- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi Zehrasilam
-
Hayir gercekten kontrol etmeden fazlada uzun olmasin diyip hizli hizli yazdim kisa kestim. Ama böyle yaziöar görünce tekrar kendi yazima dönüp yanlis anlasilacak bi durum oldugunu gördüm kusura bakmayiniz gözümün önünde kesinlikle orasini malum kismini elleseydi. Bende normal bir kadin olarak kesinlikle kabul edemezdim.
Hayir gercekten kontrol etmeden fazlada uzun olmasin diyip hizli hizli yazdim kisa kestim. Ama böyle yaziöar görünce tekrar kendi yazima dönüp yanlis anlasilacak bi durum oldugunu gördüm kusura bakmayiniz gözümün önünde kesinlikle orasini malum kismini elleseydi. Bende normal bir kadin olarak kesinlikle kabul edemezdim.
.
Haklisiniz tabiki ama dedigim gibi esimle ben konustukdan sonra esim ondan uzak durdu ve bana sans ver dedi vallaha da kötü niyetle degil bizim ailede herkez böyle dedi. Sen benim gözümü actin dedi. Sorun surdani kiz kardesi yapisiyor o ona soguk davranincada ailesi kabullenmiyor kiz kardesi bana karsi tavir aliyor
o zaman şöyle mi demeliyiz;
kız kardeş bunu yaptırmak istedi ama abi kesin ve sert bir dille uyardı.
o zaman bu kız kardeş arsız.bu konuda hemfikiriz o zaman.
peki abi zaten bu yanlış olduğu için kız kardeşe tepki vermişti.siz eşinizle hangi konuda yanlış diye konuştunuz da eşiniz gözümü açtın dedi ve bu konuda değişti?
Ensest i düşündürtecek derecede bazı şeylere şahit oluyorsun demek ki sen veya çevren.
Bu durum eşinin saflığı ile açıklanabilecek bir durum değil bana göre.
Eşin yetişkin bir erkek,evli bir adam.
HAngi hareletin nereye çıkacağını bilmez mi yapma Allah aşkına.
Ailede bu tür davranışlar sergileyen başka kimler var.
YAni birbirlerine bu kadar yakın davranan bireyler var mı?
Haklisiniz tabiki benim sadece demek istedigim birakalim aileyi bunlar sülalecek böyledir. Birde cok cok saf esim gercekten. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmez yasina bakmayin inaninki kötü niyet yoktur onda ben onunla konustugumda sert degil güzel güzel. Bak ahmet böyle seyler olmaz dinimizdede yasak disardaki insanlar ne der.senin kardesinin niyetini bilmiyorum aklinada kötü seyler sokmakda istemiyorum tamam siz böyle büyümüssünüz halalarin amcalarinda böyle ama bizde yoktur yanlisdir bu diye anlattim. Oda haklisin seni rahatsiz ediyorsa bende yaklastirtmam. Ben o kücükdür diye cocuk gibi diye simarikligina verdim altinda birsey aramadim, dedi ve kendini geri cekti o aileden. Yani kendi ailesinden. Zamanlada nekadar yanlismis, gözümü sen actin dedi. Yani söyle söyleyeyim. Onlar din iman bilmezler esim kendi kendine surelermis besmele cekmeyi bile kendi ögrenen insan annesi 50 yasina girecek kisa eteklerle gezer
Biraz uzun yazdim kusuruma bakmayin :)
Dışarıdan bu durumu bilen herkes ensest olup olmadığını soruyor demişsin.
Yazan sensin
Aynen bunu anlatmaya calisiyorum.
Kardesinin ya kiskanclikdan yada baska niyeti oldugu icin bence öyle yapdigini. Disardaki insanlara sizin böyle aile yasantinizi görse neler düsünebileceklerini asil saygi benim ve kendi abimin arasinda olan kardes seevgisinin böyledini kimsenin kabul etmemesini ve benim yerimde baska biri olsa seninle konusmadan ayriligi koyardi ortaya. Diyerekdrn konuştum oda gözümü açtın sizin gibi bir aileye gireçegim için çok mutluyum, çoçuklarımı annemin babamın bizi yetişdiği gini degil senin abinle yetişdigi gibi yetişeçek. Bizimkilerin hedefini anlayamadım ailemden utanıyorum demişdi
Hayir, uzak dursa neye yarar? Yani açik açik söyleyim, bu ensest arkadas. Normal abi-kizkardes iliskilerinde böyle birseyler olmaz! Yani bu adam kim bilir kaç yil bacisiyla ensest bir iliski yasamis olabilir taa ki sen gelinceye kadar. Bu düsünce hiçmi seni rahatsiz etmedi?
Ki birde düsün, bu hareketler senin yaninda yapiliyor. Acaba sen onlarin yaninda olmayinca ne hareketler yapiliyor hiç merak etmedinmi? Hiç tiksinmedinmi esinden?
Öpüşmek sevişmek veya başka durum degil söz konusu eşim hiç yapişmadi hep bu kız kardeşi eşiminde saf oldugunu dememin nedeni o asla art niyet aramaz ya halasına gideriz halası cıkar bornozla banyodan bunu demek istiyorum bunların yapısı bu bunlar böyle ben böyle şeylere katlanamıcamı yol kısayken dönelim durumuna bile gelmişdim eşim ama benim rahatsızlıgımı farkedince cekti kendini onlardan artık
Merhaba arkadaslar,
Öncelikle size bu olayin baslanhiclarini anlatmak istiyorum. Esim ile ben 5 aylik beraberlikden sonra nisanlanmaya karar vermistik. Nisandan sonra kültürlerimizin farkli oldugunu hissetim ailesiyle ama esim farkliydi. Dogru düzgün aramazlardi sormazlardi. Birde beni cok rahatsiz eden bir konu vardi onun 1 yas kücük kiz kardesi. Aralarindaki samimiyet inanilmazdi. Tamam benimde abim var nisanli, ama yerine göre saygim sonsuzdu. Benim esimin kardesi öyleydiki afedersiniz bak buram nekadar sert diyerek elini turup hanimlarin malum yerine dokundururdu, ben telefondayken ay ben cok üsüyorum beni isitsana diyip birlikde yatarlardi. Bornozla yaninda gezip altindada topuklu gülüsürlerdi. Utanmadan kasiklarini acar ay buram cok aciyor derdi. Ve ben hep göz yummusdum. Esim sokakda beni degil kiz kardesini kiskanirdi etegini cek diye benim kisa etekle gezmeme hicbirsey demezdi. Kardesi arardi bizim bulusmalarimizda gelirmisin ahmet araba bana lazim diye rahat vermezdi. Nisanliyken anlicaniz bunlar oldu. Sonundada bana tavir yapardi artik bende onunla muhattap olmadim fazla. Aileside annesi babasi ve kücük kardesi esimin (üc cocuklar) sacma sapan hareketler inanilmaz derecede sorumsuzluklari bitmezdi. Bunlara ragmen evlendim. Dügün den sonra aramadik sormadik acikcasi bende baski yapdim. 2 sene görüsmedik ta ki oglum olana kadar cikdilar geldiler . Neyse ailesidir torunlaridir diye sesimi cikarmadim ama bunlar gece gündüz bilmeden müsaitmisiniz demeden sürekli geldiler. Artik illallah dedim. Esim bana onlari zaten istemedigini anlatirdi biz sevgiliyken. Dügün bitsin herkez kendi yoluna derdi. Ben ama suan onun aslinda kopamadigini hissetdim ve annesiyle babasiyla ve kücük erkek kardesiyle görüsmeyi onaylamayi düsündüm tek sartla kiz kardesi evime giremez diyerekden. Ama sorun surdaki hepsini yazmadim ama ailesiyle okadar sorunlar yasadikki nisanliyken görüsmemizden bile rahatsizlik duyarlardi. Ya neyapsam karar veremiyorum. Disardaki bu durumu bilen herkez kiz kardesi ensestmi diye soruyor neolacak neyapiyim bilemedim esim cok sessizdir agzini bicak acmaz kimseye karsi o yüzden cok kavgalar ettik neoliur yardimci olun fikirler verin bana simdiden tesekkürler buarada esim 29 yasinda kiz kardesi 27
işte bende diyorum ki sonradan düzelttiğinizde eşinizin kardeşine tepki verdiğini söylediniz.
tepki vermesi demek yanlış olduğunu kabul etmesi demektir.
zaten bunu yaptıysa konuşmayı gerektirecek bir konu olmamalı ortada.
yazdıklarınızda çelişki var.sadece bunu anlamaya çalışıyorum.
adam yanlış olduğunu düşünse tepki verirdi dedik.zaten verdi dediniz.
eee sizin konuşmanıza gerek kalmamalıydı o zaman.konu kapanmış olmalıydı.döndürmeye çalıştığınız bir yanlış olmamalıydı ortada.
niye bu kadar ısrarla sizi sıkıştırmış olduğumuda söylemek isterim.
kendimi kötü hissettim.çünkü olaya çok tepki verdim herkes gibi.sanki bunlardan sonra olayı farklılaştırdınız gibi görünüyor buradan
Öpüşmek sevişmek veya başka durum degil söz konusu eşim hiç yapişmadi hep bu kız kardeşi eşiminde saf oldugunu dememin nedeni o asla art niyet aramaz ya halasına gideriz halası cıkar bornozla banyodan bunu demek istiyorum bunların yapısı bu bunlar böyle ben böyle şeylere katlanamıcamı yol kısayken dönelim durumuna bile gelmişdim eşim ama benim rahatsızlıgımı farkedince cekti kendini onlardan artık
Arkadaşım anlattığın aile örneği takdir edersin ki çok uç noktada bir örnek.
Kaldı ki sen de böyle yetişmemişsin belirttiğine göre.
Eşini sen tanıdığın için bu yaşananları eşinin saflığına verebiliyor ve onu masum görebiliyorsun ama
biz şu an sadece senin cümlelerin üzerinden varsayım yapıyoruz ve ne yazık ki manzara iç karartıcı.
Ailede var olan bu kadar anormal davranış biçimlerinin varlığı çok kolay enseste de meydan verir.
Ensesti telafuz eden sen olduğun için öncelikle hepimiz de bu yargıya kestirmeden vardık bu arada.
Ayrıca diğer aile bireyleri arasında da olabilir ensest ilişki.
Üzgünüm ama bu konu üzerinde daha detaylı ve şüpheci düşünmelisin.
Eşin senin yanında elbet kızkardeşinden uzak duracaktır ama ya geçmiş????
Siz evlenene kadar aralarındaki ilişkinin boyutu neydi acaba?
Önemli olan geçmişte yaşadıkları.
Şu an eşinin kızkardeşinden uzak durması bişey ifade etmez.
Ben şurada takıldım; sen benim gözümü açtın demesinden ziyade seni rahatsız ediyorsa yapmam artık kısmı. Yani olayın yanlışlığını anlamamış hala. Sen bir şey söylemesen bu böyle devam mı edecek yani. ya da olmuyor bu böyle devam edecek dese napacaksınız
Yazdıklarınız arasındaki çelişkilerden ikilemde olduğunuzu görüyorum asında bir tarafınız her şeyin çok yanlış olduğunu biliyor diğer taraf sevdiğiniz adamı savunmaya çalışıyor... kendinizi ne kadar yıprattığınızın farkında mısınız..
O kizkardesi cesareti nereden aliyor o zaman? Demekki ailede böyle seyler normal. Etrafin bile "bunlar ensest"mi sorduklarina göre, bunlarin tavri hayli bir tuhaf. Esin senin yaninda kiz kardesini terslemis olabilir fakat daha önce sen olmadan aralari nasildi bilmiyorsun.
Yani kiz kardesi simdi belirli bir tavir sergiliyorsa, bu abisi ile daha önceki iliskisine dayanarak yapamazmi?
Ayrica iyi niyetli olmak ve saf olmak arasinda daglar kadar fark var. Ben olsam "saf" bir erkek ile evlenmek istemezdim, yani ensest kuskularini bi tarafa birak. Esime "saf" demek zorunda kalsam, o kisi ile evlenmek istemezdim.
Bilmiyorum, en ufak bir sekilde ensest kuskum olsun, etrafimda bile böyle kusku olsun ben yapamazdim. Sonuçta evlendigin kisi ile ilerde çoçuk yapmak istersin, nasil o kisiye güvenebilirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?