- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
-
Valla boşaması gereken bi yanlışı oldu eltimin bana hatta baba evine gönderdiler kaynımgil sonra affetti eşimde çok şaşkındı ben senin icin gitme dediğin yere gitmiyordum dinliyordum sen ise onu geri kabul ediyorsun hiçmi hatırım yok diye tabi herşey unutuldu..yine can ciğerler aman olsunlarda zaten..tabiki boşamaz olan benim evliliğime oldu ve kv dem diyorki eltim için o işini biliyor diliyle bizi bağladı çünkü çok yağcıdır ve ben cok kindarmışım hala uzatıyormuşum küslüğü yani ben hatalıyım gibi bana yükleniyorlarAbisi eşiniz için karısını bosarmiymis bi sorsun bakalım
Evet kv dem diyor o diliyle yaptığı hatayı bile unutturuyor çünkü cok yağcıdır.kimi tanısam eşimin akrabalarından hep derlerki o kız cok fenaya benziyordu zaten cok gereksiz konuşan biri..oysaki hatayı bana yaptı onlara birşey yok bende kindarmışım uzatıyormuşum onu kpruyor yAni bana :)İşte rol yapıyor böyleleri , sen rol yapmıyorsun diye haksız oluyorsun , bu yeni nesil hep böyle artık
Aaa evet o benim :)) alkolü gece hayatını bıraktı akraba ziyaretlerinide bıraktı kışa girdik çünkü :))) ağlanıcak halime gülüyorum..ama anneden hala harçlık alınıyor ve kazanç annede birikiyor..evet öyle kimsem yok oyle yanlız hissediyorum kendimiSeni eski konundan hatırladım.
Eşiniz koloni halinde yaşamaya alışmış. Eve geç gelme, akraba ziyaretleri, gece seni yalnız bırakıp alkol alma, kazanılan parayı anneye verme, ihtiyaç halinde anneden harçlık alma...
Sen de mutlu değilsin hem de hiç olmadın. Tutunacak bir dal arıyorsun evliliğinde ama yok sanırım.
Çocuğun Alman vatandaşı oldu mu? İşlemleri yaptın mı? Kendini herşeye hazırla ki, zor zamanda çıkıp gidebilesin.
Geçenlerde buna benzer birşey soyledim bizde senin aileniz boyle devam edersen ben yokum dedim oda pek umrunda değildir zaten..bebeğimin kimlik işlemlerine kadar bekliyorum olmadı almanyaya dönücem çünkü cok yıprandımNe kadar kalabalik bir evlilik. Roller net degil. Al adami karsina. Annene evlat, agbine kardes, bana koca, cocuguna baba olacaksin. Biri icin birini feda etmeden kirmadan dokmeden... Eger bu dengeyi saglarsan hepimiz mutlu olacagiz.
Aksi takdirde yalniz kalacaksin. Ne kadar seni tamamlamaya calissalar da kalbinin en ucra kosesinde yapayalniz kalacaksin...
Tabiki abisinin ona asla yanlışı olmazmış bizi ayırmakmı istiyorsun diyor en ufak şeyde :))) heyyy allahım sabır çekiyorum diyorum sus tut şu dilini herşeyi ayırmakmı istiyorsun bizi olmuş 7/24 onları düşünüyorum zannediyor şizofreniEşiniz aptalca konuşuyor. Ailesi için sizi boşasın. Abisi bakar ona. Boş boş laflar.
Baştan nasıl belliymiş ki ne olduğu? Aileye düşkün olmak kötü bir şey değil ki. Yardımlarına koşmak, hatır gönül düşünmek sevaptır, güzel bir anlayıştır. Kadın çocuğunun ve kendisinin bariz arka planda kalacağını nerden bilsin? O kadarını dengeler adam diye düşünmüştür doğal olarakBalık baştan kokmuş
Sen ise ısrarla o balığı yemişsin
Ve zehirlenmişsin
Demem o ki baştan ne olduğu belli olan adamdan ne diye çocuk yaparsın? Çocuğunun hastalığını bile düşünmeyen umursamayan keyfine göre eve gelmeyen adamı baba yapmışsın.
Evet bende buna kanaaat getirdim olmaz birşey..olabilceğini yapsa onlardan yapardı zaten çocuğu..töbe töbe allah bunları ıslah etsin..ohoo siz görseniz hareketlerini şaşkınlıkla bakarsınız ben izliyorum ve besmele çekiyorum normal değillerÇocuğu da keşke ailesinden yapsaymış. Hatta hiç yapmasaymış! Çocuğunu bile umursamayıp aile peşinde koşanı da ilk defa gördüm. Yuh diyorum. Siz bu adamı düzeltemezsiniz.
Aynen oyle hem ben ailesine koşturmasın demiyorumki zaten sürekli işte birlikteler ama gece yarısı oluyor annesi arıyor koş amcanı al şu mekandan alkollü koş baba anneni şuraya götür şunu yap bunu yap yani bu evlilik değil küçük cocuğu yönetir gibi ne bu..sanki benimle yaşıyor ama annesinin himayesi altındA..baştan bilsem evlenirmiydimki annenin yeri ayrıdır kardesin eşininki ayrıdır benim bildiğim..içine girince anlıyorsun ne yazıkkiBaştan nasıl belliymiş ki ne olduğu? Aileye düşkün olmak kötü bir şey değil ki. Yardımlarına koşmak, hatır gönül düşünmek sevaptır, güzel bir anlayıştır. Kadın çocuğunun ve kendisinin bariz arka planda kalacağını nerden bilsin? O kadarını dengeler adam diye düşünmüştür doğal olarak
Tunceli liler ^^ bende kütahyalıyım..kuzenim onların yanında çalışıyordu oyle tanışmış olduk olmaz olaydıkYanlış anlaşılmak istemiyorum ama karşı taraf nereli?? Bir de internetten mi tanıştınız??
Tahmin ettim bu şekil bir kültür farkı olduğunuTunceli liler ^^ bende kütahyalıyım..kuzenim onların yanında çalışıyordu oyle tanışmış olduk olmaz olaydık
:)) evet ailemde çok soylemişti görünürde sorun çıkmaz gibiydi ailesi kendisi cok iyiler gibi gosterdiler kendilerini ama sağ gosterip sol vurdularTahmin ettim bu şekil bir kültür farkı olduğunu
Baştan beri ailesine hastalık derecesinde düşkün bir adammış, eşiyle yeni bir aile birliği kurduğunu idrak edemeyen biriymiş konu sahibi de düzelir umuduyla evliliğine devam etmiş. Yılanın deri değiştirdiği gibi kişilik değiştirmemiş yani adam zaten böyleymiş. Aileye düşkün olmak ayrı, ailesi için eşini çiğneyip geçmek hatta boşanmakla tehdit etmek başka şeyler gördüğünüz üzere.Baştan nasıl belliymiş ki ne olduğu? Aileye düşkün olmak kötü bir şey değil ki. Yardımlarına koşmak, hatır gönül düşünmek sevaptır, güzel bir anlayıştır. Kadın çocuğunun ve kendisinin bariz arka planda kalacağını nerden bilsin? O kadarını dengeler adam diye düşünmüştür doğal olarak
Hyr ben baştan beri boyle bağlı oldugunu bilmiyordum evlendikten sonra farkettim bende almanyada yaşıyordum nasıl bileyim hareketlerini ailesine karşı boyle sapkınlığı olduğunu ben evlendikten sonra düzelir diye bekledim ama yok..Baştan beri ailesine hastalık derecesinde düşkün bir adammış, eşiyle yeni bir aile birliği kurduğunu idrak edemeyen biriymiş konu sahibi de düzelir umuduyla evliliğine devam etmiş. Yılanın deri değiştirdiği gibi kişilik değiştirmemiş yani adam zaten böyleymiş. Aileye düşkün olmak ayrı, ailesi için eşini çiğneyip geçmek hatta boşanmakla tehdit etmek başka şeyler gördüğünüz üzere.
Siz nasıl başa çıkıyorsunuzAllah kolaylık versin valla.
Bizde de bundan var ..
Ağır laflar etmiyor ama benzeri.
Ben eşime bu konularda netim gizli saklı hala birşeyler yapmaya çalışıyor net tavrımı koyuyorum ..Siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Tanımadan evlenmişsin ailesine karşı nasıl bilmeden sana karşı nasıl bilmeden, ailesiyle senin aranda köprü kurabiliyor mu durumları idare edebiliyor mu bilmeden..Hyr ben baştan beri boyle bağlı oldugunu bilmiyordum evlendikten sonra farkettim bende almanyada yaşıyordum nasıl bileyim hareketlerini ailesine karşı boyle sapkınlığı olduğunu ben evlendikten sonra düzelir diye bekledim ama yok..
Çok iyi tanıyorum böylelerini :)Evet kv dem diyor o diliyle yaptığı hatayı bile unutturuyor çünkü cok yağcıdır.kimi tanısam eşimin akrabalarından hep derlerki o kız cok fenaya benziyordu zaten cok gereksiz konuşan biri..oysaki hatayı bana yaptı onlara birşey yok bende kindarmışım uzatıyormuşum onu kpruyor yAni bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?