• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesinden nefret ediyorum

birde nereli eşinin tarafııı sizin yaşınız kaç boşanmayın da taşının bencee:51:

biz eşimle aynı köylüyüz oda erzincanlı
24 yaşındayım ben eşimde 26
ama eşim ailesinin borçlarını olduğunu öne sürüp taşınmayı kabul etmiyor yoksa bizim evimiz ayrı yerde ağutos gibi biticek ama o bunu kabul etmiyor

ben boşanıyorum hemde 2 ayda hoş benim sorunlarım çok başka ama benzer olan bişey var
eşimin beni ailesine gerekirse zorla götürüp orda kalmamı istemesi...bu erkekler hep aynı benim ailemide evden kovdu tabi...

nasıl karar verdin boşanmaya nasıl bu kadar cesursun?

biz eşimle aynı köylüyüz oda erzincanlı
24 yaşındayım ben eşimde 26
ama eşim ailesinin borçlarını olduğunu öne sürüp taşınmayı kabul etmiyor yoksa bizim evimiz ayrı yerde ağutos gibi biticek ama o bunu kabul etmiyor

canım çok gençsinizz cicden eşinde yaşı toy ana kuzulugu yapıyor sanki eziyor seniii taşınmıyosaa yapcak karar artık sana ait

Son düzenleme:
canım çok gençsinizz cicden eşinde yaşı toy ana kuzulugu yapıyor sanki eziyor seniii taşınmıyosaa yapcak karar artık sana ait

ana kuzu olucaksa neden evlendiki bende ana kuzusuyum
onunla iyi olmak için ailemi bazen geride tutmasını becerebiliyorum en azından benım ailemde çok anlayışlı bu konularda

sanırım bizim yaptıgımız tek yanlış en başında onların ailemize burunlarını sokmalarına izin vermek
bende aynı evde yasıyorum kaynanamlarla ilk basta süperdi yemekler hazır işten geliyon cay corba önune
geliyor ama ne zaman işsiz kaldım ondan beri bizde arada sürtüşüyoruz ama keske en başta biraz mesafeli olsaydık
bunlar gelmezdi başımıza ama o zamanda adımız kötü geline çıkardı. her iki sonuç da farklı değil öylede biz üzülüyoz böyle de

Daha 4 aydır evliyizzama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii
ve dahası ev için kredi çekmişlerdi eşimle konuştuğumuzda bizde üst katta oturalım ayda 600 tl veririz hem onlar zorlanmaz hemdee biz ev alana kadar idare ederiz daha sonrasında ev alırız demişti kabul ettim evet ilk ay böyleydi 600tl veriyorduk ve biz ev aldık ama daha bitmedi ağustosta biticek ben oraya geçmek istiyorum ama eşim annemlerin borcu var 3 sene sonra biticek ben onları nasıl
bırakıp gideyim diyo ve artık ailesine ayda 1 000 tl veriyor bizimde borcumuz var bizde yetemiyoruzz ben dışarıya çıkalım deyince yorgunum yada paramız yok deyip geçiştiryor benıı ama annesi kredi için 1 000 tl ver deyince veriyor sinirime dokunuyo bu durum ne yapmam lazım

çay meselesine gelince eee hiç bir yer anakucagı gibi olmaz, ele karışınca iş değişiyor, daha çoookk şey yaşayacaksın, bu ne ki...
kredi konusunda tamamiyle yerden göge kadar sen haklısın, kötü bir durum, hiç birşey diyemeyecegim arkadaşım, yani ne yorum yapsam boş,Allah yardımcın olsun

kiracı istemiyolar oraya bütün herşeylerini bir kullanılıyor elektirk doğazlaz su bütün hepsinin saatleri bir oyüzden
kiracıyla sorun olurmus

allah allah taktırsınlar bir sayaç, evi kiraya vermek işlerine gelmiyor demekki,yukarda ohhh oğulları oturuyor,işlerine geliyor, demek evi kiraya verseler sizin suadaki verdiginiz ücretin belkide yarısına verecekler, e kayıpta %50 olcak.ozman ondan yanaşmıyorlar,ben böyle anladım, ama sende 3, 5 kuruşluk sayaç yüzünden onların evinde oturmak zorunda değilsin..

sanırım bizim yaptıgımız tek yanlış en başında onların ailemize burunlarını sokmalarına izin vermek
bende aynı evde yasıyorum kaynanamlarla ilk basta süperdi yemekler hazır işten geliyon cay corba önune
geliyor ama ne zaman işsiz kaldım ondan beri bizde arada sürtüşüyoruz ama keske en başta biraz mesafeli olsaydık
bunlar gelmezdi başımıza ama o zamanda adımız kötü geline çıkardı. Her iki sonuç da farklı değil öylede biz üzülüyoz böyle de

evet çok sesiz kalıyoruz sanırım ama artık dayanmıyorum şakayla karışık bişeyler söylüyorum ama nekadar anlaşılıyor tabi oda meçhul

Eşim beni anlamıyor
Daha 4 aydır evliyizz ama eşimin ailesinden nefret etmeye başladm
kaynanamlarla aynı bina da oturuyoruz ama ben bu durumdan memnun değilim
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
bu biraz zor olsada bu sorun böyle çözüldü
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii
ve dahası ev için kredi çekmişlerdi eşimle konuştuğumuzda bizde üst katta oturalım ayda 600 tl veririz hem onlar zorlanmaz hemdee biz ev alana kadar idare ederiz daha sonrasında ev alırız demişti kabul ettim evet ilk ay böyleydi 600tl veriyorduk ve biz ev aldık ama daha bitmedi ağustosta biticek ben oraya geçmek istiyorum ama eşim annemlerin borcu var 3 sene sonra biticek ben onları nasıl
bırakıp gideyim diyo ve artık ailesine ayda 1 000 tl veriyor bizimde borcumuz var bizde yetemiyoruzz ben dışarıya çıkalım deyince yorgunum yada paramız yok deyip geçiştiryor benıı ama annesi kredi için 1 000 tl ver deyince veriyor sinirime dokunuyo bu durum ne yapmam lazım

Çay demlemek bile zor geliyor demişsiniz
Ama bu kadarna da katlanmanız gerek.
Belli ki kaynananıza her yaptığınız büyük gelmeye başlamış.
Yine siz isteyince yemek için evinize geçebilmişsiniz.
Kaynananız çok kötü olsa oğlunu doldurur, bu durumu da sana çekilmez yapardı.
Biraz daha sabret, sonunda kendi evine gidebileceksin.
Çay demlemeyi de bu kadar abartp kendi canını sıkma:34:

Çay demlemek bile zor geliyor demişsiniz
Ama bu kadarna da katlanmanız gerek.
Belli ki kaynananıza her yaptığınız büyük gelmeye başlamış.
Yine siz isteyince yemek için evinize geçebilmişsiniz.
Kaynananız çok kötü olsa oğlunu doldurur, bu durumu da sana çekilmez yapardı.
Biraz daha sabret, sonunda kendi evine gidebileceksin.
Çay demlemeyi de bu kadar abartp kendi canını sıkma:34:

aslında bu çay demlemk konusu sadece örnek bunlara katlanıyorum tabiki
yine oraya gittiğimde yapıyorum elimden geleni
ama bu sinir bozcu bi durum evde bi de görümcem var bekar oda çalışıyo bende
ben mesai de kalsm evde misafir varsa gittiğimde işten kızı yerine bana sesleniyor çay demle diye
şimdi siz olsanız sinirlnemezmisinz

Eşim beni anlamıyor
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan

üzgünüm ama hata sizde.başta eşinizin teklifini kabul etmiycektiniz.başlarının çaresine bakarlardı.sizde 600tl ye kiraya çıksaydınız.şimdi eşine duygu sömürüsü yapıcaklar,biz size güvendik te aldık bu evi diye.o da haklı olarak itiraz edemiyecek.ama arkadaşların dediği gibi kiracı olayına ikna etmeye çalışın

üzgünüm ama hata sizde.başta eşinizin teklifini kabul etmiycektiniz.başlarının çaresine bakarlardı.sizde 600tl ye kiraya çıksaydınız.şimdi eşine duygu sömürüsü yapıcaklar,biz size güvendik te aldık bu evi diye.o da haklı olarak itiraz edemiyecek.ama arkadaşların dediği gibi kiracı olayına ikna etmeye çalışın

eve hata bende ama o an bukadarını olucağını tahmın etmıyosunuz ve eşinizde size baska türlü konuşunca
kanıyosunuz iştee kimsede uyarmadı benı fark edemedim işte
umarım ikna edebileceğim

Eşim beni anlamıyor

canım kredi borcu meselesinde sana hak veriyorum.. evlenmişsini hayatın ayrı hesabın paran gelirin giderin ayrı..ayrı bi hayat artık onlardan bağımsız..bende olsam kimsenin borcunu ödemem eşimede ödetmem..sırtına oğluna yaslamak oh ne güzel..herkesin borcu var masrafı var.. 1000 değil 1 lira bile olsa başkasının borcunu ödeyemem efendim.. anne baba bile olsa evet ödeyemem resmen anne babası kullanmaya çalışıyorlar..ve beni kullanmaya çalışan bir ailemin borcunu da ödemem asla.. ha istisnai durumlar olabilir sağlık durumu haciz kötü gün gibi..onlar ayrı o zaman durum değişir ama standart bi şekilde onların rutin borçlarını ödemem hak veriyorum sana... fakat hizmet konusunda sana katılmıyorum.. elbette ki sen o evin gelinisin ve elinden bi bardak çay içme istekleri gayet normal..tamam annnenin evinde yapmıyor olabilirsin.. ama şuan durum farklı.. kendini hırpala eziyet çek hizmetçi ol demiyorum ama kararrınca gelinlik vazifenide yapman gerekir.. şöyle düşün sen otururken kaynanan kalkıp çay demlese yakışık alırmı sence..olaya sadece gelin sıfatıyla bakmaıyorum zaten.. normalde de bir aile büyüğünün yanında bi bardak çay ikram etmek seni yüceltir... ben mesela kesinlikle kaynanamı kaldırmamaya çalışırım eğer bi işim meşgul olduğum bişey yoksa eğer o an bişey yapılacaksa hemen kalkarım sonuçta elime yapışmaz.. ayrıca kendi ailenin yanında da senin oturup annenlerin yemek çay gibi şeyleri senin önüne getirmeleri de hiç hoş değil bence.. bi evlat olarak senin onlara hizmette kusur etmemen lazım canım.. ailenin bu davranışını seni çalıştırmayıp önüne hizmet etmelerini övgü şeklinde anlatman doğru değil.. bu benim naçizane fikrim ve yorumum..aksini iddia edenler varsa kendi fikirleridir bşiey diyemem..

canım kredi borcu meselesinde sana hak veriyorum.. evlenmişsini hayatın ayrı hesabın paran gelirin giderin ayrı..ayrı bi hayat artık onlardan bağımsız..bende olsam kimsenin borcunu ödemem eşimede ödetmem..sırtına oğluna yaslamak oh ne güzel..herkesin borcu var masrafı var.. 1000 değil 1 lira bile olsa başkasının borcunu ödeyemem efendim.. anne baba bile olsa evet ödeyemem resmen anne babası kullanmaya çalışıyorlar..ve beni kullanmaya çalışan bir ailemin borcunu da ödemem asla.. ha istisnai durumlar olabilir sağlık durumu haciz kötü gün gibi..onlar ayrı o zaman durum değişir ama standart bi şekilde onların rutin borçlarını ödemem hak veriyorum sana... fakat hizmet konusunda sana katılmıyorum.. elbette ki sen o evin gelinisin ve elinden bi bardak çay içme istekleri gayet normal..tamam annnenin evinde yapmıyor olabilirsin.. ama şuan durum farklı.. kendini hırpala eziyet çek hizmetçi ol demiyorum ama kararrınca gelinlik vazifenide yapman gerekir.. şöyle düşün sen otururken kaynanan kalkıp çay demlese yakışık alırmı sence..olaya sadece gelin sıfatıyla bakmaıyorum zaten.. normalde de bir aile büyüğünün yanında bi bardak çay ikram etmek seni yüceltir... ben mesela kesinlikle kaynanamı kaldırmamaya çalışırım eğer bi işim meşgul olduğum bişey yoksa eğer o an bişey yapılacaksa hemen kalkarım sonuçta elime yapışmaz.. ayrıca kendi ailenin yanında da senin oturup annenlerin yemek çay gibi şeyleri senin önüne getirmeleri de hiç hoş değil bence.. bi evlat olarak senin onlara hizmette kusur etmemen lazım canım.. ailenin bu davranışını seni çalıştırmayıp önüne hizmet etmelerini övgü şeklinde anlatman doğru değil.. bu benim naçizane fikrim ve yorumum..aksini iddia edenler varsa kendi fikirleridir bşiey diyemem..

ne güzel anlatmışsın:46::46::46:

mesaj tekrarı...........

Son düzenleme:
[çift mesaj...........

Son düzenleme:
aslında bu çay demlemk konusu sadece örnek bunlara katlanıyorum tabiki
yine oraya gittiğimde yapıyorum elimden geleni
ama bu sinir bozcu bi durum evde bi de görümcem var bekar oda çalışıyo bende
ben mesai de kalsm evde misafir varsa gittiğimde işten kızı yerine bana sesleniyor çay demle diye
şimdi siz olsanız sinirlnemezmisinz

önceki yorumunuzda annemler beni kaldırmaz herşeyi önüme getiriler demiştin farkındaysan..ama şimdi görümcen hakkında yapması gerekir diyorsun.. farkındaysan çelişkili konuşuyorsun canım..sonuçta görümcende o evin kızı.. unutma... elbette herşey sana kalsın yüklensinler bu doğru demiyorum ama senin annenlerin evindeki durumunla şuan ki görümcenin durumu aynı farkındamısın canım? eğer görümcenin yaptığı yanlışsa o zaman seninde annenlerin evindeki durumun yanlış.. fakat eğer senin annelerin evindeki durumun doğruysa, o zaman görümcenin yaptığı doğru..bu cümleyi iyi düşün canım kendinle çelişiyorsun... görümcenin yaptığı doğru demiyorum elbette yanlış.. benimde bekar görümcem var ben bulaşık yıkamaya kalksam oda gelir beraber yıkarız..ben çay demlesem anlaşırız o da demlenince çayları dağıtır.. mutlaka sana yardımcı olmalı beraber iki kardeş gibi yardımlaşmalısınız... umarım beni anlamışsındır..sadece senin ennelerin evindeki durumunu savunman yanlış canım..bunu anlatmaya çalışıyorum..ve eminim bana katılanlar olacaktır..

Back
X