- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
O zaman açık açık eşimle vakit geçirmek istiyorum ben gelirim yanınıza aramayın sürekli, çağırmayın diyecek. Bu kadar basit yani sınırı çizmek.Şimdi geldi tartıştık biraz. Oda rahatsız bu durumdan ama ailesi de çok anlayışsız insanlar gitmedi mi 10 defa ararlar niye gelmiyosunuz diye
Bunların hepsi "hayır" demeyi bilmediğinizden oluyor.Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
Çok düşüncesizlermiş sonuçta yeni evlisiniz ve görüşemiyorsunuz .. Ayıp insan biraz ince düşünür .Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
aile apartmanı lafına da ayrıca sinir oluyorum .Bizimkiler ne apartmanı ? :) :)işte bunlar hep aile apartmanı tırıvırıları..çok zor aile apartmanında yaşamak keşke baştan kabul etmeseydiniz işin böyle olacağı çok belliymiş..
ya ama öyle bazıları abartıyor bir apartmanda bütün sülale oturuyor neredeyseaile apartmanı lafına da ayrıca sinir oluyorum .Bizimkiler ne apartmanı ? :) :)
hiç tarzım değil .ya ama öyle bazıları abartıyor bir apartmanda bütün sülale oturuyor neredeyse
kimin böyle tarzı olur kihiç tarzım değil .
Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
yani bilmiyorum ki bizim evli olduğumuzu kavrayamıyor. Eşim açmıştı kapıyı ona ben daha yatak odasındaydım geldi yatak odasının kapısını çaldı ben müsait değildim toparlandıktan sonra açtım. bana ne dese beğenirsiniz napıyosun içerde niye kapıyı açmıyosun. Bende cevap vermeden çıktım odadan sinirden
Tartışmadan hallet bunu. Kavga edersen senin haklılık payın sıfır olacak.Esimle son gecemizde tartisiyoruz hale bak. Ben de abartiyomusum ona gore. Ben usteleyince savunmaya gecti onlari
Sen sor diye gelmiyoruz ne bicim kadin bu beŞimdi geldi tartıştık biraz. Oda rahatsız bu durumdan ama ailesi de çok anlayışsız insanlar gitmedi mi 10 defa ararlar niye gelmiyosunuz diye
ıyyy uyuz oluyorum boyle ınsanlara al cocugunu koynunda yatır allahım yaa vereceksın hepsıne atı uyutan uyku ılacından sonra bakacaksın keyfıne..Şu an sinirden patlamak üzereyim. Eşimle şu an tayin işleri nedeniyle ayrı şehirlerdeyiz ve daha 4 aylık evliyiz. Eşim bu hafta 3 günlüğüne yanıma geldi ve yaklaşık 1.5 aydır görüşemedik ama gelin görün ki bi ağız tadıyla vakit geçiremiyoruz. Eşimin ailesiyle aynı apartmanda oturuyoruz bir nevi aile apartmanı yani. 2 saat inmesek direk annesi arıyor aşağıya inin diye. Dün akşamüstü uyuyakalmışız yemek saatinde car car aramışlar biz teli açmayınca da annesi yukarı geldi napıyonuz niye açmıyonuz telinizi diye. İndirdi ikimizi apar topar aşağıya yemek yiyelim diye indik ama ortalıkta yemek bile yok. Bugün de sinemaya gidelim dedim eşim bugün son günümüz evde geçirelim dedi ama bi kaç saat sonra gene aradılar bu sefer ablasıydı ev bakmaya gideceklermiş onu da çağırdılar. Akşamda abisi geldi gene 10.30' a kadar oturduk kayınvalidemlerde. Onlar gittikten sonra bi dışarı çıkıp yürüyelim dedik kapıda halasıyla karşılaştık nişandan geliyorlarmış uğrayalım demişler. İşin kötü tarafı eşim yarın dönüyor ama ben şu an evde yalnız başıma oturuyorum kendisi aşağıda annesinde hala. Yarın sabah 7' de gidecek((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?