eşimin ailesi

canım ben kaçıyorummm sahur var malummm yarın görüşürüz =)))

Takmamaya yıpranmamaya bak güzelim giden zaman inan geri gelmiyor..En güzel zamanlarının içine limon sıkmalarına izin verme bırak kendi çapında yorum yapıp eğlensin..sen eşine keyfine bak

ayy bırak allah aşkına annelikten haberi yok o kadının. heves yapıp çikolata mı yedircekmişsin çocuğa daha neler hem de 9 aylık oha yani el kadar bebeye her istediğin yedirilir miymiş öyle. ne güzel ellerinele yapıp yediriyormuşsun daha ne olsun. gerketiği zaman sert ama usturublu bir dille ver cevabını canım tepene çıkmasın, öyle herşeye de karışamasın

valla gelinliğine karıştırma kimseyi. ben 6 yıllık evliyim 200-300 tl fark için istediğim gelinliği almadılar hala içimde. keşke aradak, farkı verseydim da ben alsaydım diyorum ama toydum o zamanlar ah ahhhhh. bir ablamın bana nasihatıydı. düğün sırasında iyi gelin olma kötü gelin ol daha çok sevilirsin demişti. aynen öyle ne yazık ki. ben iyi olayım diye sustum sustum sonuç bir sürü hayal kırıklığıı ve iç çekiş. ikinci gelin ne isterse aldırdı eee ne oldu şimdi ben ondan çok mu seviliyorum hiç te dğil. ses çıkarmayanı herkes ezmek için yarışıyor. o sebeple ezdirme kendini kötü gelin desinler gerekirse ama aldır istediğin gelinliği

sen de canım hiç sallama kaynananı.. olan bize oluyor. biz takmayalımki onlar delirsin eheheh:)) hayırlı sahurlar görüşmek üzereeeeee:)

Biraz alakasız olacak ama:) Elazıgda nerede oturacaksınız, anneannemler vs orada oturuyor da merkezde, severim elazıgı.

Biraz alakasız olacak ama:) Elazıgda nerede oturacaksınız, anneannemler vs orada oturuyor da merkezde, severim elazıgı.

ayy bişiy diyimmi ben elazığı hiç sevemedim ya önceden elazığa bağlı olup şimdi sadece idari olarak tunceliye bağlanan bir ilçe var, çemişgezek, duydunuz mu bilmiyorum.. ben oraya yeni atandım. eşim tunceli merkezde. çemişgezekten tunceliye 4 saatte gidiliyor. ayrı kalıcaz malesef bir yıl

Çemişgezek artık tunceliye bağlı uzun yıllardır ve Elazıg ile alakası yok, küçük bir ilçe sonuçta... Keşke merkezde falan olsaydınız çok rahat ederdiniz, çıkıp gezilecek, vakit geçirilecek yerler bol. Allah eşinize ve size huzur içinde oturmayı nasip etsin de...

aynı model bizde de var, bir fark var benim eşimin babası yok abisi kendi kendini baba ilan etmiş ancak babalıkla ilgisi yok sadece sözde baba, hem evimizde bir çay kaşığı yok hem de bizim aldıklarımıza laf eder, en son bombası babam bana araba almıştı clio, neymiş efendim clio, renault'un en düşük modeliymiş bu konu hakkında bi 15 dk abartısız söylev verdi, eşim de döndü abi sen kızına daha iyisini alırsın o zaman dedi, bizimkinde tık yok

senin giyinecegin gelinliğe bile karışılıyor allah yardımcın olsun... lakin şöyle bir şey var benim eşimin ailesi biz eşya bakarken, gelinliğe, düğün mekanına vss hiç bir şeye karışmadılar, kendi başımıza karar verdik; ama düğünden sonra mütiş derecede müdahale ve merakla karşılaştık...çok sorun oldu bize

gelinliğime hiç kimseyi karıştırmam. ben giyeceğim onu yahu. gittim beğendim seçtim.nişanlımınsa sadece fikrini aldım. ertesi gun anneleri alıp gösterdik ve aldık o kadar. gerçi sağolsun anne guzel mi dedğimde " guzel kızım zaten sen beğenmişisn o yeter" dedi ama olsun demeseydide başka söz hakkı tanımazdım bu konuda ağzının payını verirdim

senin isteklerin göz önünde bulundurulmalı tabi ki..benim gelinliğime karışan olmamıştı çünkü sadece ben,babam ve görümcem çıkmıştık bakmaya.ama eşimin anne babası olsa kesin karışırlardı çünkü nişanlığım onların istediği gibi alındı,bir daha giyebileceğim bir elbise değil.

karismazlar mi hic emri vaki dahi yapmaya kalkti esimin annesi. bir arkadasin da dedigi gibi taviz tavizi dogurur. fikir sordugum halde o benim hic bakmadiklarimi gosteriyordu. her seferinde ama kullanacak olan benim anne icime sinerek olsun istiyorum dedim. herkes bunu aliyor dedi. Ben bunu almak istiyorum dedim. tul bakmaya gittigimizde de daha yerine bile oturmadan ''bu'' dedi bir tulu gostererek. yok artik dedim icimden. meger kadin herseyde daha onceden piyasa arastirmasi yapmis tamam dedim bu olsun sonra diger tule bakarken ona hic sormadim. anneme donup anne sence hangisi dedim. sonra ogluna sikayet etmis ben de herseyi anlattim. evet bilerek yaptim yoksa devam edecekti dedim. simdi eltime yengene sozumu geciremiyorum sana bari geciriyim demis.

Alışverişte erkek tarafı en ucuzunu, kız tarafı da en gösterişlisini beğenir. Sonra alınmalar, kırılmalar. Bu standart. İstisnalar kaideyi bozmaz.
Sizi ilgilendiren bir alışverişe başkalarıyla gitmeyin. Gidin kendiniz beğenin gelinliği.Nişanlınıza gösterin, ikiniz karar verin.
Ondan sonra böyle geriliyorsunuz. Bu gerilmeler ilerde evliliği öyle etkiliyor ki.. İnsan nedense alınmayan şeyleri, sokulan lafları hiç unutmuyor.

para isin icine girince maalesef iki tarafta kirici olabiliyor, erkek tarafi cimri kiz tarafi gorgusuz olabiliyor bazi durumlarda...kaldiki bu senin istedigin sey gorgusuzluk degil bana kalirsa en dogal hakkin

ama burda kayinvalidenin tutumu cok yanlis, senin karar vermen gerekiyor giyecegin gelinlige. Yani arada 400 lira icin mi bunca tantana?

Insanlar bu sekilde davraniyorlar ama omur boyu yuzyuze bakacaklar..boyle tatsizlik olmasa en basindan beri en guzeli..
Damatligida sizler yani kiz tarafimi alacak? Eger oyleyse..damat tarafi kendi damatligini alsin sizde gelinliginizi..boylece esit olur ve kimse mirin kirin yapmadan alir giyer.

Son düzenleme:
Karışmalarına zaten izin vermemişsin
Stresli sıkıntılı dönemler..
Bence kafanıza takmayın

hem ucuz hem taşlı olsun istiyo, ilginç, ayrıca ben gelinlik için 3 ay gezdim fiyat aldım giydim çıkardım, hazırmı olsun diktiriyim mi vs derken sonunda diktirdim bu süreç 1 saatlik bi süreç değil kesinlikle, keşke nikah yapmasaydınız hemen

böyle sıkıntıları evlilik aşamasında yaşamayan yoktur sanırım
mutlaka büyükler karışırlar fikir beyan ederler
mümkün olduğunca kimseyi kırmadan cevaplarını ver ve kendi istediklerini yapmaya çalış
eğer nişanlın devreye girerse hatta daha iyi olur

eğer varlıklı değilsen gelinlik, kına kıyafeti vs. için fazla açılma derim. Heleki ailelerin desteği yoksa...
Ben inanın verdiğim paraya üzüldüm. gelinlik 1100, kına kıyafeti 700 ve bindallı derken pahalıya patladı
700 lira verdiğim kıyafeti kınamda ancak 1 saat kadar giyindim, sonra bindallı 1 saat sonrada bitti.
şimdi koyacak yer bile bulamadım gardolabın üstüne istifledim hepsini.. gerçekten yazık, demişlerdi inanmamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…