Eşimin ailesine bağlılığı ve beni değersiz görmesi:(

Ooo ben tavrımı koysam eşime nolur bilmem :) asla hiçbir laf ettirmez iyi kotu..bende nettim baktımolmuyor onların konusunu açmamaya çalısıyordum ama son bu hastane olayında artık fazlaca abarttığı icin kotu bişeyde demedim ipler koptu cunku begefendiyi hep pışpışlicaksın

:))) ay ne güldüm ya :)) bizimki efor falan sarfetmez valla herşeyi bana bırakıyor işten geldiğinde oğluumm der birkaç dk alır kucağına o kadar bebegin uykusuzluğunda falanda umrunda değildir yatar yani begefendimiz yorulmuyor hiç..ben tavrımı koysamda kv cazgır arsız biri benim torunum der evime küs olsada gelir ve bana demesinmi ne kocandan ol ne de bebeginden.desim pardon ?? Ne demek bebeginden olma hayırdır ?? Beni üstü kapalı tehdit ediyor

Tanıyordum ama derinine inemiyorsun ki istediği gibi yalan soylesin masıl bilceksin mesela kv bize cok farklı tanıtmıştı kendini e ne kdr tanıyabilirsin birirni ? Evlenince cok farklı gercek yüzünü oyle gosteriyor

O ne ya sevgili gibi :) Evlenmeden önce hiç farketmediniz mi bu durumu ? Çünkü gerçekten bağlılığın ötesinde bir durum . İlla ki anlaşılırdı. Ya da farkedip sizinle kuracağı ailesine çok bağlı bir eş ve baba olacağını düşündünüz. Boşanmayacaksanız siz de bu deliliğe ayak uydurup kendinize ve çocuğunuza onun hayatında yer açmaya çalışacaksınız mecburen.

Cehennemin taaa dibine kadar yolun var deseydin ..DengesiZ herif ..
Ailesii icin bosarmis mis mistaa..
Aileaine.cok bagli bir erkek kendi evliliginin farkinda olmuyor ne yazik ki!
Allah yardimciniz olsun ve sabir versn.
Bebeginize yazik

İlk başlarda abarttığınızı düşünmüştüm sonuçta hastaneden taburcu olcaklar araca ihtiyaçları var biraz abartmış falan diyordum ki vurucu cümleyi gördüm 'abim için seni boşarım ' sizde bende kendim için seni boşarım deyin. Şartlarınızı koyun eve almayın bi süre burnu sürtsün iyice. Gitsin abisiyle yaşasın bi bakalım o yengesi izin veriyor mu, sonra tıpış tıpış size gelir zaten.

Canim senin baska bir konunada yorum yazmistim, 18 gunluk taze anneyken yine esinin abisinden dolayi kavga etmistiniz. Esini keske alip almanya ya goturebilsen, kendi ailesinin yaninda mumkun degil degismez. Gelmez mi seninle? Boyle giderse ki gorunen gidecegi yonde oldugu, almanyaya Geri don, esin sevilmeyide babaligida haketmiyor. Kaldikca yipranacaksin.

Ben normalde bir konuya yorum yaparken kendimi ornek vermekten kacinirim, ama ikimizde anneyiz o yuzden veriyorum bu ornegi sende anlarsin beni. Benim kocamla olan iliskimde kirmizi cizgim cocuklarimdir, eger bir gun bir baskasini cocuklarimizdan once tuttugunu goreyim, onu pisman ederim. Ve saygimda sevgimde dakikasinda biter. Kisisel konularda kari koca herkes problemler yasiyor, zaten biz kadinlar arada cocuk varsa bir cok seyi tolere ediyoruz, erkeklerde bunun farkinda ve kullaniyorlarda. Ama is cocuklara geldi mi, baskasini anasi olsun babasi olsun cocuklardan once tuttu mu bunun tolere edilecek bir yani yok, koca olamamasini kendini unutup yok sayarsin tamam ama baba olmayi becerememesinin hic bir mazareti olamaz.

Son düzenleme:
Valla hiç aklımın kıyısından geçmezdi evet bağlı olduğunu biliyordum ama herkez nasıl anneye bağlı öyleydi anne zamanında emek vermiş onu dillendiriyordu bunlar şimdi evlenip ayrı eve çıktı ya ondan cok bağlandılar herhalde.aynen dedimki annesine ailesine bağlı ne guzel eşinede bağlı olur ama nerdeee bizimki evli olduğunun farkındamı ondan şüpheliyim..ailesi bizde uyurken yanımdan kaçıp annesinin koynunda uyumaya giderdi eşim traji komikler ya bana kızan olabilir yaa nasıl gelin ailesine bağlılığını dillendiriyor diye ama bunlar cok farklı ben hep beraberken şaşkınlıkla izliyorum onları

eşiniz için ailesinin öncelikli olduğunu biliyorsanız
taksi de mi yok eve dönmek için
akılsız eşiniz yüzünden çocuğunuzu niye 2. plana atıyorsunuz
kendi göbeğini kendşn kendin kesmeyi öğren yani kocan olmadan gt gel biryerlere
yoksa bu adam değişmez ancak ileriki yaşında abisinden kazık yiyince aklı başına gelir
bebeğinizin randevusunun ertelenmesinde sizin beklentilerinizin yüksek olması neden olmuş
beklentiyi düşürün
eşinizin ailesi için yaptıklarını görmeyin

Cehennemin taaa dibine kadar yolun var deseydin ..DengesiZ herif ..
Ailesii icin bosarmis mis mistaa..
Aileaine.cok bagli bir erkek kendi evliliginin farkinda olmuyor ne yazik ki!
Allah yardimciniz olsun ve sabir versn.
Bebeginize yazik
Bunları bana soylerken anneside yanımızda demiyorki sen ne diyosun o senin eşin biz 2.planda olmamız kazım senin icin artık oyle konuşma diyemiyor dinliyor ve zevk alıyor bu sözlerden..
Evet ben bebeğime üzülüyorum abisini dün 100 kere aramıştır ama benim cocuğumu 1 kere olsun arayıp haberini almadı ( oysa ki rabbime şükürler olsun öyle tatlı bebeğim varki şirinmi şirin o gülümsediğinde içim eriyor ağlıyorum yüzüne bakamıyorum cocuğumun anlayacağına değil ama ben utanıyorum ( gercekten haketmedim ya bilmiyorum..

Aslında evet abisini almaya gidicek tabiki ama konuşmadığımız eltimde onunla o yüzden diyorumki gitmesin kız çok yüzsüz ailesi gidebilirdi almaya ki oyle planlaştılar ailesi alıcaktı bizimde bebeğimiz için randevumuz vardı 3 dür erteliyorum e onların cocuğu kendine kıymetli benim cocugumu niye goturmuyoruz kontrolüne dün gidemedik yetişemedi abisini alıcak diye aileside gidebilirdi ama neymiş hasta olurlarmış hava soğukmuş arabayla gidicekler oysaki.yani ben yine almasın demiyorum abisidir alsın ama o elti kılıklısı varken gitme uzak duralım diyorum

Evet bendim :) bakın o konuda bile abisi yani oyle kendilerini her olaya katıyorlarki eşinle aramdaki soruna sanane karışıyorsun.ona ramen gittim hastaneye geçmiş olsuna abisine herşey eşim icindi ama değmezmiş.Ne doğru soylemişsiniz..evet baba olmayı beceremiyor açık açık geçenlerde itiraf etmişti abisini cocugundan daha cok sevdiğini rezil hatta cok ağır laflar etmiştim..hayır gelmiyor cok dedim ailesini bırakamazmış bir kere ailesi onu bırakmaz konu açılınca gidemez diyorlar onlar bizim adımıza karar veriyor ankaraya gideceğimizde bile tek teke eşimle cocugumla gidemiyorum yolda bişey olursa diye abisi bizimle geliyor sanki o gelince birşey olmayacakmış gibi eşimle ben bişeylere karar veremiyoruz.

Dün aslında hazırlanmıştım bebegimide alıp hastaneye taksiyle goturucektim kv de aradı çayı koy diye uzun süre kaldılar randevu saatim geçti evet ben onsuz yapamıyorudum işimi buradaki sistemi bilmediğimden güven eksikliği belki ve eşim bana harçlık vermez o yüzden emin değildim yetermi acaba diye bende birkaç kişinin bebek icin taktığı parayla tutucaktım taksiyi ve hastane masraflarını karşılayacaktım.bebeğimin bu kontrolü icin 3 dür uzatıyorum evet beklentim var o daha bebek herkezin koskoca oglu değerliyse benim bebeğimde bana değerli ailesi icin gormeyin diyorsunuz gorulmeyecek gibi değil parmağında oynatıyorlar ailesi diyede ailesidir yapsın olmuyor malesef bizde yuva kurduk annesi hadi şuraya hadi buraya dediğinde normalmi yani

anne randevumuz var dönünce çağıracağım diyebilirdiniz

Neden herşeyi eşim yapıyorda abisi koşturmuyor mesela ? Aralarındada 1 yaş var abisiyle birazda onu arayıp gece yarısı göndersinler biyerlere ? Ama o tavrını koyuyor.eşime göre abisi asla yanlış yapmazmış

anne randevumuz var dönünce çağıracağım diyebilirdiniz
Evet doğru ama ne biliim ben gotürim seni dicek kesin derdi hayırda desem dinlemicek benle gidicek sonra hastanede kafamı şişiricek gittiğim ortamda hep rezil oluyorum cok bilmişlik taslıyor hemşire bebeğime aşı yapıcak guzel yap haaa diyor nasıl bi aşı yaptınki geçen gün torunum hep ağladı diyor hemşireye terbiyesizlik rezil oldum..doğum yaptığımda bile hemşirelere sataştı hepsinden özür diledim kendileri bile dedi cok baskın bir kaynana cok kafana takma sütün kesilir diye ben raz fazla kalmak durumunda kalmıştım dogumda hastanede enfeksiyon yuzunden rezil etti beni hem onun icin dr lar para için tutuyorlarmış beni hastanede :) enfeksiyon dr umda kadın doğum dr umda cok sert çıkışmışlardı kv deme yani oyle dengesiz biri :)

Allah kolaylık versin sana. Bu aileyle işin zor.

Almanya'ya gidene kadar arını iyi tut. Almanya'ya git ve bir daha dönme. Bunların kahrını çekeceğine çocuğunla ailenin yanında gül gibi geçinirsin. Abisini çocuğundan fazla seviyormuş ama gittiğinde sırf inat için çocuğu senden almaya kalkabilir. Mücadeleye hazır olmalısın.

Ya da bir diğer seçenek, bu aileyi yok sayıp her şeyi sineye çekip yaşayacaksın.

belki işim gücüm olduğu için ve ailem arkamda olacağı için bunu söylemek bana kolaydır ama yerinizde olsam sen boşayamazsın dur ben seni boşayayım der giderdim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…