- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
kredi ödüyoruz şuan 4 sene pek mümkün görünmüyor( evet benim kayınvalidem aslaaa karışmadan duramaz kıyafet ev düzeni olmadı çocuğa daha 1 yaşına girmemişti 9 10 felan kadayıf yedirmedim diye bir surat bir surat küsme huyu da vardır..çikolata yedirmiyorum diye sen nasıl annesin biz heveslendik mi yedirdik senin heveslerin yok 9 aylık çocuk çikolata niye yesin yaaa demi.. Bende benim heveslerim oğlumun sağlığının önüne geçemez dedim..Kaldı sonra öyle. her önüne gelene bu çocuğa bir şey yedirmiyor diye şikayet ediyordu..
tatlısına varana kadar kendim pekmez ile yapıyorum yine yaranamıyorum..!!
hayır dedim kesin bir biçimde. bir daha bu konuyu açarlarsa annem kayınvalidemi arayıp siz 1600 yollayın üstünü biz tamamlayalım demeyi düşünüyor. karşı çıkıyorum anneme, ortamı germeyelim diyorum. allahtan eşim benden yana. sen ne beğeniyosan onu al ben parasını yollarım diyor. ama yine de ailesinin bu tavrı hoşuma gitmedi.. baya cimriler:/ size bişey sorucam mesela, düğünde takılcak bilezikleri gelin kendi beğenmez mi? yani bizim adetlerimize göre gelin kuyumcuya götürülür ve o seçer. tamam ben de onların verdiği fiyat dahilinde alıcam tabiki sadece model seçmeyi isterdim. ama kendi kafalarına göre alıp geçiyolar bilezikleri fln... bunu da sorun ediyo annemler
canım ben kaçıyorummm sahur var malummm yarın görüşürüz =)))
Takmamaya yıpranmamaya bak güzelim giden zaman inan geri gelmiyor..En güzel zamanlarının içine limon sıkmalarına izin verme bırak kendi çapında yorum yapıp eğlensin..sen eşine keyfine bak
valla gelinliğine karıştırma kimseyi. ben 6 yıllık evliyim 200-300 tl fark için istediğim gelinliği almadılar hala içimde. keşke aradak, farkı verseydim da ben alsaydım diyorum ama toydum o zamanlar ah ahhhhh. bir ablamın bana nasihatıydı. düğün sırasında iyi gelin olma kötü gelin ol daha çok sevilirsin demişti. aynen öyle ne yazık ki. ben iyi olayım diye sustum sustum sonuç bir sürü hayal kırıklığıı ve iç çekiş. ikinci gelin ne isterse aldırdı eee ne oldu şimdi ben ondan çok mu seviliyorum hiç te dğil. ses çıkarmayanı herkes ezmek için yarışıyor. o sebeple ezdirme kendini kötü gelin desinler gerekirse ama aldır istediğin gelinliği[/QU
keşke susmasaydın o zamanlarhaketmiyolar iyi niyeti, alttan almayı dimi? alttan aldıkça tepene çıkıyorlar. sen sustukça daha çok konuşuyorlar... istediğim gelinliği alıyorum canım 1600e onun beğendiğini almıycam 2000e kendi gönlüme göre diktircem. ya zaten gelinlik parasını fln onlar vermiyorki. eşim maasşından yolluycak bana. sen anneme bakmıycaksın kendi istediğini alıcaksın ben de parasını yolluycam dedi. o öyle diyince ben de uzatmadım tabi annen böyle böyle söylüyo diye. kaynana parayı kendi verse, kendi üstüne göre diktirirdi sanırım gelinliği
sana da allah sabır versin canım. hepsi mi aynı bu kaynanaların:) eşim subay biz sürekli tayin görcez uzaklarda olcaz onlardan. elazığda oturucaz evlenince. ama sanırım herşeye karışmaya çalışcak bunlar:/ şimdiden tavrımı koymaya çalışıyorum ama saygısızlık olarak algılarlar diye de korkuyorum... ama ben öyle onların boyunduruğunda yaşayacak bi insan değilim. kendi istediğim olmazsa yıkarım ortalığı o derece. sadece şu an sabrediyorum daha neler yapıcaklar diye:)
Biraz alakasız olacak ama:) Elazıgda nerede oturacaksınız, anneannemler vs orada oturuyor da merkezde, severim elazıgı.
valla gelinliğine karıştırma kimseyi. ben 6 yıllık evliyim 200-300 tl fark için istediğim gelinliği almadılar hala içimde. keşke aradak, farkı verseydim da ben alsaydım diyorum ama toydum o zamanlar ah ahhhhh. bir ablamın bana nasihatıydı. düğün sırasında iyi gelin olma kötü gelin ol daha çok sevilirsin demişti. aynen öyle ne yazık ki. ben iyi olayım diye sustum sustum sonuç bir sürü hayal kırıklığıı ve iç çekiş. ikinci gelin ne isterse aldırdı eee ne oldu şimdi ben ondan çok mu seviliyorum hiç te dğil. ses çıkarmayanı herkes ezmek için yarışıyor. o sebeple ezdirme kendini kötü gelin desinler gerekirse ama aldır istediğin gelinliği[/QU
keşke susmasaydın o zamanlarhaketmiyolar iyi niyeti, alttan almayı dimi? alttan aldıkça tepene çıkıyorlar. sen sustukça daha çok konuşuyorlar... istediğim gelinliği alıyorum canım 1600e onun beğendiğini almıycam 2000e kendi gönlüme göre diktircem. ya zaten gelinlik parasını fln onlar vermiyorki. eşim maasşından yolluycak bana. sen anneme bakmıycaksın kendi istediğini alıcaksın ben de parasını yolluycam dedi. o öyle diyince ben de uzatmadım tabi annen böyle böyle söylüyo diye. kaynana parayı kendi verse, kendi üstüne göre diktirirdi sanırım gelinliği
çok sevindim
ayy bişiy diyimmi ben elazığı hiç sevemedimya önceden elazığa bağlı olup şimdi sadece idari olarak tunceliye bağlanan bir ilçe var, çemişgezek, duydunuz mu bilmiyorum.. ben oraya yeni atandım. eşim tunceli merkezde. çemişgezekten tunceliye 4 saatte gidiliyor. ayrı kalıcaz malesef bir yıl
yok yok gelmiycekler:) kan çıkar gelirlerse valla herşeyin en ucuzuna en dandiğine yapışırlar:)
nikah yaptık bikaç hafta önce. eşimle alyans bakmaya gittik. ben 600e bi model beğendim çok hoşuma gitti. eşim de tamam alalım ama babam bunu pahalı bulur ona ucuz bi rakam söyleyelim dedi. halbuki parasını kendi veriyo eşim düşün. iki alyans 1200 tuttu ama biz 900 dedik korkudan:) adam yüzüklere baktı baktı ne dese beğenirsin? ala ala bu dandik yüzükleri mi aldınız dedi:/ ben şok
eşim de dediki para vereydin de daha kalitelisini alaydık baba dedianaam adamın renk attı ama ses çıkaramadı
kızlar merhaba, ben yeni evliyim... hatta henüz düğünüm bile olmadı. eşimin ailesiyle benim ailem önceden tanışıyordu.
ama düğün süreci sırasında yeni yeni huylarını farkediyoruz. mesela beraber gelinliğe bakmaya çıktık sadece fiyata göre değerlendirme yaptılar. en ucuzunu aradılar. ben sade bi model ararken taşlı olsun bizi rezil etme dediler. sizin de gelinliğinize bu kadar karışıldı mı? ben mi abartıyorum ya fikir verin:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?