemez
Komşumuzun çocuğu olsa hediye alır gideriz iş arkadaşımizin okul arkadaşımızın uzak akrabamizin vs vs evladı olsa yarım elma gönül alma hediye alır gider görürüz konu sahibinin kayın ailesine düşen de altın alıp hediye alıp gidip görmek arayıp sormakti
Kedi yavrulamamis ya evladının evladı olmuş az seymi önemsiz şey mi
Yarın bir gün o yavrudan bir bardak su da mı istemeyecekler
Aaa beklentide misin demek yerine gerçekten haklısın bende olsam üzülürdüm ama üzülme Allah büyüktür demek var

Herseyi çok biliyorsunuz ama avrupada gelir miktarını biturlu öğrenememisiniz. İşte buda cahilliktir. Evime 4bin euro girmediğini ben biliyorum ama size kanıtlamak zorunda değilim.

Cahil insanlarla uğraşmak gerçekten zor. Siz bakmak istediğiniz yerden bakın.
Lütfen bu yorumuma cvp vermezseniz sevinirim.

Objektif bi yorum olmuş gercektende

Maddi olarak geçtim en azından manevi olarak eş ailesinden veya kendi ailesinden destek bekliyor insan.
Yeni doğum yaptım annem ve kayinvalidem geldi kaldı yanımda bir süre.
Kayinvalidem bazı rahatsızlıklarından dolayı fiziksel olarak fazla bisey yapamasa da yanımda olması bile yeterdi.
Maddi olarak beklenti içerisine girilmesini çok doğru bulmuyorum fakat hic bisey olmamış gibi davranılması da hoş değil tabiki.Neticede onların da torunları.

Alinda örnek yazarken bez mama yazmaniz sacma. Yoksa tabiki kıyafet olur patik yelek müslim vez bebeğe alimabilecek tonla şey var. Hediye olarak almaları lazım. Neden almiyirlar bilemiyirum sizdrn para istediklerine gore durumlari iyi degil ama bir 100 lira verip birsey de alir insan yani. Ben de esimin memlekete gittik ziyarete. Orgüsü meşhur ailrnin ne bileyim kizıma bir yelek ordürmuslerdir diye dusundüm bebek daha. Tabi oyle birsey yoktu. Dediginiz gibi insan umuyor. Ha ilgisizler diye cephe de almadım zaten can ciger degilim. Bebegime de cok düskün olsunlar istemem zaten.

Beklentiyi sıfırlayın. Eş ailesi size ne kadar yakınlık gösteriyorsa o kadar gösterin..Ne eksik ne fazla. Kendinizi sevdirmek için ekstra çaba harcamayın.
Bazı insanlar mesafelidir. Mesafeli davranırlar. Siz de öyle davranin..Sevmek zorunda değilsiniz sadece eşinizin ailesine saygılı davranın yeter.

Ay çok şükür beni tam anlamıyla anlayan biri. Aynen sırf hani aksini söyleyeyim diye saçma sapan şeyler söylüyorlar. Bez diye örnek vermişim, yok bez istemişim bla bla bla. Kendilerinin çocuğu olursa eğer hediye kabul ederlerse yazıklar olsun onlara

Evet Çok haklısın normalde kamyon lastiğinden örnek vermem lazımdı

Evet Çok haklısın normalde kamyon lastiğinden örnek vermem lazımdı
Kimse bebek ziyaretinde bez mama almaz arkadasim ne inat ettin. Bebek her mamayı her bezi kullanmaz zaten markası var boyutu var var da var. Kardesimin bebegine vs. Bez mama almak aklıma bile gelmez. Baska tonla alinacak sey var uyku seti alorsin oyuncak alirsin ne bileyim var da var yani. konunuza hak verdim ornek yanlis dedim . Baya anlasması zor birisiniz es aileniz de buna benzer nedenlerle almiyirlardır belki de , zaten begenmez vs. Gibi.

Ayyy bu kadar anlamıyor olamazsın ya. Örnek verdim örnek kısadan örnek verdim bez mama diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…