Eşimle severek evlendik hala da çok çok seviyorum tabiki eşimle çocukluk arkadasiydik ailesini daha öncede tanıyordum da annesini hiç sevmiyorum annesi babası ablalari hepsi cahil şu anki dünyadan haberleri yok eşim üniversite okuduğu için kendini çok geliştirmiş görenler bile böyle aileden böyle çocuk diyolar kendi ailemde eşim için bu işe razı geldiler zaten ama annesi bağırarak konuşur toplum içine çıkmadığı için oturup kalkmasını bilmez küfürlü konuşur ne konuştuğunu bilmez kirli yirtik elbisele giyer yani yanimda olmasindan ben bile utaniyorum bu halinden evlendik 2. Gün sana beddua ederim dedi ve bende tartıştım eşime söyledim sinirlendi o da annesine kızdı benim yanımda Allah tan şu an çok uzaktayim sadece telefonla konuşuyoruz hatta eşim konusiyo ben sadece slm söyle diyorum ayrıca kızları da öyle terbiyesiz ben mesafemi koruyorum her türlü şimdi yazın gidicez tabi ama ben kayinvalidem de kalmiycam kendi ailemde kalacam bunu eşime de söyledim çünkü onlarla gecinemoyorum ama eşimin annesi sonuçta bişey diyemiyorum siz olsanız nasıl davranirdiniz bu insanlara karsi