• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden nefret ediyorum artik kendime engel olamiyorum

Province

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
815
526
53
Kizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok

Kizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok
Gereksiz fazla yüz verilmiş. Ne gerek vardı? Her zaman resmiyetin ve saygının korunmasından yanayim

Gunaydınız; boyle konuları okuduğum zaman “ yeniden gunaydın” diyorum. Arkadasım bu ülkede erkek aileleri böyle, çalışan ev hanımı, zengin fakir hangi birimiz farklı bişey yasıyor ki sen farklı yasayasın. En azından gerceklerle tanışmışsın işte, erkek egemen bir sistem işte; fırsat bulan çöküyor umuğumuze :stop:Maalesef. Bir tek senmişsin gibi davranmana gerek yok; herkese olması gereken değeri ver, eşin,ailesi ve kendin dahil. Guçlu olacaksın; guclu olmanın yolunu bulacaksın

Haklısınız fazla iyi niyet ve tevazu bunu getirdi sanırım...yaptiklarina anlam veremiyorum...kizlar anlatsam roman olur üstün körü yazdim buraya..artik dayanamıyorum

Bi de ne guzel nefret etmeye başlamışsın işte neden mutsuz olasın; bişey soyleyim de nefret edilesi insanlar zaten bunları yapan o ya da bu insan turu, tekrar ediyorum mızmız üzülmenin anlamı yok; tek senin basına gelmiyor, yoluna bakacaksın:KK55:

Cok ağrıma gidiyor ama haketmedigim bir muameleyi gormek.....zaten esimle de problemlerimiz var uzerine bunlar da eklenince iyice psikolojim alt ust oluyor ben herseyi fazlasiyla kafaya takan biriyim...biri beni kirmissa ve sevdigim biriyse birsey soylememeyi tercih ederim yakınlığımız bozulmasn diye icime atip unutmayi yeğlerim...ama insanlar niye boyle karşıda ki kirilir mi yanlis anlar mi umurlarnda degil...ben mi sikintiliyim onlar mi anlayamiyorum

Kendimi gördüm sende. ben de görüşmuyorum görüşmeyi de düşünmüyorum bir daha.

Ben zaten bosanmayi düşünüyorum mümkünse bir daha yuzlerini gormek istemiyorum ama yasananlarida unutamıyorum nasil atlaticam bilmiyorum bunlari bilmiyorum ama

Yalnız değilsin.ben eşimin annesinden nefret dahi etmiyorum çünkü o da bi duygu.kalbimde o kadına dair iyi ya da kötü bi duygu barındırmıyorum.değmez.yabancı bi insandan tek farkı,yabancıyla gün gelir muhattap olurum.onunla o da yok.kafam da çok rahat.takma,güçlü ol,tek sen yaşamıyosun bu saçma sapan insanları

Ben nefret ediyorum ya...inan ki bu normal bi duygu degil yaptıklarını ve soylediklerini bir saniye aklimdan cikaramiyorum...bi bakiyorun bir anda icimi bi ofke kaplıyor....yuzlerini degil gormek seslerine tahammulum yok

Ben nefret ediyorum ya...inan ki bu normal bi duygu degil yaptıklarını ve soylediklerini bir saniye aklimdan cikaramiyorum...bi bakiyorun bir anda icimi bi ofke kaplıyor....yuzlerini degil gormek seslerine tahammulum yok
Gayet normal bi duygu içinde iyiliğin zerresi bulunmayan insanlara

Ben zaten bosanmayi düşünüyorum mümkünse bir daha yuzlerini gormek istemiyorum ama yasananlarida unutamıyorum nasil atlaticam bilmiyorum bunlari bilmiyorum ama
Onların istedigide bu zaten mutsuz olmanız niye sevindireceksin onları şöyle düşün canım onlar bizim annemiz babamız degil bizde onların evladı degiliz ister sevsinler ister sevmesinler umursama eşinede hiçbirşey söyleme oda görür zaten zamanla kimse için yuvanı yıkma hepimiz yaşıyoruz bu sorunları inadına daha mutlu ol eşinle

Valla sabah sabah kalkip bu es aileleri konularini okudukca esimin ailesinden uzak yadadigima hattta yurt disinda yasadigima sükür ettim.Allah yardimciniz olsun:(

iyide problem eşinde karısına böyle davranılmasına müsaade eden o.
karısını döven o.
neden boşanmıyorsunuz?

Su an da ayrıyız esimle ben artik bosanmayi düşünüyorum esimin bitmek bilmeyen kufurleri hakaretleri ve artik siddetinden usandım...aileme yonelik sözleri ve ortada hic bir sebep yokken üstelik....esim butun kartlari acik oynadı evliligin ilk gununden beri iste bi ayip olur soylemiyim bunu yuzyuze bakiyoruz umrunda olmadi hic ben ayrilmak isteyince de suclu oldum hep ama artik dayanacak gucum kalmafi

Eşinden mi şiddet gördün? Aranızdaki sorun sadece ailesinden kaynaklı mı?
Evet gördüm dahasi asagilik laflar küfürler daha neler neler duzelecek diye bekledim her gecen gun daha kotuye gitti ne kendime guvenim kaldi ne baska birsey cok iyi bir isim var insanlarin saygi duydugu biriyim lakin ben kendime saygi duyamiyorum artik

Ve benn bu duruma karsilik verince ailesi tarafindan suclu goruldum... karsilik verdim diye ....dilerim allahtan aynilarini kendileride yasar

Evet gördüm dahasi asagilik laflar küfürler daha neler neler duzelecek diye bekledim her gecen gun daha kotuye gitti ne kendime guvenim kaldi ne baska birsey cok iyi bir isim var insanlarin saygi duydugu biriyim lakin ben kendime saygi duyamiyorum artik

Mesleğin varsa sakın durma boşan. neden çekiyosun ki?

Benimkide hergün tuttururdu annemlere gidelim,birgün aradan geçsin yüzlerini unuttum derdi,naptıysam yaranamadım malesef,şimdi boşanma aşamasındayım vallaha kafam rahat görmüyorumda

Back
X