• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

ymg90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2023
2
1
1
34
Iyi geceler
Cok üzgünüm eşimle tartıştık ,olay şu eşimin ailesi sorunlu bir aile biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz ama ailesi bizi hep huzursuz ediyor.Biz yurtdışında yaşıyoruz eşimin annesi psikolojik rahatsızlığı var güya türkiyeye tedavi olmaya gittik her sene gidiyor sanki burda doktor yok burdaki doktorlar inanmıyor sanırım türkiyeye gidiyor hocaya falan okuttuyor herhalde kendini,babasınında aşırı alkol problemi var birde eşimin bir oğlan bir kız kardeşi var.oğlan kardeşi tatile gitti bir kaç günlüğüne kiz kardeşide babasıyla tartışmış babasından habersiz para almış falan filan.oğlan kardeşi aradı eşimi kız kardeşi sizde kalabilir mi falan diye eşimde benle konuştuktan sonra okeyledi bende acıdım tamam dedim halbukı benimde yıllık bir haftalık iznim var eşimle plan yapmıştık dedim eşim için hadi tamam.Neyse geldi bir dışarı i götürdük gezdirdik falan,biz eşimle konuşmuşduk haftasonu aileme gidecektik sonra hazırlandık ettik,bu ben gelmiyecem siz gidin dedi ben trenle eve giderim dedi eşimde bana diyor konuş bir onunla bende sinirlendim ne demek konuş ondan izin mi alayım sinir oldum bende agzıma geleni saydim babasına saygısı olmayan kimseye olmaz dedim ben mi dogurdum dedim bakamayaksa dogurmasaydı dedim çook sinirlenince ben herşeyi söylerim. Bizi huzursuz etmeyi herseferinde basariyolar allahından bulsunlar.birde utanmadan benim yüzümden kavga etmeyin diyor bende evet dedim senin yüzünden

Babasının alkol problemi, annesinin doktor , hoca gezmesi, kızın ailesiyle problemleri, bunlarda sizi ilgilendiren birşey göremedim..

Yükselmenize de anlam veremedim. Madem yıllık izninize denk geliyordu ve ailenize gidecektiniz, o zamn ileri bir tarihte gelsin diyebilirdiniz.

Ayrıca eşinizin kardeşime de söyle demesinde ne varki, misafiriniz sonuçta.

Bana kızı. Ailenize gelmeyip evde kalmak istemesi normal geldi. Yalan söylemeyeceğim konuyu çok anlamadım, o öyle bu böyle diye bir sürü bağlantısız şey yazmışsınız ana şikayetiniz ne anlayamadım.

Iyi geceler
Cok üzgünüm eşimle tartıştık ,olay şu eşimin ailesi sorunlu bir aile biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz ama ailesi bizi hep huzursuz ediyor.Biz yurtdışında yaşıyoruz eşimin annesi psikolojik rahatsızlığı var güya türkiyeye tedavi olmaya gittik her sene gidiyor sanki burda doktor yok burdaki doktorlar inanmıyor sanırım türkiyeye gidiyor hocaya falan okuttuyor herhalde kendini,babasınında aşırı alkol problemi var birde eşimin bir oğlan bir kız kardeşi var.oğlan kardeşi tatile gitti bir kaç günlüğüne kiz kardeşide babasıyla tartışmış babasından habersiz para almış falan filan.oğlan kardeşi aradı eşimi kız kardeşi sizde kalabilir mi falan diye eşimde benle konuştuktan sonra okeyledi bende acıdım tamam dedim halbukı benimde yıllık bir haftalık iznim var eşimle plan yapmıştık dedim eşim için hadi tamam.Neyse geldi bir dışarı i götürdük gezdirdik falan,biz eşimle konuşmuşduk haftasonu aileme gidecektik sonra hazırlandık ettik,bu ben gelmiyecem siz gidin dedi ben trenle eve giderim dedi eşimde bana diyor konuş bir onunla bende sinirlendim ne demek konuş ondan izin mi alayım sinir oldum bende agzıma geleni saydim babasına saygısı olmayan kimseye olmaz dedim ben mi dogurdum dedim bakamayaksa dogurmasaydı dedim çook sinirlenince ben herşeyi söylerim. Bizi huzursuz etmeyi herseferinde basariyolar allahından bulsunlar.birde utanmadan benim yüzümden kavga etmeyin diyor bende evet dedim senin yüzünden
Aşırı gereksiz bir tepki bence. Bir kez daha şöyle demiş eşiniz bunda abartılacak birşey yok. Söylerdiniz gelmiyorsa da bu kadar abartmasaydiniz keşke. Yani en ufak tartışma da bu kadar insanların sıkıntılarını yüzlerine yüzlerine vurmak çok korkunc. Öfke probleminiz var bence

Ben konudan pek bir şey anlamadım. Ama sinirlenip ağzınıza geleni sayan biriyseniz genel olarak hayatınızda haksız duruma düşersiniz.

Sorun bende mi yani?

Evet bence sizde. Hem kabul edip hem de böyle birden parlayıp ortalığı yakıp yıkmışsınız. Sizi onlar değil siz kendiniz huzursuz etmişsiniz. Eşiniz onuda davet et ikna et anlamında konuş demiştir gibi düşünüyorum. Gelmesi için sizde okey alan adam gidipte kız kardeşinden izin almanızı istemez. Bence siz suçlusunuz.

Iyi geceler
Sinirlenince ben her şeyi söylerim ne demek? Gidin bir sinir tedavisi olun o zaman.
Adamın ailesindeki herkese bir laf etmişsiniz ama sizi ilgilendirmez hiç biri. Yıllık iznin varsa neden evet diyosun?

Burda suclu sizsiniz acidim kabul ettim demissiniz sonra olay cikarmissiniz. Sizin ailenize gelmek zorunda mi size ters birseyde soylememis esiniz konussa daha iyiymis ama bu kadar parlayacak agziniza geleni soyleyecek birsey yok.

Sizin ailenize neden gelsin ki görümce? Siz anneye gidin bende trenle eve giderim demiş. Siz gidin evinizde takılayım aslaaa geri dönmem dese daha mı iyiydi?

İstemeye istemeye niye misafir kabul ettiniz. Birde evet senin yüzünden falan demişsiniz kıza. Ağzınıza gelen herşeyi söyleyemezsiniz. Kız birde bende trenle döneyim demiş birde. Ben onun yerinde olsam bu saatten sonra bir bardak su vermem size. Bu kadar kaos yaratacak bir durum yok çünkü

Back
X