Ben de net bir insanım ağzımdakileri söylüyorum malesef kötü ben oluyorum ona güzel söz kullanmaya kullanmaya artık unuttum şimdi istesemde kullanamıyorum ve hep yakınan taraf oldugum için beni ailesini sevmeyen istemeyen bir rolde görüyor klasik gelin gibi oysa sorun zaten kendisiAynı babam eşiniz . Ben psikolojik yorumunu çok araştırdım bu durumun altında suçluluk psikolojisi yatıyor kendini onlara karşı suçlu hissediyor onlar olmadan güzel birşey yaptığinda mutlu oldugunda onlarda olsun istiyor tamamen yetiştirme tarzı ile alakalı malesef . Kp nasıl biri kvye çok eziyet etmiştir kesin eşinizde eş abi baba rolünü fazla fazla yüklenmeye calisiyor yani sorsanız böyle demez ama bilinçaltı bu .turkiyede ailelerin %80 i böyle ve erkek çocuklarını böyle yetiştirdiklerini düşünüyorum tabi akıllı kendini geliştiren adamlar bu psikolojiyi kırmışlar birey olmuşlar ama malesef sizin eşiniz gibi çoğu adamda birey olamadan ailesine yapışık kalmış . Valla naparsınız bilmiyorum ama kavga etmeyin o etkili olmuyor sizi kötü yapıyor ondan eminim bence ailesi gibi duygularına oynayın sizde
3 yıl oldu geçmiyor bitmiyor adam çekirdek aile kavramını bilmiyor inanır mısın tatillere ailesi ile çıkıyoruzAynı babam eşiniz . Ben psikolojik yorumunu çok araştırdım bu durumun altında suçluluk psikolojisi yatıyor kendini onlara karşı suçlu hissediyor onlar olmadan güzel birşey yaptığinda mutlu oldugunda onlarda olsun istiyor tamamen yetiştirme tarzı ile alakalı malesef . Kp nasıl biri kvye çok eziyet etmiştir kesin eşinizde eş abi baba rolünü fazla fazla yüklenmeye calisiyor yani sorsanız böyle demez ama bilinçaltı bu .turkiyede ailelerin %80 i böyle ve erkek çocuklarını böyle yetiştirdiklerini düşünüyorum tabi akıllı kendini geliştiren adamlar bu psikolojiyi kırmışlar birey olmuşlar ama malesef sizin eşiniz gibi çoğu adamda birey olamadan ailesine yapışık kalmış . Valla naparsınız bilmiyorum ama kavga etmeyin o etkili olmuyor sizi kötü yapıyor ondan eminim bence ailesi gibi duygularına oynayın sizde
küçük de değil ki 32 yaşında.. biliyorum hiç değişmiyecekBazı ailelerde öyle bir durum söz konusu.. Bizim bir eniştemiz misafirlikte felan eşi ile yan yana oturmayi, nerdeyse aynı odada bulunmuyor. Bilmiyorum kafalarında ne geçiyor. Sanki milletin aklından "aha bunlar seks yapıyor" geçiyor mu düşünüyorlar bilmiyorum. Bizde baskalarin yanında öyle sapur şupur takilmiyoruz, ama esininki de abarti. Sonuçta eşisin, bunu kafasına bir sokması lazım. Yoksa hepimizin ailesi kiymiletli
3 yıl oldu geçmiyor bitmiyor adam çekirdek aile kavramını bilmiyor inanır mısın tatillere ailesi ile çıkıyoruz
küçük de değil ki 32 yaşında.. biliyorum hiç değişmiyecek
Yani soyle kavga edip hir gür yapmak yerine ( ki aslında haklısınız ama neyse :) ) duygusal ,kırılgan olun size karsi vicdan azabi duysun esiniz .somut örnek veremedim pek ama cocugunuzdan kendinizden sen vurun eşinizin duygularına oynayın . Yıllar sonra sizi dışladığı icin cok pişman olacağını falan hissetsin .birde bazı şeyleri kırması zor tabi siz yardim edin ornegin ben olsam o fotograf konusunda telefonu sn ayarlı yapayım o çeksin malum bende bu evin geliniyim diye laf atıp gülerdim . Kavga cozum degil inanin .kendi annemle babamdan biliyorum hicbirsey duzelmedi ve hep daha kotu olduEvet psikolojik bende öyle düşünüyorum baba rolüne bürünmeye çalışıyor kv ve kp geçmişi bilmiyorum ama şuan iyiler duygularıns nasıl oynayabilirim ki? Bu durum geçmez mi?
Yumusak olun dedim ama bazi konularda net olun tatile aile ile çıkmak diye birşey olamaz .mesela o konuda babama yüz verseydi annem bizde beraber çıkardık ama annem direk hayır dediği icin babamda annem ailesini tatilde bozar diye teklif edemiyordu . Bu tarz şeylerde de net olun tabi eğer sen herkesi başımıza toplarsan ben onlarada sanada zehir ederim bu tatili gibi . Hem iyi hem kötü olun arada dedim siz bulun artık ortasını :)3 yıl oldu geçmiyor bitmiyor adam çekirdek aile kavramını bilmiyor inanır mısın tatillere ailesi ile çıkıyoruz
küçük de değil ki 32 yaşında.. biliyorum hiç değişmiyecek
Bekar kalsaymış o zaman.Annesinin memesinde uyurdu rahat rahat:/Bunu da diyorum ona ama sert biçimde diyorum sinirimden. Ancak o bu yaptıklarında anormallik görmediğini benim çok alıngan oldugumu söylüyor kendisi lise ve üni zamanı vakit geçirmediği için şimdi sadece daha sık vakit geçirmek istiyorumuşmuş
Sizi tebrik ederim. Kimseye çocuk konusunda güvenmemeniz gerekiyor. Annem dışında bizimkileri kimseye bırakamam ben de.Benim olmadigim yerde xocugum da olamaz. Kizim 4.5 yasinda 1 kere bile bensiz market ve park disinda kimseye gitmis degil. Esim bu konudaki yapimi biliyor. Ben kimseye guvenmem cocuk konusunda o yuzden gondermedim hic. Bakamazsiniz, dikkat etmezsiniz deyip gondermedim.
O da kabullendi tabii. Bunlar zamanla olacak seyler birden olmaz ki.. birak yalniz gitsin de akli basina gelsin
Evet başlıktanda anlaşılacağı gibi... malesef kv olsun görümcelerim olsun iyidir aman aman sorunum yok ama eşimin onlara olan düşkünlüğü beni onlardan da soğutuyor en başında böyleydi arkadaşlar toplu bir yere gezmeye gideriz mesela eşim anne babası kardeşleri ile foto çektirir ben sadece fotoyu çeken olurum bana demez ki gel çekinelim yada onlar varken bana çok bişey demez muhatap olmaz ama kimse yokken vs aşkımlar canımlar.. eşim hödükte bir insandır geçmişten gelen bu hırs beni soğuttu telefonda annesi ile 1-2 saat konuşur yani benimle sohbeti pek yoktur ve üzülüyorum böyle olmasına da kız kardeşleri gelir bize oturur onlarla film seçer demez ki sende bunu izler misin diye ama ben seçeyim filmi kardeşine aorar iyi mi izler misin diye bu bi örnek arkadaşlar bunda ne var demeyin genelde böyle ailesinin yanında beni görmezden geliyo düşünün herkesle foto çekiniliyo ben sap gibi bir köşede annesi diyo eşinle de olsun foton biz burda daha önce çektirdik diyoben konusunu açtığım zman utanıyorum anne babamın yanında senle foto çekinmeye diyo yada espri yapmaya vs. Bu insnlarla arada görüşsem neyse çok sık görüşüyoruz ve o ortamda çok geriliyorum ruh gibi oldugum için. Mesela gezmeye gidelim buraya bizimkilerle gelelim kahvaltıya der yada bişey alalım bzimkilere de alalım der ya tamam gideriz alırız da ilk gittiğimiz yerde düşündüğü aklına gelen ilk şey ailesiyle oraya gitmek. Ben ararım ailen gelcekmiş bu akşam diyim işten hemen erken çıkar gelir dolu dolu alışveriş yapar hiçbi eksik olmasın der sanki ayda bir geliyolarmış gibi ben erken çık desem saydırır ama bana. Daha çok örnek var kendimi çok değersiz hissediyorum konuşasım yüzünü göresim gelmiyor adamı da ailesini de.. destekli mesajlar atın lütfen çok doluyum
Terapiye götüreceksiniz, orada terapisiyim önünde ayna gibi görecek, nasıl az gelişmiş ve sorumsuz olduğunu, aile ilişkilerinin toksik olduğunu. Eğer kabul etmezse yapacak bir şey yok, siz eşinize karşı gayet normalsiniz.Arkadaşlar şunu da belirteyim eşim iyi babadır merhametlidir iyi de bir eştir ne dersem istersen yapmaya çalışır. Bu kötü özelliği için de en büyük abi oldugu için sorumluluk duygusu barındırdığını düşünüyorum oysa kardeşleri ile arasında 1-2 yaş fark var geneli iş sahibi. Yengeç burcu evcimen anaçtır kötü insan olsa arkama bakmam o cesaretim var mesleğim var. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum ilerde bu olaylar düzelir mi bilmiyorum
Keşke aynı şehirde olsanız en azından haftanın 1 2 günü annenizde olur kafa dagitirdiniz. Ben kafaya takmama için en güzel şey olarak oyalanmayi buldum. Gerek çocuğunla gerek evinke temizlikle ya da bir hobi . Ben kanaviçe ve amigurimi öğrenmek istiyorum mesela. Boş vakitlerimde de biraz dinlenipKeşke aynı şehirde olsak . Malesef benim kocam hala memeden kesilmemiş gibi.. çekirdek ve geniş aile ayrımını yapamıyor sevgimi bitirdi artık nefret ediyorum
Böyle sehlerde cinnetten kastınız nedir birkaç arkadasin da böyle cevaplarını okumuştum daMesele sandığımdan daha kotuymus aslında. Bu kadarda abartı arkadas katılıyorum cinnet biraz silkelıyor adamlar ıkıncı cocugunuz mu
Eh artık bi okuyucu olarak benimde bu yorumdan sonra ipler kopmuş durumda...eşiniz resmen gerizekalı...Çok kavgalar ettik şuanda bile kavgalıyız boşanma konularını açtım evde artık sinir krizi geçirdim. Hamileyim ben o kaynım istediği için beni iş çıkışı almaya gelmiyo eltimi yolda kalmış eve bırakmak için onu almaya gidiyo ben de o koca karınla otobüslerdueyim bu olayda ipler koptu
+100000Ya evde resmen hizmetçi rolündesiniz bu ne saçmalıktır. Fotoğraf çekilirken sizi de eklememesi nasıl bir diğer tarafa yaranma arzusudur? Kusura bakmayın ben burada iki yüzlülük görüyorum, kimse yokken aşkım canım aile gelince sizi yok sayma. Neyden utanıyorsun be adam, nikahlı eşin! Yok çekilecek dert değil, sert bir şekilde ikaz edin. Bu nedir yahu, yemeğini eşin yapsın, çamaşırını eşin yıkasın, çocuğuna eşin baksın, akşam olunca eşin senle uyusun. Ama ailen gelince eşin dış kapının dış mandalı. Net kavga sebebi, ayrılmaya kadar gidecekse gider.. üzmeyin güzel yüreğinizi, sert tepki koymaktan çekinmeyin.
Valla cıldırma noktası aglama yerlere atma komik gelebilir ama adamlar boyle olmayınca biraz zor kendine gelıyorlarKeşke aynı şehirde olsanız en azından haftanın 1 2 günü annenizde olur kafa dagitirdiniz. Ben kafaya takmama için en güzel şey olarak oyalanmayi buldum. Gerek çocuğunla gerek evinke temizlikle ya da bir hobi . Ben kanaviçe ve amigurimi öğrenmek istiyorum mesela. Boş vakitlerimde de biraz dinlenip
Böyle sehlerde cinnetten kastınız nedir birkaç arkadasin da böyle cevaplarını okumuştum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?