- 30 Ekim 2023
- 56
- -159
- 1
- Konu Sahibi Kelebek996
-
Kaza geçirmişler ortada bile isteye bir şey yok ki.Neden sinir oldunuz?Bahane mi arıyordunuz acabaBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Eşiniz adına üzüldüm.Bolca sabıra ihtiyacı olacak.Adamın ailesi kaza yapmış siz balayına gidemediniz diye travma geçirdiniz öyle mi ?Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Abartıyorsun ortada kavga edilecek bişey yokBen doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
sariyer de oturuyorum ...... Bursa da yaşıyoruz....
Eminim eşiniz de sizin ailenize bayılmıyordur. Ya bu kaza Allah korusun herkesin başına gelebilir kaçmıyor balayı gidersiniz seneye koyun balayı parasını bir yere.Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Yani tabi ki balayına gidilmemeli ama daha yeni evlenmiş ve arada bir samimiyet olduğunu düşünmüyorum. Kendi ailesiyle eş ailesini nasıl bir tutabiliyorsunuz? Zira benim için eş ailesi dış kapının dış mandalıdır. Eşim kendi ailesini sevsin görüşsün umrumda değil ben asla tek gitmem öyle bir samimiyetimiz yok. Tek başına görüşmek zorunda da değil yani çok istiyorsa alsın karısını beraber gitsinler. Herkes kendi ailesinden sorumlu ben eşimin ailesini düzenli ziyaret etmek zorunda mıyım ne alakası var? Eşim gitmek isterse gideriz hiç gidelim bile demem. Aynı şey benim ailem için de geçerli onların evlatları benim ben arayıp sormakla yükümlüyüm.Allah korusun kendi aileniz kaza geçirse günlerce evlerinden ayrılmazsınız ama eş ailesi olunca travma sebebi.
Bence eşiniz sizden soğumalı.Eşinizde sizin ailenize bayılmıyodur muhtemelen.Ne kadar bencilsiniz.İnsanlar kaza geçirdiği için gitmemişsiniz balayına.Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Ben doğma büyüme İstanbulluyum ve sariyer de oturuyorum eşimin ailesi geleli 5 sene olmuş Erzurum dan esenyurt ta oturuyorlar. Eşim hep şehir dışında çalışıp para göndermiş yıllarca 6 kardeşi var. Neyse biz evlendik Bursa da yaşıyoruz onun işi gereği. Ben annemlere geliyorum arada her geldiğimde kendi annesi babasına da uğramamı bekliyor ama evleri çok uzak kalıyor bende gitmek istemiyorum sensiz diyorum bu da arada sorun oluyor. Evleneli daha yeni 2 Ay oldu. Balayına da tam gidecekken annesi babası trafik kazası geçirdi babasına çok bişe olmadı annesinin kalçası kırıldı. Biz balayına gidemedik ve ben 5 gün o evde kaldım o kadar daraldım ki nefretlik geldi resmen. Sürekli misafir geliyor hep evde erkek var ben rahat edemiyorum. Bu olaydan sonra hiç annesine gitmek istemiyorum travma oluştu resmen.
Ben de oyle. Asla saygisizlik etmem, esim giderken yalniz birakmam beraber giderim. Ama ayrica asla bi munasebetim olmaz. Yabimda eşim yoksa gitmem de gelmem de ne işim var. Onlarla münasebetimin tek sebebi eşimYani tabi ki balayına gidilmemeli ama daha yeni evlenmiş ve arada bir samimiyet olduğunu düşünmüyorum. Kendi ailesiyle eş ailesini nasıl bir tutabiliyorsunuz? Zira benim için eş ailesi dış kapının dış mandalıdır. Eşim kendi ailesini sevsin görüşsün umrumda değil ben asla tek gitmem öyle bir samimiyetimiz yok. Tek başına görüşmek zorunda da değil yani çok istiyorsa alsın karısını beraber gitsinler. Herkes kendi ailesinden sorumlu ben eşimin ailesini düzenli ziyaret etmek zorunda mıyım ne alakası var? Eşim gitmek isterse gideriz hiç gidelim bile demem. Aynı şey benim ailem için de geçerli onların evlatları benim ben arayıp sormakla yükümlüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?