- Konu Sahibi gokdeniz8811
Daha dün sabah neler öğrendim neler ve duyduklarıma inanamadım. Birkez daha lanet olsun detirttiler bana ağlamaktan içim çıktı. Ramazan bayramında annem ve kız kardesim ile birlikte eşimin memleketi Maraş a gittik. Birde oğlum ozaman 5 aylıktı sefil olmasın yavrum diye annemle kız kardesimi yalvar yakar götürdüm ben keşke getirmez olaydım. Maraş a gittik kaynımım karısı kardesimi kocasından kıskanıyormus meğersem o 1 haftayı bize zehir ettiler olayın asıl yüzünüde daha dün öğrendim...Ben suan kayınvalide ile konusmuyorum o cok saygıdeğer gelinlerini savundukları beni aileme karsı rezil rüsva ettikleri için..Önceki gün aksam öz kaynım gelmişti (2 kaynanam var birde benim ) telefonla konusmutuk ondan öncesinde saat kacta gelirsin Maraş tan İstanbul a diye oda dediki kaynanangildeyim iyi bende selam söyle dedim telefonu kapattık. Ondan sonra kaynım dönüp gelininiz selam söylüuor neden sizde karsılık vermediniz demiş...Kayvalidezade ben onla konusmuyorum bilmem ne niye kardesini ailesini savunacakmısım onun kardesi benim gelinim mi tabi gelinimi savunucam filan demiş ben dellendim tabi o arada (bu geliniz onların afedersiniz rezil rüsva eden bir gelin kendini bıcaklayıp polis cağırıp onların üstüne sucu atan bir kadın yani bu sadece yaptıklarının bir tanesi ) birde eşim demez mi hiçbirsey karsılıksız deildir vardır elbet bir sorun iki tarafı dinlemek lazım deyince.. Sen ne diyorsun ya dedim benim kardesim onun kocasını mı yoldan cıkardı yani bunu mu ima etmek istiyorsun dedim yok filan dedi sonra kıvırdı aksamına ben birdaha sordum sakin kafa ile böyle böyle demiştin sabah ne demek istiyorsun diye bayağı bir ailesi yüzünden kavga ettikten sonra söyledi bunun kardesi o gelinden bosanmıstı resmi olarak ve o aradan sonrada bizim eşimle nişanımız olmustu ailesi ve o erkek kardesi Marastan İstanbula gelmişti benim kardesimde ozaman 18 yasında (kardeside ozaman eşi ile bosanmıstı) konusmaya baslamıs bunlar sevgili gibi...Eşimde bunu duyunca siz ne yapmaya calışıyorsunuz falan demiş kızmız sonra bunlar yanlış yaptık filan diyip konusmayı kesmişler...sonra benim düğünüm oldu Maraşta o arada bu kardesi ile o salak gelin barışmıtı tekrar arada cocuk olduğu için düğünde kıza etmediğini bırakmamıs ve bundan yine benim ve ailemin haberi yok ama eşim biliyor...sonra bayramda piknikte de bu kıza etmediğini bırakmıyor biz ancak ozaman öğrendik tabi ama kimseden cıt cıkmıyor...dün eşimlede birsürü kavga ettim sen bunu biliyordun ve bize nasıl söylemezsin diye anneme en azından söyleseydin dedim bizi kandırmaya ne hakkınız var dedim ben senin ailenle artık yüz göz olmak istemiyyorumd edim tamam kardesim ozaman cahildi suydu buydu senin kardesin ne akla hizmet böyle birseye kalkıstı lanet olsun hepsine dedim annenlerde bunu biliyordu o yüzden hiç gıkları bile cıkmadı simdi de arkadan laf sokuyorlar dedim bana bosver sen onları kaile alma filan diyor ben zatn gerekeni yaptım falan diyor nitekim ki sorunu halletmiş ama benim güvenim ailemin ona olan güveni sarsıldı cünkü ben bu olayı az önce anneme anlattım bilmiyorum belki hata yaptım anlatmakla ama bunu onlarında bilmeye hakkı var sonucta artık ona göre mesafelerini koyacaklardır zaten Hep dua ediyorum Allah ıma sana yakın bize uzak olsunlar diye evlendim evleneli daha 1.5 sene oldu onların aile sorunları yüzünden kavga ettik kac kere bıktırdılar beni.. Annem artık benim damada güvenim kalmadı en azından bana gelip söyleyebilrdi böyle birsey olduğunu bende önlemimi alırdım hiç gelmezdim Maraş a dedi simdi ben ne yapayım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bunları bilmeye hakkı vardı annemin... Ama bir yandan da eşimle eskisi gibi olmazlar diye de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım ya bıktım artık hiçbirini hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum ve eşimin ailesinden nefret ediyorummmmmmmmm