- 19 Nisan 2019
- 3.037
- 8.561
- 158
- Konu Sahibi Kelebek996
-
kocan iyi sana katlanıyor benimki beni kapı önüne koymuştu bunu yapsamBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
anlayışsızsın pampa amaŞöyle söyliyim misafire lafım yok tabiki hasta ziyareti ine gelinir ama misafirler hem elleri boş geliyor hem de çok uzun saatler kalıyorlar yemek bekliyorlar hatta yatıya kalanlar oldu ve evde sadece kadın olarak eltim ve ben vardık çok zorlandık o daha uzun yıllık evli daha tecrübeliydi ama kötü zamana da denk gelmesi ve işte balayı zamanına denk gelmesi kötü oldu. Ve ben tesettürlü biriyim ev erkek doluydu ne rahat tuvalete gidebildim ne kişisel ihtiyaçlarımı karşılayabildim. Zar zor annemlere gittim o da ertesi gün geleceğim sözüyleydi. Kendimi fazla baskıda hissettim bu da beni kötü etkiledi. Ve hala balayı için beklentiye girdiğimde eşim bana anlayışsızsın diyo bu beni üzüyor daha ne yapabilirdim daha 1 aylık evliyken oldu bunlar.
Ne kadar bencil insanmışsınız kendi aileniz kaza geçirse ve eşiniz bunları dese kıyameti koparırsınız ama eş ailesi olunca soğudum oluyor.İnsanlar kaza geçirmiş yazık eşinize acıdım.Ya şöyle benim hep en büyük hayalim balayına gitmekti düğünden falan daha önemliydi hevesliydim hazırlık yaptım tam 2 gün öncesine bu olay oldu. Her an herşey olabilir lafım ona değil bende travma oluşturdu bu ve onların evinde o zorlu durumla birleşince panik atak tarzı bişe geçirdim ondan sonra içten içe onları suçladım istemsiz ve soğudum gidince tekrar o zamanları hatırlamak da korkutuypr olabilir
Of güzel bir tavsiye vermeyecekseniz yazmayın bencil tarzı suçlayıcı laflar Bişey değiştirmezNe kadar bencil insanmışsınız kendi aileniz kaza geçirse ve eşiniz bunları dese kıyameti koparırsınız ama eş ailesi olunca soğudum oluyor.İnsanlar kaza geçirmiş yazık eşinize acıdım.
Kapının önüne koymak nedir ya kadınları bu kadar değersizleştirmeyin. İnsanlar arasında hiç mi kriz çıkamazkocan iyi sana katlanıyor benimki beni kapı önüne koymuştu bunu yapsam
kendi anneniz aynı durumda olsaydı ve eşiniz balayı deseydi ne olurdu biraz düşünün empati yapın.Of güzel bir tavsiye vermeyecekseniz yazmayın bencil tarzı suçlayıcı laflar Bişey değiştirmez
Ben Bi olaydan bahsetmiyorum ki süreçin bana olan etkisinden bahsediyorum. Belki bu kadar yeni olmasaydı bu kadar sarsmazdıkendi anneniz aynı durumda olsaydı ve eşiniz balayı deseydi ne olurdu biraz düşünün empati yapın.
siz niye evlendiniz ki bu adamla .hayatiniz boyunca sizin istediginiz gibi bir evlilik olmayacak ki bu . tek normal maasla ,aileden gelen yok ,ustune cocuk olunca maddiyat zaten darlicak .Ben Bi olaydan bahsetmiyorum ki süreçin bana olan etkisinden bahsediyorum. Belki bu kadar yeni olmasaydı bu kadar sarsmazdı
O insanlar eşinizin ailesi annesi babası.Ben Bi olaydan bahsetmiyorum ki süreçin bana olan etkisinden bahsediyorum. Belki bu kadar yeni olmasaydı bu kadar sarsmazdı
sen kendini sabahtan beri değersizleştiriyorsun ev araba maaş üçgeninde. sana yakışır bir yorumdu aslındaKapının önüne koymak nedir ya kadınları bu kadar değersizleştirmeyin. İnsanlar arasında hiç mi kriz çıkamaz
Ne mıymıysınız yahu. Gitmeyin onlar da sizi seviyordur zatenBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Şaka gibisiniz gerçekten anneniz kaza geçirse aynı şeyleri eşiniz söylese korkunç tepkiler verip aile evine dönerdinizBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?