eşimin ailesi

sana da allah sabır versin canım. hepsi mi aynı bu kaynanaların:) eşim subay biz sürekli tayin görcez uzaklarda olcaz onlardan. elazığda oturucaz evlenince. ama sanırım herşeye karışmaya çalışcak bunlar:/ şimdiden tavrımı koymaya çalışıyorum ama saygısızlık olarak algılarlar diye de korkuyorum... ama ben öyle onların boyunduruğunda yaşayacak bi insan değilim. kendi istediğim olmazsa yıkarım ortalığı o derece. sadece şu an sabrediyorum daha neler yapıcaklar diye:)

heheheh canım en azından altınları size bırakıyorlar bu da bir şey

benim ki sürekli para hesabı borç harç yanımda konuşuyorlar nişanlıyım o zaman anne bu kadar sıkıntı yapmayın borçlar varken altını ne yapayım ben veririm dedim kadın döndü bana dedi ki zaten alacağız ben şoooooooooooook kaldım öyle insan usulen de olsa sağol felan der demi yok

bana takılanları bana yolladı tabi bu usulendi 5 çeyrek 150 tl de para aldım geri yolladım o da düğünler vardı eşimin arkadaşlarının onun için aldım yoksa o da yok geri yolladık yukarı

24 yaşındayım canım. ailem önceden tanımasına rağmen şaşırıyor yaptıklarına.. bu kadar cimri olduklarını tahmin etmemiştik diyorlar. annem çok üzülüyo bazen beni çok gaza getiriyo ayrıl gitsin bunlarla ömür boyu uğraşamazsın diyor. ama ben eşimi seviyorum. bu sebepten ayrılınır mı allah aşkına:)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım :))

sanırım aynılar

bak bu güzel işte uzak olmak iyidir iyi biz aynı binadayız

Olsun uzak olunca öyle herşeye atlayamazlar sevindim senin adına canım..

yuh canım ya zaten alacağız mı dediler oha ayıp gerçekten. valla belki benimkilerin niyetinde de vardır elimizden almak ama eşim vermez hiç niyeti yok:))) eşyaları almaya ben bunlarla hayatta gitmem ya yerler beni. eşim de aynı fikirde. kendi annesinin babasının yanında dediki hiç kusura bakmayın biz kimseyi götürmüycez eşya almaya dedi:))))) hönkk diye kaldılar

Maddiyat ise sıkıntı yok seni üzmek istemem ama bazen bende annemi dinlemediğime pişman oluyorum..Eşim ile severek evlendik 2,5 yıllık evliyim dünyalar tatlısı 17 aylık bir oğlum var..

Ama ama kayınvalidem öyle şeyler yaşattı ki bana keşke evlenmeyip 2 sene matem tutsaydım dediğim anlar çoooooook oldu..Biz aynı binada olduğumuz için sürekli görüşmek durumunda kalıyoruz..Kadın hala pes etmedi hala eşim ile aramı bozmaya çalışıyor e iyi kötü başarıyor da..

Umarım çooooooooooooooooooooooooooook mutlu olursun canım..

Uzak da olduğun için şanslısın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım :))

sanırım aynılar

bak bu güzel işte uzak olmak iyidir iyi biz aynı binadayız

Olsun uzak olunca öyle herşeye atlayamazlar sevindim senin adına canım..

evet uzak olmak büyük avantaj gerçekten.. ama aynı binada bile olsanız araya mesafe koyabiliyosan sıkıntı çekmezsin canım.
ben araya bi mesafe koyucam o kesin artık. yoksa valla başımı alamam bunlardan:)

evet ben salak gibi hissetmiştim kendimi

ooo süper eşine kocaman bir

böyle dediyse zaten gelme şansları yok demektir tadını çıkar

evet uzak olmak büyük avantaj gerçekten.. ama aynı binada bile olsanız araya mesafe koyabiliyosan sıkıntı çekmezsin canım.
ben araya bi mesafe koyucam o kesin artık. yoksa valla başımı alamam bunlardan:)

Valla canım herkes öyle diyor da aynı bina da olunca çok afedersin bi tarafını da yırtsan parçalasan olmuyor olmuyor..EŞin arada oluyor evinin huzuru olmuyor vs. vs. çok emek verdim zaman harcadım mesafe olsun diye bir şeye yaramadı olmuyor çünkü günde kaç kere karşı karşıya geliyorsun..

canım benim ya kıyamam sana ne yapıyorlar mesela eşinle aranı bozmak için? eşin senden yana mı onlardan yana mı? benim eşim ben mutlu oluyim die herşeyi yapar. ailesindenn çok benim fikirlerimi mantıklı bulur çoğu zaman. ama annem ilerde çevirirler oğlanı diyor:) bu da beni korkutuyo işte değişir mi acaba diyorum... çocuğun aklına girerler mi..

Ne zaman doğum yapman gerektiğini falan da şimdiden konuşun bari :) ona göre evin oda sayısını falan ayarlarlar .... Tövbe Allah'ım sen aklıma mukayyet ol...

Bunu yaşayan yalnızca sen de değilsin ama insanlar ortak akıl çerçevesinden bakmayı niye öğrenemiyorlar acaba?

Senin aklın sana yetmiyor mu da sana talimat falan veriyorlar...

Biz gelinler gittiğimiz evlere aklımızı götürmeyiz falan deyip mi gitmeliyiz...

İçine sinmeyen şeyler sana yük yapar, sırtlandığın yükü taşırsın da sırtına yükü koyan senin ne kadar taşıyabileceğini kestirmeden koyuyor canım, aman dikkat..

Herkesin bir tahammül sınırı var, her vakit eşref vakti değildir... Allah sabır versin...

evet ben salak gibi hissetmiştim kendimi

ooo süper eşine kocaman bir

böyle dediyse zaten gelme şansları yok demektir tadını çıkar

yok yok gelmiycekler:) kan çıkar gelirlerse valla herşeyin en ucuzuna en dandiğine yapışırlar:)

nikah yaptık bikaç hafta önce. eşimle alyans bakmaya gittik. ben 600e bi model beğendim çok hoşuma gitti. eşim de tamam alalım ama babam bunu pahalı bulur ona ucuz bi rakam söyleyelim dedi. halbuki parasını kendi veriyo eşim düşün. iki alyans 1200 tuttu ama biz 900 dedik korkudan:) adam yüzüklere baktı baktı ne dese beğenirsin? ala ala bu dandik yüzükleri mi aldınız dedi:/ ben şok
eşim de dediki para vereydin de daha kalitelisini alaydık baba dedi anaam adamın renk attı ama ses çıkaramadı

Valla giriyorlar maalesef nasıl oluyor anlamıyorum ama oluyor işte her şey değişiyor işte..Bazen kayınvalidemin alnını öpesim geliyor o derece yaniiii

Mesela kıyafetime çok karışıyorlardı bir ara sürekli sorun sıkıntı sanki çıplak geziyorum..Mesela hamile iken ben hiç elbise giymedim ama olur muymuş hamile iken robadan uzun elbise giyilirmiş k.v. hep öyle giyermiş sonra bir gün eşim elbise giy dedi aaa dedim ne oluyor sert çıktım tamam ben rahat et diye diyorum dedi rahat fealn etmiyorum ya dedim..E bu olay sıkıntı oldu uzadı da uzadı sanki ne var..!!!

Beni şikayet ederler kayınvalideme temizlik yapmıyorum diye kadın 47 yaşında dinç benim çocuğum var bel fıtığımda var kimse düşünmüyor beni..Eşim gelir surat yapar sen onların beklentilerini karşılamıyorsun diye sanki oğluna eş değil kendine temizlikçi alıyorr

canım benim sağol... inan bekliyorum yakında derlerki şu tarihte doğum yapman uygun o tarihte yapcaksın derler ama yok yok pabuç bırakır mıyım ben bunlara... karıştırmıycam hiç bi işime.. yatırım yapcaksak kendimiz yapcaz. hata yaparsak kendimiz çekcez acısını. ama onlar karışmamalı bu işlere. biz ikimiz de okumuş görmüş çalışan insanlarız eşimle.. nie böyle yapıyolar anlamıyorum

hahahaha çok güldümmmm canım ya afferim eşineeeee aferimmmm benim içim soğudu buradaaaaa

alla alla hamileyken nasıl rahat ediceksen öyle giyinirsin ya onlara neymiş hey allahım.. temizliğine fln karışamazlar aynı apartmanda olmasan. o evden çıkma şansın yok mu tatlım? başka semte taşınsan en azından. o zaman huzur bulursun ya eminim

kredi ödüyoruz şuan 4 sene pek mümkün görünmüyor ( evet benim kayınvalidem aslaaa karışmadan duramaz kıyafet ev düzeni olmadı çocuğa daha 1 yaşına girmemişti 9 10 felan kadayıf yedirmedim diye bir surat bir surat küsme huyu da vardır..çikolata yedirmiyorum diye sen nasıl annesin biz heveslendik mi yedirdik senin heveslerin yok 9 aylık çocuk çikolata niye yesin yaaa demi.. Bende benim heveslerim oğlumun sağlığının önüne geçemez dedim..Kaldı sonra öyle. her önüne gelene bu çocuğa bir şey yedirmiyor diye şikayet ediyordu..

tatlısına varana kadar kendim pekmez ile yapıyorum yine yaranamıyorum..!!

bence restleşmeden isteklerinizi yaptırın zorlu bir süreç
tatlı dille halledebilirsiniz
sinir olmamaya çalışın

ortam geriliyorsa sonuna kadar ger görmüş olursun gerçek tutumlarını evlenince birşey olduğunda şoktan şoka girmezsin

nihayetinde eğer birşey olacaksa evlenmeden olsun

düğün senin taviz verme...

nazsız gidersen değerin olmuyor kan kusturan baş tacı ediliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…