• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesinden nefret ediyorum

heyozgurluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
113
3
46
İstanbul
Eşim beni anlamıyor
Daha 4 aydır evliyizz ama eşimin ailesinden nefret etmeye başladm
kaynanamlarla aynı bina da oturuyoruz ama ben bu durumdan memnun değilim
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
bu biraz zor olsada bu sorun böyle çözüldü
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii
ve dahası ev için kredi çekmişlerdi eşimle konuştuğumuzda bizde üst katta oturalım ayda 600 tl veririz hem onlar zorlanmaz hemdee biz ev alana kadar idare ederiz daha sonrasında ev alırız demişti kabul ettim evet ilk ay böyleydi 600tl veriyorduk ve biz ev aldık ama daha bitmedi ağustosta biticek ben oraya geçmek istiyorum ama eşim annemlerin borcu var 3 sene sonra biticek ben onları nasıl
bırakıp gideyim diyo ve artık ailesine ayda 1 000 tl veriyor bizimde borcumuz var bizde yetemiyoruzz ben dışarıya çıkalım deyince yorgunum yada paramız yok deyip geçiştiryor benıı ama annesi kredi için 1 000 tl ver deyince veriyor sinirime dokunuyo bu durum ne yapmam lazım

ay kafayı yicem sinirlerim bozuldu bi oğlan doğurduk ahanda sırtımız sağlamda insanlar ne kadar düşüncesiz offf offff

sen istesende istemesende verecek annesi istemişse eğer çalışıyorsan maaş kartını verme ve birikim yap.ben kartı kaptırdım şimdi kurtaramıyorumda.

Eşim beni anlamıyor
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii
ve dahası ev için kredi çekmişlerdi eşimle konuştuğumuzda bizde üst katta oturalım ayda 600 tl veririz hem onlar zorlanmaz hemdee biz ev alana kadar idare ederiz daha sonrasında ev alırız demişti kabul ettim evet ilk ay böyleydi 600tl veriyorduk ve biz ev aldık ama daha bitmedi ağustosta biticek ben oraya geçmek istiyorum ama eşim annemlerin borcu var 3 sene sonra biticek ben onları nasıl
bırakıp gideyim diyo ve artık ailesine ayda 1 000 tl veriyor bizimde borcumuz var bizde yetemiyoruzz ben dışarıya çıkalım deyince yorgunum yada paramız yok deyip geçiştiryor benıı ama annesi kredi için 1 000 tl ver deyince veriyor sinirime dokunuyo bu durum ne yapmam lazım

hizmetçiymişsin gibi bi edayla söylediklerinde evet insanın sinirine gidiyo, bu tarz konuları okuyunca farklı bi ile gideceğim için seviniyorum, keşke sende aynı binada oturmayı kabul etmeseydin şimdi nasıl olsa gelinde çalışıyo diye aldıkça alacaklar, ben bu tarz aileleri anlayamıyorum her türlü maddi işleri için oğullarının evlenmesini bekjleyenleri yani, amaç ya gelinden takıları almak ya da nasılsa 2 maaşları var diyip yolmak galiba

hizmetçiymişsin gibi bi edayla söylediklerinde evet insanın sinirine gidiyo, bu tarz konuları okuyunca farklı bi ile gideceğim için seviniyorum, keşke sende aynı binada oturmayı kabul etmeseydin şimdi nasıl olsa gelinde çalışıyo diye aldıkça alacaklar, ben bu tarz aileleri anlayamıyorum her türlü maddi işleri için oğullarının evlenmesini bekjleyenleri yani, amaç ya gelinden takıları almak ya da nasılsa 2 maaşları var diyip yolmak galiba

aman canım sende en baştan konuş evleneceksen isteyemesinler öle zırt pırt para

aman canım sende en baştan konuş evleneceksen isteyemesinler öle zırt pırt para

biz evi şarka kurucaz zaten, bide 4 aylık nişanlım aynı zamanda 9 yıllık sevgilim olduğundan dolayı birbirimizi iyi tanıyoruz sağlık sorunu olur vs para verilir ama kusura bakmasınlar ama bu tarz şeyler için ne kendi aileme ne de eşimin ailesine para vermem

evet aynen böyle çıldırmıs durumdayım gidelim diyorum taşınalım evimize kabul etmiyor
bazen basklaırına gidicem diyo ama yakın akrabalırna falanda daha burdayız daha taşınmıcağız falan deyince çıldırıyorumm aileside zaten hep orda kalıcakmısız gibi planlar kurunca çok daha sinirleniyorum eşimi ikna etmem lazım ama nasıl bilmiyorum

bence bi an önce eşini ikna et ve onların yanından kurtul derim canım yoksa onlar sizi sömürmeye devam ederler sen eşine de bakalım birazda benim aileme yardım edelim diye bak o zamna nasıl sinirleniyor rabbim yardımcın olsun canım.

Emin ol kimse annesinin evinde iş yapmıyor ama kayınvalidesinin evinde istesende oturamıyorsun...Onlara gittiğinde hizmet konusunda fikirlerini çok değiştiremezsin maalesef. Eşin şimdi ailesinin evinde oturduğu için yardım etmek zorunda hissediyordur kendini ama kendi evinize geçtiğinizde para borçlara gideceği için istese de o kadar yardım edemez.

sen istesende istemesende verecek annesi istemişse eğer çalışıyorsan maaş kartını verme ve birikim yap.ben kartı kaptırdım şimdi kurtaramıyorumda.

bizim de eşya taksitlerim var ben onları ödüyordum oda annesi gile kira gibi sadece 600tl vericekti
ama şimdi işler değişti annesi hep acınrıyor oğluna vermesin demiyorum ama onlara çok verince bizde zorlanıyoruz
neden ben rahatlık varken zorlanayım kii

Sıkacaksın boğazlarını öldüreceksin hepsini sinirlerime hakim olamıyorum ya ben kendimle barışık kimseye kin duymayan bi insandım gözüm o kadar döndü sinirlerim okadar bozulduki sabır sabır

biz evi şarka kurucaz zaten, bide 4 aylık nişanlım aynı zamanda 9 yıllık sevgilim olduğundan dolayı birbirimizi iyi tanıyoruz sağlık sorunu olur vs para verilir ama kusura bakmasınlar ama bu tarz şeyler için ne kendi aileme ne de eşimin ailesine para vermem

evet uzak olman çok iyi ama aynı evde yaşamk çok farklı oluyor bende uzn yılalr filört ettim beraber kalma fırsatımda oldu ben öğrenciyken ozamnlar güzel tabi ama şimdi değişti belki bende değiştim ama aynı olmuyor

kızlar yolun başında nişanlılarınızın ağzından girip burnundan çıkıp işve cilve naz artık ne gerekiyosa yapıp ailelerin yanında yöresinde oturmamaya ikna etmeniz gerekiyo, benim anneminde kaynanavari hareketleri oluyo bazen ailemede yakın oturmak istemezdim ankarada kalsam, ne kadar uzak o kadar iyi, isterse melek olsunlar dip dibe olunca işin rengi değişiyo

bence bi an önce eşini ikna et ve onların yanından kurtul derim canım yoksa onlar sizi sömürmeye devam ederler sen eşine de bakalım birazda benim aileme yardım edelim diye bak o zamna nasıl sinirleniyor rabbim yardımcın olsun canım.

evet ama nasıl ikna etcem bilemiyorumm offff
önceden kaynanamı çok seviyordum çok şakacı falan çok iyi anlaşırdık
ama herşey bir günde değişi veriyorrr düğünden sonra yanii

kızlar yolun başında nişanlılarınızın ağzından girip burnundan çıkıp işve cilve naz artık ne gerekiyosa yapıp ailelerin yanında yöresinde oturmamaya ikna etmeniz gerekiyo, benim anneminde kaynanavari hareketleri oluyo bazen ailemede yakın oturmak istemezdim ankarada kalsam, ne kadar uzak o kadar iyi, isterse melek olsunlar dip dibe olunca işin rengi değişiyo

sana hak veriyorum canım aynen öle keşke geçmişe dönüp dediğin gibi nişanlıyken hatta sevgiliykn bazı şeyleri kafasına oturtsaymışı o zamanlar farklı oluyor işte bilemiyorsun ki.

kesinlike benim artık evleniceklere tek tavsiyemm budur uzak otursunlarrr

Eşim beni anlamıyor
keşke evlenmeyip hep annenizin evinde el bebek gül bebek dursaydınız.sizi hiç mi uyaran olmadı,kızım evlenince böyle devam etmez diye.:34:

netse inşallah eşiniz ikna olurda evinize taşınırsınız.:50:

sana hak veriyorum canım aynen öle keşke geçmişe dönüp dediğin gibi nişanlıyken hatta sevgiliykn bazı şeyleri kafasına oturtsaymışı o zamanlar farklı oluyor işte bilemiyorsun ki.

aslında çokta farklı olmuyo kızlar az çok adamlar sinyal veriyo ana kuzusu mu sinirli mi vs, belkide biz kabul etmek istemiyoruz hepimiz yaşadığımız aşkı farklı ve tükenmez sanıyoruz

keşke evlenmeyip hep annenizin evinde el bebek gül bebek dursaydınız.sizi hiç mi uyaran olmadı,kızım evlenince böyle devam etmez diye.:34:

netse inşallah eşiniz ikna olurda evinize taşınırsınız.:50:

olmadııı olsa bile pek umursanmıyor sanırım şimdi ailemin evinde olmak için neler yapardım

canım herkes aılen gbı davranmaz.bu hep boyledır aıleler evlatlarına kıyamaz ama baskaları cok guzel kıyar.
kendı aılenın sana hıc bır hızmet yaptırmaması gayet normal ,cunku sen artık o evde mısafırsın .
ama kayınvalıdenızın sıze '' cay koy da ıcelım '' demesı de cok normal ,cunku sız artık yabancı degılsınız .
cok fazla takılmayın boyle seylere.ve kendı aılenızle de kıyaslamaya gerek bıe yok,kımsenın annesı babası
evladına kıyamaz

Son düzenleme:
Back
X