- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.368
- 333
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
-
Nasıl yani düğün sabahı gitmiş? Kapıyı açmışlar mı? Valla anası düğün sabahı çıkıp bize gelse benden önce eşim çıkıp kapıdan kovardı adım gibi eminim..
Emin olun sizin gireceğiniz gerdeğe eş dost konu komşu hısım akraba sizden daha meraklıdır. Toplum olarak dinmeyen bir cinsel merak ve doyumsuzluğumuz var konusu geçiyorsa çekinmeden salça oluruz. Ben bu tavirlari terbiyesizce buldum hele ki ailenizin yaninda soylemeleri fazlaca saygisizlik.. Kac yasinda insanlarsiniz magarada da yetismediginize göre onlarin verecegi bilgilere cok da ihtiyaciniz yoktur.
Ozellikle teyzeler biz o yollardan cok gectik, cinselligi en iyi biz biliriz tavirlarindan vazgecseler cok iyi olacak. Ben terslerdim siz sakin kalmissiniz, daha fazla moralinizi bozmayin bosverin.
Ama sanırsın kırk yıllık Sasha GrayMisyonerden ötesine geçememiş teyzeler güruhu var evet
Boylelerine diceksin ki aman arada kalmayasin ha kaynar gidersinAma sanırsın kırk yıllık Sasha GrayCinsellik onlardan sorulur
Ay gercekten cok guldum sagolun.bende cahillik iste cevap vermemistim o zaman.Oran yaradır diyen kv ye en iyi cevap "yok benim ilk değil alışkınım" olurdu heralde, günlerceböyle gezerdi
abartmışsınız dedim ama bunu okumadan yazdım.İlk geldiğimiz gün biz uyurken kapi acildi biri bize bakti cikti
Ben uyaninca eşime söyledim biri odaya girdi bize bakti dedim ama tabi görmedim ben kim olduğunu
Düğünden bir gün önce ailem geldi
Esimin halalari annesi falan oturuyoruz, hala kendisi söyledi
"Yavrularim gelmiş dediler hemen koştum geldim, uyuyor dediler ben de odaya girip öyle onlari izledim" dedi tabi ben sasirdim ve saçma buldum
Kadina girme uyuyorlar o artik evli demişler ama o ne olacak onlar benim evlatlarim demiş dalmis odaya
Bunu da benim ailemin yaninda bilerek anlatti
İlk geldiğimiz gün biz uyurken kapi acildi biri bize bakti cikti
Ben uyaninca eşime söyledim biri odaya girdi bize bakti dedim ama tabi görmedim ben kim olduğunu
Düğünden bir gün önce ailem geldi
Esimin halalari annesi falan oturuyoruz, hala kendisi söyledi
"Yavrularim gelmiş dediler hemen koştum geldim, uyuyor dediler ben de odaya girip öyle onlari izledim" dedi tabi ben sasirdim ve saçma buldum
Kadina girme uyuyorlar o artik evli demişler ama o ne olacak onlar benim evlatlarim demiş dalmis odaya
Bunu da benim ailemin yaninda bilerek anlatti
Zaten olmamistida izte herkesin gozunde olmus gibi gorunuyorYa ne işiniz vardı sabah şekeri gibi ilk sabah kahvaltıdaBen olsam gitmezdim yani, şimdi herkes kesin sevişmişlerdir gözüyle bakacağı için hem utanırdım hem de insan içine karışmak için erken bulurdum az baş başa kalırdım falan
Onun haricinde nereden biliyor senin kaynana şey olduğunu, belki yattınız uyudunuz. Düğün yorgunluğu ile olmayabilir, heyecandan şey olmayabilir ne bileyim yani bin türlü ihtimal var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?