Eşimin ailesi

neyse ki gecıcı bır durum
bıraz daha sabret o zaman. nasıl olsa tayın kım bılır nereye cıkacak :q

burda iş eşine düşüyor güzelim

Yatak odasına girip napıyosun niye açmıyosun ne demek ya saçmalığa bak ? Gerçekten iyi sabırlısınız ama neyseki geçici bir durum. İnsan halden anlar ya özlem giderir eşiyle sarılır öpüşür bilmem ne bide hesap mı verilcek cahillerle ugrasmak zor ya...

Esimle son gecemizde tartisiyoruz hale bak. Ben de abartiyomusum ona gore. Ben usteleyince savunmaya gecti onlari

Esim gelecek buraya ama evden cikicaz ben yalniz kalmiyim diye onlarin ust katina yerlestik

sabırlar diliyorum..hiç düşünmüyorlar bunlar yeni evli birbirleri ile alakadar olmak isterler..sanki kaynanan gelin olmamış..sanki sen evinde yemek yapamıyorsun..

Aslinda cok sabirli degilimdir ama insanlarin yuzune karsi bisey soyleyemiyorm daha sonra esime patliyorum. Bu seferde biz kusuyoruz icim el vermiyor bi kac gunlugune gelmis zaten kus ayrilmayalim diyorum

Aslinda cok sabirli degilimdir ama insanlarin yuzune karsi bisey soyleyemiyorm daha sonra esime patliyorum. Bu seferde biz kusuyoruz icim el vermiyor bi kac gunlugune gelmis zaten kus ayrilmayalim diyorum

Tabiki küs ayrılmayın bugünlük birşey demeyin daha sonra eşinizle yanyana oldugunuzda ve oradan tasındıgınızda acısını çıkartırsınız , şimdi hiç bişey düşünmeyin eşinizle aranızı iyi tutun onlara inat

cok cildirtici bi durum ama duruma esinizin el koymasi lazim ne kadar anlayissiz dusuncesiz insanlar varya allah sabir versin.. biz kayinvalidemlere gittigimizde hadi siz odanizagecin rahat edin dinlenin der hatta sonraki gunlerde evden cikar gider yalniz birakir su an daha bi cok sevdim kayinvalidemi :)

Yeni evliydim. kayınvalidem geldi. küçücük evde 2 ay bizimle kaldı.Sanki nefes aldırmadı. 3 çocuğum var hiç uğramıyor. Geçer bu günler. . . Allah kavuştursun.

Ben okurken sinirlendim ys boyle dusuncesizlik mi olur. Bide telefonu acmayinca gelip de napiyonuz demesi ayri bi olay. 1,5 aydor gorusemeyen yeni evli cift uyuyo degilde baska biseyler de yapiyo olabilir, bu ne rahatlik ya. Napiyonuz deyince asil verilmesi gereken cevap belliymis aslinda

Bence biraz da açık göz olmak lazım. Eşinin tayini başka yerdeyken, sen bu fırsatı değerlendir derim ben. Çünkü ayrı eve de çıksanız bunlar sizi rahat birakmaz. En azından ayrı şehir biraz mesafe katar araya. Onun tayin işi olmuyordu ben gitmek zorundayım çok üzüldüm felan dersin. Bence sen git.

Esim gelecek buraya ama evden cikicaz ben yalniz kalmiyim diye onlarin ust katina yerlestik
canım tek suç eşinin.ailesine çok taviz vermiş ve sizde özel hayat diye bişey kalmamış.ordan taşınsanız bile bu tip kvlerin eli kolu dili heryere yetişir.eşinin bi an önce kendine gelmesi lazım

Kayinvaliden harbi edepsizmis. Yatak odasinda yeni evli ciftler napiyorsa onu yapiyodduk deseydin sende.
Lafi istemis.

Insanlar yeni evliyken bir araniza girip yatmadiklari kaliyor zaten.

Ses çıkarmassanız bu böyle devam eder. ırt pırt onlarla olmak zorunda degılsınkz. Dızının dıbınde ıstıyoduysa evlendırmeseydı bitecik oğlunu.gıcık oluyorum boylesine

Aile apartmanı nedir ya?Kesinlikle oradan ayrılın .Cırt pırt görüşmenin ne alemi var .Kocanla rahat rahat sevişemezsin bile .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…