• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi =((

toprak39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
140
1
46
Adana
merhaba kızlar.. ben henüz temmuz ayında yeni evlendim.. Kayınvalidem beni biz daha tanışmadan etraftan duydukları ile ( yok kiloluymuşum - ki değilim- yok eşime yakışmıyormuşum yok benim başka birisi ile ilişkim varmış gibi millettin yalan dolan belki beni tanımadan bilmeden kafadan salladıkları ile yargılayarak) istemedi. hatta ayırmak için bile uğraştı. Eşim de resti çekti ben seviyorum, senin gelinin olacak durumu kabullen diye.. ama her ne kadar eşim istesede o istemedi =( söz, nişan düğün hiç birinde hiçbir yardımını görmedi hem maddi hem de manevi, hatta o kadar ki nişan kıyafeti bakmaya çağırdığımda bugün pazar var pazar alışverişi yapacağım diyerek nişan kıyafeti bakmaya gelmedi. hep bir zorlama hep bir kabullenememe.. kız kardeşi halası ne bileyim bana göre benim tarzım insanlar değil onlara da alışamadım.. hatta sevmiyorum. eşime de açık açık söylüyorum senin aileni sevmiyorum vakit geçirmek eziyet gibi geliyor. bu sefer eşim üzülüyor yıpranıyor =( hatta ikimiz de şimdiden çok yıprandık. çünkü benim içimdeki nefret, kabullenememe öyle bir boyuta geldi ki adını, sesini duymaya bile tahammülüm yok. kayınvalidem çok emri vaki konuşmayı seven dediğini yaptırmaya çalışan bir kişi.. sanıyor ki ben de çocukları gibi yapacağım onun istedikleri.. anne demek bile içimden gelmiyor. bir kaç defa eşimin gönlü olsun diye dedim ama o kadar.. bir de kayınvalidem telefonda "bana anne diyeceksin!" şeklindeki emrinden sonra ömrümün sonuna kadar anne demeyi düşünmüyorum..

öfff ne bileyim kızlar, yukarıda aklıma şu an gelenleri yazdım karmakarışık bir halde ama gerçekten kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bir türlü bilemiyorum. tek istediğim onlar ile vakit geçirmemek.. eşimin de hep hayali eşi ve ailesinin çok iyi geçinmesi.. eşime de haksızlık yapmak istemiyorum, çünkü onu da çok seviyorum.. eşimde madem beni çok seviyorsun onları da kabullenmen lazım diyor. benim bir tek eşimi sevmeye hakkım yok mu yaaaa istemiyorum onun ailesini sevmiyoruummmmmmmmmmmmm =((((((((

canım seni çok iyi anlıyorum inan.BEnde temmuz ayında evlendim..kaynanamdan birebir bi laf yada başka bişey yaşamamdım ama nişan,kına,düğün zamanında aynı senin sorunun gibi hiçbişeye karışmadı hep uzak kaldı...dahası annemle tartışıp durdu..Allahtan benimkiler İstanbulda yaşıyorda telefonda görüşüyoruz sadece..Tlfda konuşurken bile eşim yanımda yoksa anne demiyorum.geçiştiriyorum lafı hep...Zorla seviyormuş gibi yapamam hiçbizaman...tepkimi belli ederim hep,sevgimi de nefretimi de..

ne yapmam gerekiyor demişsin..herkesi sevmek zorunda değilsin..Eşinle evlendin ona yakın ol,onu sevdiğini hissettir yeter bence..Eşin kabullenmen gerek derse de onlar beni kabulleniyorlar mı dersin..

sevmek zorunda değilsin
onların yanındayken saygıda kusur etme yeter
eşin icin onlarla vakit gecirmek zorundasın hele ilerde bebegin olursa daha da cok vakit gecirceksin sinirine dokunsa da icinden Allah rızası için yapıyorum de daha rhat olursun

Bence kabullenseniz daha iyi, çünkü kayınvalideler bir gelini istemeyince o yuva daha kolay yıkılıyor. Bence kayınvalidemize cephe almayın. Hoşgörülü olmaya çalışın, siz elinizden geleni yaparsanız esınız de ılerde sizi suclayamaz..

malesef evlenince...erkeği sevmeyle bitmiyor....ailesi ile birlikte evleniliyor....erkek tarafı ne kadar kötü olursa olsun....kendi ailesini her zaman baş üstünde tutar....işte annem babam yaşlı....ablam hep iyiliğimizi istiyor ondan karışıyor....bende anlatsam hayatım roman olur...malesef karışmayan erkek tarafı şimdiye kadar rastlamadım.....

Anne demek zorunda değilsin.Sevmek zorunda da değilsin.Ben olsam görüşmem :))))) Benim de eşimin ablası sürekli bana abla demiyo bana abla demiyo diye kardeşini dolduruyodu. Demedim hiç, demiycem de.Kendi ablama da abla demiyorum, ona niye diyeyim. Sanki abla demiyince ölüyolar :))) . Zaten artık görüşmediğim için öyle bi sorunumda kalmadı. Hemde bu abla deme muhabbetini düğünüme 1 hafta kala çıkarmıştı :))) . 2 buçuk senelik evliyim, hala da devam ettiriyodu doldurmalarına, ben görüşmeyi kesene kadar. :)

merhaba kızlar.. ben henüz temmuz ayında yeni evlendim.. Kayınvalidem beni biz daha tanışmadan etraftan duydukları ile ( yok kiloluymuşum - ki değilim- yok eşime yakışmıyormuşum yok benim başka birisi ile ilişkim varmış gibi millettin yalan dolan belki beni tanımadan bilmeden kafadan salladıkları ile yargılayarak) istemedi. hatta ayırmak için bile uğraştı. Eşim de resti çekti ben seviyorum, senin gelinin olacak durumu kabullen diye.. ama her ne kadar eşim istesede o istemedi =( söz, nişan düğün hiç birinde hiçbir yardımını görmedi hem maddi hem de manevi, hatta o kadar ki nişan kıyafeti bakmaya çağırdığımda bugün pazar var pazar alışverişi yapacağım diyerek nişan kıyafeti bakmaya gelmedi. hep bir zorlama hep bir kabullenememe.. kız kardeşi halası ne bileyim bana göre benim tarzım insanlar değil onlara da alışamadım.. hatta sevmiyorum. eşime de açık açık söylüyorum senin aileni sevmiyorum vakit geçirmek eziyet gibi geliyor. bu sefer eşim üzülüyor yıpranıyor =( hatta ikimiz de şimdiden çok yıprandık. çünkü benim içimdeki nefret, kabullenememe öyle bir boyuta geldi ki adını, sesini duymaya bile tahammülüm yok. kayınvalidem çok emri vaki konuşmayı seven dediğini yaptırmaya çalışan bir kişi.. sanıyor ki ben de çocukları gibi yapacağım onun istedikleri.. anne demek bile içimden gelmiyor. bir kaç defa eşimin gönlü olsun diye dedim ama o kadar.. bir de kayınvalidem telefonda "bana anne diyeceksin!" şeklindeki emrinden sonra ömrümün sonuna kadar anne demeyi düşünmüyorum..

öfff ne bileyim kızlar, yukarıda aklıma şu an gelenleri yazdım karmakarışık bir halde ama gerçekten kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bir türlü bilemiyorum. tek istediğim onlar ile vakit geçirmemek.. eşimin de hep hayali eşi ve ailesinin çok iyi geçinmesi.. eşime de haksızlık yapmak istemiyorum, çünkü onu da çok seviyorum.. eşimde madem beni çok seviyorsun onları da kabullenmen lazım diyor. benim bir tek eşimi sevmeye hakkım yok mu yaaaa istemiyorum onun ailesini sevmiyoruummmmmmmmmmmmm =((((((((

canım kimse kimseyi sevmek zorunda değildir fakat katlanmak zorundadır benim kayınvalidemle çok büyük sorunlarım yok ama yinede sevmiyorum onları yapmacıklar yalandan yüzüne gülüp arkanı dönünce kötü olanlardanlar bunu bana yapıyolarmı bilmiyorum ama başkasına yapıyolarsa bana neden yapmasınlarki die düşünüyorum ve inan kasılmaktan boynuma ağrılar falan giriyo ama mecburum eşim için sevmiyorum bunuda biliyo sonuçta orta yolu bulmak lazım sana git etrafında pervane ol demiyorum olmada zaten en azında ayda ve ya 2 ayda yakınsa tabi git derim 2 saatte dursan eşinin gönlü olur boşver canım yalan dünya kimseye kalmıyo isdediği kadar uğraşsın sen evinde mutluysan gerisi tefaruat :34::34: arayı sen ve eşin bulucak açıçası o seni ezdirmicek sende arada sırada alttan alıcaksın çünkü ömürlük canım bu yoksa hayatında huzursuzluk dönem dönem kapını çalabilir .....

fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
eski iş yerimdeki patronum kayınvalideni sevmiyorsan da seviyormuş gibi yapacaksın, politik davranacaksın demişti. o zamanlar evli değildim. ne demek istediğini pek idrak edememiştim. sevmiyorsam sevmiyorumdur sonuçta. ama şu an anlıyorum ki sevmesekte kabullenmesekte evdeki iç huzuru sağlamak için katlanmak zorundayım! gel gelelim bu katlanma işi midemde gastrite neden oldu. ben sevmediğim insan ile bırak konuşmayı aynı ortamda bulunmayı sevmeyen biriydim. şimdi eşim için canım için katlanmak zorundayım. bunu kabullenmek çok zor. çünkü belli bir yaşanmışlıklar yoğun kırgınlıklar var. bunların üstüne onlarla birlikte vakit geçirmek bana çok ağır geliyor. eşimden de Allah razı olsun benim haklı olduğumu düşünüyor ve beni hiçbir zaman ezdirmiyor ama hep arayı bulmaya çalışıyor. ona da defalarca anlatmaya çalışıyorum senin ailenin yapısı belli benim yapım belli bu durumu bu şekilde kabullenip ona göre davranmamız birbirimizi kırmamız lazım diyorum ama olmuyor belli bir süre kavga etmeden duruyoruz daha sonra gene tartışmaya başlıyoruz benzer nedenlerden dolayı..

kabullenmek, yaşanılanları hazmetmek çok zor..

fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
eski iş yerimdeki patronum kayınvalideni sevmiyorsan da seviyormuş gibi yapacaksın, politik davranacaksın demişti. o zamanlar evli değildim. ne demek istediğini pek idrak edememiştim. sevmiyorsam sevmiyorumdur sonuçta. ama şu an anlıyorum ki sevmesekte kabullenmesekte evdeki iç huzuru sağlamak için katlanmak zorundayım! gel gelelim bu katlanma işi midemde gastrite neden oldu. ben sevmediğim insan ile bırak konuşmayı aynı ortamda bulunmayı sevmeyen biriydim. şimdi eşim için canım için katlanmak zorundayım. bunu kabullenmek çok zor. çünkü belli bir yaşanmışlıklar yoğun kırgınlıklar var. bunların üstüne onlarla birlikte vakit geçirmek bana çok ağır geliyor. eşimden de Allah razı olsun benim haklı olduğumu düşünüyor ve beni hiçbir zaman ezdirmiyor ama hep arayı bulmaya çalışıyor. ona da defalarca anlatmaya çalışıyorum senin ailenin yapısı belli benim yapım belli bu durumu bu şekilde kabullenip ona göre davranmamız birbirimizi kırmamız lazım diyorum ama olmuyor belli bir süre kavga etmeden duruyoruz daha sonra gene tartışmaya başlıyoruz benzer nedenlerden dolayı..

kabullenmek, yaşanılanları hazmetmek çok zor..

canım evet ağır geliyor bişeyler inan erkekler içinde zor oluyo ne biliyim onun yerine koy mesela kendini aileni sevmesin haklı olsun ama en azından aileni idare etmesini istersin dimi
ha demiyorumki sana ooo kaynanı el üstünde tut ama yeri gelince sırtını sıvazla :34::34: gavur eli öpmeyle dudak aşınmaz demiş atalarımız hiiç üzme kendini salla gitsin sen keyfine bak hee senin dediğin öyle öyle de kaynanana o anlık bi kubarsın :1::1: sonra bildiğini oku :1::1: hayattın kanunu bu sadece kaynanaya değilki patrona yeri gelince arkadaşa bazen eşimize bile yapıyoruz huzur hayattaki en önemli şey canım evinde huzurun olmadığı sürece kaynananla görüşsen nolur görüşmesen nolur görüşmeyip huzurun kaçıcağına bi görüş arada sırada :34::34:

sevmeye bilirisin ama eşine direkt söylemen senle eşinin arasını açar ve eşin onlara yönelir sevmek zorunda değilsin ama kabullenmek zorundasın çünkü evlenmeden belliymiş hadi sonradan ola birşey olsa görüşme diim ama daha evlenmeden herşey böyle ortadayken evlendikten sonra olmuyor diyemezsin ayrıca bak ne güzel eşin seni seviyor senin için ailesini silmiş ki bu erkek yada bir kız için yani bir insan için çokk ağır birşey eşin senin için onları siliyorda sen eşinin hatrı için vakit geçirmemeyi nasıl onları sileceğini mi soruyorsun bence silmeyi değil onları haksız çıkarıp iyi bir gelin olduğunu gösterme vakti sen iyilik yapıp karşılık bulamazssan ancak ozaman eşin nasıl onları silmeyi göze aldıysa eşimsize hep yapıcı adım attı artık atmıcak diyebilir ama şimdi herşeyi, bilerek gelin olmuşssun zaten bence ilk zamanlar kabullenemiyorum diip de eşine sürekli senin ailen şöyle diip uzaklaştıracaına eşini yapıcı olmak için senin de fazla zarar almadan yormadan yapıcı olacağın adımlar at

sevmek zorunda degılsın ama eşının aılesı bunu kabullenmek zorundasın..

eşının hatırı ıcın goruş soru sorulunca cevp ver o kadar.

eşın aılesını senın ıcın atamaz goruşmeyı kesemez

Aman diyim hasta falanda olmayın benim gibi.benimde midemde stresten kaynaklı sorunlar vardı ve kaynanam bana birkere önerisini uygulamadığım için "bana hastayım falan deme demişti " çok üzülmüştüm.hala da çok sever laf sokmayı:50:

ben eşimi sewiyorum onunla ewliyim ailesi beni ilgilendirmez mantığı pek doğru değil bence.en önemlisi eşin war ortada ve eğer ailesiyle aran açıksa onunlada aran bozulabilir.kayınvalide desteği arkanda yoksa pek sağlam olmaz yuvan.hem bide işe şurdan bak hayatındaki tüm insanları sevdiğin için mi birliktesin komşular arkadaşlar iş arkadaşları akrabalar..en iyisi orta yolu bulmak ipleri koparıp atmak olmaz zaten pek mümkün değil.zamana bırak bişeyleride zaten zamanla anlaşılır bişeyler çok iyi başlayıp canım gülümle devam edip ardına saç baş olanlarda gördük her zaman mesafeli ve saygılı olmalı bence

bızım orda bır soz var derler kı erkek evlendıgınde sadece kız ıle evlenır. Ama kız erkegın btun aılesıyle evlenır. Kımse kımseyı sevmek zorunda degıl ama saygı muhakkak olmalı. Arkadasların dedıgı gıbı kaynvalıde ıle sorunları olan cıftler daha kolay ayrılık surecıne gıdebılıyorlar. Hele kı bazı erkekler var tamamen ana kuzusuu. Esının ne dedıgı ve ne dusundugu onemlı degıl.. Amannn Allah muhafaza oylelerındenn .:/

kayınvaliden hakkında yorum yapmıcam ama eşini üzme o herkesi senin için karşısına almış sende onu mutlu et.kayınvalidene bişi deme.yani eşinin yüzünü güldür derim.

kesinlikle...
gelinini baştan istemeyen kayınvalide çocukta olsa...aradan 5 yıl da geçse 10 yılda geçse hep ayırmak için uğraşacaktır..
bizans entrikalarını uygulamakta fayda var..
yüze gülüp onlar gibi sinsice davranacaksın...
bu kötü bir şey mi?
hayat kötüymüş...yapacak bir şey yok...

Bence kabullenseniz daha iyi, çünkü kayınvalideler bir gelini istemeyince o yuva daha kolay yıkılıyor. Bence kayınvalidemize cephe almayın. Hoşgörülü olmaya çalışın, siz elinizden geleni yaparsanız esınız de ılerde sizi suclayamaz..

valla cnm sunu ii bil ki erkekler evlendikten sonra ailelerini kıymete bindiriyorlar tıp ki bizde olduğu gibi ...... ve suan sizin cicim aylarınız ilerde bu zorlamaya dönecek ... eşin tarafından..... sanma ki hep rica edecek .... annesine de bişi diyemiycek gelip sana patlayacak.. o yüzden akıllı ol ... unutmaki kimse ailesini silip atamaz ne kadar kötü olursa olsun .... asla eşine aileni sevmiyorum deme ...cünkü ben zamanıda dedim ne kadar ii ettim tartışılır.... şimdiki aklım olsa suan olduğu gibi ikili oynardım ....kaynanamı günahım kadar sevmem hiç umrumda olmaz .....ama tutupta bunu kocama demem ... aram acılır hep bilirim cünkü....kocam ailesinden hiç haz etmediğimi bilir ... ama bunu dillendirmediğim içinde bişi diyemez coğu zaman öfkemi ya kucaklarından cocuğumu alır giderek yada bakışlarımla belli ederm ailesine yani annesine ... o da cok oynar sagolsun en az ben kadar ii bilir duygu sömürüsünü ... kücücük hayatımızda kocaman bi psikolojik savaş actık bir birimize senede bir güreşiriz :)ilk sekiz ay galip o geldi malum evliliğe acemiydim :) sonraki 3 yıl da ben silahlandım çünkü o saflığım gitmişti artık... hepsini donattım cevreme ( laf canbazlığı ağız arama duygu sömürüsü masum gözükme )nasıl kazandığımıda sorarsan tek farkım annesinden yalan konuşmuyordum çünkü annesi aklanabilmek için dediğinide demedm der..... ... sus sen sakın eşine bişi söleme eğer sürekli dillendirseydm seninn annen söle böle die sana anlattığım o adam benm eski eşim olurdu çoktan ... umarım anlatabiliyorumdur..... gelelim ailesine sen onları sevmek zorunda asla deilsin .... ama saygı duymak zorundasın ... kaldı kşi ben kendimi koruma adına ara sıra saygı sınırlarını da zorluyorum ... o yüzden eşine deme bırak içinde kalsın gel buraya anlat nefretini burda beraber dertleşiriz...

Son düzenleme:
ben de eşimin hatırı için gidiyorum. gerçi uzak olduğumuz için şu an sadece 2 bayramda gittik, bakalım bu yakınlarda gitme veya onların bize gelme ihtimali var.. ama henüz belli olan birşey yok.. bayramda gittiğimizde sürekli bir laf sokma çabası içinde oluyor. ben de kendimi tutamayıp ters cevaplar veriyorum, dayanamıyorum çünkü.. oğlunu da yalnız yakaladığında yok hiç gülmüyor, ters cevaplar veriyor, bizi istemiyor gibi eşime söyleniyor. iyi de karşı taraf bana ters ters soru sorarsa ben nasıl ona iyi niyetle düzgün cevap verebilirim ki? kayınvalidem artık beni seviyormuş, istiyormuş, başta yanılmış falan filan diyor. bu da bana çok yapmacık çok yaranmak için söylenen sözler gibi geliyor. ben aramızda hep bir mesafe olsun, bize karışmasın istiyorum. hem bunu yapıp hem de iç huzuru sağlamaya çalışmak biraz zor olacak gibi. Allah'tan eşim benim yanımda.. eve girdiğimizde her şeyi dışarıda bırakalım, tutup ailemizin içine bu huzursuzlukları sokmayalım diyor. gerçi hem bunu diyor hem de gittiğimizde ters laf söyleme, alttan al, biraz gül ve sıcak davran da diyor..
işte sanırım ben daha tam olgunluğa erişemedim. onlar ne söylerse ne yaparsa yapsın ailemin içine sokmamam lazım ama ben kafamın içinde sürekli düşünüyor ve keyfimi kaçırıyorum. bu düşünme işini bırakıp her şeyi oluruna bırakabilsem sanırım o zaman kendi iç huzurumu da sağlamış olacağım =(( ama bunu nasıl yapacağım =(

yeni evlisin daha..
keyifli taraflarından bak..
sen eşine sarıl gerisini boşver kapat gözünü git gel kaynanaya..
naapcan işte erkekler böyle...
ama sen eşini ne kadar mutlu edersen ona huzur yaşatırsan oda sana aynısını yapar ve ezilmene izin vermez..
yooook ben açık açık savaşırım diyosan eşin onları tercih eder....
sana şöyle bişey anlatiim benim eşimin anne ve babası yok ölmüşler..
ama tama anlamıyla felaket bi ablası kızkardeşi ve teyzeleri var..
bunlar nefret eder benden ama asla karşılık alamazlardı..
laf sokarlardı susardım..
evden kovarlardı karşılık vermezdim
eşimi doldururlardı "bak onlar seni bu hale getirdi" diye bişey söylemezdim eşime..
hayatta şikayet etmezdim adlarını bile almazdım ağzıma kötü bişey söylemezdim...
bunlar tahammül edemedi tabi..
çektiler eşimi "ya biz ya karın" dediler..
tercih yaptırdı terbiyesizler...
sonra eşimde jeton düştü...
"heee öylemiii banim karım sizin için tek kelime etmedi bana asla tercih sunmadı siz bunu yapıyasanız benim eşimi ezmeye çalışıyosunuz..."
"ben karımı tercih ediyorum ve birdaha hiçbirinizi görmek istemiyorum" dedi...
1 yıldır görüşmüyoruz..
ne eşim ne ben.....
sizinkilerede allah bi sebep versin de uyansın eşin inşallah..
allah yardım etsin

valla cnm sunu ii bil ki erkekler evlendikten sonra ailelerini kıymete bindiriyorlar tıp ki bizde olduğu gibi ...... ve suan sizin cicim aylarınız ilerde bu zorlamaya dönecek ... eşin tarafından..... sanma ki hep rica edecek .... annesine de bişi diyemiycek gelip sana patlayacak.. o yüzden akıllı ol ... unutmaki kimse ailesini silip atamaz ne kadar kötü olursa olsun .... asla eşine aileni sevmiyorum deme ...cünkü ben zamanıda dedim ne kadar ii ettim tartışılır.... şimdiki aklım olsa suan olduğu gibi ikili oynardım ....kaynanamı günahım kadar sevmem hiç umrumda olmaz .....ama tutupta bunu kocama demem ... aram acılır hep bilirim cünkü....kocam ailesinden hiç haz etmediğimi bilir ... ama bunu dillendirmediğim içinde bişi diyemez coğu zaman öfkemi ya kucaklarından cocuğumu alır giderek yada bakışlarımla belli ederm ailesine yani annesine ... o da cok oynar sagolsun en az ben kadar ii bilir duygu sömürüsünü ... kücücük hayatımızda kocaman bi psikolojik savaş actık bir birimize senede bir güreşiriz :)ilk sekiz ay galip o geldi malum evliliğe acemiydim :) sonraki 3 yıl da ben silahlandım çünkü o saflığım gitmişti artık... hepsini donattım cevreme ( laf canbazlığı ağız arama duygu sömürüsü masum gözükme )nasıl kazandığımıda sorarsan tek farkım annesinden yalan konuşmuyordum çünkü annesi aklanabilmek için dediğinide demedm der..... ... sus sen sakın eşine bişi söleme eğer sürekli dillendirseydm seninn annen söle böle die sana anlattığım o adam benm eski eşim olurdu çoktan ... umarım anlatabiliyorumdur..... gelelim ailesine sen onları sevmek zorunda asla deilsin .... ama saygı duymak zorundasın ... kaldı kşi ben kendimi koruma adına ara sıra saygı sınırlarını da zorluyorum ... o yüzden eşine deme bırak içinde kalsın gel buraya anlat nefretini burda beraber dertleşiriz...

kayınvalideler niye böyle oluyorlar anlamış değilim. bırak çocuğun seviyor işte.. mutlu.. sen de onun mutluluğu ile mutlu olsana benim annem gibi.. yok illa bi laf sokma derdi yok sevgi saygıdan bahsetme durumları.. ben anlamıyorum bu insanları ya.. kendinleri ne sevgisini gösterir ne de saygısını yok biz küçüğüz ve geliniz ya saygıda göstercez sevicez de.. oldu başka istekleri var mı? daha öncede dediğim gibi bir ömür boyu sevmeyeceğim ve anne de demeyeceğim.. ama eşim için canım için saygı gösterip zor da olsa vakit geçireceğim.. eşine sevmediğini söyleme diyorsun.. bunda çok haklı olduğunu düşünüyorum. eşime bile diyorum sana gerçekten ne hissettiğimi söylememeliymişim. çünkü bu sefer bir sorun olduğunda sen zaten sevmiyorsun bu neden ile önyargılı düşünüp yanlış anlıyorsun diyebildi bir seferinde.. o da diyor zaten onlar benim ailem ne kadar yanlış davranışta bulunsalar da ben onları bir kenara atamam yokmuşlar gibi davranamam.. o böyle diyince ben de kıyaslamaya gidiyorum yok onları benden daha çok seviyorsun diye.. hooppp yeni bir tartışma konusu çıkıyor aramızda =((
bakalım eşim ile dün akşam konuştuk. ailemizin için bu huzursuzlukları sokmayıp aramızı bozmayacağız diye ama ne kadar sürer nasıl sürer bu anlaşma bilemiyorum =((

Back
X