Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Abisi eşiniz için karısını bosarmiymis bi sorsun bakalım
Valla boşaması gereken bi yanlışı oldu eltimin bana hatta baba evine gönderdiler kaynımgil sonra affetti eşimde çok şaşkındı ben senin icin gitme dediğin yere gitmiyordum dinliyordum sen ise onu geri kabul ediyorsun hiçmi hatırım yok diye tabi herşey unutuldu..yine can ciğerler aman olsunlarda zaten..tabiki boşamaz olan benim evliliğime oldu ve kv dem diyorki eltim için o işini biliyor diliyle bizi bağladı çünkü çok yağcıdır ve ben cok kindarmışım hala uzatıyormuşum küslüğü yani ben hatalıyım gibi bana yükleniyorlar

İşte rol yapıyor böyleleri , sen rol yapmıyorsun diye haksız oluyorsun , bu yeni nesil hep böyle artık
Evet kv dem diyor o diliyle yaptığı hatayı bile unutturuyor çünkü cok yağcıdır.kimi tanısam eşimin akrabalarından hep derlerki o kız cok fenaya benziyordu zaten cok gereksiz konuşan biri..oysaki hatayı bana yaptı onlara birşey yok bende kindarmışım uzatıyormuşum onu kpruyor yAni bana :)

Aaa evet o benim :)) alkolü gece hayatını bıraktı akraba ziyaretlerinide bıraktı kışa girdik çünkü :))) ağlanıcak halime gülüyorum..ama anneden hala harçlık alınıyor ve kazanç annede birikiyor..evet öyle kimsem yok oyle yanlız hissediyorum kendimi ( ben sevgimin karşılığını bulamadım cok yanılmışım evlilikten beklentim bu değildi bi ev içine kapanmış oyle derdime derman arıyorum işte..evet daha dün geçti hemde :) yani kayıtlara dün geçmiş mail ile nüfus kayıt orneğini alın konsolosluktan başvuru yapabilirsiniz diyordu ama şimdide oturum kartına başvurmam lazımmış ayrıyetten..vatandaşı oldu ama pasaport ve kimliğinin yapımı için başvuru yapmam lazımmış onuda yapıcam randevu almam lazım olsun tek olsunda..

Geçenlerde buna benzer birşey soyledim bizde senin aileniz boyle devam edersen ben yokum dedim oda pek umrunda değildir zaten..bebeğimin kimlik işlemlerine kadar bekliyorum olmadı almanyaya dönücem çünkü cok yıprandım

Eşiniz aptalca konuşuyor. Ailesi için sizi boşasın. Abisi bakar ona. Boş boş laflar.
Tabiki abisinin ona asla yanlışı olmazmış bizi ayırmakmı istiyorsun diyor en ufak şeyde :))) heyyy allahım sabır çekiyorum diyorum sus tut şu dilini herşeyi ayırmakmı istiyorsun bizi olmuş 7/24 onları düşünüyorum zannediyor şizofreni

Baştan nasıl belliymiş ki ne olduğu? Aileye düşkün olmak kötü bir şey değil ki. Yardımlarına koşmak, hatır gönül düşünmek sevaptır, güzel bir anlayıştır. Kadın çocuğunun ve kendisinin bariz arka planda kalacağını nerden bilsin? O kadarını dengeler adam diye düşünmüştür doğal olarak

Çocuğu da keşke ailesinden yapsaymış. Hatta hiç yapmasaymış! Çocuğunu bile umursamayıp aile peşinde koşanı da ilk defa gördüm. Yuh diyorum. Siz bu adamı düzeltemezsiniz.
Evet bende buna kanaaat getirdim olmaz birşey..olabilceğini yapsa onlardan yapardı zaten çocuğu..töbe töbe allah bunları ıslah etsin..ohoo siz görseniz hareketlerini şaşkınlıkla bakarsınız ben izliyorum ve besmele çekiyorum normal değiller

Aynen oyle hem ben ailesine koşturmasın demiyorumki zaten sürekli işte birlikteler ama gece yarısı oluyor annesi arıyor koş amcanı al şu mekandan alkollü koş baba anneni şuraya götür şunu yap bunu yap yani bu evlilik değil küçük cocuğu yönetir gibi ne bu..sanki benimle yaşıyor ama annesinin himayesi altındA..baştan bilsem evlenirmiydimki annenin yeri ayrıdır kardesin eşininki ayrıdır benim bildiğim..içine girince anlıyorsun ne yazıkki

Baştan beri ailesine hastalık derecesinde düşkün bir adammış, eşiyle yeni bir aile birliği kurduğunu idrak edemeyen biriymiş konu sahibi de düzelir umuduyla evliliğine devam etmiş. Yılanın deri değiştirdiği gibi kişilik değiştirmemiş yani adam zaten böyleymiş. Aileye düşkün olmak ayrı, ailesi için eşini çiğneyip geçmek hatta boşanmakla tehdit etmek başka şeyler gördüğünüz üzere.

Hyr ben baştan beri boyle bağlı oldugunu bilmiyordum evlendikten sonra farkettim bende almanyada yaşıyordum nasıl bileyim hareketlerini ailesine karşı boyle sapkınlığı olduğunu ben evlendikten sonra düzelir diye bekledim ama yok..

Siz nasıl başa çıkıyorsunuz
Ben eşime bu konularda netim gizli saklı hala birşeyler yapmaya çalışıyor net tavrımı koyuyorum ..
Annene gidebilirsin diyip delirdiğimde kapıyı gösteriyorum ..
Kaynanamla eltilerimle kayınlarımla zaten görüşmüyorum ..
İyi gün dostu hepsi ..
En ufak bişeyde sırtlarını dönerler ..
8 aylık çocuğum hayırlı olsun bile denediler.
Daha yiğenlerini görmedi hiç biri.
Biraz baskın karakterim var ..
Bana ne yaparlarsa oo yaptığı yanlışları hepsinin yüzüne vururum ..
Bir olay olsun huzurum bozulsun arar hepsine yansıtırım ..
Zorla tutmuyorumya ..
Bide aileme yakın oturmamız eşimin babamın yanında çalışması felan artılarımdan diye düşünüyorum ..
Zor zamanımızda hepsi arkasını döndüğü için ..
Durumumuzu düzellttik utanmadan eşimden isteklerde bulunuyorlar ama engellemeye çalışıyorum birazda benden çekiniyorlar gibi artık ama eşimle gizli gizli iş çevirdiklerinide tahmin edebiliyorum

Tanımadan evlenmişsin ailesine karşı nasıl bilmeden sana karşı nasıl bilmeden, ailesiyle senin aranda köprü kurabiliyor mu durumları idare edebiliyor mu bilmeden..
Şimdi ise ailem için seni boşarım diyebilecek kadar seni gözden çıkarmış biri..

Çok iyi tanıyorum böylelerini :)

Valla benzer durumlar yaşadım bende.. Ama bu derece değil(en azından kv gelip evimde kendi borusunu öttüremiyordu) Çoğunlukla geçti şükür,10 senede. 2de çocuk pırtlattım,gördü bizimki anyayı Konya'yı . Diğer tarafa harcayacak efor ve başka bişey kalmadı yani
Şaka bir yan,zorluk çeken tek başına kalan kadınlar(aileler yada) erkek çocuklarını böyle kendine bağımlı yetiştiriyor!.. Koca fügürünün yerine oğullarını koyuyor. Ada'm ilk ailesinden kurtulup,yeni kurduğu aile ile bütünleşemiyor!.. Çok emek ve sabır isteyen bir şey, ve nedeni de önemli. Değip değmeyeceği de çok önemli!
Yaşamış biri olarak,imkanın varsa kaç kurtar kendini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…