- 9 Ağustos 2017
- 815
- 526
- 53
Kizlar merhaba...daha oncede yazmıştım buraya....esimle aramızda ki sorunlardan bahsetmiştim geceleri uyuyamadigimdan filan....kızlar ben esimin ailesini o kadar seviyordum ki anlatamam...evlenmeden önce surekli onlarla olmak istiyordum onlarla konuşmak aralarinda olmak hosuma gidiyordu....ben kalabalik bir aileden gelmedim çünkü...onlarla olmayı seviyordum....ama evlendikten sonra esimle aramda ki her sorunda onu savunmalari (%100 haksiz olmasina ragmen bunu egolarimi tatmin etmek icin degil vicdanım rahat olarak söylüyorum) bana tavir almalari her lafimin altinda birsey aramalari sirf kusup gittiğimde beni eve geri yollamamalari ustelik bir ton kufur hakaret yememe ve siddet gormeme ragmen bana ve aileme tavir almalari ve ogunden bugune konuşmamamiz....maddi olarak evlilik aşamasında bize cok yardımları oldu inkar edemem ama sonucta kendi ogullari icin yaptılar ama sanki hersey benim icin yapilmis gibi bi hava estirdiler surekli....manevi olarak birgun rahat etmedim....laf sokmalari hakli oldugum halde bana tavir almalari...simdi farkettimde artik onlardan nefret ediyorum..bildiginiz nefret ediyorun yani....esimdende nefret ediyorum artık...hem kendisi hem ailesi yuzunden....cok mutusuzum cok