- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
K.peder çalışmıyor mu ?
Erzak vs siz alıyorsunuz
İstemeye alışan dünyalar da kendinde olsa başkasından 5 kuruşunu yine istiyor yine istiyor.Bitmez ki bunlarin borcu. 6 aydir bizden borc istiyorlar. Once 3 bin istedi birine borcum var dedi. Sonra 12 bin dedi bankaya var dedi. 200 tl bari gonderin kredi kartinin askerisini yatiracagim dedi. 3 bin olmazsa 2 bin verin dedi ondan sonraki ay. Simdi de 15 bin cekin senet vardi mahkemelik oldum hapse girecegim der. Daha cevreden duydum yani ucan kusa borcu varmis.
Ellerine geceni borca yatirdigi icin kp. Kayinim ve gorumcemde savurgan dedim ya ayri evde yasiyorlar. Kayinim estetik ameliyat oluyormus simdi 1500 tl ye. Ay cildiracagim bi gun ben bunlar yuzunden
İstemeye alışan dünyalar da kendinde olsa başkasından 5 kuruşunu yine istiyor yine istiyor.
Ama Boyle giderse hasta olursun sen sinir stresten.
Canının kıymetini bil.
Ablam seninle çok benzer şeyler yaşadı ve hala da yaşıyor 15 yıl oldu, düzelme yok kesinlikle.
Bütçelerini ayırdılar, benim param senin paran hikayesi...
Market alışverişinde kasadan urunler geçerken enişte bey dışarı çıkıyor ve onu bile ablama odetiyormus.
Ama ailesine tatile gitsinler, ev mobilyalarını değiştirsinler diye 2bin 3bin gondereyim hiç düşünmeden.
Ne deyim... ...coo zor.
Esin dilerim akillanir.
Yoksa sen üzüntüden hasta olursun allah korusun.
Yarın akşam deyin ki annem aradı borçları varmış 10 bin lira istiyor , kredi çekip verecem deyin . Kocanız göstereceği tepki sizin tavrınızı belirlesin.
Kesinlikle haklısın.Kalan parayi da birikim yapsin ev aliriz arsa aliriz yani neden gazino parasi diye bu ay bunu arttirdik al git ye desin
Kesinlikle haklısın.
Ama karşında seni de ailesi için maddi olarak (bu kelimeyi kullanmak hoc istemezdim ama) somurecek biri var.
Bari kendi kazancina sahip cik.
Allah kolaylık versin.
. İnandırın birşekilde .Inanmaz ki benim annemler asla istemez zaten biz onlara borcluyuz. Araba aldik faize bulasmam dedi babam verdi parasini
Bende nefret ediyorum eşimin ailesinden. Benim eşim de öyleydi ilk başta ama artık o da onların gerçek yüzünü gördü. Şimdi onların para isteyecek yüzleri yok bizden. Sen kararlı ol. Eşine karşı tavrını koy böyle devam ederse bosanirim senden de. Bak bakalim ne tepki verecek.
Boşanma lafını tehdit amaçlı kullanma bence arkadaşım.Bosanmam senden seni seviyorum ben diyor
Gelini çalışan zalim kv ve kp lerin plani bu ışte "maddi olarak kazanclarina ortak olmak".
Ablam da öğretmen ne zaman doğum iznine ayrılsa bunların (kv.sigilin) maddi ihtiyaçları olmaz, göreve başlayacağı ayı pusuda bekler bir ay öncesinden ayarlamaya başlarlardi oğullarını.
Hatta yine doğum iznine ayrılacak diye uzuntulerinden ablamin küçük oğluna hayırlı olsun bile diyememislerdi.
Ablamin 15yıl sonunda geliştirdiği en işe yarar taktik: onlardan önce eşini ablam borca sokuyor
Tabii ki mantıklı. Hemen eşcağazının aklına gir,ev olur araba olur bir şekilde uzun vadeli borca sok. Para verecek durumu kalmasın.O da mantikliymis
Bırakın sarhoşu yıkıldığı yerde kalsın denir bunaBabasına hovardalık için para veremeyince üzülen evladı da ilk defa görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?