eşimin ailesi

rahatsız edici insanlarla mesafeyi korumak iyidir. saygıdan ödün vermeyin ki size karşı kullanabilecekleri bir mevzu çıkmasın ortaya, seviyeli ama mesafeli duruşunuzu sürdürün böylece herkes duracağı yeri bilir.

Aynen katılıyorum

Bende aynen öyle yapıyorum zaten

Ben kibirli değilim emin olun ki agirbasli ve saygılı bi insanım sadece annesinin bazı olumsuz konuşmaları eşimi üzüyor ben teselli ediyorum çok mutlu oluyo sonra bi daha annesi moralini bozuyor bizi bıraktın gittin diye işi burda eşimin ama anlamiyo işte yok hayallerimi yıktı falan bende insanım ya Yuvam sonuçta bu ben eşimi çok seviyorum ayrıca o kavgayı da kendisi başlattı ve ben yine tavrımi korudum ama siz anlamadan bu şekilde konusiyosaniz benim durumumda olsaydınız siz kendinize sahip cikamazdiniz bende sabr ediyorum ayrıca kirli giyiniyo ne kadar eşim de söylese dinletemedi ayrıca komsularida direk yüzüne söylüyor hem evi dağınık hem kendisi ben bişeyler yapmaya çalışıyorum banada izin vermiyo bu kibirli olmak değildir kusura bakmayın ama böyle biri anneannem le aynı mahallede yasamislar anneannem bile bana dedi onunla geçim olmaz diye ama ben eşimi seviyorum bu arada evime gelse başım üstüne bakarım yediririm ama dili oldukça huzur kaciyo işte

bence yanlış yapıyorsunuz. zaten seviyelerini belli etmişler. e birlikte de yasamıyorsunuz. tatilin birazında bari eşinizle eşinizin ailesinde kalmalısınız. ben olsaydım eşime kıyamazdım. kimbilir ne kadar eziliyodur sizin karşınızda ailesi yuzunden.

Birde yakın zamanda söyle bişey oldu torun istiyomus 4 tane torunu var zaten kızlarından tmm istemesi normal ama şekli eşime telefonda diyoki yoğurdu mayaladuniz mi bende duydum ve utandım ne konuşuyo diye öyle sonra dedim bende bi konuşayım hal hatır sordum sonra kızı aldı telefonu aynı şekilde ne yapiyosunuz diyip gülüyor bide bu imasi yetmiyor gibi annem diyoki yoğurdu mayaladuniz mi ilişkiye girdiniz mi yani cildirmamak elde degil

Kalicaz tabiki ama 5 gün en fazla yoksa şafak sayar gibi sayıyorum yeni gelin oldum üzülmesinler diye 1 ay kaldım balayı falan bile yapmadık

Görüsmüyorum ben 5 yıldır cok mutlu mesudum.
Yok ben görüşmeyi kesemem ama tavrımi koruyorum çünkü anne ve öyle çok asiriligini görmedim çünkü uzağım bilerek uzaklastik zaten kendi kızının kayınvalidesi kızına laf etmiş diye diyoki konuşma o.... kadınla bende cildirmak üzereyim bu kadar iyi olmak zorunda miyim ben ya

idare edecek sekilde kalmalisiniz bence kayinvalidenizle

o kadar kötü bir aile ki, oğullarını üniversitede okutmuş, evlendirmiş.
bunun yarısını yapmayanlar var.
sizi anlamakla birlikte eşiniz açısından bence tam bir hayal kırıklığı olduğunu düşünüyorum

okuma sebepleri ilerde bize bakar diye okutmuslar kızları ve kendisi okuma yazma bile bilmiyo en büyük kızını evlendirmemis bile o kadar baskı yapmış ki aklı bile yerinde değil şimdi haklısınız buna da şükür beterin beteri var halimize şükür ben zaten olduğu gibi kabul edip saygimi gösteriyorum ama sevmiyorum tabiki de

papatyagzl ben sizi anlıyorum eşiniz için hayal kırıklığı dememin sebebi şudur;
o da muhtemelen sizin saydığınız sebeplerden rahatsız, ama ne yapacak, ailesi sonuçta, onları atsa içi rahat etmeyecek, o da bir şekilde çözüm arayaşındadır. ama eş olarak sizi seçmiş evlenmiş, düşünmüştür ki, siz de ona destek olursunuz, hiç olmadı yanında olursunuz. ama siz ben o eve daha da gitmem derseniz, eşinizi yalnız bırakırsanız, eşiniz için gerçekten kötü olur.

bunlar sadece benim düşündüklerim, eşinizi ve sizi tanımıyorum elbette, farklı düşünceler de olabilir.

Ne kadar sevmesemde anlaşamasamda kocamın hatrına kalırım 3-4 gün
Anlattıklarınız sinir olmanız için haklı gerekçeler ama görüşmemek için haklı gerekçeler değil bence

sizide cok iyi anliyorum ama esinizin ailesi sonucta

seninle aynı seviyede terbiye veya eğitim görmemiş olabilirler,çok kötü insanlarda olabilirler,hatta sana karşı tavırlı olurlar kötü ağızla konuşurlar yanlış davranırlar anlarım,sevmeyede mecbur değilsiniz,amma velakin yok 'cahiller' yok 'senin eşin nasıl çıkmış onlardan' yok 'çok pisler' falan bana çok itici geldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…