ayy bırak allah aşkına annelikten haberi yok o kadının. heves yapıp çikolata mı yedircekmişsin çocuğa daha nelerhem de 9 aylık oha yani el kadar bebeye her istediğin yedirilir miymiş öyle. ne güzel ellerinele yapıp yediriyormuşsun daha ne olsun. gerketiği zaman sert ama usturublu bir dille ver cevabını canım tepene çıkmasın, öyle herşeye de karışamasın
kızlar hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. düğün sürecinde anlıyorsunuz tanıyorsunuz insanları gerçek yönleriyle. içime sinsin diye kendi istediklerimi yaptırıyorum eşime. çünkü o beni anlıyor ve benim istediğim gibi olmasını istiyor herşeyin. o yüzden ailesiyle değil eşimle muhatab olarak alıyorum gelinliği de kına kıyafetini de ayakkabıyı da. kaynanam arayıp soruyor ben de aldım diyorum, diktiriyorum diyorum ve kapatıyorum konuyu üsteleyemiyor. ama altınlarla bize ev almaya kalkışmaları hem de bütün akrabalarıyla birlikte oturdukları kendi apartmanlarından, çok sinirimi bozdu. anladımki bir çok şeye karışmak isteyecekler. bilezik seçimine karışmıycam alsın taksınlar istediklerini. iç çamaşırı gecelik alışverişine de kaynanama beni götür demiycem hoş zaten götürceği yok da. eşime diycem hadi çıkıp bana bişeyler alalım diye. karıştırmıycam onları hiçbişiye.
hehehhe işine gelenden haberi var işine gelmeyenden yok canım
söz konusu oğlum olunca maalesef çekilmez biri oluyorum zaten canım.. Sert de olsam iyilikle de söylesem kadın karışmadan durmuyor..Bugün misafirler var çikolata yemek istedi vermedim ben yedirmiyorum annecim gel paşam dedim ellerini yıkamaya gittim misafirler soruyor niye vermiyor diye bilmem ki niye yedirmiyor diyorniyeee olduğunu bilmiyormuşşşş
gel oğlum sana mama alacağım diyor sonra bu sene değil seneyeee diyor laf sokacak aklı sıra çok da tınnnnnnnnnnnnnnnn
var ya tebrik ettim kız seni en iyisini yapıyosun:) kendin sinir olup durcağına onu sinir ediyosun ohh düşünsün düşünsün kudursun
hayır dedim kesin bir biçimde. bir daha bu konuyu açarlarsa annem kayınvalidemi arayıp siz 1600 yollayın üstünü biz tamamlayalım demeyi düşünüyor. karşı çıkıyorum anneme, ortamı germeyelim diyorum. allahtan eşim benden yana. sen ne beğeniyosan onu al ben parasını yollarım diyor. ama yine de ailesinin bu tavrı hoşuma gitmedi.. baya cimriler:/ size bişey sorucam mesela, düğünde takılcak bilezikleri gelin kendi beğenmez mi? yani bizim adetlerimize göre gelin kuyumcuya götürülür ve o seçer. tamam ben de onların verdiği fiyat dahilinde alıcam tabiki sadece model seçmeyi isterdim. ama kendi kafalarına göre alıp geçiyolar bilezikleri fln... bunu da sorun ediyo annemler
kızlar hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. düğün sürecinde anlıyorsunuz tanıyorsunuz insanları gerçek yönleriyle. içime sinsin diye kendi istediklerimi yaptırıyorum eşime. çünkü o beni anlıyor ve benim istediğim gibi olmasını istiyor herşeyin. o yüzden ailesiyle değil eşimle muhatab olarak alıyorum gelinliği de kına kıyafetini de ayakkabıyı da. kaynanam arayıp soruyor ben de aldım diyorum, diktiriyorum diyorum ve kapatıyorum konuyu üsteleyemiyor. ama altınlarla bize ev almaya kalkışmaları hem de bütün akrabalarıyla birlikte oturdukları kendi apartmanlarından, çok sinirimi bozdu. anladımki bir çok şeye karışmak isteyecekler. bilezik seçimine karışmıycam alsın taksınlar istediklerini. iç çamaşırı gecelik alışverişine de kaynanama beni götür demiycem hoş zaten götürceği yok da. eşime diycem hadi çıkıp bana bişeyler alalım diye. karıştırmıycam onları hiçbişiye.
saol canım =))
Bir zaman sonra her şeye kafayı takmamayı öğreniyorsun ama öğrenene kadar da bir çok şey gitmiş oluyor senden..Allah razı canım ablalarım her zaman yol göstermiş bana sıkıntılı dönemlerimde her zaman destek olmuşlardır..
Daha evlilik yolunun en başındasın ister istemez sorunlar çıkacak üzüleceksin ağlayacaksın kahkahalar da atacaksın elbette ama ne olursa olsun senin hayatından bu güzel günleri çalmalarına izin verme..Bu demek değildir ki bağır çağır ille bu böyle olacak demek değil..Biraz geniş olacaksın maalesef söylediklerini elinden geldiğince umursama..Saygıdan da asla ödün verme ellerine koz verme şeker
benim kayınvalidem bana tanıdıkları akrabasının gelinlğini giyermsin diye sordu bende ikinci el gelinlik giymek istemiyorum elbise alın o zamann en azından yeni olsun dedim kapadı cenesini
hayır dedim kesin bir biçimde. bir daha bu konuyu açarlarsa annem kayınvalidemi arayıp siz 1600 yollayın üstünü biz tamamlayalım demeyi düşünüyor. karşı çıkıyorum anneme, ortamı germeyelim diyorum. allahtan eşim benden yana. sen ne beğeniyosan onu al ben parasını yollarım diyor. ama yine de ailesinin bu tavrı hoşuma gitmedi.. baya cimriler:/ size bişey sorucam mesela, düğünde takılcak bilezikleri gelin kendi beğenmez mi? yani bizim adetlerimize göre gelin kuyumcuya götürülür ve o seçer. tamam ben de onların verdiği fiyat dahilinde alıcam tabiki sadece model seçmeyi isterdim. ama kendi kafalarına göre alıp geçiyolar bilezikleri fln... bunu da sorun ediyo annemler
canım bende elti ve görümceyle gittik ben hep prenses ve sade model aradım hep karışıldı sen gelinsin azcık süslü ol diye diye istediğimin dışında bir gelinlik aldık içime sindimi evet model hoş banada yakıştı ama tarzım değildi
sorun etmemeyi öğreniyorum... ben mutluyum eşim mutlu, onlar ne dese ne konuşsa da mümkün olduğunca duymamaya ve uzak durmaya çalışcam. allah sabır versin ikimize de:)
canım bende elti ve görümceyle gittik ben hep prenses ve sade model aradım hep karışıldı sen gelinsin azcık süslü ol diye diye istediğimin dışında bir gelinlik aldık içime sindimi evet model hoş banada yakıştı ama tarzım değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?