eşimin ailesi

kızlar hepinize teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. düğün sürecinde anlıyorsunuz tanıyorsunuz insanları gerçek yönleriyle. içime sinsin diye kendi istediklerimi yaptırıyorum eşime. çünkü o beni anlıyor ve benim istediğim gibi olmasını istiyor herşeyin. o yüzden ailesiyle değil eşimle muhatab olarak alıyorum gelinliği de kına kıyafetini de ayakkabıyı da. kaynanam arayıp soruyor ben de aldım diyorum, diktiriyorum diyorum ve kapatıyorum konuyu üsteleyemiyor. ama altınlarla bize ev almaya kalkışmaları hem de bütün akrabalarıyla birlikte oturdukları kendi apartmanlarından, çok sinirimi bozdu. anladımki bir çok şeye karışmak isteyecekler. bilezik seçimine karışmıycam alsın taksınlar istediklerini. iç çamaşırı gecelik alışverişine de kaynanama beni götür demiycem hoş zaten götürceği yok da. eşime diycem hadi çıkıp bana bişeyler alalım diye. karıştırmıycam onları hiçbişiye.

hehehhe işine gelenden haberi var işine gelmeyenden yok canım

söz konusu oğlum olunca maalesef çekilmez biri oluyorum zaten canım.. Sert de olsam iyilikle de söylesem kadın karışmadan durmuyor..Bugün misafirler var çikolata yemek istedi vermedim ben yedirmiyorum annecim gel paşam dedim ellerini yıkamaya gittim misafirler soruyor niye vermiyor diye bilmem ki niye yedirmiyor diyor niyeee olduğunu bilmiyormuşşşş

gel oğlum sana mama alacağım diyor sonra bu sene değil seneyeee diyor laf sokacak aklı sıra çok da tınnnnnnnnnnnnnnnn

en güzeli canım hiç kendini de strese sokma eşin ile aran bozulmasına izin vermee

Zaten sıkıntılı bir dönem içerisinde oldugunuz için belki de size fazla geliyodur.
Her ailede olan/olabilecek olan şeyler.
Çok fazla takılmayın derim :)
Mutluluklar :)))

var ya tebrik ettim kız seni en iyisini yapıyosun:) kendin sinir olup durcağına onu sinir ediyosun ohh düşünsün düşünsün kudursun

var ya tebrik ettim kız seni en iyisini yapıyosun:) kendin sinir olup durcağına onu sinir ediyosun ohh düşünsün düşünsün kudursun

saol canım =))

Bir zaman sonra her şeye kafayı takmamayı öğreniyorsun ama öğrenene kadar da bir çok şey gitmiş oluyor senden..Allah razı canım ablalarım her zaman yol göstermiş bana sıkıntılı dönemlerimde her zaman destek olmuşlardır..

Daha evlilik yolunun en başındasın ister istemez sorunlar çıkacak üzüleceksin ağlayacaksın kahkahalar da atacaksın elbette ama ne olursa olsun senin hayatından bu güzel günleri çalmalarına izin verme..Bu demek değildir ki bağır çağır ille bu böyle olacak demek değil..Biraz geniş olacaksın maalesef söylediklerini elinden geldiğince umursama..Saygıdan da asla ödün verme ellerine koz verme şeker

Benım esımın aileside Ankaralı onların adetleri(kendılerı uyduruyor tabı)bızde söyle oldu nısan benım sehırımde yapıldı ben sectım bılezık kolye vs aldılar ama duğunde sadece ölcu ıstedıler göturmedıler cımrılıkten bısey demedık cok gerıyorlar bu tarz ınsanlar,duğune 3 gun kalada kucuk altın ve paralar bıze ait dedıler bızım adetımız böyle falan cok bozulduk sırf esım uzulmesın dıye sorun cıkarmadık(aldıklarıylada borcları falan ödemeyıp destekde olmadılar)yanı anlıyacağın ankara adeti böylemiş(şahsı uydurma adetler)
Bu arada asıl konun gelınlık ben gelınlığımı Ankaradan esım ve annemle aldım kayınvalıdemlere göstermedım bıle sadece resmını gösterdım bu yeterlı cunku,esım beğenmıs ben beğenmısım onane...

Aynı apartmana gıtme sakınn uzak dur tavsıyem galıba senın esının ailesi ankaralıonlar öyle ailecek kabıle halınde yasamayı sevıyorlar,cıvık cıvık ılıskıler huzurun kacar..ev alırlarsa alsınlar kıracı otursun bız öyle yaptık

Bir cümlenizde '' bunuda sorun ediyor annemler'' demişsiniz. Belliki sizden çok aileniz tepki veriyor onlanlara.
Dikkat edin, ailelerin mücadelesinin ortasında kalmayın.
Bundan dolayı tek bir kere bile nişanlınızla tartışmayın ve lütfen gözünüzde çok büyütmeyin olanları.
Onlar söyler, siz ve nişanlınız orta yolu bulursunuz ve yaparsınız. Ne onlar kırılır ne siz.
Bunların hepsi unutuluyor, geriye sadece mutlu olduğunuz anlar kalıyor.
Yok ne denildi, niye eksik yapıldı diye üzülmeye hiç değmiyor.

sorun etmemeyi öğreniyorum... ben mutluyum eşim mutlu, onlar ne dese ne konuşsa da mümkün olduğunca duymamaya ve uzak durmaya çalışcam. allah sabır versin ikimize de:)

benim kayınvalidem bana tanıdıkları akrabasının gelinlğini giyermsin diye sordu bende ikinci el gelinlik giymek istemiyorum elbise alın o zamann en azından yeni olsun dedim kapadı cenesini

canım bende elti ve görümceyle gittik ben hep prenses ve sade model aradım hep karışıldı sen gelinsin azcık süslü ol diye diye istediğimin dışında bir gelinlik aldık içime sindimi evet model hoş banada yakıştı ama tarzım değildi

benim kayınvalidem bana tanıdıkları akrabasının gelinlğini giyermsin diye sordu bende ikinci el gelinlik giymek istemiyorum elbise alın o zamann en azından yeni olsun dedim kapadı cenesini

aman allahım yaa bu kadar olmaz bu düğün benim başkasının gelinliğinide giyeceksem buna kv değil ben karar veririm

hah hahaaa. cimriler mi!!! valla ben de buna şaşıyorum, allah aşkına sana almayız satmayız dememişler ki! ksdın kendince daha uygun olanını seçmiş. senin yerinde olsam ben de aynısını yaparım, siz 1600 gönderin üstünü biz alalım. bu arada siz damada kaç milyarlık damatlık aldınız? bildiğim kadarıyla bunlar karşılıklı oluyor.

bizimkilerde deli gibi pazarlık yaptılar :)
tanıdıgımız birine diktirdiğimiz için 800tlye diktiriyoruz benimde kv süslü taşlı kabarık olsun dedi
hayır sade olacak sevmiyorum dedim ve dediğimi de yaptım
sadece gögüs bölümüne taş koydurdum daha görmedi surat ifadesini merak ediyorum
boşveeeeeeeer takma kafana sen eşinle mutlu olmaya bak
bu arada bende antalyadayım nerde diktiriyorsun

Gelinlikteki taşı statü simgesi olarak gören bir zihniyetle Allah size sabır versin.

benimki de aynen öyle oldu sahilcim. sade seviyodum taşlı olsun dediler. taşlı aldım ama çok da her yeri taşlı değil, aynen benim de tarzım değil ama neyseki içime sindi...

sorun etmemeyi öğreniyorum... ben mutluyum eşim mutlu, onlar ne dese ne konuşsa da mümkün olduğunca duymamaya ve uzak durmaya çalışcam. allah sabır versin ikimize de:)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amin amin amiiiin inşallah canım inşallah :))

istediğim olmadıktan sonra süslü olsa ne olur ki yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…