- 1 Ekim 2019
- 28
- 21
- 3
- 35
- Konu Sahibi Superisi142526
-
Eşime bu durumu anlattığımda başta bana karşı çok sinirlendi ve tabiki bakicam o benim kardeşim dedi. Ben de karşı olduğumu söyledim, sonuçta annesi babası sağ, onlar keyiflerine bakacaklar Türkiye’de, bizde çocuklarıyla mi ilgilenelim? O da tepkimi görünce, annem bırakmaz ki zaten merak etme dedi. Ama o gün bugündür içimde bir huzursuzluk var ve evliliğime yansıyor, yaşadığım şehirden kaçmak istiyorum çok uzaklara... esimede güvenemiyorum, birkaç yıl sonra bana emrivaki yapacak diye çok korkuyorum.
Evet çok haklısınız. Eşim çok aileci, onların sözünden çıkmıyor, bana hiç bir konuda hak vermiyor hep onlar haklı. Eminim ki annesi bakacaksınız dediğinde ona karşı çıkamayacak.Kocanda bitiyor iş. Eğer annesi çocuk kalsın derse tepki vermeyecek belli. Annem zaten izin vermez demek yerine eşimle ortak kararımız kardeşim sizle kalsın demesi gerekir.
Gecim sıkıntısı her ülkede vardır.bence hayatınızın iyi yönlerine odaklanın en azından Türkiyede olup bir de geçim sıkıntısı çekmiyorsunuz : )
şaka bir yana istemiyorum bakmam dersiniz bırakmazlar zorla mı ayol
Haklısın giderim gitmesine ama ne bileyim o duruma gelmek istemiyorum..Senin fikirlerini önemsemeyen biri ile evlilik niye? Hadi emri vaki yapti, rest çekemiyormusun? O zaman sende Hollandaya ailenin yanina git. Baksin esin kardesine tek basina.
Ki yapilan yasal bile olmaz. Halen ebeveyn onlar olmus oluyor. Okul ile ilgili kararlari onlar almasi lazim. Bu durum fark edilirse dava bile açilabilir.
Hayatımda çok büyük sıkıntılar geçirdim annemi kanserden kaybettim 2 yıl boyunca annemin gözlerimin önünde ölmesine şahit oldum, her nefes alışım haram geliyordu annemin bu hastalıkla savaştığını görünce. Şimdi evliyim, ve sadece huzur arıyorum çok zor birsey mi istiyorum? Sağlıcakla kalın.Zorla dert arıyormuşsunuz gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?