Eşimin ailesine düşkünlüğü beni ondan soğuttu

Ben de net bir insanım ağzımdakileri söylüyorum malesef kötü ben oluyorum ona güzel söz kullanmaya kullanmaya artık unuttum şimdi istesemde kullanamıyorum ve hep yakınan taraf oldugum için beni ailesini sevmeyen istemeyen bir rolde görüyor klasik gelin gibi oysa sorun zaten kendisi

Bazı ailelerde öyle bir durum söz konusu.. Bizim bir eniştemiz misafirlikte felan eşi ile yan yana oturmayi, nerdeyse aynı odada bulunmuyor. Bilmiyorum kafalarında ne geçiyor. Sanki milletin aklından "aha bunlar seks yapıyor" geçiyor mu düşünüyorlar bilmiyorum. Bizde baskalarin yanında öyle sapur şupur takilmiyoruz, ama esininki de abarti. Sonuçta eşisin, bunu kafasına bir sokması lazım. Yoksa hepimizin ailesi kiymiletli

3 yıl oldu geçmiyor bitmiyor adam çekirdek aile kavramını bilmiyor inanır mısın tatillere ailesi ile çıkıyoruz
küçük de değil ki 32 yaşında.. biliyorum hiç değişmiyecek

Evet psikolojik bende öyle düşünüyorum baba rolüne bürünmeye çalışıyor kv ve kp geçmişi bilmiyorum ama şuan iyiler duygularıns nasıl oynayabilirim ki? Bu durum geçmez mi?
Yani soyle kavga edip hir gür yapmak yerine ( ki aslında haklısınız ama neyse :) ) duygusal ,kırılgan olun size karsi vicdan azabi duysun esiniz .somut örnek veremedim pek ama cocugunuzdan kendinizden sen vurun eşinizin duygularına oynayın . Yıllar sonra sizi dışladığı icin cok pişman olacağını falan hissetsin .birde bazı şeyleri kırması zor tabi siz yardim edin ornegin ben olsam o fotograf konusunda telefonu sn ayarlı yapayım o çeksin malum bende bu evin geliniyim diye laf atıp gülerdim . Kavga cozum degil inanin .kendi annemle babamdan biliyorum hicbirsey duzelmedi ve hep daha kotu oldu

3 yıl oldu geçmiyor bitmiyor adam çekirdek aile kavramını bilmiyor inanır mısın tatillere ailesi ile çıkıyoruz

küçük de değil ki 32 yaşında.. biliyorum hiç değişmiyecek
Yumusak olun dedim ama bazi konularda net olun tatile aile ile çıkmak diye birşey olamaz .mesela o konuda babama yüz verseydi annem bizde beraber çıkardık ama annem direk hayır dediği icin babamda annem ailesini tatilde bozar diye teklif edemiyordu . Bu tarz şeylerde de net olun tabi eğer sen herkesi başımıza toplarsan ben onlarada sanada zehir ederim bu tatili gibi . Hem iyi hem kötü olun arada dedim siz bulun artık ortasını :)

Bekar kalsaymış o zaman.Annesinin memesinde uyurdu rahat rahat:/

Bence tamamen kültürle de alakalı.güneydoğuluyum eşim de güneydoğulu bi benzeri. Gerçekten iyi bir eş iyi bir baba. Ama biz ailesiyle yan yanayken sanki ben komşu kızıyım.:)gerçekten böyle davranıyor. Okumuş kültürlü meslek sahibi biri. Düşünün kızımın 1.yaş doğımgününde ailesiyle ben onları çektim. Hiç umursamadı beyfendi sonra görümcem yenge sizi de ailece çekeyim dedi de foto çekti. Yoksa ben kendim söylerdm. Yani ya olan duruma ses etmeyeceksin içine atıp dert etmeyeceksin. Önemsiyorsan da kendin yapacaksın.ben evlendiğim ilk zamanlar daha sık giderdm. Sonra daha az gitmeye başladım. Gidince de daha çabuk kalkıyorum. Bu süreçte bahçeli evleri var çok iyi olurdu orda kalmamz. Defalarca eşim teklif etti. Kendisi tek başına gidip istediği kadar kalmasını söyledim. Ben de sen olmazsan kalırdım ama seninle orda kalmak zor dedim. Bir de benimki herşeyimi kontrol etmeye çalışır. Yok öyle yapmadın yok bunu yapmadın kasar beni.yani orda otururken hiç birşey yok ama eve geliriz dünya kadar bahane bulur. Zamanla oturur inşallah. Yani ben değiştirebileceklerimi değiştirmeye çalıştım. Bazılarını kendim yaptm bazılarını konuşarak o yapmaya çalışıyor. Bazılarını kabullendim.bir de geçmişi ısıtıp ısıtıp önüne koyarsanz hem üzülür hem üzersiniz hem m de o anki konunun bir etkinliği kalmaz. O sruna o anki tepkinizi gösterin.. Ama 3 ay 5 ay sonra onu da yapmştın diye önüne koymayın. Çok yıpratır sizi. akılnızdaysa bile dilinizde olmasın. Ve kendinize arkadaş çevresi de bulun

Çok sağlıksız saçma sapan bir ilişkiniz olmuş. Kusuruma bakmayın ama ilgi- sevgi açlığınız mı var? Sizi başkasının yanında yok yasan biri, yalnız kalınca isterse ayakkabılarımı yalasın...

Üzüldüm halinize. Ama sizin gibi o kadar çok ki, benim bile başımda böyle bir hikaye geçti. Hayat devam ediyor. Ya destek alın, ya da hayatınıza yeniden başlayın.

Bir de buradaki bekarlara tavsiyem nilanlılık döneminde kesinlikle ailesiyle beraber vakit geçirin. Her şeyi biraz daha net görürsünüz. B

Sizi tebrik ederim. Kimseye çocuk konusunda güvenmemeniz gerekiyor. Annem dışında bizimkileri kimseye bırakamam ben de.

eger esin ailesini oldugundan fazla goruyorsa kopmasi zor olur maalesef sana alismasi icin seninle vakit gecirmesi gerek aradaki dozu ayarlamalisin

Terapiye götüreceksiniz, orada terapisiyim önünde ayna gibi görecek, nasıl az gelişmiş ve sorumsuz olduğunu, aile ilişkilerinin toksik olduğunu. Eğer kabul etmezse yapacak bir şey yok, siz eşinize karşı gayet normalsiniz.

Keşke aynı şehirde olsak . Malesef benim kocam hala memeden kesilmemiş gibi.. çekirdek ve geniş aile ayrımını yapamıyor sevgimi bitirdi artık nefret ediyorum
Keşke aynı şehirde olsanız en azından haftanın 1 2 günü annenizde olur kafa dagitirdiniz. Ben kafaya takmama için en güzel şey olarak oyalanmayi buldum. Gerek çocuğunla gerek evinke temizlikle ya da bir hobi . Ben kanaviçe ve amigurimi öğrenmek istiyorum mesela. Boş vakitlerimde de biraz dinlenip
Mesele sandığımdan daha kotuymus aslında. Bu kadarda abartı arkadas katılıyorum cinnet biraz silkelıyor adamlar ıkıncı cocugunuz mu
Böyle sehlerde cinnetten kastınız nedir birkaç arkadasin da böyle cevaplarını okumuştum da

Eh artık bi okuyucu olarak benimde bu yorumdan sonra ipler kopmuş durumda...eşiniz resmen gerizekalı...

+100000
Beni yok sayanı bende yok sayarım
Konu sahibinin yerinde olsam çeker gelirim ailemin yanına sonsuza kadar anasının eteğinde otursun

Son düzenleme:
Çözüm belli sizde onu kendi aileniz ile birlikte ortamlara sokun ve onu sap gibi köşede bırakın ilgilenmeyi fikrini sormayın arkadaş ortamında da yapın o şekilde sizi gerçekten anlar

Biliyor musunuz bende ailemin yanında eşime pek öyle muhabbetle davranamıyorum utanıyorum galiba gayet mesafeli davranıyorum elimde değil hele de annemin babamın yanında eşimin ailesinin yanında da pek öyle şapur şupur değiliz bende foto vs çekilirken kaçınırım hatta ailemin yanında eşim benle ilgilenip konuşunca da çok utanıyorum
Ama benim bir kardeşim var eşini yanımızda göklere çıkarır öper sarılır ben sadece karimin yanina otururum der ne komplimanlar yapar. Ailem.onu da beni de yadirgamaz
Yanı hiç merak etme ailesinin yaninda senle biraz uzak durduğunda onlar seni az seviyor az önemsiyor az ilgileniyor sanmaz seni degersiz görüyor diye düşünmezler
Öyle herkesin dediği gibi korkunç bir durum degil bu ailesini seviyorsan bazen onlarla bazen başbaşa dışarı çıkmanın yada tatile vs gitmenin bence kötü taşlanacak bir yanı yok
Ama eşine iletişime açık bir aninda tenkit etmeden suçlamadan kendini anlat senin bana herkesin içinde de deger verdiğini gormek istiyorum bu ayıp değil kalabaliklarda bana yoKmusum gibi davranma vs diye

Valla cıldırma noktası aglama yerlere atma komik gelebilir ama adamlar boyle olmayınca biraz zor kendine gelıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…