ailecek size huzur vermemek için anlaşma yapmış gibilerŞu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. yarın sabah 7' de gidecek, bu tatilimizden de hiçbir şey anlamadık
aynen bende öyle düşünüyorumailecek size huzur vermemek için anlaşma yapmış gibiler
eşinizle konuştunuz mu bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı? gerçekten o kadar abartmışlar ki ailesi halbuki ona en çok ihtiyacı olan en çok özleyen sizsinizdir..aynen bende öyle düşünüyorum
Şimdi geldi tartıştık biraz. Oda rahatsız bu durumdan ama ailesi de çok anlayışsız insanlar gitmedi mi 10 defa ararlar niye gelmiyosunuz diyeeşinizle konuştunuz mu bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı? gerçekten o kadar abartmışlar ki ailesi halbuki ona en çok ihtiyacı olan en çok özleyen sizsinizdir..
yuh yani :q hadi diğer kısımlar klasık olan seyler oldu artık. ama ev bakmaya onu da çağırmaları nedır yahu?Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
yani bilmiyorum ki bizim evli olduğumuzu kavrayamıyor. Eşim açmıştı kapıyı ona ben daha yatak odasındaydım geldi yatak odasının kapısını çaldı ben müsait değildim toparlandıktan sonra açtım. bana ne dese beğenirsiniz napıyosun içerde niye kapıyı açmıyosun. Bende cevap vermeden çıktım odadan sinirdenYuh be, resmen terbiyesizlik. Asiri sinirlendim. Siz nasil sakin kalabilmissiniz ki? Ben bile çok sinirlendim. Ayrica kaynanan ne yapıyorsunuz diye sordugunda diyemediniz mi yatak odasinda ne yapilir diye tövbe tövbe. Cok sinirlendim gerçekten. .
ben bile sinirlendim buradan doğru. insan bir düşünür bunlar yeni evli zaten ayrı kalıyorlar rahatsız etmeyelim çok diye..bende 4 aylık evliyim ve aynen tayin yuzünden ayrıyım eşimden bana böyle yapılsa çığrımdan çıkardım herhaldeŞimdi geldi tartıştık biraz. Oda rahatsız bu durumdan ama ailesi de çok anlayışsız insanlar gitmedi mi 10 defa ararlar niye gelmiyosunuz diye
Seni cok iyi anliyorum ayni seyleri bende yasadim cok sinir bozucu ..Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
ama bu kadar da olmaz ya son nokta yanii. bu harekete bence ne yapsanız yeridiryani bilmiyorum ki bizim evli olduğumuzu kavrayamıyor. Eşim açmıştı kapıyı ona ben daha yatak odasındaydım geldi yatak odasının kapısını çaldı ben müsait değildim toparlandıktan sonra açtım. bana ne dese beğenirsiniz napıyosun içerde niye kapıyı açmıyosun. Bende cevap vermeden çıktım odadan sinirden
Yok canım ya kimse baş edemez onlarla. Eltim görümcemle atıştı biraz tüm sülale küstü kadına kimse konuşmuyor artık eltimle. Bende onlarla polemiğe girmekten kaçınıyorum. Yarıyıl tatilinde burdan taşınıcaz eşimin tayinini bekliyoruz. O yüzden sabrediyorumyuh yani :q hadi diğer kısımlar klasık olan seyler oldu artık. ama ev bakmaya onu da çağırmaları nedır yahu?
böyle düşünvesız ınsalara ıfrıt oluyorum yaa.
çıkarsaydı çıngarı
bak o zaman senden kıymetlısı olmaz
bilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?