- 20 Ekim 2009
- 4.512
- 5.190
- 723
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yapmam gerek duygularımı konuşarak çözebilen yapıya sahip değilim tek yapabildiğim tavır bu yüzden eşim bna kavgadan besleniyosun sen derTavır yaparak anlamasını beklemek anlamsız erkekler asla anlamaz. Net olmalı ve hayır diyebilmelisin. Rşin birey olamamş saygını yitiriyor gün be gün farkında değil farkına vardır.
Sadece sinir doluyum ben hayatımı mahvettiği için bu yaptıkları ile o kadar kin doluyum ki onlu onsuz yaşamak umrumda değil inan cocugumu düşünüyorum iyi bir babası var uzak kalsın istemiyorumCanım inan bu şekilde bir yerde patlar zaten. Ona düzelmiyor diyorsun ama seninde bazı konularda kendine bakman gerek. Sen yazmışsın evde güzel sözler söyler ben somurturum diye. Sürekli eski olaylara kafa takıyor yanlış yaptım desemde uzatıyor ben soğudum dese ne olacak? Canım soğursan soğutursun. Onsuz daha mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun? Bir gün kontrolünden çıkar toplayamazsın. Sorunlar o gün bitmeli bitirmelisin. Sürekli tekrarla kendini de karşındakinide yorarsın.
Nasıl konuşmam gerek bilmiyorum. Konuşmalarım kavga ardına oluyor genelde o yüzden sinirle ağzımdan rahatsız edici istemediğim cümleler de çıkıyor normal zamanda konuş desen ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış anlar diye çekiniyorum ailesinden uzaklaştırdığımı düşünmesi gibiCanım inan bu şekilde bir yerde patlar zaten. Ona düzelmiyor diyorsun ama seninde bazı konularda kendine bakman gerek. Sen yazmışsın evde güzel sözler söyler ben somurturum diye. Sürekli eski olaylara kafa takıyor yanlış yaptım desemde uzatıyor ben soğudum dese ne olacak? Canım soğursan soğutursun. Onsuz daha mutlu olacağına gerçekten inanıyor musun? Bir gün kontrolünden çıkar toplayamazsın. Sorunlar o gün bitmeli bitirmelisin. Sürekli tekrarla kendini de karşındakinide yorarsın.
Hakkındaki düşüncelerini bu kadar sıkıntıda olmana tapmen önemsiyorsan sen bu adamı seviyorsun. Düşünsün öyle evet biraz uzaklaşman lazım. Görüşme sıklığını azaltırsan nadiren bir araya heldiğinizde istediği kadar hasret giderebilir senin de gözüne batmaz. He illa dayanamam diyorsa ben gelmiyorum diyeceksin. Kaynanan aradı geliyoruz dedi bi kaç kere reddedeceksn eşine de yorgunum bu hafta diceksn vs. Patlamalarla çözemezsin arkadaşım bu işi. Olaylarn üstüne kendini ezdirmeden yol alacaksn. Merhametli ve iyi bir baba diyorsun bence eşin iyi bir adam. Doğru ifsde et kendini sinirleniyorsan da sinirlen böyle kopuşa gider çünkü. Ama genelde trip atma adama huzurlu olsun evde. Rol yap gerekirse.. görsün o çiçekler açan yüzünü ailesiyle se görüşemiyosunuz hazır. Bak ben aslnda böyle bir kadınm fırsat olmuyor aşlenle görüşmekten dersin ilerde. Topla kendiniNasıl konuşmam gerek bilmiyorum. Konuşmalarım kavga ardına oluyor genelde o yüzden sinirle ağzımdan rahatsız edici istemediğim cümleler de çıkıyor normal zamanda konuş desen ne diyeceğimi bilmiyorum yanlış anlar diye çekiniyorum ailesinden uzaklaştırdığımı düşünmesi gibi
Allah her daim yüzünü güldürsün benim eşim iyi bir insan inan tek sorunumuz bu başka olaylar da olsa arkama bakmamNedret edıyorum oyle insanlardan.Ne dıye evlenıolar ki?Boşandığım kişide oyleydı dolabımda yıyecek yok markete gıdılmesı gerekıo hafta sonu ızınlıydı babasının dukkanına gıderdı.Bısey dedıgım zaman benden kötüsü olmuodu.Neyse alışverıs yapılacak o gün aradı ben annemle markete gıdıyorum dedi.Vallaha dayanamadım seninde marketınınde saydırdım agzıma ne geldıyse .Alışverıs yapıp geldı eve uzerıme yurudu.Bıze gıdıoruz annemlere obları istemedıgını anlatacaksın diye.İstemıyor deılım senınde bir yuvan var artık dedıgımde ben 30 yıl onlarla yasadım benım onlara sırtımı dönmemı mı ıstıosun diodu.Bırazda aılede olacak.Benım abimde evlı vallaha kendılerı arar bıze gelin diye .Boşandım kurtuldum.Hepsi elele tutuşup otursunlar.Tabı bunlar daha en kucuk kavgalarımız.Balık baştan kokuyor canım.Ben hallederım dıosan devam et.Kımseye boşan demem.Çok zor boşanmak.Ama öyle kocam olacagına boyle kafamın rahat olmadı çok onemlı.Allah hayırlı eşler nasip etsin.
O zaman geç karşısına güzel bi şekilde konuş.Sen beni kötü hissettiriosun de.Bunun tek çözüm yolu bu.Zaten eger duzeltmek ıcın cabalamazsa bu adamda sevgı yoktur.Benım çok sorunum vardı.Ama senın tek derdın buysa duzeltebılırsın.Hem esine hemde aılesıne tepkını koy.Allah her daim yüzünü güldürsün benim eşim iyi bir insan inan tek sorunumuz bu başka olaylar da olsa arkama bakmam
Kaynanam genelde yolu yarıladığı zman arar şimdiye kadar da hiç reddetmedim bu sebepten çok takıntılıyım hem krndim soğuyorum hem krndimden sogutuyorumHakkındaki düşüncelerini bu kadar sıkıntıda olmana tapmen önemsiyorsan sen bu adamı seviyorsun. Düşünsün öyle evet biraz uzaklaşman lazım. Görüşme sıklığını azaltırsan nadiren bir araya heldiğinizde istediği kadar hasret giderebilir senin de gözüne batmaz. He illa dayanamam diyorsa ben gelmiyorum diyeceksin. Kaynanan aradı geliyoruz dedi bi kaç kere reddedeceksn eşine de yorgunum bu hafta diceksn vs. Patlamalarla çözemezsin arkadaşım bu işi. Olaylarn üstüne kendini ezdirmeden yol alacaksn. Merhametli ve iyi bir baba diyorsun bence eşin iyi bir adam. Doğru ifsde et kendini sinirleniyorsan da sinirlen böyle kopuşa gider çünkü. Ama genelde trip atma adama huzurlu olsun evde. Rol yap gerekirse.. görsün o çiçekler açan yüzünü ailesiyle se görüşemiyosunuz hazır. Bak ben aslnda böyle bir kadınm fırsat olmuyor aşlenle görüşmekten dersin ilerde. Topla kendini
Bundan sonra habercerin de.Net ve sert şekilde.Kaynanam genelde yolu yarıladığı zman arar şimdiye kadar da hiç reddetmedim bu sebepten çok takıntılıyım hem krndim soğuyorum hem krndimden sogutuyorum
Sanırım bizi terapist paklar ikimizin aşabileceğini sanmıyorumya siz guzelce elini tutup aciklayacaksiniz yanlis oldugunu, beklentilerinizi.. ya terapist soyleyecek.. ya bir buyugu soyleyecek sozunu dinledigi..
normal degil yaptigi..
sizinle anlasamiyor mu acaba paylasamiyor mu bir seyleri? umdugunu mu bulamadi evlilikte..
bir de kendi ic dunyanizda ailesini kiskaniyor musunuz koskanmiyor musunuz onu tartin.. kiskaniyorsaniz olagan seyler de gozunuze batiyor olabilir. bir kere gicik olduysaniz her sey batiyor olabilir.
Yok yani seni seviyorum diyor her dediğimi yapmaya çalışır gerçekten yüreği tertemiz bir insan o yüzden ailesi de ondan bekler ya herşeyi. Yapar eder halleder hayır demez diye. Evet kıskanıyorum ailesini bunu gizleyememya siz guzelce elini tutup aciklayacaksiniz yanlis oldugunu, beklentilerinizi.. ya terapist soyleyecek.. ya bir buyugu soyleyecek sozunu dinledigi..
normal degil yaptigi..
sizinle anlasamiyor mu acaba paylasamiyor mu bir seyleri? umdugunu mu bulamadi evlilikte..
bir de kendi ic dunyanizda ailesini kiskaniyor musunuz koskanmiyor musunuz onu tartin.. kiskaniyorsaniz olagan seyler de gozunuze batiyor olabilir. bir kere gicik olduysaniz her sey batiyor olabilir.
Tek erkek miYok yani seni seviyorum diyor her dediğimi yapmaya çalışır gerçekten yüreği tertemiz bir insan o yüzden ailesi de ondan bekler ya herşeyi. Yapar eder halleder hayır demez diye. Evet kıskanıyorum ailesini bunu gizleyemem
Hayır canım ama en büyükTek erkek mi
Karşınıza alıp içinizde ne varsa konuşmanız gerekıyorHayır canım ama en büyük
Evet psikolojik bende öyle düşünüyorum baba rolüne bürünmeye çalışıyor kv ve kp geçmişi bilmiyorum ama şuan iyiler duygularıns nasıl oynayabilirim ki? Bu durum geçmez mi?Aynı babam eşiniz . Ben psikolojik yorumunu çok araştırdım bu durumun altında suçluluk psikolojisi yatıyor kendini onlara karşı suçlu hissediyor onlar olmadan güzel birşey yaptığinda mutlu oldugunda onlarda olsun istiyor tamamen yetiştirme tarzı ile alakalı malesef . Kp nasıl biri kvye çok eziyet etmiştir kesin eşinizde eş abi baba rolünü fazla fazla yüklenmeye calisiyor yani sorsanız böyle demez ama bilinçaltı bu .turkiyede ailelerin %80 i böyle ve erkek çocuklarını böyle yetiştirdiklerini düşünüyorum tabi akıllı kendini geliştiren adamlar bu psikolojiyi kırmışlar birey olmuşlar ama malesef sizin eşiniz gibi çoğu adamda birey olamadan ailesine yapışık kalmış . Valla naparsınız bilmiyorum ama kavga etmeyin o etkili olmuyor sizi kötü yapıyor ondan eminim bence ailesi gibi duygularına oynayın sizde