eşimin ailesinden gerdek tavsiyeleri..

Yok artık,oldu olacak taktikde verselermiş
Sorsanız anlarım ama siz sormadığınız halde konuşup durmaları tuhaf. Daha önce uyumuşsunuz birlikte belki ilk gecenizi yaşadınız zaten ,öyle olmasa dahi gereksiz bir bilgi olmuş. Bık bık konuşacaklarına evi boşaltsalardı daha makbule gećerdi diye düşünüyorum

Zaten olmamistida izte herkesin gozunde olmus gibi gorunuyor
Balayina gidecez diye eve birsey almadik kahvaltiya gitmistik.aslinda disardada kajvalti edebilirdik.esim akrabaglari uzaga donecek diye illa gormek istedi
Büyük konuşmayayım da en az 1 ay göstermem herifi kimseye, ne benimkilere ne onunkilere Kaçmıyor ya elleri sonra öperiz, hem evlenen biziz kavuşan biziz millete ne oluyor acep?
Düğünde, nikahta falan görecekler işte abartmanın manası yok bana göre. Millet bir evine alışsın, birbirine alışsın, düzeni oturtsun sonra gidilir gelinir yani. Tabi evli falan değilim, adayım da yok ama şahsi fikirlerim bunlar

Hadi uygunsuz pozisyonda yakalasaydı sizi? Hiç utanması da yok he. Yok yok senin hala pek meraklı mahrem meselelerinize. Ben çözdüm. Nasıl bir fantezsiyse, sanki sevgilisi de uyurken izliyor. Uyurken izliyorum en sevdiğim halini, saçların dağınık yüzünde yastık iziBir gerdek kahvaltısı gibi dındındın

hatırlatmak normalde..bizde böyle şeyler için sadıç olur..anne baba kardeş karışmaz bu işlere..ailenizin yanında söylemek çok abes olmuş bence..o da onların ayıbı..o kadar takılcak bişey yok..üzülmeyin..

konu başlığından daha fenası çıkacak diye düşündüm , yanlış anlamayın ama çoğu kişi namaz kılınması gerektiğini bilmiyor.. Tavsiye verirkende kırıcı olmamışlar dert etmenize gerek yok bence

kızmakta haklısın bence ..kıza bu gibi şeyleri kızın ailesinden bir büyük söyler..gelen söylemiş giden söylemiş..yetmemiş birde izlemişler neymiş EVLATLARIM ha üst üste görseydi ne diyecekti töbeee töbe yahu..edep ya

Hahahahah kadın konulurken gel hala seks yapışımızıda izle ozlemişsindir deseydin Allahım benim kaynana da girmiş odaya ben sanıyom kocam geldi namaz kılıyodu kafayı bi kaldırdım bana bakıyo tövbe tövbe noldu dedim bornoz çıkarıyorum belki lazım olur dedi..inat değil mi çiftleşmeyecem senin evinde dedim

Benden 18 yas büyük eltimin babası dedi namazinizi kilin oönce diye. Bende adama Bon Bon baktim sok oldum çünkü bide eltmden tamam desene diye laf isittim didinin didisi tobe yarabbi benimki daha kotu

Herkes icerdeyken odaya gecip esinizi mi beklediniz tamamen kendi evinizde yalniz kalmayi bekleseydiniz keske. Bi hafta kayinvalidenizde kalmaniz da hos olmamis bence iki dugun tamamlanmadan. Yani dedikleride normal degil evlendiginize gore biliyorsunuz yani surekli herkesin icinde dile getirilmez ki ayip denen bir sey var. ama olan olmus sizde abdestinizi alip yapmissinizdir bile bosverin daha ayiniz bile dolmamis evliliginizin tadini cikarin

Benden 18 yas büyük eltimin babası dedi namazinizi kilin oönce diye. Bende adama Bon Bon baktim sok oldum çünkü bide eltmden tamam desene diye laf isittim didinin didisi tobe yarabbi benimki daha kotu
Bi erkek bi bayana bunu nasıl söylüyo yaa, edep diye bi şey var adetleri bildikleri kadar utanmayı da bilseler keşke.. Çok dindar ya bi bayana gerdekten önce namazı hatırlatıyor. Oldu olacak kocanın gönlünü gör, istediklerini yap diye de öğüt verseydi. İnsanın babası bile söylemez bunu utanır.

biraz cahil kv herhalde.. baska aciklamasini goremiyorum, kotu niyet olmayabilir ama bukadarda mudahele kendin utanmiyorsan karsindakinide dusun, gel sende yanimizda dur desen kalacakti herhalde sizinle tovbe tovbe

Erkeklerin yanında söylemesi sizin için elbette hoş değil ama dini gerekleri hatırlatma gereği duymuşlar hoşgörülebilir bence :) yalnız başlığınızı okuyunca pozisyon önerdiler sandım

Kötü niyet goremedim bazi yore ve aileler bunu konuşuyor kötü niyetle yapıldığını sanmıyorum simdi ne yazikki çoğu genc bu adetleri ve o gece namaz kilmalari gerektigini bilmiyor bana hic kimse birsey anlatmadi sadece bi hafta once kardesimin hanımı gelinligi damat cikaracak ve abdest alman namaz kilman gerek dedi ben annemle hoc bu konulari konusmadim bozim ailede prk bu konular konusulmazdi 22 yasinda evlendim ve neredeyse ilk gece korkudan baygınlık gecirecektim esimde tecrubesiz mis ayni gece icinde 3 kez denedik ancak 4. Denemede basarili olduk sabah kv de arayip sordu ne yaptiniz diye benim snnem 2 gelin aldi ama hic konu etmedi koca koca delikanlilar sormaya gerek yok diye ama hâlâ bizim kasabada carsafa falan bakilir asil kotu olan neydi biliyor musun 3,5 yillik evliyiz 2. Bebegime hamileyim kv de pat diye o gece nasil oldu f. Carsafi gostermedi anlat falan dedi anne 3,5 yil olmus bi cocuk dogurmusum simdi sirasimi dedim yok gitmiyor basimdan anlattım bende o utanmiyor madem dedim fatih tecrubesizdi ya ilk gece yapamadiniz sanmistim dedi

Bu devirde gercekten inanilir gibi degil pes yani

[Q UOTE="darkmore, post: 42310688, member: 536124"]Bu devirde gercekten inanilir gibi degil pes yani[/QUOTE]
Kv deye mi bana mı

[Q UOTE="darkmore, post: 42310688, member: 536124"]Bu devirde gercekten inanilir gibi degil pes yani
Kv deye mi bana mı[/QUOTE]
Kvye hayret ettim ya
nasil bir insan soyler bunlari nasil sorar? Bu insanin yetistirdigi cocukla evlisiniz Allah kolaylik versin demeden once insallah esiniz de bu goruste degildir demek istiyorum

[QU eOTE="darkmore, post: 42310771, member: 536124"]Kv deye mi bana mı[/QUOTE]
Kvye hayret ettim ya
nasil bir insan soyler bunlari nasil sorar? Bu insanin yetistirdigi cocukla evlisiniz Allah kolaylik versin demeden once insallah esiniz de bu goruste degildir demek istiyorum[/QUOTE]
Yok eşim hiç o kafalarda değil kv patavatsiz biraz zaten ilk geceden sonra kocam neredeyse iki uc hafta yaklasamadi tam bi hafta ozurdiledi sana eziyet ettim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…