eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

Yahu kime ne yani .. ozel hayata dahil olmak sacmalamislar iyice.. belkide dugun gecesi olmayacak ... Ayip denen bisey var ..

Nasıl yani düğün sabahı gitmiş? Kapıyı açmışlar mı? Valla anası düğün sabahı çıkıp bize gelse benden önce eşim çıkıp kapıdan kovardı adım gibi eminim..

Hee düğün sabahı, eltim bornozla açmış kapıyı, kv girmiş içeri, sonrasını anlatmıştı da hatırlamıyorum

Misyonerden ötesine geçememiş teyzeler güruhu var evet

Kendi ailenizden birileri gelip sorsaydınız sinir olur muydunuz? Sanmam.
Çifte standarta gerek yok.
Eski zaman insanları işte, hiç öyle kızacak bir durum yok bence.

Tek tek alinti yapamadim kusura bakmayin

Otele gitseydiniz diyen arkadaslar icin soyluyorum

Bunu
ben de esime söyledim ama kendisi maddi durumu söyleyerek evde kalalim dedi herkes gidecek dedi ben de uzatmadim cani sıkılmasın diye

Bunu mu dert ettin, dert arama diyen arkadaslar icin soyluyorum

Dert etmek değil ama düğün gerginliginin içinde tatsiz ve yersiz bulduğum bir durumdu

Esinin haberi var mi diyen arkadas;

Esime anlattigimda o da sinir oldu ama kalbini kirmayalim kimsenin dedi

Eviniz yok mu diyen arkadaslar,

Esim doğuda küçük bir ilçede öğretmen ve şuan ev tutamadik çünkü ev yok. Tayinlerin bitmesini bekliyoruz ev tutabilmek için

Düğünün sabahinda yola ciktik tatile gittik, on gün kaldik yeni döndük ama yine KV bin evine döndük çünkü henüz evimiz esyamiz yok yukarda acikladigim gibi

Yani biraz mecburiyet oldu burada kalmamiz ve ben de bu durumdan memnun değilim ama şartlar bunu gerektiriyor su an

Bir hafta birlikte yatmasaydiniz diyen arkadaslar,

Ben bu konuda hic yorum yapmadim, beni memleketten alip getirdiklerinde oda hazirlamislardi bize. Biz de bir hafta sadece sarilip uyuduk

Eskiden cahillik varmış insanlar bilmiyorlarmış. Şimdi18-19 yaşındaki herkes her şeyi biliyor. Boşuna sinirleniyorsunuz öyle görmüşler adet diye öyle yapıyorlar. Hem ne olacak ki rahat olun, geçti gitti.

Kendi ailemden kimse gelip benle konusmadi, gelseydi de ayni tepkiyi onlara da verirdim çünkü çocuk değiliz ve her adet de yerini bulacak degil

Evet geçti gitti rahatim ama o gün bana cok tuhaf gelmişti aglamistim
Simdi zaten bunlar konusulmuyor bile ama ilk günden beri aklimda olan konuyu yeni açma firsati bulduğum için sizlerle dertlesmek bu güne kaldi :)

İlk geldiğimiz gün biz uyurken kapi acildi biri bize bakti cikti
Ben uyaninca eşime söyledim biri odaya girdi bize bakti dedim ama tabi görmedim ben kim olduğunu

Düğünden bir gün önce ailem geldi
Esimin halalari annesi falan oturuyoruz, hala kendisi söyledi
"Yavrularim gelmiş dediler hemen koştum geldim, uyuyor dediler ben de odaya girip öyle onlari izledim" dedi tabi ben sasirdim ve saçma buldum
Kadina girme uyuyorlar o artik evli demişler ama o ne olacak onlar benim evlatlarim demiş dalmis odaya
Bunu da benim ailemin yaninda bilerek anlatti

Ciddi söylüyorum bu ilk gece sacmaliklari yüzünden balayini bile zehir etmistik kendimize. Ne büyük olaymis arkadas.
Resmen psikoloji bozuklugundan baska birsey birakmiyor bu tür imalar, baskilar, artik adi herneyse..

Simdiki aklim olsa tadini cikarirdim ama gecmis gecmis. Nasil yemek yememiz gerekiyorsa cinselligi de o sekilde dogal yasariz. Ama yook..
Bir de ne zaman dügüne gitsem hep gelinle damada bakarken "ahanda bu gece cinsellik yasayacaklar " derdim genckizkene..
Nasil bir beyin olusumum varsa artik bu konuyla ilgili bölüm ariza hep.
Bir de dügünden sonraki sulu sakalar..
Cinsellik konusunda herkes kendinden sorumlu olamadi gitti ya. Cinselligi normal gören ülkelerde kimin ne umurunda olur senin ne zaman kacta nasil yapman gerektigi.
Hep bizim amcalarin teyzelerin isi bunlar.

abartmışsınız dedim ama bunu okumadan yazdım.

yuuuuhh diyorum o halaya ben .

Ne olacak ne demek yaa, yiğeni için bunu diyen kendi oğlu kızına taktik verip oynat ugurcum olmadı baştan falan diyodur heralde

Zaten olmamistida izte herkesin gozunde olmus gibi gorunuyor
Balayina gidecez diye eve birsey almadik kahvaltiya gitmistik.aslinda disardada kajvalti edebilirdik.esim akrabaglari uzaga donecek diye illa gormek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…