- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi Superisi142526
Coooook hakli oldugunuzu dusunuyorum..cocugu birine oburune guvenip yapmayin..bu yasta cocugu olduguna gore yasi da genctir..kim yaptiysa o baksin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Desteğiniz için teşekkür ederim, yaşı 52 k.validemin, daha genç yani. Bencede kendi baksın, bana güvenerek mi yaptı çocuğu offf uzağa taşınırsam çocuğu bırakmazlar diye düşünüyorum ama eşim hiç taşınmaktan yana değil, ailesine bağlı olduğu icin onlardan uzak olmak istemiyorCoooook hakli oldugunuzu dusunuyorum..cocugu birine oburune guvenip yapmayin..bu yasta cocugu olduguna gore yasi da genctir..kim yaptiysa o baksin
evlenirken tek kisi ile evleniyor gozuksekte...Maalesef onun ailesiyle adetleriyle genetik rahatsızlıklariyla bile evleniyoruz..zor is bu evlilikDesteğiniz için teşekkür ederim, yaşı 52 k.validemin, daha genç yani. Bencede kendi baksın, bana güvenerek mi yaptı çocuğu offf uzağa taşınırsam çocuğu bırakmazlar diye düşünüyorum ama eşim hiç taşınmaktan yana değil, ailesine bağlı olduğu icin onlardan uzak olmak istemiyor
Ahaha hiç güleceğim yoktu şimdi siz çok yaşayınkadin 52 yaşında evli yetiskin 3 çocuğu bir de 9 yas var, mubarekler 15 yasında mı başliyorsunuz doğurmaya, bu nasil bir üreme hevesidir...neyse konuya donersek doğuran baksin bence,sizin kv bundan sonra da yapabilir birkac tane,ben gordum o potansiyeli, onlara da mi siz bakacaksiniz?
Başınız sağolsun. Ama tüm bunlar şu an ortada olmayan bir şeyi problem ettiğiniz gerçeğini değiştirmiyor.Hayatımda çok büyük sıkıntılar geçirdim annemi kanserden kaybettim 2 yıl boyunca annemin gözlerimin önünde ölmesine şahit oldum, her nefes alışım haram geliyordu annemin bu hastalıkla savaştığını görünce. Şimdi evliyim, ve sadece huzur arıyorum çok zor birsey mi istiyorum? Sağlıcakla kalın.
Haklısın giderim gitmesine ama ne bileyim o duruma gelmek istemiyorum..
hukuksal açıdan hiç bakmamıştım bu duruma 18 yaşına kadar bakmak zorundalar zaten, sağol fikrin icin
O zaman da en büyük abisini yani eşimi seçer çünkü abisine çok düşkün, bu durum benim için daha kötü olur pff öyle olursa da ben bir dakika durmam ceker giderim, sorumsuz bir anne yüzünden yuvam yıkılır..Cocuk ilerde daha cok nereyi benimserse orda kalmayı tercih eder diye tahmin ediyorum.. Her ay başka yerde düzensiz bir hayat istemez herhalde.. Oyandan buyana canta taşıyıp durcak, bence bir yerde bir gün sıkılır bu ne ya diyip isyan eder gibime geliyor.
Bu ciddi bir sorun işte.. Çocuk yoksa yapma.. duruma gore basarsın tekmeyiEvet çok haklısınız. Eşim çok aileci, onların sözünden çıkmıyor, bana hiç bir konuda hak vermiyor hep onlar haklı. Eminim ki annesi bakacaksınız dediğinde ona karşı çıkamayacak.
Kesinlikle size katılıyorum. Sürekli tartışmıyoruz bu konuyu, sadece bir kere konuştuk, annem bırakmaz merak etme dedi bitti. Ama ben o gündür kendimi kötü hissediyorum, eşimden rahatlatıcı bir cevap alamadığım icin, benim arkamda durmayacagindan o kadar eminim ki, evliliğim risk altinda, şimdi bitmezse 5 sene sonra bitecek çünkü ben kaldıramam bu durumu. Evimde huzurlu olamayacaksam başka nerde olabilirim ki.Ama eşiniz bakmayacak ki, siz bakacaksınız. Yani sizin icin cok büyük bir sorumluluk ve neden anne baba sag iken böyle bir seyi üstleneceksiniz çok saçma. Sürekli istemiyorum diye söylenmek yerine bir kere ama çok net olarak neden istemediğinizi konuşun
Konusmanin genelini bilmediğim için devamlı konusuyorsunuz gibi hissettim o yuzden oyle soyledim ama tabi haklısınız huzursuz olmakta. Cunku "annem zaten birakmaz" demiş konuyu kendince kapatmis ama sorun şu, ya annesi cocugunu birakirsa? O zaman esiniz bakmam diyemez gibi geldi.Kesinlikle size katılıyorum. Sürekli tartışmıyoruz bu konuyu, sadece bir kere konuştuk, annem bırakmaz merak etme dedi bitti. Ama ben o gündür kendimi kötü hissediyorum, eşimden rahatlatıcı bir cevap alamadığım icin, benim arkamda durmayacagindan o kadar eminim ki, evliliğim risk altinda, şimdi bitmezse 5 sene sonra bitecek çünkü ben kaldıramam bu durumu. Evimde huzurlu olamayacaksam başka nerde olabilirim ki.
eşimi sevmeme rağmen kardesini kabul edemem her yıl, herkesin bir düzeni var..İnsan kendi çocuğunun sorumluluğunu zor alıyor. Ama yinede siz bilirsiniz.