eşimin ailesinden nefret ediyorum

gokdeniz8811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
93
1
36
İstanbul
Daha dün sabah neler öğrendim neler ve duyduklarıma inanamadım. Birkez daha lanet olsun detirttiler bana ağlamaktan içim çıktı. Ramazan bayramında annem ve kız kardesim ile birlikte eşimin memleketi Maraş a gittik. Birde oğlum ozaman 5 aylıktı sefil olmasın yavrum diye annemle kız kardesimi yalvar yakar götürdüm ben keşke getirmez olaydım. Maraş a gittik kaynımım karısı kardesimi kocasından kıskanıyormus meğersem o 1 haftayı bize zehir ettiler olayın asıl yüzünüde daha dün öğrendim...Ben suan kayınvalide ile konusmuyorum o cok saygıdeğer gelinlerini savundukları beni aileme karsı rezil rüsva ettikleri için..Önceki gün aksam öz kaynım gelmişti (2 kaynanam var birde benim ) telefonla konusmutuk ondan öncesinde saat kacta gelirsin Maraş tan İstanbul a diye oda dediki kaynanangildeyim iyi bende selam söyle dedim telefonu kapattık. Ondan sonra kaynım dönüp gelininiz selam söylüuor neden sizde karsılık vermediniz demiş...Kayvalidezade ben onla konusmuyorum bilmem ne niye kardesini ailesini savunacakmısım onun kardesi benim gelinim mi tabi gelinimi savunucam filan demiş ben dellendim tabi o arada (bu geliniz onların afedersiniz rezil rüsva eden bir gelin kendini bıcaklayıp polis cağırıp onların üstüne sucu atan bir kadın yani bu sadece yaptıklarının bir tanesi ) birde eşim demez mi hiçbirsey karsılıksız deildir vardır elbet bir sorun iki tarafı dinlemek lazım deyince.. Sen ne diyorsun ya dedim benim kardesim onun kocasını mı yoldan cıkardı yani bunu mu ima etmek istiyorsun dedim yok filan dedi sonra kıvırdı aksamına ben birdaha sordum sakin kafa ile böyle böyle demiştin sabah ne demek istiyorsun diye bayağı bir ailesi yüzünden kavga ettikten sonra söyledi bunun kardesi o gelinden bosanmıstı resmi olarak ve o aradan sonrada bizim eşimle nişanımız olmustu ailesi ve o erkek kardesi Marastan İstanbula gelmişti benim kardesimde ozaman 18 yasında (kardeside ozaman eşi ile bosanmıstı) konusmaya baslamıs bunlar sevgili gibi...Eşimde bunu duyunca siz ne yapmaya calışıyorsunuz falan demiş kızmız sonra bunlar yanlış yaptık filan diyip konusmayı kesmişler...sonra benim düğünüm oldu Maraşta o arada bu kardesi ile o salak gelin barışmıtı tekrar arada cocuk olduğu için düğünde kıza etmediğini bırakmamıs ve bundan yine benim ve ailemin haberi yok ama eşim biliyor...sonra bayramda piknikte de bu kıza etmediğini bırakmıyor biz ancak ozaman öğrendik tabi ama kimseden cıt cıkmıyor...dün eşimlede birsürü kavga ettim sen bunu biliyordun ve bize nasıl söylemezsin diye anneme en azından söyleseydin dedim bizi kandırmaya ne hakkınız var dedim ben senin ailenle artık yüz göz olmak istemiyyorumd edim tamam kardesim ozaman cahildi suydu buydu senin kardesin ne akla hizmet böyle birseye kalkıstı lanet olsun hepsine dedim annenlerde bunu biliyordu o yüzden hiç gıkları bile cıkmadı simdi de arkadan laf sokuyorlar dedim bana bosver sen onları kaile alma filan diyor ben zatn gerekeni yaptım falan diyor nitekim ki sorunu halletmiş ama benim güvenim ailemin ona olan güveni sarsıldı cünkü ben bu olayı az önce anneme anlattım bilmiyorum belki hata yaptım anlatmakla ama bunu onlarında bilmeye hakkı var sonucta artık ona göre mesafelerini koyacaklardır zaten Hep dua ediyorum Allah ıma sana yakın bize uzak olsunlar diye evlendim evleneli daha 1.5 sene oldu onların aile sorunları yüzünden kavga ettik kac kere bıktırdılar beni.. Annem artık benim damada güvenim kalmadı en azından bana gelip söyleyebilrdi böyle birsey olduğunu bende önlemimi alırdım hiç gelmezdim Maraş a dedi simdi ben ne yapayım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bunları bilmeye hakkı vardı annemin... Ama bir yandan da eşimle eskisi gibi olmazlar diye de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım ya bıktım artık hiçbirini hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum ve eşimin ailesinden nefret ediyorummmmmmmmm

Evet bu durumu bilseydiniz iyi olurdu.
Ama bunu saklayan eşiniz kadar kardeşiniz de hatalı.
Bence bu konuyu kapatın ve mümkün olduğunca açmayın.
Kardeşinizi de uzak tutun onlardan. Konusunu bile açmayın

Evet bu durumu bilseydiniz iyi olurdu.
Ama bunu saklayan eşiniz kadar kardeşiniz de hatalı.
Bence bu konuyu kapatın ve mümkün olduğunca açmayın.
Kardeşinizi de uzak tutun onlardan. Konusunu bile açmayın

Bunu eşime söyledim zaten neden herseyi gizli tutuyorsun özellikle benim ailemin de içinde olan böyle cirkin bir konuyu dedim.. Ben zaten ikisinede kızdım sonrasında da birdaha konusu olmadı falan dedi ama bizi uyuttunuz dedim beni annemi babamı.. sen annenlere birsey söyleme falan dedi ama nasıl söylemeyeyim böyle bir durumu allah askına ya...Annemin eşime olan güveni bitti ne yapacağım ben bilmiyorum inşallah bu konu unutulurda annem eşime tekrar güven kazanır...Zaten bundan sonra asla annem de dedi görüşmeyecekler böyle insanlar beladan baska birsey getirmiyorlarki insanın basına

Gelin de suçlu elbette ki ama. Kıskanmıştır kadın. Hele bir de olanları duyunca.
Senaryolar yazmıştır kendi beyninde.
ben en çok anneciğinize üzüldüm.
Muhatap etmeyin gerçekten de onlarla bir daha annenizi

tatlım senin bu olanlarda hiiiiç bir sucun yok, kendini yıpratma boşuna. kardesın veya kaynında hatalı değilki.. adam boşanmış ozaman. kız kardesınde 18 yasında kanı kaynıo, o yaşlarda ıllakı boyle hatalar yapılır. ve bence yapılmalı da zaten ki ilerde böyle seylere kalkışmamak ıcın daha yolun basında tecrube olsun..
burda suclu olan tek kişi eşin bence.. senden hıc bırseyı gızlememeliydi. bak işte eline yuzune bulaştırdı. eger sana anlatsaydı bastan, duruma ıkınız el koyardınız sen kendı kardesını o kendı kardesını dızgınlerdi. bayramda da sen onalrı memelekete goturmezdın hıc boyle tatsızlıklar olmazdı. hadi eşin sana söylemedi gene ama bari kardesınle maraş a gıtmene engel olsaydı.. dimi ama???

eşine kızman gerekiyor ama o dengesiz eltin için de eşinle olan ilişkini yıpratma alemi sevindirme derim ben. konuyu fazla acma.. esinin ailesıylede muhattap olma fazla. resmi ol. eltinle hiç muhattap olma ama bence.

Daha dün sabah neler öğrendim neler ve duyduklarıma inanamadım. Birkez daha lanet olsun detirttiler bana ağlamaktan içim çıktı. Ramazan bayramında annem ve kız kardesim ile birlikte eşimin memleketi Maraş a gittik. Birde oğlum ozaman 5 aylıktı sefil olmasın yavrum diye annemle kız kardesimi yalvar yakar götürdüm ben keşke getirmez olaydım. Maraş a gittik kaynımım karısı kardesimi kocasından kıskanıyormus meğersem o 1 haftayı bize zehir ettiler olayın asıl yüzünüde daha dün öğrendim...Ben suan kayınvalide ile konusmuyorum o cok saygıdeğer gelinlerini savundukları beni aileme karsı rezil rüsva ettikleri için..Önceki gün aksam öz kaynım gelmişti (2 kaynanam var birde benim ) telefonla konusmutuk ondan öncesinde saat kacta gelirsin Maraş tan İstanbul a diye oda dediki kaynanangildeyim iyi bende selam söyle dedim telefonu kapattık. Ondan sonra kaynım dönüp gelininiz selam söylüuor neden sizde karsılık vermediniz demiş...Kayvalidezade ben onla konusmuyorum bilmem ne niye kardesini ailesini savunacakmısım onun kardesi benim gelinim mi tabi gelinimi savunucam filan demiş ben dellendim tabi o arada (bu geliniz onların afedersiniz rezil rüsva eden bir gelin kendini bıcaklayıp polis cağırıp onların üstüne sucu atan bir kadın yani bu sadece yaptıklarının bir tanesi ) birde eşim demez mi hiçbirsey karsılıksız deildir vardır elbet bir sorun iki tarafı dinlemek lazım deyince.. Sen ne diyorsun ya dedim benim kardesim onun kocasını mı yoldan cıkardı yani bunu mu ima etmek istiyorsun dedim yok filan dedi sonra kıvırdı aksamına ben birdaha sordum sakin kafa ile böyle böyle demiştin sabah ne demek istiyorsun diye bayağı bir ailesi yüzünden kavga ettikten sonra söyledi bunun kardesi o gelinden bosanmıstı resmi olarak ve o aradan sonrada bizim eşimle nişanımız olmustu ailesi ve o erkek kardesi Marastan İstanbula gelmişti benim kardesimde ozaman 18 yasında (kardeside ozaman eşi ile bosanmıstı) konusmaya baslamıs bunlar sevgili gibi...Eşimde bunu duyunca siz ne yapmaya calışıyorsunuz falan demiş kızmız sonra bunlar yanlış yaptık filan diyip konusmayı kesmişler...sonra benim düğünüm oldu Maraşta o arada bu kardesi ile o salak gelin barışmıtı tekrar arada cocuk olduğu için düğünde kıza etmediğini bırakmamıs ve bundan yine benim ve ailemin haberi yok ama eşim biliyor...sonra bayramda piknikte de bu kıza etmediğini bırakmıyor biz ancak ozaman öğrendik tabi ama kimseden cıt cıkmıyor...dün eşimlede birsürü kavga ettim sen bunu biliyordun ve bize nasıl söylemezsin diye anneme en azından söyleseydin dedim bizi kandırmaya ne hakkınız var dedim ben senin ailenle artık yüz göz olmak istemiyyorumd edim tamam kardesim ozaman cahildi suydu buydu senin kardesin ne akla hizmet böyle birseye kalkıstı lanet olsun hepsine dedim annenlerde bunu biliyordu o yüzden hiç gıkları bile cıkmadı simdi de arkadan laf sokuyorlar dedim bana bosver sen onları kaile alma filan diyor ben zatn gerekeni yaptım falan diyor nitekim ki sorunu halletmiş ama benim güvenim ailemin ona olan güveni sarsıldı cünkü ben bu olayı az önce anneme anlattım bilmiyorum belki hata yaptım anlatmakla ama bunu onlarında bilmeye hakkı var sonucta artık ona göre mesafelerini koyacaklardır zaten Hep dua ediyorum Allah ıma sana yakın bize uzak olsunlar diye evlendim evleneli daha 1.5 sene oldu onların aile sorunları yüzünden kavga ettik kac kere bıktırdılar beni.. Annem artık benim damada güvenim kalmadı en azından bana gelip söyleyebilrdi böyle birsey olduğunu bende önlemimi alırdım hiç gelmezdim Maraş a dedi simdi ben ne yapayım iyi mi ettim kötü mü ettim bilmiyorum ama bunları bilmeye hakkı vardı annemin... Ama bir yandan da eşimle eskisi gibi olmazlar diye de korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım ya bıktım artık hiçbirini hiçbirşeyi düşünmek istemiyorum ve eşimin ailesinden nefret ediyorummmmmmmmm

olayın gizlenmesinden eşinizden çok kardeşiniz suçlu.. sizi üzmek istememiştir anlatıp.. kardeşiniz gelip size anlatmalıydı..

eşiniz ve eşinizin ailesi (bir de kaynanaya lanet etmişsiniz) ne diye gitsin annenize anlatsın ki? ne diyeceklerdi, "18 yaşındaki küçücük kızınız, dul erkek kardeşimle görüşüyor, kızına sahip çıkın" mı deseydiler?

bunu mevzu yapmanız anlamlı değil öncelikle..

ikincisi, eşinizin ailesinin yanına giderken kardeşinizi ve annenizi ne diye götürüyosunuz? hadi illa yardımsa mevzu bir tek anneniz gelseydi bari..

üçüncüsü madem kardeşinizle kaynınız arasında zamanında duygusal bişe olmuş, kardeşinizin cidden gelmemesi gerekirdi.. yani bunu sizin kardeşiniz düşünemeliydi.. gelinin tepkisi de kaynanın tepkisi de normal..

dördüncüsü madem derdiniz eşinizle annenizin arasının bozulmamasıydı, ne diye ara bozucu olduğu belli mevzuları gidip annenize anlattınız..

benim başıma böyle birşey gelseydi, kızacağım ilk kişi kardeşim olurdu. hem bana söylemediği için, böyle bir yaşanmış birşey varken benimle birlikte oralara geldiği için. eğer bilseydiniz kardeşinizi yanınızda götürmezdiniz. belki eşinizin size birşey söylememesi için kardeşin yada diğeri yalvardı... eltinize gelince; hangimiz eşimizin sevgili gibi görüştüğü birisiyle, bir araya gelmeği isteriz ki... şahsen ben istemem..

Kesinlikle bence de kardeşiniz suçlu. Ben şimdi kendi kardeşimi ve eşimi düşünüyorum da ilk kızacağınız insan kesinlikle kardeşiniz olmalıydı. Bunu eşinizin ve ailesinin bildiğini bile bile söylemeyerek asıl kötülüğü o yapmış size. Oysa, içlerinde gelip sizinle en rahat konuşabilecek insanken. Canınızken... Eşinize gelince, bunu bir hem kendi kardeşine hem de sizinkine beslediği bir abilik içgüdüsüyle yapmış olabilir yada ondan söylememesi yönünde rica da bulunmuş olabilirler ya da sizi üzmemek adına gizlemiş olabilir. Yoksa adamcağızın başka ne niyeti olacak??? Eltinize gelince sonuna kadar haklı... Tabii ki tepki gösterecek. Susup kenara çekilecek hali yok ya. Siz bir düşünsenize kendinizi onun yerine koysanıza kadının ne kadar psikolojik sorunu olursa olsun benim eşimin bir dönem flörtleştiği elimin kardeşi gelecek gözümün içine baka baka kayınvalidemde kalacak. Ne münasebet. İyi üzerine atlamamış. Ben olsam saçını başını yolardım bu ne rahatlıktır diye? Ve kayınvalideniz burada ahkam kestiğimiz onlarca kayınvalidenin yanından sıyrılıp gelininin yanında durmayı becerebilmiş ender insanlardan. Ona da canı gönülden bravo diyorum.Ayrıca kardeşinizin öz güvenine hayran kaldım sizin bilmediğinizi bile bile böyle bir riski nasıl göze alıptaa taa Maraş'a gelmiş sizinle pes doğrusu.Üstelik kaynınızla karşılaşacağını bile bile. Siz bu durumu bir daha bir gözden geçirin de öyle karar verin bence. En kolayı en uzağı karalamaktır her zaman. Siz önce bir en yakınınızdan başlayın muhasebe etmeye...

olayın gizlenmesinden eşinizden çok kardeşiniz suçlu.. sizi üzmek istememiştir anlatıp.. kardeşiniz gelip size anlatmalıydı..

eşiniz ve eşinizin ailesi (bir de kaynanaya lanet etmişsiniz) ne diye gitsin annenize anlatsın ki? ne diyeceklerdi, "18 yaşındaki küçücük kızınız, dul erkek kardeşimle görüşüyor, kızına sahip çıkın" mı deseydiler?

ikincisi, eşinizin ailesinin yanına giderken kardeşinizi ve annenizi ne diye götürüyosunuz? hadi illa yardımsa mevzu bir tek anneniz gelseydi bari..

üçüncüsü madem kardeşinizle kaynınız arasında zamanında duygusal bişe olmuş, kardeşinizin cidden gelmemesi gerekirdi.. yani bunu sizin kardeşiniz düşünemeliydi.. gelinin tepkisi de kaynanın tepkisi de normal..

dördüncüsü madem derdiniz eşinizle annenizin arasının bozulmamasıydı, ne diye ara bozucu olduğu belli mevzuları gidip annenize anlattınız..

arkadaşa aynen katılıyorum.ben senin yerinde olsam şu durumda olayı daha fazla büyütmez aksine kapatmaya çalışırdım.sen eşinle tartışmışsın anneni aramışsın kaynanana laf söylemişsin.tek suçlu onlarmış gibi ama burda kız kardeşinde hatalı:31:bence bu kadar kavgaya gürültüye gerek yok artık olan olmuş öfkeyle kalkıp zararla oturma canım daha fazla eşinle aranı açma:50:

Annem v ebenim bu olaylardan daha yeni haberimiz oldu ayrıca üzülmemizi istemiyordu madem bunu kendi ailesi içinde kapatacaklardı ve her defasında böyle üzülüp madur durumda gibi kalmayacaktık önlemimizi alacaktık...ikincisi benim kardesim zaten gelmek istemedi ben zorla gelmesini istedim böyle bir mevzudan haberim bile yoktu bilseydim zaten cağırmazdım ve kendimde gitmezdim...hadi kardesim benim ısrarım üzerine birsey diyemediği için geldi madem eşim biliyordu bunalrın hepsini basından annemleri davet bile etmeyecekti ve en azından böyle bir mevzu olduğunu annemle paylasabilrdi ben zaten yeteri kadar ailesi yüzünden üzülüyorum birde bu mevzular patlak verdi iyice gerildim ...Hemen herseyi ört pas etmesini biliyorlarda madem neden hala gün yüzüne geliyor sevgili kaynım karısının gözünün önündeki arkadası ile kırıstırırken etrafına niye dönüp bakmıyorda sevgili kayınvalide de dahil taa 2 sene önce daha 2 hafta bile sürmeyen ve (kaynım dulken) bitmiş ve kendileri dahil konustuklarını biliyorken ne yapıyorsunuz siz dememişlerde eşim durun demiş onlara.. benim eşimde kızdığım tek nokta benimle neden paylasmadığı .. ayrıca kardesim düğünümüzde ilk patlak vermiş gelin tarafından bu vermiş eline telefonunu bak demiş aramısmıyım numarası var mı mesajı var mı bak demiş benim alakam kalmadı olamazda demiş hata idi zaten demiş kendisine hala neyi üsteliyorlar ozaman bunlar yasanırken yoktu bilegelin simdi neyin hesabını soruyor .. Maraş ta kardesim annemin dizinin dibinden bile ayrılmadı sorun oldu böyle.. anneme anlattım cünkü onun bunu bilmeye hakkı var ona göre herseyin hizasını çizgisini çizerler

arkadaşa aynen katılıyorum.ben senin yerinde olsam şu durumda olayı daha fazla büyütmez aksine kapatmaya çalışırdım.sen eşinle tartışmışsın anneni aramışsın kaynanana laf söylemişsin.tek suçlu onlarmış gibi ama burda kız kardeşinde hatalı:31:bence bu kadar kavgaya gürültüye gerek yok artık olan olmuş öfkeyle kalkıp zararla oturma canım daha fazla eşinle aranı açma:50:

ben zaten olayı büyütme taraftarı değilim dün öğrendim bunu o anda bitti .. ama madem biliyorlardı bu durumu ne demeye bizi enayi yerine koydular bir değil iki değil madem böyle birsey vardı söyleseydiniz bizede kardesimi bende ailemde hizaya cekselerdi ...

ben zaten olayı büyütme taraftarı değilim dün öğrendim bunu o anda bitti .. ama madem biliyorlardı bu durumu ne demeye bizi enayi yerine koydular bir değil iki değil madem böyle birsey vardı söyleseydiniz bizede kardesimi bende ailemde hizaya cekselerdi ...

eminim onlarda olay büyüsün istememişlerdir kız kardeşini cahil toy görmüşlerdir size şikayet etmemişlerdir :31:ayrıca kız kardeşinde sana olayı anlatabilirdi
genel olarak eşinin ailesi ile sorunun var mı bilmiyorum ama burda onlardan nefret etmeni gerektirecek kadar kötü bir durum yok ortada bence:50:
hiç üstünde durma canını sıkma artık:31:

benim başıma böyle birşey gelseydi, kızacağım ilk kişi kardeşim olurdu. hem bana söylemediği için, böyle bir yaşanmış birşey varken benimle birlikte oralara geldiği için. eğer bilseydiniz kardeşinizi yanınızda götürmezdiniz. belki eşinizin size birşey söylememesi için kardeşin yada diğeri yalvardı... eltinize gelince; hangimiz eşimizin sevgili gibi görüştüğü birisiyle, bir araya gelmeği isteriz ki... şahsen ben istemem..

Ne eltisi ya zamanında biz eşimle sevgili iken bizi bile yalanları dolanları ile kavga edip ayrılmamıza neden olan boş bir insan benim gözümde...kendisi sağolsun ortalığı karıstırmakkta 1 numara ondan alası olamaz zaten.. bana üst üste telefon acıp eşim için böyle böyle yapıyor seni aldatıyor sana yalan söylüyor bence hemen ayrıl ondan daha neler neler dedi benim oradaki kimseye inancım yok kusura bakmayın ne kadar onları savunsanızda benim gözümde bittiler bunu eşime de söyledim n eyapayım dedi benim ailem böyle işte dedi kimseyi sevmek zorunda değilsin bosver hepsini arama sorma dedi kapanmıs bitmiş cahilce yapılan bir işti zaten dedi uzatmanın anlamı yok dedi ama ben onca zamandan sonra daha yeni öğrendiğim için çok ama çok kırıldım.. sevgili kayınvalidem baska seylere gelince cat cat söylemesini biliyor herkesini ayıbını bu konuyuda zaten marasta duymayan kalmamıs ben ve annem babam haricinde biz madem bir aile oluyoruz gizli saklı olaylar kalmasının ne anlamı var allah askına "18 yasıdaki küçük kızınız bizim dul oğlumuzla konusmuslar bir ara ..." gibilerinden değilde bunlar su zamanda böyle bir cahillik yapmıslar uzatılmadan konu kapandıve bizim gelin ozaman yoktu ama kocası anlatmıs barıstıktan sonra ondan sebep bu kız böyle sizin kıza yükleniyor diyemediler mi ...Annem kac kere sormus biz bir aile olduk neden böyle bir sorun yasıyoruz ne derdi var benim kızımla diye neden ozaman anlatmamıslar her işin tatlı dille anlatma yolu vardır... sanki kayınvalidem o gelinini cok mu seviyor hiçte sevmiyor kac kere ölsede kurtulsak diye dua ettiğine ben sahidim ya kendi öz oğlunun karısı ya ondan benim eşimde üvey oğlu ondan sebep hep onu savunuyor ne sanıyorsunuz siz benim ailem suclu onlar akça pakçamı benim kardesim anlatmadığı için suçlu onlar haklı her konuda öylemi

eminim onlarda olay büyüsün istememişlerdir kız kardeşini cahil toy görmüşlerdir size şikayet etmemişlerdir :31:ayrıca kız kardeşinde sana olayı anlatabilirdi
genel olarak eşinin ailesi ile sorunun var mı bilmiyorum ama burda onlardan nefret etmeni gerektirecek kadar kötü bir durum yok ortada bence:50:
hiç üstünde durma canını sıkma artık:31:

birgün patlak vereceğini emin ol onlardı biliyordu.. eşimin ailesi zaten sorunlu sürekli sorunlarını anlatmak için arıyorlar eşimi artık bunalttılar beni tam 3 kez onların yüzünden eşimin ağladığına sahit oldum ben hamileleğim 7. ayında üvey kayınvalidem bu bahsettiğim yanıma geldi kadının sorunları yüzünden ben kendim strese girdim bebeğimi biraz erken aldılar söyleyemedim eşime kırılmasınlar diye ben herseyi alttan aldıkca üst üste birsürü sey cıktı ve boğuluyorum artık...hadi tamam kardesimle konusmuslar bu 1 ay bile değil kocası yanı basında neler neler yapıyor bunu hem kayıınvalidem hem kayınbabam bütün ailesi biliyor sesleri cıkmıyorda oğullarını poh pohluyorrlar hala bu 2 haftalık konusma yüzünden neden ailem karalanıyor madem cahil toy kardesim neden gelinlerine böyle anlatmıyorlarda hala bizim üstümüze geliyorlar.. zaten bundan sonra bitti benim umrumda bile değiller Allaha yakın bana uzak

Back
X