Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Ya birak oyle anne baba olmaz olsun, bak ogretmenmissin bir de sen elalemin borcunu odemeye mi bu yasa kadar okudun calistin. Yol ver gitsin anasinin babasinin evine, madem bu kadar borcu vardi ailesinin ne diye evlenmis o kocan olacak faydasiz da? Cok sinir oldum ya

karı kız ıcın babasına para vermege utanmiyorda ... buna mı vıcdan yapıyor

Zamaninda bir hata ya dusmusmus. Ay adam da ne sinsi ya gazino borcu icin karisi ve uc cocugunu maşa gibi kullaniyor. Herkesten borc para sorarlarmis kimse vermiyormus

Eee eşiniz biliyor mu bu kayıt işini ne diyor?

Verdim de gitmiyor ki. Bosanmam diyor seviyorum diyor.

Ay sakin cok dogru yoldasin Birak kocan da karım verdirtmiyor desin bisey olmaz seni ararlarsa da al yuzsuzlugu eve icinde ne varsa dök. Boylece bayramlarda da gidip gelmene gerek kalmaz.

Yok artik gitmem evlerine. Esimi doldururlar bensiz diye korkar hep kuyrugu gibi giderdim. Zaten bu borc isteme meselelerinde bir araya geldiler hep. Demislerdir yani esim beni bosar cekemem dediginde. Bosan filan diye demislerdir. Artik giderse gitsin kendi basina doldursunlar dursunlar. Kocam 30 yasinda gudemem ki artik

Kocan ailesiyle yaşıyor hâlâ. .
Neden para veriyorsunuz ?
Herkesin kazancı ayrı değil mi?

Bence suç eşinde
Hala ikinizin aile olduğunu anlamamış

Bende bundan yoruldum iste ondan mi bosansam mi diye dusunuyorum ya. Erkek gibi beni savunmuyor ailesine. Borcumuz var bizim para cekemeyiz veremeyiz de diyip kestirip atmiyor. Sanki var da karisi verdirtmiyir cektirtmiyor gibi davraniyor. Karim yaptirmiyor diyip iyi evlat olacak. Ama nerde kusmusler iste simdi esime. O da depresyona girdi

Benim başıma geldi.. ben çalışmıyorum ama kendi ailemden kalan evler sebebiyle kiralarımmvar ayrıca babamdan kalan iş yerini erkek kardeşim ve abim işletiyo oradan da hissem var yani her ay elime düzenli ve güzel bi para geçiyo.. eşimin ailesi de bunu biliyor.. evlendim 2 ay sonra ablası aradı borç istedi hemde direk beni kardeşini değil! Verdim... aradan biraz geçti kayınpeder aradı yine direk beni oğlunu değil! Verdim... sonra diğer ablası aradı yine beni kardeşini değil! Verdim... kaynanama asla elim boş gitmedim her bayram tepeden tırnağa giydirdim bu arada fakir insanlr değiller benim ailemden çook çook zenginler! Eşimden istiyolar eşim vermiyo çünkü babası nikahsız başka bi kadınla yaşıyo kızgın babasına asla vermiyo onlarda ben verdirtmiyorum sanıp beni arıyolardı bende yüzgöz olmamak için hep verdim bir gün dedim ki yine borç için aradılar “rica ediyorum bir daha beni aramayın sizin muhattabınız kardeşiniz ya da oğlunuz ben rahatsız oluyorum artık bu durumdan” sonra ne mi oldu hepsi bana düşman hepsi benden nefret ediyo ve beni istemiyorlar çünkü ben ailelerini hiç benimsememişim! Şuan ne evime sokuyorum ne evlerine gidiyorum eşimde herşeye şahit olduğundan asla bişey demiyo.. yani demem o ki yaranamıyosun! İstediğin kadar ver bi kere verme o parayı senden kötüsü yok.. hiiiçç bulaşma derim..

Bence eşini seviyor ve evliliğini devam ettirmeyi düşünüyorsan, doğum yap, 2 yıl ücretsiz izin al, esin tek maaşla sizi gecindirmeye çabalarken ailesine zaruri bir durum olmadıkça vermemeyi ogrenir.

Ay ne guzel esinden istemeye yuzleri yok. Sen neden verdin ki bosver. Asil senden isteyemesinler. Biliyorlar ogullarinin vermeyecegini. Iyi yine akilliymis esin

Bence eşini seviyor ve evliliğini devam ettirmeyi düşünüyorsan, doğum yap, 2 yıl ücretsiz izin al, esin tek maaşla sizi gecindirmeye çabalarken ailesine zaruri bir durum olmadıkça vermemeyi ogrenir.

Simdi de borclarimiz var ki zaten onceligi onlar oldugu icin. Birde yavrumu bu durumda iken buyutmek istemem ya sonumuz belli degil. Esimin akillanmasi lazim

Çocuk gibi yahu
hastalık,borç birşey olsa neyse
De durum böyleyse gerçekten
Eşiniz evliliğin daha farkında değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…