• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesinden nefret ediyorum

Eşim beni anlamıyor
Daha 4 aydır evliyizz ama eşimin ailesinden nefret etmeye başladm
kaynanamlarla aynı bina da oturuyoruz ama ben bu durumdan memnun değilim
evlenmeden önce daha iyi derdim hep işten giderim yemeğimi yer evime giderim diye ama öyle değilmiş tabi
hiç alışamadım onlara hiç rahat edemedim yeni evliyim onların evde bişeyler yapmak sinirime dokundu ve eşime artık
kendi evimizde yemek yemeği teklif ett,m kavga gürültü de olsa kabul etti artık kendi evimizde yemek yapıp yiyoruz
bu biraz zor olsada bu sorun böyle çözüldü
ama dahası annemlere gidince babam benı yerimden kaldırtmaz annemler sofrayı kurar çay getirler falan
şimdi ben kaynanamlara gidince bana çay demle içelim demeleri zoruma gidiyor ben annemlerin evde yapmıyordum burdamı yapıcam diye kendi kendimi yiyorum kaynanamın bütün söyledikleri yaptıkları rahatsız ediyor benii

AYNEN DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUN AYNI BİNADA OLUNCA AYNI OLUYO DEMEK HERŞEY..SEN YİNE ÇALIŞIYOMUŞSUN BEN ÇALIŞMIYORUMDA..GÜNDÜZDE ÇIKMAMI İSTİYOLAR AKŞAM YEMEKTE ÇIKMAYI BIRAK.. :50: ANNEM GELİN GİBİ HERŞEYİ O YAPAR BEN GELDİĞİMDE ONLARDA KAYNANA YAPIODA BEN GİTMEDEN BAŞLAMAZ Bİ İŞE.. ÖNCEDEN KAHVALTIYIDA BERABER YAPALIM DERDİ ONU HALLETTİM ARTIK KENDİM YAPIYORUM Bİ AKŞAM YEMEĞİ KALDI..ONUDA ARTIK HAMİLE OLURSAM O ZMN HALLETCEM.. Allahtan eşim PAZARLARI EVDEYKEN KİMSE DOKUNMUYO AMA YİNE AKŞAMLARI ÇAYA ÇIKIYORUZ BİZ ARTIK RAHAT O0LUCAZ YANYANA OLUCAZ BERABER OLUCAZ DERKEN AKSİ OLMAS ÇOK CAN SIKICI..Bİ YERE ÇIKARKEN BİLE AMAN NE .OK GEZİOLAR DEMESİN DİE EŞİM 2 HAFTADA Bİ ÇIKARTIO O DA ZORLA..YENİ EVLİ OLMAK BÖYLE BİRŞEY GALİBA :26: :41::63::57:

Birde şöyle düşün ya hiç ailesinin yanından ayrılmak istemeseydi 3 sene diyorsun emin ol geçer hem çalışıyorsun fazlada görmüyorsun onları sana tavsiyem ordayken cocuk yapma sakın onun masrafı derken daha cok cakılırsın ordan geçer araya mesafe koy kocanla zıt gitme ben böyle atlattım aynı apartman sendromunu başka çaren yok

AYNEN DUYGULARIMA TERCÜMAN OLMUŞSUN AYNI BİNADA OLUNCA AYNI OLUYO DEMEK HERŞEY..SEN YİNE ÇALIŞIYOMUŞSUN BEN ÇALIŞMIYORUMDA..GÜNDÜZDE ÇIKMAMI İSTİYOLAR AKŞAM YEMEKTE ÇIKMAYI BIRAK.. :50: ANNEM GELİN GİBİ HERŞEYİ O YAPAR BEN GELDİĞİMDE ONLARDA KAYNANA YAPIODA BEN GİTMEDEN BAŞLAMAZ Bİ İŞE.. ÖNCEDEN KAHVALTIYIDA BERABER YAPALIM DERDİ ONU HALLETTİM ARTIK KENDİM YAPIYORUM Bİ AKŞAM YEMEĞİ KALDI..ONUDA ARTIK HAMİLE OLURSAM O ZMN HALLETCEM.. Allahtan eşim PAZARLARI EVDEYKEN KİMSE DOKUNMUYO AMA YİNE AKŞAMLARI ÇAYA ÇIKIYORUZ BİZ ARTIK RAHAT O0LUCAZ YANYANA OLUCAZ BERABER OLUCAZ DERKEN AKSİ OLMAS ÇOK CAN SIKICI..Bİ YERE ÇIKARKEN BİLE AMAN NE .OK GEZİOLAR DEMESİN DİE EŞİM 2 HAFTADA Bİ ÇIKARTIO O DA ZORLA..YENİ EVLİ OLMAK BÖYLE BİRŞEY GALİBA :26: :41::63::57:

malesef böyle işte ama bence önce hallet ondan sonra hamile kal herşeyi ben aslında hemen anne olmak istiyordum ama hep biraz geçsin diye evliliğin tadı çıkartayım diyee hep mantığımla hareket ettm bu konuda allhtan öyle yapmısım yoksa bebeğim için belki daha çok katlanmak zorunda kalırmdım heralde ama şimdi daha cesaretliyim
ona gidebilme korkusu verebilirm daha fazla çekemiyeceğim zaman arakama bakmadan gidebilirm böylelikle onlarda hiç gitmicekmişim gibi bakıyolar bana işte çocuğun olursa şöyle yaparım böyle yaparım diyolar o yüzden artık herşeyi oturtmadan onlara ayrı bir ev ayrı bir aile olduğumuzu anlatmadan onlar bunu kabullenmeden hayatta hamile kalmayı düşünmüyorum hamileyken emin ol ozaman daha çok müdahale edicekler ben taşınıcam diyorum ozamn ancak çocuğum olur diyorum yinee buraya gelirsiniz burda ben bakarım çocuk büyüyene kadar falan sankii ben bakamam evet yardım edicekler bana tabiki gidicem orda da kalıcam annemde de kalıcam ama çok fazla içli dışlı olmamk şartıyla önce bunları anlaması lazım kaynanamın ondan sonra rahat rahat doğururum :)

Birde şöyle düşün ya hiç ailesinin yanından ayrılmak istemeseydi 3 sene diyorsun emin ol geçer hem çalışıyorsun fazlada görmüyorsun onları sana tavsiyem ordayken cocuk yapma sakın onun masrafı derken daha cok cakılırsın ordan geçer araya mesafe koy kocanla zıt gitme ben böyle atlattım aynı apartman sendromunu başka çaren yok

evet haklısınız ama bide şöyle evliliğin ilk zamanları cicim ayı derler ya işte bi daha o aşamadayız ben isityorum ki bu zamanlarda daha rahat edelim daha çok vakit ayıralım ama ordayken bunlar olmuyor onlar için bu kadar fedakarlık edemem 3 sene geçer elbet ama çok sıradan eve git işe gel 40 yılda bir çık gez
çünkü bu 3 yılda onlara para vermekten kendimize ayıramıyacağız boğaz tokluğuna çalışıcağız eminim
3 yıl sonra oraya gidice zaten cicim ayları biter bu sefer çocuk olur bu seferde çocuğun için çalış koştur onun için yine bişey kalmazz ee neden anladım ben bu işter bu kadar fedakarlık yapamam

dün eşimle tartıştık aynı konular yüzünden
ona bu evi benimseyemedim benım evim değilmiş gibi hissetiğimi söyledim artık içimden temizleyisim bile gelmiyor dedim burayı ev bitince lütfen gidelim dedim
oda gidemiyeceğimizi ailesini yüz üstü bırakıp gidemiyiceğini söyle hem senin ailen zor durumda olsa yardım etmezmisin dedi
bende açıkladım sorun yardım etmek değil tabiki yardım ediceksin ama 3 yıl boyunca oların kredisine de yardım edemiyeceğimi söyledim bzimde almamız gerekenler var benım de ihtiyaçlarım var senınde ve yakında evimiz bitince onada kredi çekiceğimizi söyledim ben daha kendimi ne kadar sıkıbailirm dedim
yarın ihtiyaçlarımızı almaya gidiceğiz dedim param yok deiğinde çok sinirlendm
bizi düğünümüzü bile kendmizi yaptık eşylarımızı beraber aldık herşeyine varana kadar biz yaptık eşimle birlikte
ve kaynanam nişanda bana taktığı bileziği bile geri istedi düğünde eksik takmıslar demsinler alamadım dedi
onuda verdim olsun dedim alamamıstr dedim ve bizim oturucağımız yerin mutfak dolaplarını bize hediye diye yaptırdığını söylemişti ama balayından döndüğümzde mutfak dolaplarınızın borcu duruyo onları ödeyn deiğinde çok şaşırmıstım ve ufak tefek tadilatlarda vardı hepsini parasını yine biz verdik adı da onlar yaptı oldu hepsini söyledim yüzüne ailen senı sömürüyor görmüyormusun dedim onların senın için yaptıkları borç hemn istediler dedim ama senın onlara yardım etmen zorunluymus gibi mecburmussun gibi davarnıyor banamı güvendiler ben ev bitince gidiyorum ister gelirsin ister gelmezsn bu ayda 600 tlden fazla para verirsen çok büyük sorunların çıkacağını söyledm oda gitmek öyle kolay değil bende gitmiyeceğim dedi
ne kadar ihtiyaçları varsa okdar vericeğini söyledi
şimdi ben ne yapmalıyım ev bitene kadar (5 ay var daha)beklemelimiyim yoksa kapıyı çarpıp gitmelimiyim ne yapıcağımı bilemiyorum artık ve evde (abisi kız kardeşi ve babası çalışıyor) aslında yetiyorlar ama kaynanam nasıl nerden sömürsem diye düşünüyor ve başarıyoda nasıl engel olucamm nasıl

Engel olamazsın ki canım.
Gitmeyeceğim dediyse imkansız...

malesef böyle işte ama bence önce hallet ondan sonra hamile kal herşeyi ben aslında hemen anne olmak istiyordum ama hep biraz geçsin diye evliliğin tadı çıkartayım diyee hep mantığımla hareket ettm bu konuda allhtan öyle yapmısım yoksa bebeğim için belki daha çok katlanmak zorunda kalırmdım heralde ama şimdi daha cesaretliyim
ona gidebilme korkusu verebilirm daha fazla çekemiyeceğim zaman arakama bakmadan gidebilirm böylelikle onlarda hiç gitmicekmişim gibi bakıyolar bana işte çocuğun olursa şöyle yaparım böyle yaparım diyolar o yüzden artık herşeyi oturtmadan onlara ayrı bir ev ayrı bir aile olduğumuzu anlatmadan onlar bunu kabullenmeden hayatta hamile kalmayı düşünmüyorum hamileyken emin ol ozaman daha çok müdahale edicekler ben taşınıcam diyorum ozamn ancak çocuğum olur diyorum yinee buraya gelirsiniz burda ben bakarım çocuk büyüyene kadar falan sankii ben bakamam evet yardım edicekler bana tabiki gidicem orda da kalıcam annemde de kalıcam ama çok fazla içli dışlı olmamk şartıyla önce bunları anlaması lazım kaynanamın ondan sonra rahat rahat doğururum :)

sen kesinlikle haklısın bencede biraz beklemen gerek..bizim oturduğumuz yer bize ait..sizin başka yerde eviniz varmış zaten oraya geçmedikçe kendi düzenini oturtmadıkça bebek zorlar seni..benim artık bi düzenim var burdanda başka bi yere gidemiceme göre...ve bunlarda adım gibi eminim ben hamile kalmadan bırakmazlar beni..hamile olursam biliyorum karışamıcaklar..midem bulanıyo başım dönüyo der çıkmam yukarı..onlarda hiçbirşey diyemez..zaten aile apartmanı amcaları filan hep birlikte oturuoz maşallah :33: Onların gelinleride çocuk olana kdr beraberlermiş sonra herkes kendi evinde pişiriyo aşını...artık gelinlerinden de uzağa taşşındılar yani bizim binaya :50: Onlar artık gayet rahat..inşallah bende rahata kavuşurum.. (inşallllahhh)

Son düzenleme:

Biz pazarları da kahvaltıyı yapar, arkamızdan atlı kovalıyor gibi koşardık kaynanaya:53::53:
İnanın her zaman beterin beteri var.
Allah size dayanma gücü,
onlara da anlama gücü versin.:23:
Üstelik aynı binada da değildik.
Kabus gibiydi o günler.
Çok şükür Rabbim sana..

Son düzenleme:
sen kesinlikle haklısın bencede biraz beklemen gerek..bizim oturduğumuz yer bize ait..sizin başka yerde eviniz varmış zaten oraya geçmedikçe kendi düzenini oturtmadıkça bebek zorlar seni..benim artık bi düzenim var burdanda başka bi yere gidemiceme göre...ve bunlarda adım gibi eminim ben hamile kalmadan bırakmazlar beni..hamile olursam biliyorum karışamıcaklar..midem bulanıyo başım dönüyo der çıkmam yukarı..onlarda hiçbirşey diyemez..zaten aile apartmanı amcaları filan hep birlikte oturuoz maşallah :33: Onların gelinleride çocuk olana kdr beraberlermiş sonra herkes kendi evinde pişiriyo aşını...artık gelinlerinden de uzağa taşşındılar yani bizim binaya :50: Onlar artık gayet rahat..inşallah bende rahata kavuşurum.. (inşallllahhh)

evet haklısın öyle olunca sen kafan rahat eder
umurım sende en kısa zamanda rahat edersin

mrb arakadaslar ben 6 aydir evliyim 11 ayda nisanli kaldim bu sabah dr a gittim ve depresyona girdigimi söledi sasirmadim cünkü belirtileri var 22 yasim ve sürekli ölümün care olacagini düsünüorum hatta dr gözlerime bakti ve dediki sen cok ölü bakiosun sen kac kere ölümü düsündün demeseiyle agladim sorun su: kendi ailem cok disiplinli ve cok skmazdi beni buraya geldiimden beri kafes icerisndeyim ve bu insanlarinhepsi sanki 50 sene öncesinden kalma kadin sunu yapar bunu yapar erek bunu yapar ev isi yapmaz karisna yardim etmez light olurmus falan tam kirolar yani esimle sürekli kavga ediorum ailesine laf söyletmedgi icin ama ailesi beni sikayet edince assag kosuo ve soruo sen böylemi yaaptin diye önceleri ayri eve cikmak istiordum ama simdi ayri eve ciksam bile bu adamla mutlu olurmuyum bilemeiorum doktor beni piskologa yollamak istedi yaralrim var vücudumda sinirden ve bagisklik sistemim calismior doktorlara göre ruhun aynasi ciltmis esim benim icin aglayan bi insan ama malesef annesine babasina cok benzior hep onlarin düsünceleri var hep onlar dogruyu yapio ben ve etrfataki herkes yanlis ha$a ama babasi sanki peygambermis gibisinden davraniolar cünkü babassi sürekli ben herseyi bilirim ben cok sey gördüm gecirdim dio iyice sinirlerim bozuluo kaynanamda bi kadin olarak hc kibarlik görgü bilmio napcam ya yardim edin

mrb arakadaslar ben 6 aydir evliyim 11 ayda nisanli kaldim bu sabah dr a gittim ve depresyona girdigimi söledi sasirmadim cünkü belirtileri var 22 yasim ve sürekli ölümün care olacagini düsünüorum hatta dr gözlerime bakti ve dediki sen cok ölü bakiosun sen kac kere ölümü düsündün demeseiyle agladim sorun su: kendi ailem cok disiplinli ve cok skmazdi beni buraya geldiimden beri kafes icerisndeyim ve bu insanlarinhepsi sanki 50 sene öncesinden kalma kadin sunu yapar bunu yapar erek bunu yapar ev isi yapmaz karisna yardim etmez light olurmus falan tam kirolar yani esimle sürekli kavga ediorum ailesine laf söyletmedgi icin ama ailesi beni sikayet edince assag kosuo ve soruo sen böylemi yaaptin diye önceleri ayri eve cikmak istiordum ama simdi ayri eve ciksam bile bu adamla mutlu olurmuyum bilemeiorum doktor beni piskologa yollamak istedi yaralrim var vücudumda sinirden ve bagisklik sistemim calismior doktorlara göre ruhun aynasi ciltmis esim benim icin aglayan bi insan ama malesef annesine babasina cok benzior hep onlarin düsünceleri var hep onlar dogruyu yapio ben ve etrfataki herkes yanlis ha$a ama babasi sanki peygambermis gibisinden davraniolar cünkü babassi sürekli ben herseyi bilirim ben cok sey gördüm gecirdim dio iyice sinirlerim bozuluo kaynanamda bi kadin olarak hc kibarlik görgü bilmio napcam ya yardim edin

Tatlım çok üzüldüm durumuna.
Yeni bir konu aç istersen....
Dök içini rahatlarsın biraz:kkk::kkk:

evet hizmet konusunda haklsınız ama ben bunu örnek verdim genelde böyle değilidr ben de elimden geldiğince
yapmaya çalışıyorum ama bazen bu konularda da haksız olabiliyor tabi evde kendi kızıda var her zaman bişey istese önce bana söyler bu da yanlış ben daha yenı evliyim ve yeni bir ailenin içine girmişim adepte sorunum var bunlarda rahatsız edici şeyler bi de bu olaylardan sonra ne derlerse desinler rahtsız ediyor benı oyüzden bişey yapmak gelmiyor içimden ama yapıyorum yinede ben yine onlara saygısızlık etmedim hiç bir zaman ama onlar bizim ayrı bi haytımızın olduğunu kabul etmiyolar
bunu kabullenmeleri lazım ama nasıl bilmiyorumm:(

bak canım sen kendi üstüne düşeni yap,kimseyi söz sahibi etme,görümcenede senin söyleme hakkın olsun.kayınvaliden sana bişey demeden çayı demle,görümcenede ben çayı demledim canım olmuştur sende servis yap istersen de.bende seninle aynı sorunu yaşadım uzun süre,herşeyi ben yaptığım halde görümcem oralı olmazdı.benim kayınvalidemin seninkinden farkı kızlar çayı demleyin der ve o hiç üstüne alınmazdı.ama ne hikmetse ikimiz yaptık gözükürdük.birgün kayınvalide yemek hazırlıyor,bende sofrayı hazırlıyorum,görümcemde herzamanki gibi oturuyor.buarada kayınvalidem kızlar salata yapın biriniz dedi.görümcem yine oralı değil tabii.kayınvalidem ben mutfağa gelince tekrar bana söyledi.bende kibarca''ben sofra hazırlıyorum anne x(görümcem) yapmadımı 'dedim.artık benden önce ona söylemesi gerektiğini anladı.çünkü ben zaten o söylemeden üstüme düşeni yapıyorum.

evet haklısın öyle olunca sen kafan rahat eder
umurım sende en kısa zamanda rahat edersin

inşallah canım inşallh seninde herşey gönlüne göre olur.eşin sözünden çıkmaz bi dediğini 2 etmez sana sahip çıkarda bundan sonra mutlu yaşarsınız inşallah..kimsede değil eşinde bitiyo herşey malesef :50:

cnm evlenmeden önce eşini tanımıyormuydun?
sevgililik hayatın olmadımı?
gerçi olsa ne olur evlilik bambaşka bişey

Back
X