Eşimin ailesine alışamadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim buralı doğma büyüme, neden daha fazla ayrı kalalım ki iş bulup gelsem daha uzun sürecekti. başlangıç seviye dil öğrenip geldim ki zaten ingilizce biliyorum. 1 senelik evliyim ama daha 4 5 aydır burdayım. Vize bekledim. Burda iş bulmam için de iyi derecede dil bilmem gerekiyor o yüzden kursa gidiyorum. Ev işlerini zaten yapıyorum. Benim kafama takılan onlar gibi olmamı beklemeleri. Örneğin masada eşim bana tabak getirse bunu yanlış görmeleri. Ben eşime temizlik yaptırmıyorum ki zaten işimi biliyorum
Eşiniz nasıl?

Eşim buralı doğma büyüme, neden daha fazla ayrı kalalım ki iş bulup gelsem daha uzun sürecekti. başlangıç seviye dil öğrenip geldim ki zaten ingilizce biliyorum. 1 senelik evliyim ama daha 4 5 aydır burdayım. Vize bekledim. Burda iş bulmam için de iyi derecede dil bilmem gerekiyor o yüzden kursa gidiyorum. Ev işlerini zaten yapıyorum. Benim kafama takılan onlar gibi olmamı beklemeleri. Örneğin masada eşim bana tabak getirse bunu yanlış görmeleri. Ben eşime temizlik yaptırmıyorum ki zaten işimi biliyorum

Eeee yine tutarsızlıklar var.

Sen bu aileyi tanımadan, aile düzeninizin nasıl olacağını bilmeden mi evlendin? Ne bekliyordun böyle yakın iç içe bir aileye gelin gitmeden önce? Sen karşındaki aileyi tanımadan evlenmişsin, tüm düzenini bozmuşsun, önceliği kariyerine kendine değil evliliğine vermişsin. Bile bile lades bu.

60 70 yıldır kendi düzenlerini, düşüncelerini değiştiremezsin bu insanların, araya mesafe koyacaksın. Daha evlenmeden senin kocanla ayrı düzenin evin olacağını konuşman netleştirmen gerekirdi.

Gideli 1 yıl olmuş bir an evvel iş bulup iş hayatina atılmanizi tavsiye ederim.
Eğer çalışırsaniz böyle şeyleri daha az düşünürsünüz.
Ortada çok can sıkılacak bir durum göremedim.
Eşinizle iyisiniz önemli olan o.
Eşinizin ailesine de çok sık gitmemeye calisin gittiğiniz zaman da zaten yemek vs yardim ediyorsunuzdur.
Bir şey dedikleri zaman da biz aramızda bu konuyu konuştuk çok iyiyiz mesajı verin geçin.

Eşinle nereden tanistin? Sevgiliyken nasıldı, sana yemek yapar mıydı, beraber bir şey yiyince sofrayı kaldırır miydi?

Eşin evde sana uyuyorsa sıkıntı yok, ama ailesinin kafa yapısını degistiremezsin.
Ailesini görmek istediği zaman gitse sende canın isteyince 2 3 haftada bir gitsen?

Buarada çalışmak, okumak, ev gecindirmek erkeklere has birsey değil söylemek istedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X