• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesinden nefret ediyorum artik kendime engel olamiyorum

Eşiniz ile yaşadığınız sorunlara üzüldüm.Ama sakin unutmayın esinizin ailesi adı üstünde "eşinizin ailesidir" !! Kimsenin yoğurdum ekşi denediği gibi,kimsenin de "benim kızım geçimsiz,benim oğlum psikopat" demesini beklemeyin.

Evet gunumuzde ki erkek aileleri boyle canim. Yapacagin birsey yok, benim sana tavsiyem duzelecek diye bekleme. Zira hrrsey daha da kotuye gidecektir.

Kendinize saygi duymamaniz normal çünkü artık hak etmiyorsunuz. Şiddet gördüğünüz halde hala düzelir umudunuz var ve dahası eşinize değil ailesine suç buluyorsunuz. Eşinizin ailesi komple ortadan yok olsa eşiniz duzelmez. Boşuna kendinizi kandirmayin

Ama insan vicdan sahibi ise bunu yapabilmeli oglu yada kizi haksiz ise haksiz diyebilmeli....bence bu insanin kalitesi ile alakali birsey

Kendinize saygi duymamaniz normal çünkü artık hak etmiyorsunuz. Şiddet gördüğünüz halde hala düzelir umudunuz var ve dahası eşinize değil ailesine suç buluyorsunuz. Eşinizin ailesi komple ortadan yok olsa eşiniz duzelmez. Boşuna kendinizi kandirmayin
Ben esimin ailesine suc bulmuyorum başlı basina esim suclu zaten ailesi ile baska problemlerimiz var yanlis anlasilma olmasin

Bu kadar mıç mıç olmaya ne gerek vardı?
Seviye seviye seviye...

Şiddet konusuna hiç değinmiyorum bile, biraz kendinizi sevseniz fena olmaz

Cok ağrıma gidiyor ama haketmedigim bir muameleyi gormek.....zaten esimle de problemlerimiz var uzerine bunlar da eklenince iyice psikolojim alt ust oluyor ben herseyi fazlasiyla kafaya takan biriyim...biri beni kirmissa ve sevdigim biriyse birsey soylememeyi tercih ederim yakınlığımız bozulmasn diye icime atip unutmayi yeğlerim...ama insanlar niye boyle karşıda ki kirilir mi yanlis anlar mi umurlarnda degil...ben mi sikintiliyim onlar mi anlayamiyorum

Çok ağırıma gidiyor diyorsun. Bil ki bu böyle devam eder. Sen kaldığın sürece eder. 10, 20, 30 yıl. Sana kötü davranabileceklerini görmüşler neden iyi davransınlar ki bundan sonra.

Back
X