pufff herkes bir cins güzelim benim kayınvalidem Allah var hakkını yiyemem altı yaptı koydu ama huzur yüzü göstermekten pek hoşlanmazanlatsam dudağın uçuklar o derece..
Mesela yatak odası bakıyoruz hep 1000 1500 liralıklara bakıyordu pahalı pahalı diye kendini yedi bitirdi ve beni deeee..görsen eve sokmazsın gardolabın kapağı sallanıyordu resmen ya ben alırım gerek yok dedim Malatyalıyım bizde kız yatak odası almaz..En son ben alacağım ya bu güzel felan demeye başladı 3,250 idi yuhhh dedim ama bir şey değişti mi değişmedi..Bunlar da yetmez gibi kadın bana ben yatak odamı değiştirecektim sen benim önüme geçtin dedi safmışım demek ki cevap vermemişim şimdi olsaaa oooo
Evlendikten sonra nerede oturacaksın..?
sağol canım teşekkür ederim ne güzel anlatmışsın... çok özel o gelinlik benim için. ama onlar istediği için taşlı maşlı yaptırıyorum. hiç de sevmem. ama o kadar baskı yaptılarki taşlı olcak diye. huzursuzluk çıkarmak istemedim. şimdi de diyorlarki düğünde takılan altınlarla ne yapmayı düşünüyorsunuz diye eşime soruyorlarmış. o da bilmiyorum karar vermedik demiş. kafalarında şöyle bi plan varmış, eşime azcık çıtlatmışlar. altınları satın bi de kredi çekin, bizim apartmandaki daireyi size alalım oğlum demişler. ya sizin de yatırımınıza karıştılar mı bu şekilde? abartıyo muyum ben ya anlamıyorum onlara ne altınlarla ne yapcağımızdan
ayyy canım Allah yardımcın olsun inşallah..Kaç yaşındasın..
Keşke bizim gibi anlayışlı olsalar hadi olmuyorlar bari sussalar da kırmasalar bizi ama maalesef canım insanın en güzel zamanlarını içine limon sıkıyorlar..Daha da sıkıntılar olur birikir de en hafif şekilde atlatmaya bak..Bugünler bir daha geri gelmeyecek..geçen zaman geri dönmüyor..
sana da allah sabır versin canım. hepsi mi aynı bu kaynanaların:) eşim subay biz sürekli tayin görcez uzaklarda olcaz onlardan. elazığda oturucaz evlenince. ama sanırım herşeye karışmaya çalışcak bunlar:/ şimdiden tavrımı koymaya çalışıyorum ama saygısızlık olarak algılarlar diye de korkuyorum... ama ben öyle onların boyunduruğunda yaşayacak bi insan değilim. kendi istediğim olmazsa yıkarım ortalığı o derece. sadece şu an sabrediyorum daha neler yapıcaklar diye:)
heheheh canım en azından altınları size bırakıyorlar bu da bir şey
benim ki sürekli para hesabı borç harç yanımda konuşuyorlar nişanlıyım o zaman anne bu kadar sıkıntı yapmayın borçlar varken altını ne yapayım ben veririm dedim kadın döndü bana dedi ki zaten alacağız ben şoooooooooooook kaldım öyle insan usulen de olsa sağol felan der demi yok
bana takılanları bana yolladı tabi bu usulendi 5 çeyrek 150 tl de para aldım geri yolladım o da düğünler vardı eşimin arkadaşlarının onun için aldım yoksa o da yok geri yolladık yukarı
24 yaşındayım canım. ailem önceden tanımasına rağmen şaşırıyor yaptıklarına.. bu kadar cimri olduklarını tahmin etmemiştik diyorlar. annem çok üzülüyo bazen beni çok gaza getiriyo ayrıl gitsin bunlarla ömür boyu uğraşamazsın diyor. ama ben eşimi seviyorum. bu sebepten ayrılınır mı allah aşkına:)
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım :))
sanırım aynılar
bak bu güzel işte uzak olmak iyidir iyi biz aynı binadayız
Olsun uzak olunca öyle herşeye atlayamazlar sevindim senin adına canım..
yuh canım ya zaten alacağız mı dediler ohaayıp gerçekten. valla belki benimkilerin niyetinde de vardır elimizden almak ama eşim vermez hiç niyeti yok:))) eşyaları almaya ben bunlarla hayatta gitmem ya yerler beni. eşim de aynı fikirde. kendi annesinin babasının yanında dediki hiç kusura bakmayın biz kimseyi götürmüycez eşya almaya dedi:))))) hönkk diye kaldılar
evet uzak olmak büyük avantaj gerçekten.. ama aynı binada bile olsanız araya mesafe koyabiliyosan sıkıntı çekmezsin canım.
ben araya bi mesafe koyucam o kesin artık. yoksa valla başımı alamam bunlardan:)
Maddiyat ise sıkıntı yok seni üzmek istemem ama bazen bende annemi dinlemediğime pişman oluyorum..Eşim ile severek evlendik 2,5 yıllık evliyim dünyalar tatlısı 17 aylık bir oğlum var..
Ama ama kayınvalidem öyle şeyler yaşattı ki bana keşke evlenmeyip 2 sene matem tutsaydım dediğim anlar çoooooook oldu..Biz aynı binada olduğumuz için sürekli görüşmek durumunda kalıyoruz..Kadın hala pes etmedi hala eşim ile aramı bozmaya çalışıyor e iyi kötü başarıyor da..
Umarım çooooooooooooooooooooooooooook mutlu olursun canım..
Uzak da olduğun için şanslısın
evet ben salak gibi hissetmiştim kendimi
ooo süper eşine kocaman bir
böyle dediyse zaten gelme şansları yok demektir tadını çıkar
canım benim ya kıyamam sanane yapıyorlar mesela eşinle aranı bozmak için? eşin senden yana mı onlardan yana mı? benim eşim ben mutlu oluyim die herşeyi yapar. ailesindenn çok benim fikirlerimi mantıklı bulur çoğu zaman. ama annem ilerde çevirirler oğlanı diyor:) bu da beni korkutuyo işte değişir mi acaba diyorum... çocuğun aklına girerler mi..
Ne zaman doğum yapman gerektiğini falan da şimdiden konuşun bari :) ona göre evin oda sayısını falan ayarlarlar .... Tövbe Allah'ım sen aklıma mukayyet ol...
Bunu yaşayan yalnızca sen de değilsin ama insanlar ortak akıl çerçevesinden bakmayı niye öğrenemiyorlar acaba?
Senin aklın sana yetmiyor mu da sana talimat falan veriyorlar...
Biz gelinler gittiğimiz evlere aklımızı götürmeyiz falan deyip mi gitmeliyiz...
İçine sinmeyen şeyler sana yük yapar, sırtlandığın yükü taşırsın da sırtına yükü koyan senin ne kadar taşıyabileceğini kestirmeden koyuyor canım, aman dikkat..
Herkesin bir tahammül sınırı var, her vakit eşref vakti değildir... Allah sabır versin...
yok yok gelmiycekler:) kan çıkar gelirlerse valla herşeyin en ucuzuna en dandiğine yapışırlar:)
nikah yaptık bikaç hafta önce. eşimle alyans bakmaya gittik. ben 600e bi model beğendim çok hoşuma gitti. eşim de tamam alalım ama babam bunu pahalı bulur ona ucuz bi rakam söyleyelim dedi. halbuki parasını kendi veriyo eşim düşün. iki alyans 1200 tuttu ama biz 900 dedik korkudan:) adam yüzüklere baktı baktı ne dese beğenirsin? ala ala bu dandik yüzükleri mi aldınız dedi:/ ben şok
eşim de dediki para vereydin de daha kalitelisini alaydık baba dedianaam adamın renk attı ama ses çıkaramadı
Valla giriyorlar maalesef nasıl oluyor anlamıyorum ama oluyor işte her şey değişiyor işte..Bazen kayınvalidemin alnını öpesim geliyor o derece yaniiii
Mesela kıyafetime çok karışıyorlardı bir ara sürekli sorun sıkıntı sanki çıplak geziyorum..Mesela hamile iken ben hiç elbise giymedim ama olur muymuş hamile iken robadan uzun elbise giyilirmiş k.v. hep öyle giyermiş sonra bir gün eşim elbise giy dediaaa dedim ne oluyor sert çıktım tamam ben rahat et diye diyorum dedi rahat fealn etmiyorum ya dedim..E bu olay sıkıntı oldu uzadı da uzadı sanki ne var..!!!
Beni şikayet ederler kayınvalideme temizlik yapmıyorum diye kadın 47 yaşında dinç benim çocuğum var bel fıtığımda var kimse düşünmüyor beni..Eşim gelir surat yapar sen onların beklentilerini karşılamıyorsun diye sanki oğluna eş değil kendine temizlikçi alıyorr
hahahaha çok güldümmmm canım ya afferim eşineeeee aferimmmm benim içim soğudu buradaaaaa
alla alla hamileyken nasıl rahat ediceksen öyle giyinirsin ya onlara neymiş hey allahım.. temizliğine fln karışamazlar aynı apartmanda olmasan. o evden çıkma şansın yok mu tatlım? başka semte taşınsan en azından. o zaman huzur bulursun ya eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?