- 15 Kasım 2010
- 77
- 24
- 288
- Konu Sahibi papatyagzl
-
Annesini sevmiyor olabilirsiniz, kimse kimseyi zorla sevemez. Ama bazı insanlara belli bir yaştan sonra görgü, terbiye öğretilemiyor. Ben bu durumda onları öyle kabul etmeyi tercih ediyorum.
Sizin yerinizde olsam eşimi yalnız bırakmazdım. Eşim nereye, ben oraya. Farzedin ki eşinizin asker arkadaşının ve eşinin ve evine gidiyorsunuz. Sevmiyorum deyip de eşinizi yalnız gönderir misiniz? Herkesi sevmeniz mümkün mü?
Eşimin de benim ailemde sevmediği kişiler vardır, ama ben eşimin yanımda olmasını isterim. Benim için yanımda olmasını isterim, benim annem babam dedem vs için değil. Beni sevdiği için, bana değer verdiği için yanımda olsun.
Sonuçta eşiniz sizin tarafınızda, bence çok büyütüyorsunuz, tatsızlık için bahane arıyorsunuz.
Bende aynen öyle yapıyorum zatenBenin eşimin ailesi de aynen böyle. Ben utanmam. Neden utandım ki benim Ailem değil sonuçta. Ama ne olursa olsun seviyemi korur saygılı davranırim. Gerektiği yerde lafamida sokarim. Gittiği yerde kocami yalnız bırakmam. Misafir gibi davranırim. Bitti.
Ben kibirli değilim emin olun ki agirbasli ve saygılı bi insanım sadece annesinin bazı olumsuz konuşmaları eşimi üzüyor ben teselli ediyorum çok mutlu oluyo sonra bi daha annesi moralini bozuyor bizi bıraktın gittin diye işi burda eşimin ama anlamiyo işte yok hayallerimi yıktı falan bende insanım ya Yuvam sonuçta bu ben eşimi çok seviyorum ayrıca o kavgayı da kendisi başlattı ve ben yine tavrımi korudum ama siz anlamadan bu şekilde konusiyosaniz benim durumumda olsaydınız siz kendinize sahip cikamazdiniz bende sabr ediyorum ayrıca kirli giyiniyo ne kadar eşim de söylese dinletemedi ayrıca komsularida direk yüzüne söylüyor hem evi dağınık hem kendisi ben bişeyler yapmaya çalışıyorum banada izin vermiyo bu kibirli olmak değildir kusura bakmayın ama böyle biri anneannem le aynı mahallede yasamislar anneannem bile bana dedi onunla geçim olmaz diye ama ben eşimi seviyorum bu arada evime gelse başım üstüne bakarım yediririm ama dili oldukça huzur kaciyo işteSiz cok egoist ve kibirlisiniz!
Ne demek pis giyiniyor.
Ne demek ya utaniyorum ondan.
Eminim o kavgayida siz baslatmissinizdir.
Esinizin annesi o.sizinde anneniz olabilirdi.
Kimse anne babasini secerek dogmuyor..
Biraz alcak gonullu olun ya...hos ne desek bos siz cok kulturlusunuz cunku!
Kalicaz tabiki ama 5 gün en fazla yoksa şafak sayar gibi sayıyorum yeni gelin oldum üzülmesinler diye 1 ay kaldım balayı falan bile yapmadıkbence yanlış yapıyorsunuz. zaten seviyelerini belli etmişler. e birlikte de yasamıyorsunuz. tatilin birazında bari eşinizle eşinizin ailesinde kalmalısınız. ben olsaydım eşime kıyamazdım. kimbilir ne kadar eziliyodur sizin karşınızda ailesi yuzunden.
Yok ben görüşmeyi kesemem ama tavrımi koruyorum çünkü anne ve öyle çok asiriligini görmedim çünkü uzağım bilerek uzaklastik zaten kendi kızının kayınvalidesi kızına laf etmiş diye diyoki konuşma o.... kadınla bende cildirmak üzereyim bu kadar iyi olmak zorunda miyim ben yaGörüsmüyorum ben 5 yıldır cok mutlu mesudum.
idare edecek sekilde kalmalisiniz bence kayinvalidenizleEşimle severek evlendik hala da çok çok seviyorum tabiki eşimle çocukluk arkadasiydik ailesini daha öncede tanıyordum da annesini hiç sevmiyorum annesi babası ablalari hepsi cahil şu anki dünyadan haberleri yok eşim üniversite okuduğu için kendini çok geliştirmiş görenler bile böyle aileden böyle çocuk diyolar kendi ailemde eşim için bu işe razı geldiler zaten ama annesi bağırarak konuşur toplum içine çıkmadığı için oturup kalkmasını bilmez küfürlü konuşur ne konuştuğunu bilmez kirli yirtik elbisele giyer yani yanimda olmasindan ben bile utaniyorum bu halinden evlendik 2. Gün sana beddua ederim dedi ve bende tartıştım eşime söyledim sinirlendi o da annesine kızdı benim yanımda Allah tan şu an çok uzaktayim sadece telefonla konuşuyoruz hatta eşim konusiyo ben sadece slm söyle diyorum ayrıca kızları da öyle terbiyesiz ben mesafemi koruyorum her türlü şimdi yazın gidicez tabi ama ben kayinvalidem de kalmiycam kendi ailemde kalacam bunu eşime de söyledim çünkü onlarla gecinemoyorum ama eşimin annesi sonuçta bişey diyemiyorum siz olsanız nasıl davranirdiniz bu insanlara karsi
o kadar kötü bir aile ki, oğullarını üniversitede okutmuş, evlendirmiş.
bunun yarısını yapmayanlar var.
sizi anlamakla birlikte eşiniz açısından bence tam bir hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum
okuma sebepleri ilerde bize bakar diye okutmuslar kızları ve kendisi okuma yazma bile bilmiyo en büyük kızını evlendirmemis bile o kadar baskı yapmış ki aklı bile yerinde değil şimdi haklısınız buna da şükür beterin beteri var halimize şükür ben zaten olduğu gibi kabul edip saygimi gösteriyorum ama sevmiyorum tabiki de
o kadar kötü bir aile ki, oğullarını üniversitede okutmuş, evlendirmiş.
bunun yarısını yapmayanlar var.
sizi anlamakla birlikte eşiniz açısından bence tam bir hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum
sizide cok iyi anliyorum ama esinizin ailesi sonuctaYok ben görüşmeyi kesemem ama tavrımi koruyorum çünkü anne ve öyle çok asiriligini görmedim çünkü uzağım bilerek uzaklastik zaten kendi kızının kayınvalidesi kızına laf etmiş diye diyoki konuşma o.... kadınla bende cildirmak üzereyim bu kadar iyi olmak zorunda miyim ben ya
Malesef malesef malesef eşimin ailesi ne kadar sevmesemde saygı gösteriyorum ama o saygıyı onlardan görmüyorum Allah hakkimizda hayırlısıni nasip etsineşinizin ailesi mecburuz ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?